- 28 Mayıs 2009
- 5.906
- 21.861
- 348
kızlar kusuruma bakmayın aslında cuma günü girip son bildirimimi yapacaktım hatta 106,1 idim ve 1 kilo vermiştim ama eşim aradı işyerimnde "ev buldum gel" diye hemen izin alıp koşa koşa gittim evi tuttuk![]()
dün de temizliğini yaptım bu hafta yavaş yavaş yerleşicez haftasonu tamamen yerleşmiş oluruz hayırlısıyla inşallah
durum böyleyken böyle
çok mutluyum yahu :124:
senin adına çok sevindim
Kızlar ben dkanı bıraktım haberiniz olsn arada yaparım ama dkana ymazsam ksra bakmayın eşimden birton papara yedim :18::18:
Saglıksız besleniyormuşm vs birde bu aralar giremicem girersemde yedikelrimi yazarım çıkarım ailevi sornlarım var brya zaman ayıramıyorm malesef şöyle 1 hafta yeter bana cma bildirim yaparım merak etmeyin olurda alıntı yapamazsan kızmayın geceleri giremem öylen anca eşim işe giderseinanın anlatılıcek gibi degil diyeyim sadece bn bilinki b aralar kimse beni anlamıyorm çok mtszm nefes alamıyorm biraz kendimle kalmak istiyorum
biliyorsunuz hiç böyle yapmazdım ama mecbrun rh saglıgım için önemli ne olr ksra bakmayın eger dersenizki olmaz ceza var verin cezamı isterseniz diyet grbndan çıkarın ama çok zor durumdayıyın inanın beni idare ediceginize inanıyorm işşallah girersem öylenleri girereim akşama beklemeyin beni olrm sizleri çok seviyorm
kara bltla dolanıyor evliligimde yoruldum artık çok kötüyüm çok
Sabah yedikelrime gelelim
sabah badem domates
5 yudum siyah çay
melemen 4 çatal yok turp yedim
öylende dkan krebi tavk ayran galiba akşama bilmiyorm yersen bu iştahla eger patlıcan çlladım yada kırmısı biber onu yicem yogurtl da edinde herşey yoluna girsin yoksa ben yoruldum artık![]()
paşa gün hep kararıp kalmaz elbette geçecek canım kendine dikkat et