Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
FARKINDA ol..
Kendine bir SOR..
Acaba, sen kaç KIRLANGIÇ kovaladın..?
Hayatta bazı FIRSATLAR vardır ki;
Sadece birkez KARŞINA çıkar..
Sana DEĞER veren,
Seni CANINDAN çok seven,
Sana KENDİNDEN çok DUA eden;
O kırlangıçların
DEĞERİNİ bilemezsen kaçıp giderler..
Ve.. Buna FIRSAT verirsen,
Bir daha asla geri gelmezler..!
hoş geldin canım anlat kendini dinliyelimhb arkadaslar yer bulmama cok sevindim insallah basarili bir birliktelik olur en kisa surede kilolardan kurtulmak dilegimle![]()
ne yapayım bebem millet iizn alıyor bende alayım didimsanada gunaydın cnm hosgeldın grubumuza tekrar
ya bu mıllet nerde yahu...bı kaç kısı ıle grup cevıeıoruzz..nerde bunlar
pasam yavrummmm kaç kılo gıttı:))
benıde ırmık helvası yakıor yadayanamıom ona
sendemı gıdıonnn...kopmle herkes ızın alsın yauu:)
anane ızıne cıktıydı herhalde
gunaydın yavrumm bugunde erkencısın:))
Günaydı kızlar, hafta sonu kimsecikler yok tu
Bu gün şenlenmiş buralar şehir dışından misafirlerim var
fazla giremiycemm ama akşamın ilerleyen saatlerin de görüşürüz
sanada gunaydın cnm hosgeldın grubumuza tekrar
QUOTE]
hb maviyesilherkes degismis tanidik bir ansaa var:26:
hoş geldin canım anlat kendini dinliyelim
QUOTE]
anlatayim 3 cocugum var en buyuk 15 en kucuk 2 ortanca 13 su anda 60 kiloya vurdum en kisa surede vermem lazim ama kendimi yemekten alamiyorum![]()
çok kötüyüm ben ya bi teyzemiz var annemle yaşıt sayılır annesi vefat etmiş şok oldum içim titriyor resmen
bu ne cnm yaaaa bır hafta ver bır hafta al kendımden sıkıldımah ortaam bende battım91.5-6 arasıındayım çıldıriciim
![]()
hoseldın cnmbana cevap verecek kimse yok mu acaba?????![]()
cnm zaten altıdan sonra cok bırsey yemem ben ama yedıklerıme gunduz dıkkat edemıyorumee gel artık takımaaaa....
ganfedimmmmm kuzummm nasıl sevindim geldiğinee kaç kılo aldın bacım bız senı ne guzel mezun etmemişmiydik....diycem ama diyene bak ben de mezun oldum geri geldimm...nesse kuzum hoş geldin eskı yuvanaa...
nerde bu kızz yaaa....
yapma berenımmmmm....az dikkat et...aksamları 6 dan sonra yememeye calış nolurr....![]()
çok kötüyüm ben ya bi teyzemiz var annemle yaşıt sayılır annesi vefat etmiş şok oldum içim titriyor resmen
QUOTE]
anlatayim 3 cocugum var en buyuk 15 en kucuk 2 ortanca 13 su anda 60 kiloya vurdum en kisa surede vermem lazim ama kendimi yemekten alamiyorum![]()
60 kilomı kız ne ugraşıyosun kilo vericen diye ben senin kilonda olucem vericem
canım başınız sagolsun benimde babacım felç geçirmiştyi aynı dedigin gibi ayagını atmış üstüne işemişti doktor iyiki işiemiz yoksa hastayı kaybederdik demiş nuriçinde yatsın babacım felçten sonra 8 sene yaşadıçok kötüyüm ben ya bi teyzemiz var annemle yaşıt sayılır annesi vefat etmiş şok oldum içim titriyor resmen
bugun yediklerimi sayim
sabah
iki tane borek bir bardak balli karabiberli süt
öglen sadece birtane tam bugday ekmeyi
aksam
bir kepce yesil fasulye yarim dilim siyah ekmekbörekmi siyah ekmekmi amanın
canım dikkat et bebem işşallah birşey olmaz allahın izniyle merak etmekızlar beren yurume calısmalarında bu yuzden de sureklı dsuyor bugunde ayaga kalkmaya calısırken dustu kafası yere geldı cok cnm sıkıldı bırsey olmaz degılmıçocuklar düşe kalka büyür ablamın oglu uyurken yataktan düşmüş ablam varken düşün sesine kalkmış hastaneye götürmüşler ordan doktor şunu demiş bir daha düşerse çocuk esirgeme kurumuna veririz demiş
allahım şifa versin sıpama
![]()
şaşmaz bende 05,30 kalkıyorum 06,15 evden çıkıyorum....:18:sanada gunaydın cnm hosgeldın grubumuza tekrar
ya bu mıllet nerde yahu...bı kaç kısı ıle grup cevıeıoruzz..nerde bunlar
pasam yavrummmm kaç kılo gıttı:))
benıde ırmık helvası yakıor yadayanamıom ona
sendemı gıdıonnn...kopmle herkes ızın alsın yauu:)
anane ızıne cıktıydı herhalde
gunaydın yavrumm bugunde erkencısın:))
kuzum nevde takımda ama izne ayrıldı bi süreliğine ipek var ama hala gelemedi o da beklıyoruz...ama ben geldiğine cok sevındim yaa....sanada gunaydın cnm hosgeldın grubumuza tekrar
QUOTE]
hb maviyesilherkes degismis tanidik bir ansaa var:26:
hep beraber atıcaz ınşallah kılocuklarımızıı....
QUOTE]
başınız saolsun canım...çok kötüyüm ben ya bi teyzemiz var annemle yaşıt sayılır annesi vefat etmiş şok oldum içim titriyor resmen
canım kaptanımız mı davet etti...merabalaarben biraz önce yeni üye oldum ve gerçekten zayıflamak istiyorum nerdeyse 1 yıldır başalamaya çalışıyorum hep yarın hep yarın . Yılbaşına kadar 50 kilo olsam yeterli şuan 55im galiba bana lütfen diyet önerin okula gidiyorum,sınavlar lütfen yardım edinn :'(
kızlar beren yurume calısmalarında bu yuzden de sureklı dsuyor bugunde ayaga kalkmaya calısırken dustu kafası yere geldı cok cnm sıkıldı bırsey olmaz degılmı
olmaz olmaz korkma düşe kalka öğrenıcek annesi...ama dikketlı ol sen tabıkı elınden falan tututup yurutmeye calış sık sık....![]()