• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın kızlar haftamız güzel geçer inşallaaahhh diyerekten tükkanı açıyoooorruuuummmm....

Hafta sonum rezildi temızlık yaptım bol bol camaiır ütü derken ustüne bide kızmım hastaydı...koşturmacayla gecti anlıycağınız....
Sabahtan beri dişim ağrıo ölüyom ağrısından o sebeple 5,30 da kalkmış bi hatun olarak daha da hiçbişey yiyemedim acımmmmmm:56:
Gene uğramaya calışıcamm gün içinde o anane gelirse onu biyere salmayın kızlar size emanet buralar öpüldünüz....:16:
:32::32::32::32:dükkanını yisinler senin :9::9:
:3::3:naber kanki ne var ne yok bakalım :8::8:
ya su kerevızı nasıl yıyonuz:))

selam bebeısss

ısler bıtmezzzzzzzzzzzzzzz....hayırdır nesı var kızının

beklıoz evet gecen hafta sende benım gıbıydın
vallahi şöyle oluyor tabaga koyuyosun yüyorsun hım hım diye:9::9::9:
101,2 :51:

çok mu az kaldı ne :21:

vallahi sen bu aralar gözüme girmeye başarıyosun haberin ola:9::9:

şimdi gelelim yedikelrime
sabah kahvaltısı yapmadım

öylen kereviz yedim terbiyeli
salata tavuk yedim 4 köfte
akşamada bir tabak makarna yagsız tuzsuz az acılı keççapla mayonesle allah var ocaktan beri yemedim öle canım istedi kaloriye vurusak yedigimi birşey degil yane
arada cennet hurması bir adet mandelina yedim okadar sorusu olan :9::9:
Bu m,illet nerde acaba bende izin istiyorum 2 hafta müsade varsa tabe:16::16:işleirm var hallettmem lazım :14::14:

101,2 :51:

çok mu az kaldı ne :21:
ee gel artık takımaaaa....
selam kizlar ben ganfed ben gecen sene aranizdaydim sizlerle bayagi kilo vermistim eger yeriniz varsa tekrar araniza katilmak istiyom
kilolari alip alip geri geldim:(
ganfedimmmmm kuzummm nasıl sevindim geldiğinee kaç kılo aldın bacım bız senı ne guzel mezun etmemişmiydik....diycem ama diyene bak ben de mezun oldum geri geldimm...nesse kuzum hoş geldin eskı yuvanaa...
ananeee yaaaa nereye gıdıyorsun valla uzuldum sımdı hem sen ıkıncı kaptan degılmıydın:43:
nerde bu kızz yaaa....
kızlar babam gıdecegı onları bıraz gezdırdık hafta sonu uc gundur fecı kacırmıs durumdayım bu hafta benden kılo verme beklemeyın gecen haftakı durumu koruyayım yeter:25:

yapma berenımmmmm....az dikkat et...aksamları 6 dan sonra yememeye calış nolurr....:ssz:

FARKINDA ol..
Kendine bir SOR..
Acaba, sen kaç KIRLANGIÇ kovaladın..?

Hayatta bazı FIRSATLAR vardır ki;
Sadece birkez KARŞINA çıkar..
Sana DEĞER veren,
Seni CANINDAN çok seven,
Sana KENDİNDEN çok DUA eden;
O kırlangıçların
DEĞERİNİ bilemezsen kaçıp giderler..

Ve.. Buna FIRSAT verirsen,
Bir daha asla geri gelmezler..!

herkese dilden degil gonulden gelen bir gunaydin:21:
sanada gunaydın cnm hosgeldın grubumuza tekrar

kimsecikler yokmu ya paylaşıma bir bakarmısınız lütfen
ya bu mıllet nerde yahu...bı kaç kısı ıle grup cevıeıoruzz..nerde bunlar
naber kız gerbiş ne var ne yok bakalım misafirlerle günün nasıl geçti neler yedin :27:söz bak kimseye demicem aramızda:9::9:
pasam yavrummmm kaç kılo gıttı:))
:22:börek helva mercimekli köfte sarma :5: sonuç +2 kg
benıde ırmık helvası yakıor ya:( dayanamıom ona

şimdi gelelim yedikelrime
sabah kahvaltısı yapmadım

öylen kereviz yedim terbiyeli
salata tavuk yedim 4 köfte
akşamada bir tabak makarna yagsız tuzsuz az acılı keççapla mayonesle allah var ocaktan beri yemedim öle canım istedi kaloriye vurusak yedigimi birşey degil yane
arada cennet hurması bir adet mandelina yedim okadar sorusu olan :9::9:
Bu m,illet nerde acaba bende izin istiyorum 2 hafta müsade varsa tabe:16::16:işleirm var hallettmem lazım :14::14:
sendemı gıdıonnn...kopmle herkes ızın alsın yauu:)

anane huuuu nerelerdesiniz:24::24::24::24::24::24:
anane ızıne cıktıydı herhalde

günaydınlaaarrrrrr....:16:
gunaydın yavrumm bugunde erkencısın:))

Back
X