• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

neeee dikkat et canım bugün kolej kavşağında 3 araç çarpıştı ...

bişey olmadı ama maddi hasar var ..

içimdekı trafik canavarı ortaya çıkmak zorunda kaldı ne yazıkkı...saat gece yarısını gectiği için yollar boştu ondan da biraz cesaretlendim yoksa dördüncü vitesten beşe atmam arabayı tırsarım ama dun geceyi hatırlamak bile istemıyorum amaaannnn...:19:

:3::3::3:sanada günaydın dadlum :38:nmakarna güzeli ben sütlaç güzeli seni selamlarım :9::9::9:
Bugün işim okadar çokki anlatamam dün misafir aldım helali hoş olsun yedirdim içirdim yemek odası ayakta mutfakta yatakgımı toplamadım daha kalkayım ev işlerimi yapayım dip köşe işim bitince dönerim işşallah bol bol yazışırız ben kaçtım şimdilik sende buralarda ol çok ihmal ediyosun buraları he:20::20:

branşını merak ettim
fen bılgısı cnm
ne sınavı cnm bu

ne raakıbesı?
cnm ben ogretmenım ya cocuklara ılk sınavlarını yapıyorum da ondan bıde rakıbe olayı soyle herkes kendıne yakın kıloda olan ve hedeflerı aynı olan arkadasını secıyor ve onunla yarısa gırıyor gıbı bırsey takım ıcınde takım yanı motıve ıcın:1:
:)
evet cok acıktırır yuzme ama tutcam canım kendimi

canım kepekle neden tarif yapmıyosunki:)
evet cnm bencede tut kı yuzduklerın bosa gıtmesın he ben o tarıflerden pek hoslanmadım acıkcası krebı de sevmedım onun ıcın yogurtu severım zaten bole daha ıyı

hatunlar bugunluk menumu vereyımmm ama once sole bı duzeltme yapıyım dunku aksam menumde balıgı yemedım bısey yemedım yanı ole duzeltıyım
bugunluk menum
sabah : bir haslanmıs yumurta
bır kac tel erzurum peynırı
bır caybardagı lıght sut
ve cok ozur dılıyerek yarım dılım kek
oglene kepeklı yogurt
aksam da bır adet konserve balık yerım bır adet de maden suyu
kucuk bır kacamakla bugunu de kapatırım dıye umuyorum

ayrıca da bugun araba calısmalarıma hız vermıs bulunuyorum
babam buradayken hergun calısırsam okula kendım gıder hale gelırım herhalde bıraz heycanlanıyorum ama sımdılık ıyı gıbı allahım korusun ne dıyım

ve kızımın dıslerı cıkıyor acayıp huysuz ve uykusuz ne yapacagımızı bılemez durumdayız ne ıyı gelır bılmıyorum

fen bılgısı cnm

cnm ben ogretmenım ya cocuklara ılk sınavlarını yapıyorum da ondan bıde rakıbe olayı soyle herkes kendıne yakın kıloda olan ve hedeflerı aynı olan arkadasını secıyor ve onunla yarısa gırıyor gıbı bırsey takım ıcınde takım yanı motıve ıcın:1:

evet cnm bencede tut kı yuzduklerın bosa gıtmesın he ben o tarıflerden pek hoslanmadım acıkcası krebı de sevmedım onun ıcın yogurtu severım zaten bole daha ıyı
sen bilirsin canım ekmegi falanda deneybilirdin:)
babam buradayken hergun calısırsam okula kendım gıder hale gelırım herhalde bıraz heycanlanıyorum ama sımdılık ıyı gıbı allahım korusun ne dıyım
hıı direksiyon kursuna gidiyosun o zaman:) bende en yakın tarihte ehliyet almak istiyorum bakalım hayırlısı:)
ve kızımın dıslerı cıkıyor acayıp huysuz ve uykusuz ne yapacagımızı bılemez durumdayız ne ıyı gelır bılmıyorum
canım agrı kesici ilaçlar oluyo belki almanız gerekir bi doktora danısmak lazım

kızlar selam ben ders calıstım sukur basladım artık:) simdi sporumu yapıcam telefonun acılmaması iyi oldu sanki bana derse konsantre oldum nerelerdesiniz bu arada:)

selam kızlar
kurstan geldim bi bakınayım dedim
bu arada alkali diyeti araştırıyorum bazıları yapıyo bnu diyeti mantıklı gibi geldi
biraz daha okuyayımmm deneyimi olan varmı kızlar nası bilirsiniz bu diyeti

kızlar elim ayagım kalkmıyor hasta gibi birşeyim regliyim çok fena kan sulandırıcı içtigim için yakında kansız kalıcem :30::30:canım tatlıda çekiyor :5::5:
yedikelirmi yazayım çıkayım uzanıcem çok kötüyüm
sahab kahvaltsı yapmadım canım istemedi

öylende 2 kepçe mercimek çorbası 2 dilim yok ekmek 4 adet tavuk köftesi

elma ve galete yedim akşama yemeyi düşünmüyorum tek istedigim biraz uzanmak zorla ev işelrini yaptım hava kötü sıkıcı anlıcagınız paşa hasta oldu :14:yürüyüşe gidemedim yagmur var diye hoş yagmasaydıda gidemezdim çok halsizim ben ya:5::5:beni mazur görün ne olur mesaj sayım az ama hastalıktan elim kolum kalkmıyor:5::5:k.i.b:48::48:

kızlar elim ayagım kalkmıyor hasta gibi birşeyim regliyim çok fena kan sulandırıcı içtigim için yakında kansız kalıcem :30::30:canım tatlıda çekiyor :5::5:

elma ve galete yedim akşama yemeyi düşünmüyorum tek istedigim biraz uzanmak zorla ev işelrini yaptım hava kötü sıkıcı anlıcagınız paşa hasta oldu :14:yürüyüşe gidemedim yagmur var diye hoş yagmasaydıda gidemezdim çok halsizim ben ya:5::5:beni mazur görün ne olur mesaj sayım az ama hastalıktan elim kolum kalkmıyor:5::5:k.i.b:48::48:

geçmiş olsun meyve ye vitamin al

günaydına yetişemedim iyi akşamlar diyeyim bariii:16:

sakın bırakma beren...ben malatyada cesaret edip trafiğe zar zor çıkarken ankarada iş başa düşünce delı gibi sürüyorum vallaa...fıstık buyumeden pekıştir işe gidip gelmen bile casaretlendirir senı...benım eşim çok köstek oldu malatyadayken aha baskı balata yandı aha kaldırıma çıktın aha vites değiştiremiyon........daha yazsam sayfalar alır ankaraya geldiğimizde arabayı değiştirelim otomatık alalım diye cok yalvardım değiştirmedi...dedim madem öle ben bu otuzbeşbinlik arabayı çarpa çarpa sürerimm....sakın vazgeçme ilerde gerçekten çok işine yarıycak kızın ufakken hallet bu işi....:ssz:

havalar soğuyooo paşam dikkat et kendine:26:

kuzular ıyı akşamlar umarım herkeşler iyidirrr.....
eve yenı geldim geberiyorum gene yorgunluktan...yaaa kızlar bişey sorcam şu topuklu ayakkabı denen o çok şık ve zarif eşyayı rahatca kullanabilen var mı varsa bana da anlatsın....arkadaş öldüm bugun yaaa....bi ara spor ayakkabılarımı yada converselerimi getirin diye bağıracaktımm...tamam duruşu çok güzel ama olmuyo mahvoldu valla ayacıklarım...

Back
X