• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hosgeldinnn:) cok bi artida degilsin canim toparlarsin hemen:) dogru yapmissin hesabinida:) bende cok ozledim seni yoksun diyede uzuntuden yemeye verdimm:d hemen bi sebep bulabiliyorum iste. Nisaniniz hayirli olsun Allah mesut etsin canim:)

Canımsınnn :16::16::16:

Valla bende de bir iştah patlaması var ki sorma gitsin, adet günüm yaklaşıyor onun için diyorum ama tatlı ve çikolata krizlerim başladı bir kaç gündür dayanıyorummmm

beni merak eden bile olmamış ya:14::14:dün dügün yemegi vardı anam agladı gece 3 yattım yataga namazı bile oturarak kıldım okadar yane:14::14:evime tanımadıgım okadar kişi geldi yemek yemek için allahım ev talan oldu :53::53:en sevdigim bardak takımım bozuldu içim acıdı yeminle:14:dügün yemeginde sütlaç yapmıştık yatak odasında yatak örtümün üstüne örtü karton koyduk ben veriyodum isteyene sen benden habersiz yatak odama gir:53:sütlaçları almak için kızdım tabi sen banamı sordun iste veriyim dedim ya o benim mahremin sen kimsinki giriyosun :47:kızlar birde sormadan dinlemeden basmışsınız 0 :20::20:bir dinleyin demi:57::57:eviş temizledim sildim süpürdüm toz aldım tuvaletleri ilaçladım havluları degiştirdim dolapta 50 yakın sütlaç var:52::52::52:yemeklerin arta kalanı var :52::52:yemek yapmazsam iyi 10 adetten fazla kıymalı soganlı börek nohut yemegi karalahana dolması var:52::52:ben yedimmi yemedim dügün yemegine gelen şoklarda:30::30:nasıl verdin diye yürüyüşten geldim eve kahvaltımı yaptım renklileri attım makinaya onların bitmesini bekliyorum asıp karşı daireye gidicem bugünde kına var:53::53:kalabalıktan kafam şişicek he :14::14:kendi evimi dün herkez gittiya temilzedim alt katı temizledim yetmedi karşı daireyi temizledim 200 süçlaçıı tek başıma yemek odasından yatak odasına kadar dizdim durdum kızlar bu aralar yazamazsam kusura bakmayım haber veriyorum çok sıkı işlerim bu ara yemek yapıcemmi paşanın kafesi varmı sana dolapları temizlicemmi pazara gidicemmi karşı daireye damadın kıyafetlerini ütülücem evine yerleştiricem :30::30:demin vurdu kapıyı hadi dedi durdu benim ne bitmeyen çilem varmış yaw:9::9:bu aralar menü paylaşamazsam kusura bakmayın alıntı alamazsamda söz pazartesi isteyin sayfaları doldurayım inanın yemin olsun ayaga kalkım yürümeye mecalim yok desem size:14::14::14:okadar yorgunum birde yürüyüş anamı aglatıyor
klasik kahvaltımı yapttım yürüyüşe gitti 8.00 çıktım 10 eve geldim ayaklarım kopuyor bulaşık makinesini doldurucem yıkanıcem yemegi yapıcem çamaşır asıcem namaz kılıcem işimi bitiricem karşıya gidicem oranın işlerini yapıcem biri beni kurtarsın :30::30:
kiloma gelince 79 500 geliyorum anlamadıgım kaçamak yapmadım wc sorunum var ona gidemedim adet olucem şiştim benim çıkmam lazım işlerimi bitiriyim akşama pazara markete idicem eve gelicem balık yenicek yanına yemek yapmam lazım sonra namazı kılıp kınaya gidicem imdatttttttt:43::43::43::43:
,işşallah ceza puanı yemem :18::18::18:inanın okadar yoruluyorumki yazacak mecalim olmuyor:5::5::5:

sen de beni merak etmemişsin ben de sana küstüm o zaman :33::33::33:

allah kolaylık versin ben bile yoruldum okurken

Saat 12 oldu ben derse kaçar, oradan da hastaneye gideceğiz eşimin babanesi çok rahatsız yoğun bakımda arkadaşlar dua edin allah yardımcısı olsun

Selam kızlar :71:

Listemizi kontrol eder misiniz?

:nazar:***4. TAKIM 281. ETAP**:nazar:

tubis87: ( 75.6 / 74.2 / 1.4 / %1.85 )
tfneyll: ( 58.2 /58.0 / 0.20 / 0.34 )
pegasus07: (61.8 / 60 / 1.8 / %2.91 )
zeburus: ( 79.2 / 78.0 / 1.2 / % 1.52 )
topraks: ( 81.5/ 80.8 / 0.7 / 0.86 )
eftelya_blue: ( 66.1 / 66.0 / 0.1 / 0.15 )
galanthus: ( 70.5 / / / )
GERİ DÖNMEK ÜZERE AYRILDI.

4. TAKIM ORTALAMASI: %1.09
dogru canim:) tebrik ederim hepiniz vermissiniz:nazar:

***7. Takım 281. Etap***

saphıra (83.1 / 83.9 / -0.8 / -%0.96) izne ayrıldı
nev81 (81.2 / 80.5 / 0.7 / %0.86) izne ayrıldı
pasam3405 (79.5 /79.5/0/%0)
maviyesil1999 (66,7 /68.9/-2.2/-%3.3)
anşaa (72.8 /73.9/-1.1/-%1.51)
ecemavi (72.3 /72.8/-0.5/%0.69)
ananee (71.5 /72.8/-1.3/-%1.82)
gerbera1987 (88,5 /91.3/-2.8/-%3.16)
berenim2012 (85.5 /87/-1.5/-%1.75)
vıdıvıdı (80.2 / 80.3/-0.1/-%0.004) 246. etapta (4. takımdan) ayrılan üyenin kilosu 34'e bölündü
yeşilerik (63.8 / 64,4 / -0,6 / -% 0,47) 278. etapta ayrılan üyenin kilosu 2'ye bölündü

7. Takım Ortalaması:-%1.16

beni merak eden bile olmamış ya:14::14:dün dügün yemegi vardı anam agladı gece 3 yattım yataga namazı bile oturarak kıldım okadar yane:14::14:evime tanımadıgım okadar kişi geldi yemek yemek için allahım ev talan oldu :53::53:en sevdigim bardak takımım bozuldu içim acıdı yeminle:14:dügün yemeginde sütlaç yapmıştık yatak odasında yatak örtümün üstüne örtü karton koyduk ben veriyodum isteyene sen benden habersiz yatak odama gir:53:sütlaçları almak için kızdım tabi sen banamı sordun iste veriyim dedim ya o benim mahremin sen kimsinki giriyosun :47:kızlar birde sormadan dinlemeden basmışsınız 0 :20::20:bir dinleyin demi:57::57:eviş temizledim sildim süpürdüm toz aldım tuvaletleri ilaçladım havluları degiştirdim dolapta 50 yakın sütlaç var:52::52::52:yemeklerin arta kalanı var :52::52:yemek yapmazsam iyi 10 adetten fazla kıymalı soganlı börek nohut yemegi karalahana dolması var:52::52:ben yedimmi yemedim dügün yemegine gelen şoklarda:30::30:nasıl verdin diye yürüyüşten geldim eve kahvaltımı yaptım renklileri attım makinaya onların bitmesini bekliyorum asıp karşı daireye gidicem bugünde kına var:53::53:kalabalıktan kafam şişicek he :14::14:kendi evimi dün herkez gittiya temilzedim alt katı temizledim yetmedi karşı daireyi temizledim 200 süçlaçıı tek başıma yemek odasından yatak odasına kadar dizdim durdum kızlar bu aralar yazamazsam kusura bakmayım haber veriyorum çok sıkı işlerim bu ara yemek yapıcemmi paşanın kafesi varmı sana dolapları temizlicemmi pazara gidicemmi karşı daireye damadın kıyafetlerini ütülücem evine yerleştiricem :30::30:demin vurdu kapıyı hadi dedi durdu benim ne bitmeyen çilem varmış yaw:9::9:bu aralar menü paylaşamazsam kusura bakmayın alıntı alamazsamda söz pazartesi isteyin sayfaları doldurayım inanın yemin olsun ayaga kalkım yürümeye mecalim yok desem size:14::14::14:okadar yorgunum birde yürüyüş anamı aglatıyor
klasik kahvaltımı yapttım yürüyüşe gitti 8.00 çıktım 10 eve geldim ayaklarım kopuyor bulaşık makinesini doldurucem yıkanıcem yemegi yapıcem çamaşır asıcem namaz kılıcem işimi bitiricem karşıya gidicem oranın işlerini yapıcem biri beni kurtarsın :30::30:
kiloma gelince 79 500 geliyorum anlamadıgım kaçamak yapmadım wc sorunum var ona gidemedim adet olucem şiştim benim çıkmam lazım işlerimi bitiriyim akşama pazara markete idicem eve gelicem balık yenicek yanına yemek yapmam lazım sonra namazı kılıp kınaya gidicem imdatttttttt:43::43::43::43:
,işşallah ceza puanı yemem :18::18::18:inanın okadar yoruluyorumki yazacak mecalim olmuyor:5::5::5:
kolay gelsin paşam neler yapmışsın oyle ben sordum seni ddikkat etmemişsin demekki..niye o kadar seyle sen uğrastın ya ?
Canımsınnn :16::16::16:

Valla bende de bir iştah patlaması var ki sorma gitsin, adet günüm yaklaşıyor onun için diyorum ama tatlı ve çikolata krizlerim başladı bir kaç gündür dayanıyorummmm
tutcaz kendimizi napalım takımın hepsi ekside nerdeyse ben bugun sadece yogut yicem bu sebepten sende yeme cikolata falan:)
Saat 12 oldu ben derse kaçar, oradan da hastaneye gideceğiz eşimin babanesi çok rahatsız yoğun bakımda arkadaşlar dua edin allah yardımcısı olsun
gecmiş olsun canım Allah şifa versin ama herseyi beklemek lazım yaslı cunku galiba..

kızlar korkunc bır bayram ve gunlerce yenen hazır yemeklerden sonra tartıda husran kocaman bır 87 cok cok cok uzgunum
bendeee yee..yer yarılsa ıcıne girsem o derece yanıı...:17:
bi ara konuşmuştuk hatırlarmısınız kızlar takım içi birincive sonuncusunu da seçecektik bir fikrim daha var herkes kendine yakın kilosu olan bir arkadaşla birbirlerini geçme hırsıyla yarışmak daha heyecanlı olmazmı en azından denemeye değer diye düşünüyorum ne dersiniz:1:veya 3 takım içi birinciliği olana 1 +puan verilse hani mesea benim puanım 7 ya 8 olsa gibi
ben varımmm güzel olurr...:34:
ooowww bebeimm ccoookk sertt....:27:
annem yarın gelıyor ınsallah yasasınnnnnnn
gözün aydın canım benım...kayınvalıdenle naptınız sular duruldu mu biraz...
***7. Takım 281. Etap***

saphıra (83.1 / 83.9 / -0.8 / -%0.96) izne ayrıldı
nev81 (81.2 / 80.5 / 0.7 / %0.86) izne ayrıldı
pasam3405 (79.5 /
maviyesil1999 (66,7 /68.9/-2.2/-%3.3)
anşaa (72.8 /73.9/-1.1/-%1.51)
ecemavi (72.3 /
ananee (71.5 /72.8/-1.3/-%1.82)
gerbera1987 (88,5 /91.3/-2.8/-%3.16)
berenim2012 (85.5 /87/-1.5/-%1.75)
ipekyol (73.5 / 272. etapta ayrılan üyenin kilosu 9'a bölündü
vıdıvıdı (80.2 / 80.3/-0.1/-%0.004) 246. etapta (4. takımdan) ayrılan üyenin kilosu 34'e bölündü
yeşilerik (63.8 / 278. etapta ayrılan üyenin kilosu 2'ye bölündü

7. Takım Ortalaması:
rezaaaaaletizz...:47:
Gunaydin kizlar vidividi eline saglik senarist izinli zaten onu yazmana gerek yoktu :) pasam nerelerde?? Bide kizlar listeye kilolarimizi kendimiz ekliyoruz listeyi alinti yapip ekliceksiniz kendi kilolarinizi bilginize:)

gerbera bu yaris konusu cok mantikli geldi ama diger dedgni anlamadim yeni kaklktim ondan olabilir:) ben ansayi kendime rakip bildim o zaman boyu boyuma uygun zaten:) o yarismasada ben geccem her hafta olurmu ansa:d
senı sectim pikaçuuuu....ananemm evet aşağı yukarı kılolarımız yakın...ama ben senden yaşlı ve 1sıpası olan bir şişko olaraktan...:37:
ben varım benım rakıbem anane...hadi herkeş eşleşsin kızlar....menulerimizde de yarımdıcı olalım birbirimıze...
paşaamm naptın sen yaa o kadar sütlaç dolapta ve sen yemıyosun helal olsun vallaa nefsine hayranım...biraz dinlen mahvolmuşsun canım benımm...

allah şifasını versin inşallah canımcımm...:26:

valla inşallah oluruz bana da öyle gibi geliyor çoğu takım eksidee ama bireyselde esaslı bi rekabet var :52:

canım bu arada listenizi kontrol ettim doğru ama naptınız sizzz :53:

kendi adıma şşööölee bol mıktarda lahana dolması ve o ev baklavaları mahvetti benıı...:56:

Bu arada hazır girmişken bugün yediklerimi de yazayım.

Başlıyorum; Sevgili günlük. :P

Sabah 7.30 gibi kalktım çavdar ekmeği ile yapılmış tostumu yedim + yeşil çayımı içtim.
Öğlen 1.40 gibi, ıspanaklı tavuk+salata
İkindi, 2-3 ceviz+incir
Akşam et yemeği+salata+yayla çorbası (pirinçlerini yemedim. :D )

Veee yanlış hatırlamıyorsam 2,5 lıtreye yakın su içtim.

Bir de yemekten sonra tatlı yedim ben. İlk günden bu hataya düştüm, o yüzden çok üzgünüm aslında. :(
Tatlıya aşırıı zaafım var kızlar bu konuda ne yapabilirim bilmiyorum.Aslında en çok da bu konuda yardıma ihtiyacım var.

Ama yediğim tatlıyı akşam spor ile yakacağım; çünkü hakikaten iradesizliğime kızdım. :(

Hayyy maşallah paşammm bence diyete gerek yok bu ne enerjiii
canım ben senin yokluğunu fark ettim
sayım yapıyorum ya :1::1:

Vidividi gulmussun ama acincak haldeyim:( ben bi ay once 69u gordum sonra bi artis oldu bu hastalgmda belli olmuyoki benim .ama bugun yemicem koydum kafaya
ben de 77 gördüm ama yine 80 geldim haftaya 7 li birrakam görmeliyim

azmedelim ya aaa haftalarımız boşa geçmesin kızlar gaza getirelim birbirimizi

Back
X