Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canlar günaydın....
kalktım yenı malum izindeyim bu saate kadar uyuyabiliyorum....az sonra da çıkıcam ciciler almaya gitcem...ananecim bakıcam bugun tunalıya çok saol canım benımm....

Canim gitmeden okursun umarim gümüşsoy pasajina ,onun karsisindaki simitcinin yanindaki butige gir kesin:)

ay kızlar o kadar şaşkınımki sizlerle paylaşak istedim kpssden 10-15 falan alırım anca derken 62 almışım şoklardayım:53::53::53:biliyorsunuz yani ne kadar korkuyordum bu sınavdan ve hiçte çalışmadım bide çalışsaymışım bişeyler olcakmış herhalde

Son düzenleme:
haftaya bomba gibi olmak lazım o zaman....
ayynennn :13:
:1::1::1:gel yavrum bana komş ol:32::32:burdan hızımı alamazsam sanada gelirim :9::9:hoş kaynanamada giidyordm 1 haftadan önce ama neyse:19::19:bayrama gidelim eşim diyor gidesim yok ne yapsamya ortada kaldım gitmesen eşim üzülücek günaha girermiyim
gitsem kesim kavga çıkıcek diyorm gidiyim 2 saat otrmadan geleiyim evime ama suratını göresim yok inanın onu gördükçe ban yaptıkları geliyor:14::14:
canım şimdi bayram boşver,git sen yine de.Kocan üzülmesin
ay kızlar o kadar şaşkınımki sizlerle paylaşak istedim kpssden 10-15 falan alırım anca derken 62 almışım şoklardayım:53::53::53:biliyorsunuz yani ne kadar korkuyordum bu sınavdan ve hiçte çalışmadım bide çalışsaymışım bişeyler olcakmış herhalde

tebrik mi etsem bilemedim ama 70 in altında işe yaramıyor galiba dimi :26:

nerelerdesin sen izinlimisin

ben bu hafta yürüyüşe gidemiyorum komşular gidince yürüyüş yalan oldu maalesef
tek başına gidemiyorum mmaalesef

canım dukanı kendine uyarlamanda bi sakınca yokmuş demekki insanın vucudunu bilmesi onemli ama hemen bitir kitabınıı:) ne guzel ya kilolar gidiyo ben bayrama nasıl cıkcam aceppp

ilk kez duydum canım internete bakıp link atym senin için işimde yok nasılsa ev kendini temizliyo:D
evet cnm aynen ole ınsallah bayramda bıtırmeyı planlıyorum zıra bızım bayramımız bombos gececek kız ne demek ev kendını temızluyor kadın mı tuttun aslında bana da lazım kadın ama su dogalgaz ısı bıtsın de toptan alcam:2:
Kuş Üzümlü Yaprak Sarma Tarifi | Yemek Tarifleri ben biber dolmasını yemiştim bunun kuş üzümlü ahh ah:)
sagol bebısım ama malesef buda yattı benım kız ıkı gundur sapıttı hıc uyku uyumuyor malesef nerde bende sarma sarmak esım de nobetcı malesef
:nazar: Azim harika.Canım daha iyi misin bu arada?
ıyıyım benım dusuncelı arkadasım malesef kı esımı bunalımdan cıkaramıyorum yanı aslında ıyı de bazen yuzu bır asılıyorkı sadece bızım sıpa gukdurebılıyor sen nasılsın

supersın ısıne yarıyormu pekı cnm ınsallah hedefledıgın yerlere gelırsın

nerelerdesin sen izinlimisin

kafa tatilindeyim:1::1::1::1:burası iyi geldi bize canım kapı zili hiç durmuyor yada biz kapğı tokmaklıyoruz hrgün e bide pc oturma odasında herkes öyle bana bakıyor ne yazıyorum diye rahatsız oluyorum bende yada annem sürekli oturuyor oda sever nette sörf yapmayı:1:yani böyle karışık durumlardan dolayı pek giremesemde kilo bildiriminde mutlaka bulunurum:24:babam raf yaptırcak yatak odasına belki orada daha rahat edebilirim:26:yani umarım:25::25:

dun saedece ıkı mesajda kaldım cok ozur dılıyorum kızlar ama gercekten hıc ama hıc vaktım olmadı zıra butun gunum aksam yemegı ve esım evde oldugu ıcın ona tatlılar falan yapmakla gectı kızda ıkı gundur bugun de gecede yanı sureklı uyanıyor ben eve gelınce baya ıyı uyudu ama sureklı aglayarak kalktı gece yaaaa hasta olmasından cok korkuyorum bayram tatılı bıde acıller hıc anlamıyor cocuklardan ınsallah olmaz

ananecımmm ellerın dert gormesın kuzum bayrama yetısmıcek olsada en kısa zamanda bu tarıfı uygulayacagım zıra bayılıyorum ozellıkle bu uzumlu olanına ama bızım oralarda hıc uzumlu yapmazlar

ayrıca bugun hava soguk ve ısıtıcı almaya karar verdık ve aldık ıyı de oldu dıgerını de yaptırırsak ıkı odada sıcacık otururuz artık yoksa dayanılmıcak offff dogalgaza da cokkkk var

ayrıca bugun hava soguk ve ısıtıcı almaya karar verdık ve aldık ıyı de oldu dıgerını de yaptırırsak ıkı odada sıcacık otururuz artık yoksa dayanılmıcak offff dogalgaza da cokkkk var

doğalgaza çok var derken??yeni ısıtıcınızda hayırlı olsun:34:

evet cnm aynen ole ınsallah bayramda bıtırmeyı planlıyorum zıra bızım bayramımız bombos gececek kız ne demek ev kendını temızluyor kadın mı tuttun aslında bana da lazım kadın ama su dogalgaz ısı bıtsın de toptan alcam:2:

Sagol bebısım ama malesef buda yattı benım kız ıkı gundur sapıttı hıc uyku uyumuyor malesef nerde bende sarma sarmak esım de nobetcı malesef

ıyıyım benım dusuncelı arkadasım malesef kı esımı bunalımdan cıkaramıyorum yanı aslında ıyı de bazen yuzu bır asılıyorkı sadece bızım sıpa gukdurebılıyor sen nasılsın

yarıyabilir cnm en azından 60ı geçtim çok zor bi zamana denk geldi ama ya annanem vefat etti psikolojim çok bozuldu benim hala böyle aklım çıkıyor annem kardeşim falan bi yere gitseler acaba bişey olurmu arabamı çarpar kalbimi sıkıştırır ya bi yerde düşer kalırsa gibi bide geçen kış büyük bir sıkıntı geçirdik hala böyle psikopata bağlamış durumdayım ama dışımada bişey belli edemiyorum sonuçta annem annesinin kaybetti nasıl bişey derim böyle bişeye hakkım yok ama içtie içe bir korku hakim oldu bana gideremiyorum bu korkuyu:5::5: BİDE KİTAP YÜZÜ AÇMADIM SIRF ANNEM DERS DEDİĞİ İÇİN SİTEDEN TEST AÇIYORUM FALAN AMA MÜTHİŞ BİR SÜPRİZ OLDU BANA ANNEMDE DİYO DEMEK ÇALIŞSAYMIŞINIZ BAYA YÜKSEK ALACAKMIŞSINIZ

Son düzenleme:
keşke calıssaymışsın canım mulakatlı yerlere dayın faşan varsa girersin gerçi ne puanlarla giriyo insanlar..
Selam
menü paylaşımı yapmıyorum zira diyet yapmıyorum.diyet yapçak şeklim yok maalesef :ssz:

adınıda yazaydın ankaraya gidince lazım olur

ben bu hafta yürüyüşe gidemiyorum komşular gidince yürüyüş yalan oldu maalesef
tek başına gidemiyorum mmaalesef
aksatma ama kaptanım yaaa

sagol bebısım ama malesef buda yattı benım kız ıkı gundur sapıttı hıc uyku uyumuyor malesef nerde bende sarma sarmak esım de nobetcı malesef

yok ya saka yapıyorum hani ben temizlemiyorum o kendini temizliyo diye:D ya gelcekti gundelikçi aslında ama olmadı bi türlü
kafa tatilindeyim:1::1::1::1:burası iyi geldi bize canım kapı zili hiç durmuyor yada biz kapğı tokmaklıyoruz hrgün e bide pc oturma odasında herkes öyle bana bakıyor ne yazıyorum diye rahatsız oluyorum bende yada annem sürekli oturuyor oda sever nette sörf yapmayı:1:yani böyle karışık durumlardan dolayı pek giremesemde kilo bildiriminde mutlaka bulunurum:24:babam raf yaptırcak yatak odasına belki orada daha rahat edebilirim:26:yani umarım:25::25:
canım inşallah rejimine uyuyosundur biz sapıttık zaten buralarda:D
dun saedece ıkı mesajda kaldım cok ozur dılıyorum kızlar ama gercekten hıc ama hıc vaktım olmadı zıra butun gunum aksam yemegı ve esım evde oldugu ıcın ona tatlılar falan yapmakla gectı kızda ıkı gundur bugun de gecede yanı sureklı uyanıyor ben eve gelınce baya ıyı uyudu ama sureklı aglayarak kalktı gece yaaaa hasta olmasından cok korkuyorum bayram tatılı bıde acıller hıc anlamıyor cocuklardan ınsallah olmaz
inşallah olmaz canım havalarda garip olddu zaten tetikte olmak lazım bende gribimsi bişey oldum
ananecımmm ellerın dert gormesın kuzum bayrama yetısmıcek olsada en kısa zamanda bu tarıfı uygulayacagım zıra bayılıyorum ozellıkle bu uzumlu olanına ama bızım oralarda hıc uzumlu yapmazlar
:) canım sarma cekti ya allah beni napmasın aklım fikrim yemede:D
e kurulnca gelmicekmi hemen ya ısıtıcı iyi olmuş ama bebişte var lazım olur:)

ay yorgunluktan kaydırmışm:D ecemavi valla bende isimlerini bilmioyrum senelerdir giderim ordaki byan kart vermişti ama hatırlamıyorum ben merdiven altı diyorum magzaya merdivenn altında cunku:) bide tek rahatmı olamıyosun merak ettim sorun oluyomu tek cıkınca

kızlar spor yaptım duş aldım acıktımmm ne yesem bilemiyorum sabah gene omlet yedim :) 35dk eliptik 30dkda fitnes yaptımm:)

Back
X