sabah güzelde öğlen bence karbonhidrat ağırlıklı olmuş
daha dikkatli olurum bundan sonra
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabah güzelde öğlen bence karbonhidrat ağırlıklı olmuş
aşureeee bayılırım hemen yapmalıyımmm...kuzum ben salla bati yapıyorum ama ne hikmetse her sene harika oluyoo...kızlar bugun muharrem ayının ılk gunu...
yanı yılbasımızz..
bu ay asure de olacakben pek sevmıorum ama bı dahakı cumartesı asure gunu..
aslında yapıp dagıtmak ıstıyorum
yapanınız varmı
tıyoları yazsanız bana
süt iç de yat gece gece ne neskafesi yahu...beng ece yatmadan once nescafe de ıctım..her gece alıskanlık yaptı bende napsamda kurtarsam sundan yaaa.
artık gerı gelın kızlar yanı boyle olöuyor.motıve hıc yok hele![]()
benım o danaya ettiğim küfürün yanında sıfır kalır....terbiyesiz herif....boyle dankalaklar her yerde var canim .emin ol o ceza evine gittiginde iyi bir kufur yiyeceksin .hernekadar sen duymasanda.bu kadarda saygidan yoksunuz malesef
![]()
bugun yediklerim
sabah
tam bugday ekmeginden yapilmis sifir yagli peynirle bir adet domates,bir bardak balli süt.cogazim cok fena o yuzden sütü oyle iciyorum
oglen bir kase sehriye corbasiyarim tam bugday ekmeyi ile
Malesef canım bunlardan heryerde var.Ne iyi olmuş yesin cezayı şahsiyetsiz.....boyle dankalaklar her yerde var canim .emin ol o ceza evine gittiginde iyi bir kufur yiyeceksin .hernekadar sen duymasanda.bu kadarda saygidan yoksunuz malesef
![]()
iki kardeşiminde bebeği olacak sevinçliyim
benımde 2. gunum kızzzz....ben çok şişmiştim biraz rahatladım vallaaa darısı başınaa...Kızlar bugün hiç bişey yapmadım adetimin 2 günü çok karnım ağrıyor
bakalım yarına nasıl yansıyacak 3 gündür tatrtılmadım
hanimlar ben takim kaptanini daha tanimiyorum bide kurallari bana yazabilirmisiniz
282. Etap değerlendirme raporu ile ilgili 7.takımdan henüz cevap gelmemiştir.
İlgili bölümü alıntılıyorum:
------
7. TAKIM
Üyelerinizden yeşilerik için yaptığınız bildirim:
Böyle bir tabir etap bildirim listesinde ilk defa kullanılıyor. Ne anlama geliyor?yeşilerik ( 64,4 ) SÜRESİZ İZNE AYRILDI
Kendisinden altı ay haber alınamayan üye diskalifiye ediliyor, biliyorsunuz değil mi?
------
***7. TAKIM 283. ETAP***
pasam3405 (81.5/
maviyesil1999 (68/
anşaa (73.9/
ecemavi (72.8/
ananee (72.4/
gerbera1987 (89.8/
berenim2012 (85.5/
vıdıvıdı (79.8/
yeşilerik ( 64,4 ) SÜRESİZ İZNE AYRILDI
şinci kızlarrrrrrr
paşam izne ayrılıo 2 haftalığına
ananede durumunu bildirdi
akrepın notunu okumuşsunuzdur gecen hafta yukardakı gibi yazılmış durumu ne bende anlayamadım....
ya şekerler yeşilerik ortada yok
ipek geldim dedi bi gitti gidiş o gidiş....kaptan nev anane paşam izinde
sonuç olarak aktif katılım ve paylaşımda kaç kışı var yahuuuuuşaştım kaldım ben bu işeee....
1-gerbera
2-berenım
3-maviyeşil
4-vıdıvıdı
5-anşaaa
6-ecemavi
7-ganfed(yenı uye)
kızlar aklımda olmayan var mı yahuuuu şimdi kaptan izne ayrıldıktan sonrakı geçmişe baktımda kural mural kalmamış yemısız maşallah ben de dahıl hepimiz....![]()
paaaaaşşşşşaammmm hoşgeldin yaaa.....
napıyon ızne gidiyon mu sende gitmeeee nolurr yaaa.....![]()
kıyamam sana ben izne ayrılmam lazım ama senin için kalırım paylaşım yapamam diye korkuyorum biliyosun 5 mesaj yazma hakımız var dügün telaşesi yüzünden ablamın kızına harıl harıl dantel yapıyorum pc başına oturunca biliyosun kalkılmıyor facede bile tarla dikmeyi bıraktım sabahın köürürnde oturuyom dantelin başına yemek namaz ev işleri eşle ugraş yetiyor vallahi şubatta dügünü var daha çok yetirtiricegim şeyler var 10 havlu kenarı 10 tülbent 10 adet muftakk havlusu
etek takımıda var nasıl yetişir biliemiyorum millete dedim kimse yardım etmiyor benden isteyince salak gibi yardım ettim bir daha kimseye etmicem yardım :84::84: yarına bildirimimi yaparım eşimde gelmedi daha eve menüde sabzeli mantar yemegi pulgur pilavı salata yaptım eşiede kelle paşa ısıttım
heç sevmem sen ne yapıyosun bakalım yedikelrimi yeyince yazarım olarmı
![]()
kız bacım catladım ben sıkıntıdan buraaaaa.....
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
anşaaa, BeReNiM2012, pasam3405
çok sukur geldiniz paylaşım alanında bi konu var tek bizim takım cevaplamamışşş.....kızlar bi bakın yaaaa anlamadım ben olayı ....
kızlar dun yazmıstım bu hafta bır ve haftaya olmak uzere ıkı haftalıgına ızın ıstıyorum
terbiyesiz seni ne sigarasıymışgitmeyin biyereeeeeeee gebertirim vallaaa bi sigara içim geliyommm....![]()
kızlar dun yazmıstım bu hafta bır ve haftaya olmak uzere ıkı haftalıgına ızın ıstıyorum