• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar ivmeyi biraz artırmak için gerbera super bi fikir cıkardı bence ..kilosu yakın olanlar birbiriyle yarışsın dedi ben rakibimi sectim gerbera secti haftaya anşayı geccem mesela:52: neyse sizinde bu tarz seylerle azminiz artar diye düşündüm hatırlatma olsun:)

maviyeşilcim sonuncu olarak deneyimlerini paylaşman gerekiyo haberin olsun Cuma yarişması uyelerinin paylaşım alanına yazcaksın canım

Son düzenleme:
kızlar ivmeyi biraz artırmak için gerbera super bi fikir cıkardı bence ..kilosu yakın olanlar birbiriyle yarışsın dedi ben rakibimi sectim gerbera secti haftaya anşayı geccem mesela:52: neyse sizinde bu tarz seylerle azminiz artar diye düşündüm hatırlatma olsun:)

ben de seçtim güçlü bir rakip Paşam'ı seçiyorum :72:
nev de olurdu . ama...
sayın kızlar özellikle değerli rakibeme sesleniyorumm:D korkunç bi bayram gecirdik toparlancaz bunlar gecicek biz superiz amaa seslenmem şundan ben spora baslıyorum sabah eliptikakşam yuruyus yapcam haftaya cuma ölçü listemde vr hiç katılmadınız gerçi..haftaya cumaya spor listesinde hepimizin adı olsun kızlar ve cumaya hepimiz vermiş olalım bi silkinelim yaa

tamam canım inşallah ,

nev de olurdu . ama...
sayın kızlar özellikle değerli rakibeme sesleniyorumm:D korkunç bi bayram gecirdik toparlancaz bunlar gecicek biz superiz amaa seslenmem şundan ben spora baslıyorum sabah eliptikakşam yuruyus yapcam haftaya cuma ölçü listemde vr hiç katılmadınız gerçi..haftaya cumaya spor listesinde hepimizin adı olsun kızlar ve cumaya hepimiz vermiş olalım bi silkinelim yaa

tamam canım inşallah ,

beim rakibem paşammmmmmm

katılıyorummm... Hepimiz buraya vakit ayırıyoruz bence de, haftalarımız boşa gitmesin

farzı misal canım ben 92 kiloyken 91 kilo geliyorsam hesaplama şöyle yapılacak

92-91=1/92=0,0108*100=1,08 yada daha açık

92-91=1

1/92=0,0108

0,0108*100=1,08

yani

geçen haftaki kilon-bu haftaki kilon=fark/geçen haftaki kilon*100 =sonuç %1,08 olarak yazılacak gibi
:34::34:

zayıf arkadaşım aramıza hoşgeldin:3:

Açıklama için teşekkür ederim Gerbera. Ayrıca hoşbuldum! :)

03-11-2012
1-saphira :2
2-anane :12
3-gerbera :13:nazar:
4-paşam :1
5-maviyeşil :6
6-senarist
7-vıdıvıdı :2
8-ipekyol:
9-anşaa:8
10:ecemavi:12
12: berenim:11
13:zayıflıycam:6

Bu liste neyi temsil ediyor kızlar??

ya guzel verdim ama aldık bi kısmını ben dukanı tavsiye ederim canım ve sporun onemini unutmamak lazım

anladım canım cok tesekkur ederimm:):70:

yaa menü yazınca insan ne yemiş anlıyo..ben gunluk gibi tutyorum yediklerimi bayramda yapmadım ama yine basladım mesela bu hafta kilo alırsam neyin sebep oldugunu gunlugume bakıp anlama şansım oldu tavsiye ederim:49:

en azından tekrar görme ihtimalimiz var şükretmek lazım bunada:52: ama cidden takım olarak bi silkinmemiz lazım haftayada dikkat edersen 7ler seni bekliyo :)

sevindim kaptanım:) ya ipekyolu listeye ekleik ama ses cıkmadı bende cıkardım lısteden pazartesi yazar belki bilemiyorum:26:

keyifsiz olman normal canım bende takım sonucunu görunce oyle oldum ama bunun bize hırs vermesi lazım haftaya super gelelim bi ara ne iyiydin sporda gene baslarsın

öpsene benim içinn:)

gecmiş olsun sanada canım:)

hee anladım bak:D mantıklı ama bi sorum olcak mesela bütün takım yuzdede eksideyken birincimiz olmamalı ve hepimiz kilo vermişken sonuncumuz olmamalı bence

yaa işte tutmamız lazım ben 3öğün helva kavuruyodum kendime 85lerdeyken ..gene korkuyorum artıcak diye

eline saglık canım :)
yaa ben biliyodum paşam sen o 77yi görseydin bidahaki hafta ekside olrdun zaten ..hızlı kilo verme hevesine kapılma sakın..o spor aletleri çok guzel olur bu arada ben spor listesi cıkarcaktım sakın unuttum sanma ama bi sen vardın ya liste gibi olmuyodu:D cok yuklenme kendine işlerde ya yorma kendini kolay gelsin sende kendine iyi bak:16:
canım haklısın aslında ya ben biel rahatsız oldum inan çabuk veriyorum diye bu hafta alamadım brokimi az karnıbaharım var meyvede alamadımki tek gittim pazara ilk defa:30::30::30:ay ne eylenceliymiş ya korkunçta degilmiş hep eşimle gdierdim birdaha tekmi gitsem ney:32::32::32:eşime dedim bak dedi korkulucek birşey varmı dedi:9::9:ellerim çok doluydu komşunun 3 kızını gördüm allah razı olsun yardım ettiler eve kadar mutfakta poşetler öle beni bekliyor dolaba yerleşicek eşim görsünde öle koyucem :27::27:1 ıspanak aldım işime yarayan kerevizimde var artık brokimide bir ara alırım :8::8:bu hafta daha degişik diyet yapıcem ben kafama koydum :9::9::9:
nev de olurdu . ama...

tamam canım inşallah ,

:1::1::1:rakibime bak sen ben seni bir lokmada yerim :9::9::9:varmısın sen bende varım bakalım ne olucek bu hafta ama adet olucem ben ya haftaya olsa olmazmı:9::9::9:aman bakalım neler olucek benim panikim atakım arkidişim :29::29::29::29:bugün tavuklu havuçlu kabak çorbası yaptım bir baktım sonra pc meyerse dukan çorbasıymış bu dukan beni ne zaman bırakıcek acaba:9::9::9:karar verdim bu hafta dukanmı yapsam ama sebze meyve yok yaw dur sen bakalım neler yicem şimdiden bir liste yapayım kendime :34::34:sonra rakibim beni geçer neme lazım :9::9::9::9:
ananaecim senin rakibin kim bizim eski kızlar nerde ya hep boşladılar burayı:5::5:

sabah kahvaltım
süylaç
öylen yemegim
sütlaç
akşam yemegim kabak çorbası az patlıcan ve bulgur pilavı ve salata sorusu olan :36::36::36::36:bugün 1 saati geçti tempolu yürüdüm pazarda eve geldim çok terlemişim 600 gram vermişim anlıceginiz sütlaçları yakmışm yürürken :32::32::32::32:adetim yakınya tatlı canım çekiyor eşim işte gelsede yemek yesek yaw:56::56:

:1::1::1:rakibime bak sen ben seni bir lokmada yerim :9::9::9:varmısın sen bende varım bakalım ne olucek bu hafta ama adet olucem ben ya haftaya olsa olmazmı:9::9::9:aman bakalım neler olucek benim panikim atakım arkidişim :29::29::29::29:bugün tavuklu havuçlu kabak çorbası yaptım bir baktım sonra pc meyerse dukan çorbasıymış bu dukan beni ne zaman bırakıcek acaba:9::9::9:karar verdim bu hafta dukanmı yapsam ama sebze meyve yok yaw dur sen bakalım neler yicem şimdiden bir liste yapayım kendime :34::34:sonra rakibim beni geçer neme lazım :9::9::9::9:
ananaecim senin rakibin kim bizim eski kızlar nerde ya hep boşladılar burayı:5::5:[/QUOTE]

:1::1: rakiim benimm tamam haftaya olsun canımmm, önümüz de uzun haftalar var
ben de zorlanıyorumm...haftaya midem alışmış olur az yemeye ok :52::52:

dükkanı açalım bakalımmm....rastgele kızlar güzel sorunsuz az kalorılı bir hafta diliyorum herkeşlerree....

rakıben kurban olsun sana şekeriiimmmm...:32:

sen gec ananem gecen sen ol ya...gibi yenılgiyi kabul eden bir başlangıç olmıyceeeekkk...tabıkıı:51::51::51:
bayram rezalettı okuz gıbı yedim kendi adımaa...de dukan kaldı ne kalorı sayımı emeklerimi kendi elımle yedimm o yuzden çok kızgınım kendime...:14:
arkadaş hepi topu 7-8 kılo vercektim oldu 9kılo gazam mubarek olsun...
sabah 1 dilim ekmeğin arasına cemen sürdüm kolayla onu yedim ve çıktım evden az sonra 1 elma yıycem...akşama göreve gidicem gene spor yalan oldu...gün içinde gelebilirsem hemen burdayım canlar gelemezsen akşama....
öpülüyorsunuz.....seviliyorsunuzzzz....tutun gırtlakları cuma sallayalım şu topiği....:16:

:20:
dükkanı açalım bakalımmm....rastgele kızlar güzel sorunsuz az kalorılı bir hafta diliyorum herkeşlerree....

sen gec ananem gecen sen ol ya...gibi yenılgiyi kabul eden bir başlangıç olmıyceeeekkk...tabıkıı:51::51::51:
bayram rezalettı okuz gıbı yedim kendi adımaa...de dukan kaldı ne kalorı sayımı emeklerimi kendi elımle yedimm o yuzden çok kızgınım kendime...:14:
sabah 1 dilim ekmeğin arasına cemen sürdüm kolayla onu yedim ve çıktım evden az sonra 1 elma yıycem...akşama göreve gidicem gene spor yalan oldu...gün içinde gelebilirsem hemen burdayım canlar gelemezsen akşama....
öpülüyorsunuz.....seviliyorsunuzzzz....tutun gırtlakları cuma sallayalım şu topiği....:16:

o sabah kahvaltısı:20:

selam kızlar hazır internet varken geleyim kızlarla iki lafın belini bükelim dedim ama kimse yok

artık aramızda 1 saat var ben sizden 1 saat önde yaşıyorum
burası iyiki var beni nutella yemekten kurtardı
neredeyse yiyordum

hemen menümüde yazayım
sabah 1 haşlama yumurta
öğlen
menemen 2 dilimekmek şekersiz çay
aradada 2 fincan türk kahvesi

ananaecim senin rakibin kim bizim eski kızlar nerde ya hep boşladılar burayı:5::5:

:1::1: rakiim benimm tamam haftaya olsun canımmm, önümüz de uzun haftalar var
ben de zorlanıyorumm...haftaya midem alışmış olur az yemeye ok :52::52:[/QUOTE]
:27::27::27::27:tamam hak geçmesin bebem bu hafta başlıyalım çekişmeye varmısın :48::48:reglide allahtan degilmi :16::16:ben bu hafta sana meydan okuyourm hadi bakalım bir lokmada ye beni:9::9::9:tabi bu kiloyla bogazında kalmazsam:9::9:hep derdim allahım 9 ları 8 leri 7 leri görüürmüuüm diye insan isteyince azim edince oluyormuş onu anladım ben:16::16::16:nefsimize dur desek olucekte nerde şimdi sana yazıyorm kilomu bu wc çıkmadıgım kilom unutma adetimde 4 olmam lazımdı gelmedi nedenseacaba hamilemiyimki:30::30:korunuyorum emme:9::9:kaza kurşununa geliyormuuşum ben birde millete gülüyomda gülme komşuna gelir başına derlermiş :9::9:şans bakalım ama keisn adet olurum ya agrım var şimdi ben şuan tam 80 kilo 300 geliyom bir yere not et :20::20:sende bana yaz kaç geliyosun birde yedikelrini kaçamaklarınıda yazıcen sözmü kandırmaca yok ban ben çok çabuk kanarım bri dondurmaya yane:131::131:ben hergün rapor vericem sana sende bana vercem yoksa dayak arsızı yaparım seni:57::57:şimdiden kazamız mubarek olsun :kkk:

:53::53::53::53:gözlerim böle örtledi kız o kahvaltı ney öle:20::20::20:sen çok güzel spro yapıyson bebem ya ben sizin işi çok seviyorum :18::18::18:allah yardımcun olsun :48:
huuuu huuuu kimse yokmu

ben varım ebbem yeni geldim bugün araba çarpıyodu altına alıyoud yürüyüş giderken elin ayagım çok gfena acıdı be uyuz şöför arabadan inipte demedi geçmiş olsun bastı gitti korkumdan panik atagım azdı :14::14:allah nasıl biliyosa öle yapsın böyleleri allaha havale ediyorum :16::16:sende ne var ne yok bakalım dügünümüz bitti çok şükür ev işelrini yapıcem yemek yok akşama misafirlerim var yemege tatlısına böregine kadar yapıcem çok işim var çok ben kaçtım yedimeklrimi toplu akşama yazarım şu ev işelrini halledeyim ben :10::10::10:

Back
X