• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

merhaba kızlar
menümü yazayım
sabah 1 dilim ekmek
5 zeytin 2 çatal peymir
2 kaşık bal

Öğle : 2 bisküvi çay

Akşam ıspanaklı yumurta, biraz makarna , 1 elma

oh cok guzel valla

31-10-2012
1-saphira
2-anane 29
3-gerbera 22
4-paşam 9
5-maviyeşil 7
6-senarist 2
7-vıdıvıdı 4
8-ipekyol 3
9-anşaa6
10:ecemavi 6
elıne saglık cnm

Sevgili Kaptanım,

Benim izin için istediğim süreyi birkaç gün aştım ama dönebilir miyim tekrar aranıza?
ay ay ay ızınde ıstermıs:)))

günaydınlar olsun sekerlerrrrr.....
gunaydın cendermem:D
kahvaltım dukan krep 2 kk peynır 1 salatalık....:56:
masallah:))

oğlum hasta bu aralar onunla ilgileniyorum komşularım hactan döndü onlarda hastaonlarlada ilgileniyorum
cok gecmıs olsun..su hacca gıdenler donduklerınde hep hasta oluyorlar.hangı haccıyı gorsem bole oluyor..

cok cok cok kotu gecen bır bayramdan sonra nıhayet aranızdayım kızlar tv ızleyen olduysa bılıyordur urfayı fırtına vurdu evlerımıze ucuncu katta olmasına ragmen balkondan su gırdı mutfak halım ve yatak odası halım ıslandı ve bayramı halı yıkayarak gecırdım ıkı gun boyunca elektrık bır gun boyunca da su yoktu arefe gununden berı de fırtınada kopan telefon telı yuzunden dokuz gundur de netım yoktu bugun ve daha az once geldı durum boyle kızlar bende mınık de hafıf soguk almısız ve yatıyoruz sızler ıyısınız ınsallah gecmısı okuyamadım hemen yazıyım dedım

kaptanım durum boyleyken boyle yazamadıgım uc gun ıcın de ceza alacakmıyım okula gıtsem belkı yazabılırdım ama raporluyum annem gelene kadar tamemen netsız kaldıgım ıcın yazamadım cok ozur dılıyorum

kızlar bugun ıcın menu paylasımı yapamıcam cunku hangı saat neyı ne kadar yedıgımı ınanın bılemıyorum sadece bıraz daha rahatlamak ıcın annemın gelmesını beklıyorum cumartesı gelecek ınsallah

dag gıbı utum var ve benı beklıyor bende utu yapmak ıcın esımı beklıyorum bebısle ılgılenırse bende utuyu bıtırmelıyım bugun yoksa annem odayı oyle gorurse yandıgımın resmıdır valla mehveder benı

ay çok yoruldum işler biterse gelebilirim anca haber vereyim dedim yani uğrayamayabilirim

cok cok cok kotu gecen bır bayramdan sonra nıhayet aranızdayım kızlar tv ızleyen olduysa bılıyordur urfayı fırtına vurdu evlerımıze ucuncu katta olmasına ragmen balkondan su gırdı mutfak halım ve yatak odası halım ıslandı ve bayramı halı yıkayarak gecırdım ıkı gun boyunca elektrık bır gun boyunca da su yoktu arefe gununden berı de fırtınada kopan telefon telı yuzunden dokuz gundur de netım yoktu bugun ve daha az once geldı durum boyle kızlar bende mınık de hafıf soguk almısız ve yatıyoruz sızler ıyısınız ınsallah gecmısı okuyamadım hemen yazıyım dedım

kaptanım durum boyleyken boyle yazamadıgım uc gun ıcın de ceza alacakmıyım okula gıtsem belkı yazabılırdım ama raporluyum annem gelene kadar tamemen netsız kaldıgım ıcın yazamadım cok ozur dılıyorum

çokl geçmiş olsun cnm bnm:26:

dag gıbı utum var ve benı beklıyor bende utu yapmak ıcın esımı beklıyorum bebısle ılgılenırse bende utuyu bıtırmelıyım bugun yoksa annem odayı oyle gorurse yandıgımın resmıdır valla mehveder benı

niye kız ev hali sonuçta niye kızsınki annen bebişle ilgilenir sen yaparsın ütünü bişey olmaz:51:

Sevgili Kaptanım,

Benim izin için istediğim süreyi birkaç gün aştım ama dönebilir miyim tekrar aranıza?
hoşgeldin canım :16:

canım çok geçmiş olsun hem felaket için hem hastalığınız için :16: canım cepten,faceten filan haber verseydin keşke..çok üzüldüm yaşadıklarınıza,takım da onaylarsa,haksızlık olur demezse ceza vermeyelim :34:

***7. Takım 281. Etap***

saphıra (83.1 / 83.9 / -0.8 / -%0.96) izne ayrıldı
nev81 (81.2 / 80.5 / 0.7 / %0.86) izne ayrıldı
pasam3405 (79.5 /
maviyesil1999 (66,7 /
anşaa (72.8 /
ecemavi (72.3 /
ananee (71.5 /
gerbera1987 (88,5 /
berenim2012 (85.5 /
ipekyol (73.5 / 272. etapta ayrılan üyenin kilosu 9'a bölündü
vıdıvıdı (80.2 / 246. etapta (4. takımdan) ayrılan üyenin kilosu 34'e bölündü
yeşilerik (63.8 / 278. etapta ayrılan üyenin kilosu 2'ye bölündü

7. Takım Ortalaması:

ananeecim 280 ve 281. etaplar bayram dolayısıyla birleşti.ben izinden dönenlerin kilolarını 280. etapta dönmüşler gibi bölünmesini yazdım,yoksa bayram tatilinden dolayı fazladan 1 haftaya daha bölünecek.bunu doğru mu yapmışım diye sorarsın canım paylaşım alanına, ben çıkıcam şimdi.bir de hiç kimsenin ititazı yoksa vıdıvıdıyı listemize almak istiyoruz,bunu da sor canım.ben ekledim şimdiden ama kabul etmezlerse listeye ekleyemeyiz.ben kimsenin iti raz edeceğini sanmıyorum

geçmiş olsun cnm

birisinin midesi delinmiş karbonattan gözüm korktu şimdi ameliyat olmuş hatta karnını zımbalamışlar çok kötü bişey allah korusun ama faydası olacaksa denemek isterim:26:

yarışmaya hoşgeldin yeni rakibemiz:1:
tatlım gün bitmeden mesaj sayımı olmuyor saat 12den sonra sayacaksın:48:

afiyet olsun:54:çok az
Dimi cok az menu ben oyle yesem bide kilomu kalir:) karbonati deneme o zaman ben tam arastiramadim ama saglik herseyden onemli..
İyi geceler canlar
destekleriniz ve geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Sizi çok seviyorum ve sevildiğimi biliyorum,bu yüzden temelli gitmek gibi bir niyetim yok paşoşum :16:
ananeem mesaj sayımlarında eksik mesajları farkettim ama tek tek ilgilenemedim,yatmam lazım bir an evvel,sabah çok erken kalkıcaz..gerekli durumlarda cezalarımızı uygula canım,paylaşım esastır,bence en önemli kuralımız 5 mesaj...:16:

ceza listesi son durum böyleydi yanlışsa düzeltirsiniz

gerbera=7
maviyeşil=7
yeşilerik=9
ecemavi=9

canım bir de yeni üye alımı yapabilirsin,zaten yer vardı,bir de nev ayrılıyor süresiz olarak :ssz:

İpekyol (72.8 / 73.5 / -0.7 / %-0.96) geri dönmek üzere ayrıldı (272. etapta ayrılmış ona göre bölersin canım kilonu cuma günü)

vıdıvıdının paylaşımı yeterli sanırım cuma günü listeye girmesi için paylaşım alanında,yanında yıldızıyla diskalifiye listesinde olduğunu ama bizim takımımızda yer almasını istediğimizi bildir.Hiç kimsenin itirazı olmazsa,cuma günü listeye eklersin.

''vıdıvıdı 4.takımda yarışırken, 246.etapta, 80,2 kiloyla izne ayrılmış.
Uzayan izin süresi nedeniyle de diskalifiye ettik..'' bu bilgilere göre kilosunu bölersiniz.Yani izinden dönmüş olarak hesaplama yapılacak,yeni üye olarak değil :34:

senaristçim tebrik ederim gözümden kaçmadı ama ben bu aralar hem buralarda hem kendimde değilim :ssz: 2 basamaklı rakamları görmen çok yakın artık :62:

öpüyorum hepinizi iyi geceler :16::16:
Ben ceza puanlarini not ederim o zaman kaptanim listeyide simdi cikaririm:) yesilerigide aliyomuyuz oda geldi:)
Sevgili Kaptanım,

Hosgeldinnn:)

Gecmis olsun ya benim hic haberim yoktu size bisey olmamis iyiki..
kızlar bugun ıcın menu paylasımı yapamıcam cunku hangı saat neyı ne kadar yedıgımı ınanın bılemıyorum sadece bıraz daha rahatlamak ıcın annemın gelmesını beklıyorum cumartesı gelecek ınsallah
Canim bisey kalmamis zaten sık disini :)
unutmudan misafir geldi sonra 1 sade türk kahvesi ile 1 lokum 1 fındık yedim:56:
Bende light cikolata yedim yememem lazimdiii:(
Kızlar eşim ameliyattan çıktı çok şükür.ağrı dışında bir sorun yok :16:
Gecmis olsun kaptanim Allah sihhatinizi bozmasin:)

***7. TAKIM 278. ETAP***

SAPHIRA ( 82.3)
nev81 (81.8 )izne ayrıldı
pasam3405 (78.9)
maviyesil1999 (65,6)
yesilerik ( 63,8 )
anşaa (73.0)
ecemavi ( 72.3)
ananee ( 71.5)
gerbera1987(89.9)
BeReNiM2012 (84)
İpekyol (73.5)(272.etapta izne ayrılmıştı döndü)
vıdıvıdı( )(4.takımda izin süresi uzadığından diskalifiye olmuş 246.etap)
7. TAKIM ORTALAMASI:%

Son düzenleme:
Back
X