Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canlar merabalar...
yaa canım benımde sıkıldı az önce paylaşmak ıstiyorum sizle şimdi ben akşama kadar geziyorum sokak...bu gezdiğim yerleri konuştuğum insanları apartmanları not aldığım bi ajandam vardı...öğle yemeği için emnıyetten ayrıldım otobus beklemeye giderken koylu teyzemın birinden tezgahtan domates aldım secerkende ajandayı bı bınanın önundekı duvara koydum sen unut onu orda yürü durağa git...hemen farkettim geri döndüm ajandanın yerinde yeller esiooo....yaaa ıçınde para yok pul yok 2 lıralık ajanda napacan onu...tövbe yarrabım yaaa....yaa bide bellı polis amblemı falan var ıcınde ne işine yarar....butun notlarım gitti çok uzuldum yaaa...
gıttı ajanda daha donmez:))

günaydın kızlarrr........
gnaydınnnnn

selam kızlar nerdesın yaaaa.takım dokuluyor resmennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kaptanımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nerdesın topla sunlarıı

ananeeeeeeeeeeee nerdesıın gelınımmmmm seınde sesın solugun kesıldı

Canim takim hareketsiz olunca bendede bi girme istegi azaliyo:(

gunaydin kizlaar:) tubisin actigi cafe lightta cok guzel olmus ben sahsen takimda kimseler olmayinca ordan cikmam diye dusunuyorum:) iki gundur tartilmadim kizlar yarin ne dicek bakalim tarti bana..:) bugun spor yapcam kizlar isimde yok yuklencem baya sizde sporlarinizi yazmayi unutmayin:)

gunaydin kizlaar:) tubisin actigi cafe lightta cok guzel olmus ben sahsen takimda kimseler olmayinca ordan cikmam diye dusunuyorum:) iki gundur tartilmadim kizlar yarin ne dicek bakalim tarti bana..:) bugun spor yapcam kizlar isimde yok yuklencem baya sizde sporlarinizi yazmayi unutmayin:)

aynen ya böyle olmaz kı.. ne kdr sessız burası

Canim nevimm supersin en guzel yazimla not etcem sporunu:) nevcim her iste bi hayir vardir bence seni cook guzel seyler bekliyo o bakimdan bosver kaynana olmadan sana oksuz birinimi bulsak sen rahat etsen acaba:9: hayat devam ediyo ve sen hergune dukanla daha iyi basliyosun umarim hem ic hem dis guzelligini hakedicek bi aile ve esin olur sen en en en iyilerine layiksin:)
Canımsın,artık pes etmek yok,tam gaz devam hayata :66:

Harika olmuş :70:

Canlar bir tek bizim takım değil,gözlemlediğim kadarıyla bütün takımlar dökülüyo.Malum zaten çalıştığımız için ancak akşamları girebiliyoruz,denk gelmek problem oluyo,umarım bir çözüm bulunur çabucak...

Bugün hem sabah,hem öğle yemeğinde tavuk göğsü yedim.Akşam da yağsız yayla çorbası planlıyorum :70:

Bu arada şu çok methedilen 9'u 1 yerde çaydan edindim,umarım iyi gelir :124:

Canımsın,artık pes etmek yok,tam gaz devam hayata :66:

Harika olmuş :70:

Canlar bir tek bizim takım değil,gözlemlediğim kadarıyla bütün takımlar dökülüyo.Malum zaten çalıştığımız için ancak akşamları girebiliyoruz,denk gelmek problem oluyo,umarım bir çözüm bulunur çabucak...
Evet nevcim tam gaz devam:).. Yani paylasim olmayinca aslinda takim motivesi dusuyo bende bi cozum bulunmasini istiyorum yani kimse hergun burda olamaz yada her an tabikide ama isin ozu zayiflamak ve bunu takimca yapmak ,yarisma ruhu yani cani sıkılinca girmemezlik olmamali bence yada takimdan sıkıliyosa bence durmasada olur insanlar..
Bugün hem sabah,hem öğle yemeğinde tavuk göğsü yedim.Akşam da yağsız yayla çorbası planlıyorum :70:
Afiyet olsun nevcim:) bende aksamlari tavuk gogus yiyorum biraz ivme kazanmak icin:) ama soslu yiyorum umarim sakincasi yoktur:) yayla corbasini bilmedgimden anlayamadim dukana uygunmudur :)
Bu arada şu çok methedilen 9'u 1 yerde çaydan edindim,umarım iyi gelir :124:
Hayirli olsuuuun:) nevcim ben odem atma ve sindirim konusunda asiri memnunum ki kac zamandir kullanmama ragmen degismedi bu :) insallah sende etkisini gorursun:)

yaz şekerimmm 1 saat 15 dk yuruyüş.....
Spor yaptim supurge tuttum krep yaptim geldim canlar nerelerdesiniz acaabaaa

burdayım örtmenım....valla yenı geldim direkt bilgisayarı açtım...:32:

menumu arzederim şekerler....
sabah 1 kase yoğurt 1 kahve
öğle krep 1 yumurta 1 kk peynır lıght kola
akşam et döner 200 gr yoğurt cin biber tursusu 5 tane ve gene lıght kola
bugünluk benım dukkan kapandı bu saatten sonra lokma yememmmmm.......akşam menumu yemeye gidiyorum şinciiii.....
yemekten sonra gelirim hemen...:34:

yaz şekerimmm 1 saat 15 dk yuruyüş.....

burdayım örtmenım....valla yenı geldim direkt bilgisayarı açtım...:32:
:) hisgeldin hemen yaziyorum
bugünluk benım dukkan kapandı bu saatten sonra lokma yememmmmm.......akşam menumu yemeye gidiyorum şinciiii.....

afiyet olsun:) bende 5te kapadim ama atistircam sanirim ilerleyen saatlerde

Evet nevcim tam gaz devam:).. Yani paylasim olmayinca aslinda takim motivesi dusuyo bende bi cozum bulunmasini istiyorum yani kimse hergun burda olamaz yada her an tabikide ama isin ozu zayiflamak ve bunu takimca yapmak ,yarisma ruhu yani cani sıkılinca girmemezlik olmamali bence yada takimdan sıkıliyosa bence durmasada olur insanlar..
Afiyet olsun nevcim:) bende aksamlari tavuk gogus yiyorum biraz ivme kazanmak icin:) ama soslu yiyorum umarim sakincasi yoktur:) yayla corbasini bilmedgimden anlayamadim dukana uygunmudur :)
Hayirli olsuuuun:) nevcim ben odem atma ve sindirim konusunda asiri memnunum ki kac zamandir kullanmama ragmen degismedi bu :) insallah sende etkisini gorursun:)
Canım çok haklısın.Bazen modumuz modumuzu tutmuyor evet ama zayıflamak moral ve pozitif enerji işidir.Sanırım birçoğumuzun sıkıntıları da üst üste geldi,ben de dahil.Bir de takımların genelinde bir sarsılma var,bayramdan sonra toparlanır umarım :70:Bu arada soslu da olsa çok iyidir tavuk göğsü canım.

Canımmmmmm,harikasın :66:

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]mesaj sayim gunleri[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gerbera[/TD]
[TD]4-5-8 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berenim[/TD]
[TD]9-10-11 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yeşilerik[/TD]
[TD]12-15-16 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ananee[/TD]
[TD]17-18-19 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]paşam[/TD]
[TD]22-23-30 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senarist[/TD]
[TD]31 Ekim-1-2 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]anşaa[/TD]
[TD]5-6-7 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nev81[/TD]
[TD]8-9-12 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecemavi[/TD]
[TD]13-14-17 Kasım[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Listemizin yeni hali

kızlar lıstemız bellı ve unutuldu sanırım herkes görevını yapsın şekerler:16:

Kizlar ben karar verdim bayramda yemekelerimi kendim yapip goturcem yemek yicegm yerlere zaten cok kacamak yaptim kilo vermemde durdu baska kacamak kaldirmaz ayipmi olurki ama halden anlasin insanlarda ya

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)

anşaaa, SAPHIRA, ananee, nev81+

aayyy ben çooook mutlu oldum şimdii.....
kaptanım keyfin nasıl...iyisin demı...:7:

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 3 ziyaretçi)

anşaaa, nev81+, BeReNiM2012, ananee, SAPHIRA

hayyyy maşallaaahhhh 7. takımın gulerine geeeelllll....:nazar:

kızlar lıstemız bellı ve unutuldu sanırım herkes görevını yapsın şekerler:16:

Canimm cok iyi yaptin ben biliyodum tarihimide takimi toparlamak icin iyi oldu kizlar bakar tarihlere benden once yesilerik varmis ben bugun onun yerinede sayim yapiym o zaman bide bisey sorcam sayfalara bakarakmi bulunuyo eski mesajlar yoksa baska yolumu var ben cikarcaktim listeyi o kadar geri gidememisimde:)

Back
X