Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

listemiz gerilerde kalmasın...

Tok tutmasına sevindim canım belki ben de zaman zaman denerim diye düşündüm :16:

Inşallah canım inşallah :39:

Aa şansa bak :53:

Canım eline sağlık :16:

berenimcim pazartesi izinli miydin?

vıdıvıdı bayramdan sonra takıma girecek diye düşündüğünden paylaşımı yok sanırım oysa ben listeye girmesiyle ilgili söylemiştim bayramdan sonraya kalsın diye,o yanlış anladı herhalde,neyse..

Yeşilerik izinli paşacım,bayramdan sonra dönecek :34:

anşaacım salı günü izinli miydin?

gerbera 2 gün için 2 ceza puanı düşüyor,önceden de 1 puanı var (aslında daha fazlaydıda,herkese yaptığım gibi idare ediyorum)
gerbera=7

daha önceden ceza almış arkadaşlarımız da lütfen ceza puanlarını eklesinle.hiç bir yere kaydetmemiştim ama bundan sonra kaydedicem.maviyeşilin ve yeşileriğin ceza puanları düşmüştü ama kaça düşmüştü ondan emin değilim

:53::53::53:çok açıklamalı old sagol bbem kızlar geçmiş bayramınız mubarek olsun :29::29:ben bugün anca evdeyim bu hafta dügünümüz var trafigim çok az mesaj yazarsam ksra bakmayım pazar günü hefes alırım dügün bitiyorda:52::52:sabah 8.30 kalktım yürüyüşe gittim sana şortm giydim 10 eve geldim :53:dş aldım çok terlemiştim markete girdim anacım dş alınca neden ykm gelriki yer olsa yatıcem he:9::9:ev işlerim çok beyazlıları yıkıyorm makinada onları asıcem arkasında renklileri asıcem ütü var evi dip köşe temizlicem yemek yapıcem etleri kıyma çektirmeye göndericem eşimle bu arada eşim evde:17::17:anlıcvagınız maraton dolu bir gün beni bekliyor:9::9:birde okadar işimin arasında el açması ıspanaklı börek yapıcem :53::53:yedikelrimi toptan yazarım işşallah kızlar akşama sonra görüşrüz:32::32::32:bu arada 900 gram vermişim:53::53:bayramda kişlo aldım vermem lazım çıok degil 2 kilo:14::14:yaktı beni tatlılar çok yersen bütün yasaklı şeyleri yedim he:9::9:ama yürüyüşle temem hesap ettim şimdi günde 900 gram veriisem pazar gününe kadar 7 kilo veririm :9::9::9:dügünde selanık modeli pardesö aldım süt kahvaei resimelrimi çekiyim malum yere koyarım :8::8::8:sonra görüşrüz ben kaçtım :27::27:

Slm bebekleeim hepinizi cok ozledim.su an telden giriorum disardayim..bugunde izinden sayilitor deilmi.yok izin deilse yazmam lzm cunku. puanim cok dustuydu

29ekim.jpg

CUMHURİYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN !

Son düzenleme:
bayram bitti tatil bitti ... kim kaç kilo aldı bakalım:2:ben en son 92 küsuru gördüm sizler ne alemdesiniz ve kesinlikle kaçınılmaz bir şekilde zayıflamam lazım nisandan sonra nişan var apartmandan birininin polis evinde olacak elbise alcam bende özendim:9:
ben tartılmadımda canım cok fena yedim valla yüzü şişti göbegim arttı şimdi lahana corbası malzemesi almaya cıkıyorum o derece:D

kızlar selam ben bayramı cok kötü gecirdim yemek anlamında hiç umugum gibi olmadı valla lahana corbasına baslıcam tartılmadım ama hiç 74olmuşumdur diye tahmin ediyorum bakalım artık sıkı baslıcaz. sizler nasılsınız :)

29ekim.jpg

Mustafa Kemal'imin ruhu şad olsun :16:

kızlar selam ben bayramı cok kötü gecirdim yemek anlamında hiç umugum gibi olmadı valla lahana corbasına baslıcam tartılmadım ama hiç 74olmuşumdur diye tahmin ediyorum bakalım artık sıkı baslıcaz. sizler nasılsınız :)
Ben sanırım fazlaca dikkatliydim ama spor yapamadım amaaaaaa kaçamak da yapmadım :66:

Menümü yazıyım canlarım :
Sabah:1 haşlanmış yumurta+1 kk peynir+2 etimek
Ara öğün:Nescafe
Öğle:Haşlanmış patates+yoğurt
Ara:Leblebi
Akşam:Közlenmiş tavuk+2 etimek :56:

sen beni hiç sorma 2 kilo almışım :54::54::53::53:ah bu bogazımız yokmu:57::57:bütün suç bizde kimsede degil alnımıza silahmı dayıyolar heryere gittim bgün bayram ye birşey olmaz tabe olmaz sonuç 2 kilo:30::30::30:
Kızlarrrrrrrrrrrr,bitmedi mi tatillll,özledimmmm :26:

beni özle onları özleme onlar kaka ögretmenim :9::9::9:
bakıyorm sende benim gibi etimek yiyorsn aferim bgün dkan krebi yapayım dedim yaptım yedim zor tttm kendimi çıkarıcektim eşim bile hanım tadı tuzuj yok nasıl yiyorsun dedi:9::9:dedim elim mahküm :49::49:

şimdei gelelim bana sabah 8.30 kalktım yürüyüşe gittim 10 geldim eve hemen duş aldım sonra evle boguştum :27::27:menülerimi yazayım çıkıcem bgün misafirlerim var alk katla karşı dairemi çagırdım :27::27:altaki temizlik yapıyor karşımdaki yengemde dügün telaşesi var :27::27:dedim içimden sevaptır paşa sen müsayitsin sevabına doyr babamın rhna bütün ölmüşlerimin rhna gitsin işşallah şimdi siz menüyüde merak edersiniz:9::9:
süzme kırmızı mercimek çorbası
zeytin yaglı taze fasülye
tel şehriyeli pilav
fırında et
salata
un helvası
turşu
yogurt

ben salata yemeiyi düşünüyorm çorbayla azda fasülye yerim galiba:36::36:
sabah menüm
1-1 adet domates
2-1 adet badem
3-2 etimek
4-5 birarada ve yeşil çay
5-5 adet yeşil zeytin

öylen yediklerim
1-2 adet dukan grebi:30::30:midem kalktı aklıma geldikçe ıyy:22::22:
2-2 adet kornişon turşusu
3-4 adet tavuk kıyması
4-2 bardak ayran
su içmeyi unutmuşum ya :44::44:ev işine daldım bende ne ununttum diyorum :9::9:

akşamada yiyeceklerim
1-bol salata
2-1 kepçe mercimek çorbası
3-4 yemek kaşıgı taze fasülye
4-soda :56::56:
kızlar benim çıkmam lazım misafirlerim gelmeden namazı kılayım salatayı sosluyum bundan sonra hergün yürücem yarın aletlerede binicem :34::34:korsunlar benden :9::9::9:pazar bile yürücem ona göre bu aralar beni idare edin dügün bitene kadar :48::48::48:

Mustafa Kemal'imin ruhu şad olsun :16:

Ben sanırım fazlaca dikkatliydim ama spor yapamadım amaaaaaa kaçamak da yapmadım :66:
Ben abimle tutamadimki kendimi neyse artik saglik olsun ama seni tebrik ederim sporuda baslatirsin canim bugun yarin:)
Bendeee:)
sen beni hiç sorma 2 kilo almışım :54::54::53::53:ah bu bogazımız yokmu:57::57:bütün suç bizde kimsede degil alnımıza silahmı dayıyolar heryere gittim bgün bayram ye birşey olmaz tabe olmaz sonuç 2 kilo:30::30::30:

beni özle onları özleme onlar kaka ögretmenim :9::9::9:
bakıyorm sende benim gibi etimek yiyorsn aferim bgün dkan krebi yapayım dedim yaptım yedim zor tttm kendimi çıkarıcektim eşim bile hanım tadı tuzuj yok nasıl yiyorsun dedi:9::9:dedim elim mahküm :49::49:
Vercez artik pasam sen dukan krebine kotu diyosun ben lahana corbasi iccem nasi icceksem artikin:d dusundukce benim midem kalkiyo
şimdei gelelim bana sabah 8.30 kalktım yürüyüşe gittim 10 geldim eve hemen duş aldım sonra evle boguştum :27::27:menülerimi yazayım çıkıcem bgün misafirlerim var alk katla karşı dairemi çagırdım :27::27:altaki temizlik yapıyor karşımdaki yengemde dügün telaşesi var :27::27:dedim içimden sevaptır paşa sen müsayitsin sevabına doyr babamın rhna bütün ölmüşlerimin rhna gitsin işşallah şimdi siz menüyüde merak edersiniz:9::9:
süzme kırmızı mercimek çorbası
zeytin yaglı taze fasülye
tel şehriyeli pilav
fırında et
salata
un helvası
turşu
yogurt

ben salata yemeiyi düşünüyorm çorbayla azda fasülye yerim galiba:36::36:
sabah menüm
1-1 adet domates
2-1 adet badem
3-2 etimek
4-5 birarada ve yeşil çay
5-5 adet yeşil zeytin

öylen yediklerim
1-2 adet dukan grebi:30::30:midem kalktı aklıma geldikçe ıyy:22::22:
2-2 adet kornişon turşusu
3-4 adet tavuk kıyması
4-2 bardak ayran
su içmeyi unutmuşum ya :44::44:ev işine daldım bende ne ununttum diyorum :9::9:

akşamada yiyeceklerim
1-bol salata
2-1 kepçe mercimek çorbası
3-4 yemek kaşıgı taze fasülye
4-soda :56::56:
kızlar benim çıkmam lazım misafirlerim gelmeden namazı kılayım salatayı sosluyum bundan sonra hergün yürücem yarın aletlerede binicem :34::34:korsunlar benden :9::9::9:pazar bile yürücem ona göre bu aralar beni idare edin dügün bitene kadar :48::48::48:
Spora basladinmi canim:) istanbulda hava cok guzeldi bayramda ben bolca yurudum tabi spor sayilmazda:) vercez o 2kiloyu hemencecik sen sporunu yap sabahlari valla supersin:)

Selammmm,

Canlarım 3 saat önce ankaraya geldik malum trafik çoktu ve
çok stresli geldim valla , Allah herkesin yardımcısı olsun
bayramın güzel geçti, ama yemek olayını ayar yapamadım:17::17: bunu bilerek gitmiştim
zaten Ama yarın benim için büyük gün kendimi bayram sonrasına hazırlamıştım
sizlerin de yardım larıyla ve el birliğiyle kiloları vereceğiz inşalllahhhhhhhhh:nazar::nazar:
çok yorgunum arkadaşlar:37::37::37: .... yarın bomba gibi birşekilde görüşmek üzere...:52::52::52::52::52:

nevim menün ne güzel öyle senin afiyet olsun canım :16: bayramda kaçamak yapmadığın için çok tebrik ederimm :54:

Selammmm,

bayramın güzel geçti, ama yemek olayını ayar yapamadım:17::17: bunu bilerek gitmiştim
sizlerin de yardım larıyla ve el birliğiyle kiloları vereceğiz inşalllahhhhhhhhh:nazar::nazar:
çok yorgunum arkadaşlar:37::37::37: .... yarın bomba gibi birşekilde görüşmek üzere...:52::52::52::52::52:
neyse kasasız belasız gelmişsiniz şükür en korktuğum böyle zamanlarda yolculuk allah korusun:31:

Ben abimle tutamadimki kendimi neyse artik saglik olsun ama seni tebrik ederim sporuda baslatirsin canim bugun yarin:)

Bendeee:)

Vercez artik pasam sen dukan krebine kotu diyosun ben lahana corbasi iccem nasi icceksem artikin:d dusundukce benim midem kalkiyo

Spora basladinmi canim:) istanbulda hava cok guzeldi bayramda ben bolca yurudum tabi spor sayilmazda:) vercez o 2kiloyu hemencecik sen sporunu yap sabahlari valla supersin:)
gıcık kız seni istanbula geliyosnda beni görmeden gittin he küstüm sana:5::5::5:
lahana çorbasının gözünü seveyim ben neymiş dkan krebi ay aklıma geldikçe midem kalkıyo galiba çok yedimya ondan midem almıyor:9::9::9:
bu arada ananecim 8.30 çıktım yola 10.30 eve geldim yürüyüş yaptım yedikelrimede dikkat ediyorm 900 gram gene vermişim :32::32::32::32:1.800 gitti kilom ne geliyor diyeyim sizlere bayramdan sonra apartmıyorm cumartesi kendi diyetime döndüm kilom 84 geliyodum :53::53:şimdi 80 kilo 200:32::32::32:işşallah hesaplarıma göre böyle gdierse tane cumaya 77 olrm galiba yedikelrimi topl yazarıom işlerim çok bugün sayım bende biliyorm akşama sayarım neler yapıcagımı sizlere sayayım dinleyin
bu arada rahim agzı açıklıgına yazdım alıntıdır haberiniz olsn ordakini burıya kopyalıyorym haberiniz olsun :34::34::34:
buralardayım canım devamlı okuyorm brayı ama yazamıyorm 7 takımdayım orayada yazamamda 5 mesaj mecburi yürüyüşe gidiyorm hergün dügün telaşemiz var karşı komşm yengen pazar günü dügün yapıcek onunla ugraşıyorm yeni geldim yürüyüşten dş aldım kahvaltımı yaptım ilaçlarımı içicem namazı kılıp karşı daireye geçmem lazım 1 çuval undan böreklik açılıcek yarın dolma sütlaçlar yapılıcak perşembe günü yemek var bende ve karşıda kadınlara alt kattada erkeklere yemek verilicek cuma kına var cumartatesi kız tarafında yemek var pazar dügün var anlıcagın kendime ayırıcak ne zamanım ne vaktim var bgün sayım bende daha 7 takıma girip ne yedikelrimi yürüyüşümü yazıcem bugünkü sayımıda ben yapıcem b yorgunlkla nasıl olcekseneyse beni bekliyolar namazı kılıyım geçeyim karşıyainanın yazmasamda hepiniz aklımdasınız nutmayın seviliyosunuz
chnbcim allah kavştrsn yavrunla eşini işşallah az kaldı dişini sık beklimiş bebegin ne zaman alınacagı mavişimide seyredemicem malesef karşıda işim var size zahmet koyverinde brdan seyredeyim grip olucem galiba :2::2:çok hapşıryorum ben k.i.b. harf hatası çok kızlar klevye kafayı yidi :9::9::9:
Günaydın Kızlar herkese mutlu bir hafta diliyorum

canım ben çok mutlym yürüyüşümü yaptım şimdi karşı dairede ayak işlerini yapıcem ben kaçtımö akşama görüşürz okadar yognmki sormayın imdat diyorm sesimi duyan yok :9::9::9:

Gunaydin kizlar sabah tarti aglatiyodu beni 75ciktim cok utaniyorum ya:( corbami icmeye basladim artik tadi umrumda degil oooffff off:( niye yiyorum ben ya ayi gibiyim tutamiyorum kendimi

Menümü yazıyım canlarım :
Sabah:1 haşlanmış yumurta+1 kk peynir+2 etimek
Ara öğün:Nescafe
Öğle:Haşlanmış patates+yoğurt
Ara:Leblebi
Akşam:Közlenmiş tavuk+2 etimek :56:

nescafe sut ıle yapılan hazır olanlar kac kalorı acaba

Selammmm,

bende tutamadım bogazımı:(

Günaydın Kızlar herkese mutlu bir hafta diliyorum
sana da cnm

Gunaydin kizlar sabah tarti aglatiyodu beni 75ciktim cok utaniyorum ya:( corbami icmeye basladim artik tadi umrumda degil oooffff off:( niye yiyorum ben ya ayi gibiyim tutamiyorum kendimi
aynen cnm bende almısım:(

29ekim.jpg

hepınızın cumhurıyet ve kurban bayramı gecmıste olsa kutlu olsun
bendeeeeeeeeeeeeeeeeee

kızlar sabah kahvaltısında naptım bılıomusunuz bana bısı oldu delı gıbı zeytın yedımm

hemde zeytın ekmek ve cay 20 tane yemısımdır herhalde:)))))))))))))))))

bu arada 68,5 u gordum ne yazıkkı:(

Back
X