Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

dükkanı ben açıyım bari bugünnn.....mutlu huzurlu sağlıklı haftalar diliyorum herkeseee....

dün dukan talan oldu ne yazıkkı mısafirlrim vardı neler ettiler bana bi bilsenız...hepsi aynı meslek olunca ellerimi ve ayaklarımı kelepçelemek suretiyle saralleyi ağzıma burnuma her tarafıma desem daha iyi olurdu ev bark her yer battı amao kadar eğlendikki anlatamaamm...ama tabiki anşanın kendiyle olan intikamı acı oldu ve saf proteıınle kendi cezamı kendim kestimmm...

kızım hasta ne yazıkkı ve senelik izne ayrıldım bayramı ve 29 ekımı içine alacak şekılde yoksa malum görevden başımı alamazdım....çarşambadan salıya kadar benı idare etmenızı rica edicemmm memlekete gidicem....

selam kızlar anşaa dan başka uğrayan olmamış herkesler bayram telaşında anlaşılan
anşaa arkadaşlarında çok matrakmış
ayrıca geçmiş olsun

Tebrik ederim arkadaşım , :nazar::nazar:
süpersin ben de bugün akşamı salata ve yoğurla geçirdim ben de çok mutluyum
bayram da cozutmayız inşallah, ben bi bayramı atlatırsam süperim insanların şu ısrarına sinir oluyorum tatlı ye börek ye
zaten ben irademle mücadele ediyorum bi de ısrar .... :37:
Yaa dimi ben suanda tartisma bile cikarabilirim tatilden dondugumden beride 3kilo fazlam var yersem kafami kircam yani irade falan gecti bende utandim ya kendimden bugun tartida:(
kızlar ismimin yanındaki gül ne oluyorki merak ettim
Canim onlar rutvelerimiz :) mesaj yazdikca yukseliyosun ve onlarda degisiyo:)
dükkanı ben açıyım bari bugünnn.....mutlu huzurlu sağlıklı haftalar diliyorum herkeseee....

dün dukan talan oldu ne yazıkkı mısafirlrim vardı neler ettiler bana bi bilsenız...hepsi aynı meslek olunca ellerimi ve ayaklarımı kelepçelemek suretiyle saralleyi ağzıma burnuma her tarafıma desem daha iyi olurdu ev bark her yer battı amao kadar eğlendikki anlatamaamm...ama tabiki anşanın kendiyle olan intikamı acı oldu ve saf proteıınle kendi cezamı kendim kestimmm...

kızım hasta ne yazıkkı ve senelik izne ayrıldım bayramı ve 29 ekımı içine alacak şekılde yoksa malum görevden başımı alamazdım....çarşambadan salıya kadar benı idare etmenızı rica edicemmm memlekete gidicem....
Gunaydin canim ama oylede yapilmazki sen zayiflican ya en azindan sana zorla yedirmisler ben kimse israr etmeden goturdum butun hafta:( toparlicaz ya. Kuzuna gecmis olsun canimcim iyilesir insallah cabucak iznide bu araya getirmen cok iyi olmus bence:)

bu gün komşularımı hacca uğurlamak için erken kalktık inş bizde birdaha gideriz
bu bayram sanırım biraz sakin gececek gurbette bayram yaşayan bilir tadını
okullar çarşambadan tatil
16 günlük bir tatil var fazla kısmı haziranda tekrar ekleyeceklermiş belki okul 2 hafta geç kapanacak

Gunaydin kizlar :) bugun erkenden kalktim sporumu yaptim 40dk eliptik 20dk fitnes sabah bitane trabzon hurmasi yedim spordan once diye simdi yumurta kircam dukan ekmegimle yerim bu meyveler dukanda olmamali ama evde olunca hem dayanamadim hemde aç spor yapamazdim yani:)

kizlar mesaj sayimlarimizi menulerimizi aksatmayalim bugun sayim pasamda bilgine pasam:)

hımmm demek mesaj yazdıkça değişiyor bende merak etmiştim teşekkürler annanee
bende sabah güzel bir kahvaltı yaparken birde bakmışım 1 lokma nutallalı ekmek
yani çocuklara verirken ağzıma atmışım
bilinçaltı canavarının işi sanırım

Arkadaşlar, günlerdir uğraştığım bir çalışmam vardı. Ne mutlu bana ki; az önce bitirdim..

Karnelerimizin yer aldığı konunun ilk mesajına, tek tek karne linklerini ekledim.

Sadece ilk mesajı tıklayarak, tarih sırasına göre mezun olan bütün yarışmacılara, karnelerine ve eğer paylaştı iseler; başarı öyküleri ve fotoğraflarına ulaşabileceksiniz.

Eksiğim, yanlışım varsa affola.. :34:

Buyrun lütfen:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflama-yarismasi-mezunlari.html#post1304813

Dilerim motive edici olacaktır.

Sağlıkla ve keyifle zayıflamalar dilerim. :71:

ellerine sağlık
biraz inceledim yaaa millet ne azimli kendimden utandım

Gunaydin kizlar :) bugun erkenden kalktim sporumu yaptim 40dk eliptik 20dk fitnes sabah bitane trabzon hurmasi yedim spordan once diye simdi yumurta kircam dukan ekmegimle yerim bu meyveler dukanda olmamali ama evde olunca hem dayanamadim hemde aç spor yapamazdim yani:)

kizlar mesaj sayimlarimizi menulerimizi aksatmayalim bugun sayim pasamda bilgine pasam:)

hızlısın
zaten bu dukan meyvesiz olunca çok zorluyo

ben biraz evi toparlayım gelirim kızlarr hadi nerelerdesiniz
bütün kızlar toplansın toplansın
:46:

Canım ya ben yarın bayram dolayısıyla şehir dışına çıkacağım,bayram bitiminde evim de olurum .

sıkıntı olurmu acaba , paylaşımım olmayacağı için

bayramdan sonra kesinlikle kafama koydum sıkı bir diyet ve yürüyüşe ihtiyacım var

takım da olursam benim için çok iyi olacak kaptanım.
tamam canım iyi bayramlar şimdiden :16:
kaptanım öncelikle geçmiş olsun ben aslında karatay hakkında birşey bilmiyorum kitabını ciddede oturan bir arkadaştan istedim inş unutmaz getirir
o arkadaşın eşi 25 kilocuk vermiş
sağol tatlım :70:
unlu ve şekerli gıdalar dışında hemen her şeyi yiyebildiğin,kalori hesabı yapmadığın ve doyana kadar yiyebildiğin bir diyet.Yalnız akşam 20.00 den sonra sadece içecek tüketebiliyorsun ve her öğünün arası en az 4 , en fazla 6 saat olmalı,buna dikkat ediyorsun.Taze meyve yasak değil ama sınırlı çünkü çok şeker içeriyor.Meyve yemek istediğin zaman kahvaltına 1 ad. elma veya artmut vs.. gibi glisemik indeksi düşük bir meyve ekleyebiliyorsun.Öğlen ana yemek olarak 1 büyük muz ve yanında kuru yemişle yiyebiliyorsun.haftada 1 gün 1 ad. lahmacun yiyebiliyorsun,yanında bol yeşillik ve ayranla,hatta öncen çorba da içebiliyorsun.ekmek hiç yok,yulaf kepeği de yok.Onların yerine bolca ceviz veya kuru yemişler var.çiğ ve tuzsuz olacaklar.Yağ sınırı yok ama sadece tereyağ ve zeytinyağ yiyebiliyorsun.Günde 8 ad. e kadar yumurta yiyebilirsin,haşlanmışş veya tereyağına kırılmış olarak.Patates,pişmiş havuç,bezelye gibi sebzeler çok nişastalı olduğundan mümkün olduğunca tüketmiyoruz.Bulgura da izin var.dolmalarını ve pirinç giren her şeyi bulgurla yapabiliyorsun.Kısır yiyebiliyorsun mesela :34: bu liste böyle uzayıp gider canım

:1::1: arkadaşların iyi yapmışlar afiyet olsun

kızına geçmiş olsun canım ne oldu grip filan mı? arefeden itibaren herkes izinli zaten canım :34:

Selam fıstıklar
herkesler bayram hazırlığında sanırım.Bizim her şey üst üste gelince bu bayram hiç bize gelmiyor açıkçası,hiç bir şey yapmak istemiyorum..
eşim sabah hastaneye gitti,yine kan tahlili yapmışlar.Bir sonuç bugün öğleden sonra çıkacakmış,diğer sonuçta yarın öğleden sonra.O yüzden eve geldi geriye.Dr. la konuşmuş,dr. seni ancak arefe günü ameliyat ederim,bir aksilik çıkmazsa,bayramın 1. günü taburcu olursun demiş.Eşimde bayramda evde kalmayalım,bir yerlere gideriz diye,o zaman bayramdan sonra yapalım demiş.Dr. da tamam demiş.Yani bayram sonrasına kaldı anlayacağınız ameliyat

ben biraz evi toparlayım gelirim kızlarr hadi nerelerdesiniz
bütün kızlar toplansın toplansın
:46:
gelıoruz yavas yavas:))

Selam fıstıklar
herkesler bayram hazırlığında sanırım.Bizim her şey üst üste gelince bu bayram hiç bize gelmiyor açıkçası,hiç bir şey yapmak istemiyorum..
eşim sabah hastaneye gitti,yine kan tahlili yapmışlar.Bir sonuç bugün öğleden sonra çıkacakmış,diğer sonuçta yarın öğleden sonra.O yüzden eve geldi geriye.Dr. la konuşmuş,dr. seni ancak arefe günü ameliyat ederim,bir aksilik çıkmazsa,bayramın 1. günü taburcu olursun demiş.Eşimde bayramda evde kalmayalım,bir yerlere gideriz diye,o zaman bayramdan sonra yapalım demiş.Dr. da tamam demiş.Yani bayram sonrasına kaldı anlayacağınız ameliyat
cnm pek gecmısı okuyamadım hayırdır ne amelıyatı bu

ikindiden sonra çarşı gezdik eviş ihtiyaçları birde kızıma bayramlık aldım
güzel oldu
akşamda parkta taşta pişmiş tavuk yedik güzeldi
su bayramlık derdı bızdede var.nefret edıorum ya:))

bende artık bayramdan sonra tekrar spora baslarım ınss
Kizlaar bana bi alkis alym disarda kahvalti yaptik sicacik bazlamalri gozlemeyi borekleri patates kizartmasini falan yemedim bi trabzon hurmasi yedim bide cilek recelinden bitane cilek:) ilk kez kendimi tuttum bu kadar :) nerelerdesiniz ya kendi kendime konusuyo gbi oldum insallah guzel bi pazar gecirmissinizdir:)
aferın benım guzel gelınıme:)))

sabah menum.:

salatalık
yumurta yagda
peynır
cay

sımdıye kdr bısı yemedım

bırazdan karnıbahar yemegı yerım..

harıl harıl temızlık yapıorum kızlar.yarın dısarda cok ıslerım var onları halledıp anneme geccem haberınız olsun..annem trabzondan gelmıs..3 aydır ordaydılar.baradan once gıtmek ıstedım cocukları ozlemıs..hasta ya zaten ıslerını halledeyım barı:(

beelkı kyarın ve arefe olamam bura haberınız olsun..bayram zaten ızınlıyızdır herhalde

bu gün komşularımı hacca uğurlamak için erken kalktık inş bizde birdaha gideriz
bu bayram sanırım biraz sakin gececek gurbette bayram yaşayan bilir tadını
okullar çarşambadan tatil
16 günlük bir tatil var fazla kısmı haziranda tekrar ekleyeceklermiş belki okul 2 hafta geç kapanacak
nasıl yanı 16 gün ben anladım...

anlaşıldı komutanım
menum menum bugün bellı hemen yazıyım
sabah peynırlı dukan krep hahve
ara zero kola
öğle akşam tavuk göğsü ayran....
hımmm demek mesaj yazdıkça değişiyor bende merak etmiştim teşekkürler annanee
bende sabah güzel bir kahvaltı yaparken birde bakmışım 1 lokma nutallalı ekmek
yani çocuklara verirken ağzıma atmışım
bilinçaltı canavarının işi sanırım
o canavarı bı tutsam varyaa....
ellerine sağlık
biraz inceledim yaaa millet ne azimli kendimden utandım
kırmızıgule özel olarak dikkat istiyorum kızlar....
Selam fıstıklar

bayramdan önce de olmuş geçmiş olurdu canım yaa...hayırlısı olsun tabısı hakkında...

Selam fıstıklar
Daha iyi olmus bence kaptanim bayramda rahat olursunuz sonrada herseyi sirasiyla yoluna sokarsiniz insallah:)
gelıoruz yavas yavas:))

cnm pek gecmısı okuyamadım hayırdır ne amelıyatı bu

su bayramlık derdı bızdede var.nefret edıorum ya:))

bende artık bayramdan sonra tekrar spora baslarım ınss

aferın benım guzel gelınıme:)))

:) gecmisi bi okuda annecim olculerini yolla bana spor konusundada beni gecemiceksin bayramdan sonra yuzmeye basliyorum incecik olcam bak:d

yatak odası tamam çocuk odası tamam
ütüler tamam onları yerleştiriyim yemeğimi ocağa koyuyum geliyorum kızlar akşama misafirim var...maşallah bu aralar hıç boş kalmıyorum...:7:

anlaşıldı komutanım
ara zero kola

bayramdan önce de olmuş geçmiş olurdu canım yaa...hayırlısı olsun tabısı hakkında...
Menun cok guzel gitti nutella tamamdir :) kirmizigulu anlayamadim ben
ütüler tamam onları yerleştiriyim yemeğimi ocağa koyuyum geliyorum kızlar akşama misafirim var...maşallah bu aralar hıç boş kalmıyorum...:7:

Ay ne guzel tamam tamam demissin ben bi odami suorudum o kadar ama ankara disindayiz sanirim bu bayram hic kesin biseyde yok iste yapmak istemiyorum:( kolay gelsin sana ansacim yogunluk iyidir hep :)

Kizlar bende yatym biraz yoksa alisverise cikcam ama uyaninca cikarim sanirim bayramlik bluz bakym bi bide ansa sen elbisemi pantolonmu demistin ben cevap verym bide hangisiyle daha iyi hissediyosan onu giy:) zaten cok guzelsin ne giysen yakisir:nazar:

tamam canım iyi bayramlar şimdiden :16:

sağol tatlım :70:
unlu ve şekerli gıdalar dışında hemen her şeyi yiyebildiğin,kalori hesabı yapmadığın ve doyana kadar yiyebildiğin bir diyet.Yalnız akşam 20.00 den sonra sadece içecek tüketebiliyorsun ve her öğünün arası en az 4 , en fazla 6 saat olmalı,buna dikkat ediyorsun.Taze meyve yasak değil ama sınırlı çünkü çok şeker içeriyor.Meyve yemek istediğin zaman kahvaltına 1 ad. elma veya artmut vs.. gibi glisemik indeksi düşük bir meyve ekleyebiliyorsun.Öğlen ana yemek olarak 1 büyük muz ve yanında kuru yemişle yiyebiliyorsun.haftada 1 gün 1 ad. lahmacun yiyebiliyorsun,yanında bol yeşillik ve ayranla,hatta öncen çorba da içebiliyorsun.ekmek hiç yok,yulaf kepeği de yok.Onların yerine bolca ceviz veya kuru yemişler var.çiğ ve tuzsuz olacaklar.Yağ sınırı yok ama sadece tereyağ ve zeytinyağ yiyebiliyorsun.Günde 8 ad. e kadar yumurta yiyebilirsin,haşlanmışş veya tereyağına kırılmış olarak.Patates,pişmiş havuç,bezelye gibi sebzeler çok nişastalı olduğundan mümkün olduğunca tüketmiyoruz.Bulgura da izin var.dolmalarını ve pirinç giren her şeyi bulgurla yapabiliyorsun.Kısır yiyebiliyorsun mesela :34: bu liste böyle uzayıp gider canım

:34:

sağol kaptan eğer kitabı elime geçerse ayrıntılı inceleyecem inş

Selam fıstıklar

ALLAH eşine kızına vede sana sağlık versin gerisi gelir geçer

sabah menum.:

salatalık
yumurta yagda
peynır
cay

sımdıye kdr bısı yemedım

bırazdan karnıbahar yemegı yerım..

harıl harıl temızlık yapıorum kızlar.yarın dısarda cok ıslerım var onları halledıp anneme geccem haberınız olsun..annem trabzondan gelmıs..3 aydır ordaydılar.baradan once gıtmek ıstedım cocukları ozlemıs..hasta ya zaten ıslerını halledeyım barı:(

beelkı kyarın ve arefe olamam bura haberınız olsun..bayram zaten ızınlıyızdır herhalde

kolay gelsin bizim kızlar pek hamarat

anlaşıldı komutanım
ara zero kola

o nasıl menü
kırmızıgül önceki kaptandı dimi kaçıncı sayfada

Daha iyi olmus bence kaptanim bayramda rahat olursunuz sonrada herseyi sirasiyla yoluna sokarsiniz insallah:)

:) gecmisi bi okuda annecim olculerini yolla bana spor konusundada beni gecemiceksin bayramdan sonra yuzmeye basliyorum incecik olcam bak:d

hadi inş

MAAŞALLAH
ya bide ben başlasam

Back
X