http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...cuma-zayiflama-yarismasi-91.html#post27208032 canlarım gurur tablomu paylaşmak isterim işte sporun faydası

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaptan izinde canım köpüğede gecmiş olsun nolcak onların bu hali ya bağışıklıklarımı zayıf acabacanım elma var yedim yarım pazardan portakal mandelina alıyım diyorum :2:yürüyüşe gittigimde çok terledim esiyodu galiba o kötü yaptı ev işi yemek var yapıcemde gözüm almıyor krıklıgım gitse bride çok fena regli oluyorum kaçamakta yok ama artılardayım ben
:2::2:biri bana gelipp baksa anne şefkati verse nolurdu ben annemi özledim yaw
canım bende dolgu topuk terci ediyorum geçen topuklu giydim üstünde duramadım ay ne komiktiemekleyen bebeler gibi dolgu topukta normal yrüdüm oda parmaklarımı sıktı uzun yola gelmiyor malesef
ne güzel bilgiler kız köpükün ne yapıyor bakalım havalar güzel olsun bende veterinere götürücem köpügü bakalım
hasta kızım kakası sanki kırmısı kanda degil ama degişik bir dışkı yapıyo idrarında
bu arada teyzesi kilo aldı
paşay istiyor bebek yapalım diyor benim köpük anca gagalıyo olmaz bey daha çok erken diyor
ben ne zaman babanne olucem
allah trazı olsun canım rabbim oruçlarını kabul etsin ben len oglumdan sonra 2 ay tuttum hiç bırakmadımallah var aklım erdi ereli tuttum hem 6 günlerimi hemde borçlarımı
rabbim tutmayanlara nasip etsin işşalah
kızlar yedikelrimi toplu yazıcem olarmı kafanız karışmasın
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
saphira nerelerde görünmüyo eşi nasıl oldu acaba:44::44:
geçmiş olsun cnm kıyamam ya nasıl hastalanıyorlar miniciklercanım elma var yedim yarım pazardan portakal mandelina alıyım diyorum :2:yürüyüşe gittigimde çok terledim esiyodu galiba o kötü yaptı ev işi yemek var yapıcemde gözüm almıyor krıklıgım gitse bride çok fena regli oluyorum kaçamakta yok ama artılardayım ben
:2::2:biri bana gelipp baksa anne şefkati verse nolurdu ben annemi özledim yaw
canım bende dolgu topuk terci ediyorum geçen topuklu giydim üstünde duramadım ay ne komiktiemekleyen bebeler gibi dolgu topukta normal yrüdüm oda parmaklarımı sıktı uzun yola gelmiyor malesef
ne güzel bilgiler kız köpükün ne yapıyor bakalım havalar güzel olsun bende veterinere götürücem köpügü bakalım
hasta kızım kakası sanki kırmısı kanda degil ama degişik bir dışkı yapıyo idrarında
bu arada teyzesi kilo aldı
paşay istiyor bebek yapalım diyor benim köpük anca gagalıyo olmaz bey daha çok erken diyor
ben ne zaman babanne olucem
allah trazı olsun canım rabbim oruçlarını kabul etsin ben len oglumdan sonra 2 ay tuttum hiç bırakmadımallah var aklım erdi ereli tuttum hem 6 günlerimi hemde borçlarımı
rabbim tutmayanlara nasip etsin işşalah
kızlar yedikelrimi toplu yazıcem olarmı kafanız karışmasın
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
saphira nerelerde görünmüyo eşi nasıl oldu acaba:44::44:
ewet uygulamak önemli bunları okudukça heves ediyorum zati yapayım diye sizlerde faydalanın istedimcanım ben diyetini yapmıyorum ama cafe lighttaki kızlar karbonatlı suyun kilo vermeye yardımcı oldugunu söylemişti bende aynı görevi gören elma sirkeli suyu gece yatarken ve sabah aç karna içiyorum :)
geçmiş olsun paşam dikkat et kendine ya
yaaa bizim boyumuz var ne topuklusu en ciddi yerede l bi babet giyiver be:)
canım tarihi bilmiyorumda pazartesi salı carsamba sendeydi:)
uygula bacım yazmakla olmaz sadece:) bu paylaşımlaın cok yararlı oluyo mesela tatlandırıcının tatlı istegni arttırdıgını yazmıssın bi yere ben azaltınca o kadar tatlı istemez oldum tesekkurler:)![]()
tebriklerhttp://www.kadinlarkulubu.com/diyet...cuma-zayiflama-yarismasi-91.html#post27208032 canlarım gurur tablomu paylaşmak isterim işte sporun faydası![]()
kaptan izinde canım köpüğede gecmiş olsun nolcak onların bu hali ya bağışıklıklarımı zayıf acaba
ttesekkurler canım ben telefondan giremeyince yayınlayamadım
kızlar bu gün oruç tutuyorum bir sürü tutmam gereken oruç var
paşam geçmiş olsun canım
berenim eşimde fen öğretmeni bende biyoloji ama çalışmıyorum şimdilik
menumu yazayım unutmadan
sabah bır haslanmıs yumurta ve bır tel peynır
ogle de bır kac tavuk şiş tabıkı ızgara yanında bır lavas ekmegı ınce ve kucuk bır de yanında yesıllık ve sogan ezmesı
aksama bır sey yemeyı dusunmuyorum
Sıcak su ile soğuk su arasındaki terk fark ise mideyi terk etme hızıdır.
Soğuk su mideyi 20 dakika içerisinde terk ederken, sıcak su mideyi 80 dakikada terk eder. Bu nedenle çok fazla yemek tüketen kişiler mide hacmini dolu tutmasını sağlayabilmek için ılıktan sıcağa yakın olacak şekilde su tercih edile
kızlar bu gün oruç tutuyorum bir sürü tutmam gereken oruç var
gerberacım ben katılıyorum ozellıkle dusuk karbonhıdratlı dıyetler ıcın yazdıklarına
bunun ıcın kucuk kucuk kacamaklar yeterlı olur dıye dusunuyorum kalp damar saglıgımız ıcın
yanı meyve olabılır bır dılım ekmek olabılır ama bence dukan dıyetı yapmamamz ıcın bır sebeb degıl bu ama kendımıze gore uyarlayabılırız yanı
uygulayabilirsin bence canım özellikle sporsuz olmuyoki..geçmiş olsun cnm kıyamam ya nasıl hastalanıyorlar minicikler
ewet uygulamak önemli bunları okudukça heves ediyorum zati yapayım diye sizlerde faydalanın istedim
tebrikler
minicikler hemen hastalanıveriyorlar çok narinler kuzucuklar![]()
eline saglık canım ceza kesmememiz için mazereti olan yollasın ona göre bi durum yapalım bence takibe almamız lazım :)5 KASIM
anşa 1
ecemavi 9
paşam 8
maviyeşil 6
gerbera 8
berenım 5
vıdı vıdı 4
anane 12
6 KASIM
anşa 8
ecemavi 4
paşam 7
maviyeşil 5
gerbera 6
berenım 9
vıdı vıdı 4
anane 15
7 KASIM
anşa 5
ecemavi -----
paşam 2
maviyeşil -----
gerbera 12
berenım 11
vıdı vıdı 5
anane 4
YANLIŞIM VARSA AFFOLA ŞEKERLER
![]()
olmaz kesmem5 kasım için özür dilerim kızlar görevdeydim bahsetmıştım gece 12,30 da evdeydim amma velakın fark yapmaz kes cezamı kaptanımmm![]()
canım bu tel peynir dediğin nedir bi açıklarmısın ya oranı markası zahmet olmazsamenumu yazayım unutmadan
sabah bır haslanmıs yumurta ve bır tel peynır
ogle de bır kac tavuk şiş tabıkı ızgara yanında bır lavas ekmegı ınce ve kucuk bır de yanında yesıllık ve sogan ezmesı
aksama bır sey yemeyı dusunmuyorum
canım dukanda karonhidrat alınıyo zaten meyve olarakta gojiberry var diyetin eksiği yok yani..yarın helva varsa ben uğrasamıydım ya Allah rahmet eylesin bu arada.. amma az ye sakın kaptırma kendini tartıdaki sonuçlar daha tatlıı:) senin irmikle yaptğnı ben dukanda yulaf kepeğiyle yapıyorum işte gunde 2 yemek kaşığı hakkım var o bakımdan karbonhidrat sıkıntısı olmuyo:)ya cnm ne bileyim sen ve birçok arkadaşımız dukan diyeti yapsada ekmeğin hatta protein karbonhidrat vs. hepsinden doğru prantıyı bulmakgerektiğini düşünüyorum ve 2 gecedir akşam yemeğini 5 te yiyorum arada bi meyve 10 gibi 1 bardak süte 1.5-2 kaşık irmik koyup pişiriyorum 1 dilim ekmek kalorisi oluyor 1.5 kaşık irmik ve buna rağmen her sabah biraz daha vererek kalkıyorum buda beni motive ediyor ama yarın misafir var annanemin senesi biraz okuma olcak 2.5 kilodan helva yapcam işim zor:18::18::18::18::18:e börek var mercimekli köfte var:18::18::18:çok yememem lazım![]()