sagol hayatım gectı ama hala toparlanamadık bu havada halı zor kurudu yarın ancak ınce bır temızlık yapıp serıcemçokl geçmiş olsun cnm bnm:26:

oylede oda resmen camasır dagına dönmustu yanı kızar annem ole bırıktırmeme ama neysekı bıtırdım sayılır buyuk nevresımler kaldı bır tekniye kız ev hali sonuçta niye kızsınki annen bebişle ilgilenir sen yaparsın ütünü bişey olmaz![]()
sagol bıtanem ınan bana telde net yok zaten takımdakı kımsenın ne faceı ne de telı bende yok ama boynum kıldan ınce ıkı ceza puanım vardı haberın olsun ucgun ıcınde ayrı ayrı olursa bes olucak yanı sen not edıyorsun da onun ıcın dedımhoşgeldin canım
canım çok geçmiş olsun hem felaket için hem hastalığınız içincanım cepten,faceten filan haber verseydin keşke..çok üzüldüm yaşadıklarınıza,takım da onaylarsa,haksızlık olur demezse ceza vermeyelim
![]()
cok cok cok gecmısler olsun bır haftacık zoru var ama sonra kalkıyor ay o kadar cok agrı olurkı bılırım yanı yanma gıbı aman aman allah yardımcısı olsunKızlar eşim ameliyattan çıktı çok şükür.ağrı dışında bir sorun yok![]()
evet cnm az kaldı sagol bu arada cok korktuk hala da ızlerı var gercı ama gectı sukurgeçmiş olsun cnm
Gecmis olsun ya benim hic haberim yoktu size bisey olmamis iyiki..
Canim bisey kalmamis zaten sık disini :)
sagol bıtanem ayrıca da anlayısın ıcın cok tesekkur ederımcanım gecmışler olsun....
bence hıcbir sakıncası yok yazık kızın bayramı rezil olmuş...
evet oyle aynen bırıkmıs utuye tahammulu yok kadının ev konusunda ıcım rahat bende tıtızımdır zaten ama utuyu sevmıyorumyarın inş + çıkmayız
berenim çok geçmiş olsun senin annende benimkine benziyo sanırım bende annem geleceği zaman hemen evi toplarım