Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün 3 öğünüm de aynıydı canlarım.
Sabah:Pirinç lapası+limonata
Öğle:Pirinç lapası+limonata
Akşam:Pirinç lapası+limonata
2 tane de light sütlü nesafe içtim canlarım...
ben gelene kadar herkeşler gitmış tabiii....nesse yarın piknığe gitcem allahtan sebze proteıne denk geldii
bol bol takılırım artıkın et salata üstüne...herkese fevkaledenın fevkınınde fevkınde bır haftasonu diliyorummmm![]()
o
pardon kaptanım ya üste mazratımı yazdım emme görmedinmi
bu aralar kafam dumanlı malesef canımda sıkkın panik atagım üstüme çok geliyor
affedin ne olur
![]()
Canımmmm.Öyle çok seviyorum ki O'nu herşeye rağmen,yüreğimde engellemedikten sonra telefonda engellesem ne olur ki.Ama ayrılık kararımdan dönemem,içimin bir taraflarında uhde olarak kalacak sanırım ama aynı zamanda da doğru kararı vermiş olmanın huzuru olacak sanırım içimde...Nasil ya yuzsuzluk gbi resmen engellesen ya mesajlarini nev..
Canım aslında ben sürekli dukan yapmıyorum.Garip bir stile geçtim.1 gün lapa yiyorum mesela,diğer gün 3 öğün meyve,başka bir gün protein,başka bir gün sebze;yani sürekli vücudu şaşırtma taktiğine gidiyorumEe dukan nolduki?
Ellerine sağlık canımAnane 5
ansa 5
maviyesil 5
berenim 3
saphira 5
ecemavi 6
pasam 2
nev 8
vidividi 2
Ödem atma zamanıdukan arası lapaafiyet olsun canım
![]()
Pirinç lapası,ancak bu kadar harika anlatılabilirdidukan molaaaa....içsel temızlık zamanı gelmış....![]()
3 gün değil canım,3 öğün yedimcanım ya bıkmıyormusun 3 gündür aynı şeyleri yemekten, sanırım genel olarak herkes
Dukan diyeti yapıyor. çizelgene göre bayağı kilo kaybetmişsin ama ,maşallah darısı banaa![]()
Isleriniz yolunda gider kaptanim insallah olmicagi varmis demekki herseyde bi hayir gormek gerekir ve bu sozum nev icinde gecerli:)canım yeşilerikle özelden mesajlaşmıştık ama burada konuşmadık sanırım izin mevzusunu ondan böyle oldu.neyse sağlık olsun
canım ben özet geçeyim derken biraz yanlış anlatmışım olayı.İşler yolunda gitmemiş işin açığı.gerçi o kadında sebep olabilecek potansiyeldeymiş o ayrı!amin canım çok sağol
canımmmm çok sağol
ben zaten senin peşini bırakacağını hiç düşünmemiştim canım.seni sevdiğine de eminim ama oluru yoksa,yapacak birşey de yok.Hayırlısı neyse o olsun kuzucum
dukan arası lapaafiyet olsun canım
eline sağlık tatlışım sen mi yapıyorsun sayımları sadece? tekrar yayınlayabilrim sayım sırasını
berenim,paşam,vidividi 5 mesajın altındasınız güzeller???
Sen makarnayi pastayi anlat esra tutsun burda kendini dimi:d saka bi yana 6bucukta kalktim bi dunya sira bekledim tuvaletimde gelmisti gittim pastaneye yedim valla:d soz bidaha olmicakonlar yüzünden ne canımızı sıkıcez be bak bana telefonn fişini çektim oh benden rahatı yokkadın oglnu çaldırıyor arasın diye yiyosa benim cebi arasana
zaten kiloluym diye istemedi oglunn yanında anası gibi duruyorumya
inan sırf bebek için degil hem saglıgım için hemde eltime kaynanama inat veriyorm kiloları
çok kalbim kırık çok
depremi ben duymadım allahtan eşim duyd hoş oda duysaydı demezdi erkek kardeşim aradı deprem oldu diye:18::18:öyle haberim oldurabbim korsn 99 depreminde ben yoktum allahtan memleketteydim :18::18:
doktor bu ney
sabahtan beri kendimle cebelleşiyorm biliyormusun dolapta dondrma var canım istiyor ama ben yemiyorum :18::18:benim canım yokmu len süle çabuk
birdaha duymuyum ablan olarak yersin şaplagı
şey kem kümmazratım var asabiyim ben ben ne zaman yapmışım o hatayı yaww :18::18::18
c bozukkenmi yazmamışım acaba:44::44::44:yoksa neden yazmıyım degilmi
pardon kaptanım ya üste mazratımı yazdım emme görmedinmi
bu aralar kafam dumanlı malesef canımda sıkkın panik atagım üstüme çok geliyor
affedin ne olur
![]()
Bulgurlar mecimekler cevizler ler sende dukani bozmussun olmadiki amayediklerimi yazayım
şimdi öylen yediklerim
1önce rokayla bir salata yapayım dedim içine peynir ceviz sızma zeytin yagı koydm brokoli koydm sirke koydum yemeye başladım az yedim o kesmedi
bıraktım yarım saat yok yeşil mercimek çorbası içtim 1 etimekle 2 kepçe
akşamada 1 kepçe yeşil mercvimek 5 kaşık yok taze fasülye yemegi
3 kaşık bulgur
1 litrede subenden bu kadar bebeler öperim herkezi bu arada
![]()
Siz yeterki spor yapin ben o listenin daha daha kabarik olmasini istiyorummm:)dukan molaaaa....içsel temızlık zamanı gelmış....
ellerine emeğine gözlerine sağlık canım benımm![]()
Iyi eglenceler canim sana:) bende mangalda tavuk istiyorum ya nolcak bu istahim:dben gelene kadar herkeşler gitmış tabiii....nesse yarın piknığe gitcem allahtan sebze proteıne denk geldii
bol bol takılırım artıkın et salata üstüne...herkese fevkaledenın fevkınınde fevkınde bır haftasonu diliyorummmm![]()
Nevcim ne demem gerekiyo bilmiyorum sen objektif bakabiliyosun desenki bi umut duzelir ben sana burdan tam destek olcam simdi yine destek olmak icin dedim bunu cunku sana attgi bi mesaj seni etkiler ve etkiliyorda cok sabir ve güç gerektiren bi durumdasin dualarim seninle zaten biliyosun:) annesini ben italyaya goturseydimde orda biraksaydim keske.:d. Bende dukanda vucut sasirsin diye pasta yedimCanımmmm.Öyle çok seviyorum ki O'nu herşeye rağmen,yüreğimde engellemedikten sonra telefonda engellesem ne olur ki.Ama ayrılık kararımdan dönemem,içimin bir taraflarında uhde olarak kalacak sanırım ama aynı zamanda da doğru kararı vermiş olmanın huzuru olacak sanırım içimde...
Canım aslında ben sürekli dukan yapmıyorum.Garip bir stile geçtim.1 gün lapa yiyorum mesela,diğer gün 3 öğün meyve,başka bir gün protein,başka bir gün sebze;yani sürekli vücudu şaşırtma taktiğine gidiyorum
Ellerine sağlık canım
Ödem atma zamanı
Pirinç lapası,ancak bu kadar harika anlatılabilirdi
3 gün değil canım,3 öğün yedim![]()
![]()
Yemezsin umarim bunlardannnn:) kolay gelsin canim ya milfoyle falan pratik bisey yapsan isin kolaylassa bari simdi beni bayram stresi aldi goturdu off ev kendini temizlese yaKızlar ben de aslın da şu an yorgunluktan ayakta duracak halim kalmadı
yarın misafirlerim var bu gün ev temizliği, mercimekli köfte, un kurabiyesi simit yaşpasta
yaptım. ve onların bulaşıkları, market, çocuğu okula getir götür sizce ben ne haldeyimdir.
dahada bitmedi yarına böreğim var ..... ooooff ooooff
listenin bendeki hali bu:Kaotanim listemiz bu yesilerik izinli diye onun yerinede saydim ve sanirsam sirada senarist var onuda ben yapcam artik:d
Berenim 10
ecemavi 1
maviyesil 1
saphira 22
anane 13+
pasam 11+
gerbera 2
vidividi 5
ansa 5+
nev 12+
+koyduklarim menuler kizlar menu paylasimimizda olcak bilginize:) iyi geceler:)
bende hatırlayamıyorum cezaları ama bılıyodur kızlar :) paşam varmıs sırada ben fotoğraf attım ama acamamıstım atarken:dlistenin bendeki hali bu:
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]mesaj sayim gunleri[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gerbera[/TD]
[TD]4-5-8 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berenim[/TD]
[TD]9-10-11 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yeşilerik[/TD]
[TD]12-15-16 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ananee[/TD]
[TD]17-18-19 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]paşam[/TD]
[TD]22-23-30 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senarist[/TD]
[TD]31 Ekim-1-2 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]anşaa[/TD]
[TD]5-6-7 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nev81[/TD]
[TD]8-9-12 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
eline sağlık canım
ananeem ben cezalara pc ye kopyalamamışım.herkes ceza puanını biliyordur sanırım.ecemavi,maviyeşil ve gerbera izinliler miydi?değlse ceza puanlarından düşelim.Daha önce de yazmıştım ama uygulamaya geçemedik;mesaj sayımlarının altına cezalılar listesini de ekleyelim![]()
ama ama dukan noldu ya bende makarna istiyrum krep pişirceem şimdi:)tablo olarak çıkmadı mesaj sayım sırası
dün akşamda birkaç tane alıntı yaptığım bir mesajım vardı şimdi yok.tam o anda laptopun şarjı bitip kapanmıştı
dünkü menüm:
1 yumurta
2-3 dilim kızarmış ekmek
tereyağ
peynir
bal
çay
3 köfte
3 kanat
2 kaşık makarna
½ dilim ekmek
2 kaşık yoğurt
zero
sütlü nescafe
bende hatırlayamıyorum cezaları ama bılıyodur kızlar :) paşam varmıs sırada ben fotoğraf attım ama acamamıstım atarken:d
ama ama dukan noldu ya bende makarna istiyrum krep pişirceem şimdi:)
Ecemavi 4*40dk yuruyus
anane 55dk eliptik 1saat fitnes
ansa 210dk yuruyus
nev 40dk yuruyus 20dk fitnes
canlarim tahminimce bu haftaki tum sporlar bu degil ama bana bildirilenler bunlar:)
listenin bendeki hali bu:
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]mesaj sayim gunleri[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gerbera[/TD]
[TD]4-5-8 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berenim[/TD]
[TD]9-10-11 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yeşilerik[/TD]
[TD]12-15-16 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ananee[/TD]
[TD]17-18-19 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]paşam[/TD]
[TD]22-23-30 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senarist[/TD]
[TD]31 Ekim-1-2 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]anşaa[/TD]
[TD]5-6-7 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nev81[/TD]
[TD]8-9-12 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
eline sağlık canım
ananeem ben cezalara pc ye kopyalamamışım.herkes ceza puanını biliyordur sanırım.ecemavi,maviyeşil ve gerbera izinliler miydi?değlse ceza puanlarından düşelim.Daha önce de yazmıştım ama uygulamaya geçemedik;mesaj sayımlarının altına cezalılar listesini de ekleyelim![]()
gecmiş olsun canım ne oldu yao zaman arkadaşlar ceza almış olanlar puanlarını yazarlarsa sevinirim. ona göre listemizi tutmaya devam ederiz ve mutlaka mesaj sayım listesinin altına ekleyelim,unutmayalım
dukan amcayla bayramdan sonra görüşücem sanırım canım.Pazartesi günü eşim hastaneye yatıcak.Salı sabahı ameliyet olucak.bayram tatilinde de evde dinlenicek.bu arada ben diyete pek uyamam![]()
kızlar o gün benim laptop yoktu ama bu yinede ceza almamı gerektiriyorsa cannız sağolsun
o zaman arkadaşlar ceza almış olanlar puanlarını yazarlarsa sevinirim. ona göre listemizi tutmaya devam ederiz ve mutlaka mesaj sayım listesinin altına ekleyelim,unutmayalım
dukan amcayla bayramdan sonra görüşücem sanırım canım.Pazartesi günü eşim hastaneye yatıcak.Salı sabahı ameliyet olucak.bayram tatilinde de evde dinlenicek.bu arada ben diyete pek uyamam![]()