• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ananee izne ayrılmış herhalde.ne zaman dönecekmiş bilgi vermedi mi?
yeşilerik zaten izinden yeni dönmüştü,sanırım tekrar dönmeyecek?
paşamda izinli,dönüş tarihi belli mi?
yeni üye diye ganfed i gördüm arkadaşlar?ganfed benim bildiğim ganfed se yeni üye değil ve paylaşım yapmama süresini aştığından diskalifiye olmuştu

ne oldu ne bitti bana özet geçer misiniz rica etsem,toparlamaya çalışıcam ortalığı

canım ben izine ayrılıcektim anşadan korktum izne ayrılmıyorum :18::18::18::18:pc sorun var kapanıp duruyor dügün telaşemiz var anacım girip yazamıyorum ondan sonra ceza puanı yerin diye koruyorum :18::18::18:ne yapalım sonra izne ayrılırım dügünü olucek ablamın ozaman mecbur izin alıcem 2 haftada anca veriliyo ben gdiersem 3 hafta dururum ne olucek :18::18::18:ordada internet yok izini şimdilik kaldırıyorum ama gripte yedikelrimi yazamazsam kızmayım kilo bildirimini kesi n yaparım merak etmeyim :34::34::34:
anane gitti izne ayrıldı işleri varmış berenin babası vs evdeymiş oda giremem dedi eşim geldi market yapıcem dönerim birazdan :10::10:

canım ben izine ayrılıcektim anşadan korktum izne ayrılmıyorum :18::18::18::18:pc sorun var kapanıp duruyor dügün telaşemiz var anacım girip yazamıyorum ondan sonra ceza puanı yerin diye koruyorum :18::18::18:ne yapalım sonra izne ayrılırım dügünü olucek ablamın ozaman mecbur izin alıcem 2 haftada anca veriliyo ben gdiersem 3 hafta dururum ne olucek :18::18::18:ordada internet yok izini şimdilik kaldırıyorum ama gripte yedikelrimi yazamazsam kızmayım kilo bildirimini kesi n yaparım merak etmeyim :34::34::34:
anane gitti izne ayrıldı işleri varmış berenin babası vs evdeymiş oda giremem dedi eşim geldi market yapıcem dönerim birazdan :10::10:

canım 3 hafta izinli olabilirsin,en az 2 hafta izin alınıyor zaten

ananee izne ayrılmış herhalde.ne zaman dönecekmiş bilgi vermedi mi?
yeşilerik zaten izinden yeni dönmüştü,sanırım tekrar dönmeyecek?
paşamda izinli,dönüş tarihi belli mi?
yeni üye diye ganfed i gördüm arkadaşlar?ganfed benim bildiğim ganfed se yeni üye değil ve paylaşım yapmama süresini aştığından diskalifiye olmuştu

ne oldu ne bitti bana özet geçer misiniz rica etsem,toparlamaya çalışıcam ortalığı

anane dönüş tarihini bildirmedi diye hatırlıyorum ama yanlışım varsa duzeltin kızlar
yeşilerik en son foruma 2 kasımda girmiş ondan sonra ses yok
paşama durumunu belirtti zaten
ganfed eski üye evet ama süresini aştığını falan su an öğrendim bende....

durum bu ......:26:

herkese cani gonulden gunaydinlar.
hoşgeldin ganfedcim :3:
hanimlar ben takim kaptanini daha tanimiyorum bide kurallari bana yazabilirmisiniz
sen eski üyesin ganfedcim kurallarımızı bilmiyor musun ? tekrar takıma girmek istiyorsun sanırım ama yarışmadan diskalifiye edildin
ya şekerler yeşilerik ortada yok
ipek geldim dedi bi gitti gidiş o gidiş....kaptan nev anane paşam izinde
sonuç olarak aktif katılım ve paylaşımda kaç kışı var yahuuuuu:27:şaştım kaldım ben bu işeee....
1-gerbera
2-berenım
3-maviyeşil
4-vıdıvıdı
5-anşaaa
6-ecemavi
7-ganfed(yenı uye)

kızlar aklımda olmayan var mı yahuuuu şimdi kaptan izne ayrıldıktan sonrakı geçmişe baktımda kural mural kalmamış yemısız maşallah ben de dahıl hepimiz....:30:

tamam canım durum anlaşıldı..

kurallar neden benimle var onu anlamış değilim hanımlar.bu kurallar benim için değil ki,bizler için,takımın var olması için,kuralları kendimiz koyuyoruz ve kendimiz mi uygulamıyoruz,tuhaf şey doğrusu! neyse burda olmaya çalışıcam mümkün olduğunca

hoşgeldin ganfedcim :3:

sen eski üyesin ganfedcim kurallarımızı bilmiyor musun ? tekrar takıma girmek istiyorsun sanırım ama yarışmadan diskalifiye edildin

tamam canım durum anlaşıldı..

kurallar neden benimle var onu anlamış değilim hanımlar.bu kurallar benim için değil ki,bizler için,takımın var olması için,kuralları kendimiz koyuyoruz ve kendimiz mi uygulamıyoruz,tuhaf şey doğrusu! neyse burda olmaya çalışıcam mümkün olduğunca

valla ne desen haklısınnn:26:

gitmeyin biyereeeeeeee gebertirim vallaaa bi sigara içim geliyommm....:ssz:
çok hoşsunn yaaaaa canım benimmmm

:44::44::44:bende anlamadım bebem ya anlasam yazıcemde köpügümün gene astımı azdı habira hapşuruyor:9::9:pek dadlu hapşuuryor üzüldügüm okadar iyi bakmama neden hasta oluyor:14::14:paşanın keyfi yerinde oda hapsuruyor gene astım ilaçlarına başlıcez galiba öyle görünüyor :14::14:kafesi steril ediyorum okadar ama yok kardeşim hastalık peşlerini bırakmıyor şimdi ablamın kızı evlenicem korkuyorum tek bırakmaya hiç ayrı kalmadım paşadan anca dogumlarımda ayrıldım rabbim yavrularıma uzun ömür versin işşallah:14:birde bebekleri olsa ne olurdu:17::17:
bunlar öpüşmekten ileri gidemediler malesef ya:1::1:

paşam ne besliyosun kuş mu, kedimi ,köpek mi anlamadım :28:

***7. TAKIM 283. ETAP*** ETAP

pasam3405 (81.5
maviyesil1999 (68
anşaa (73.9
ecemavi (72.8
ananee (72.4 izinli
gerbera1987 (89.8
berenim2012 (85.5 izinli
vıdıvıdı (79.8

7. Takım Ortalaması: %

selamlar arkadaşlar,ben buraya sizlere birşey sormak için geldim.maibeyaz sizin gurubunuzdaymış mesajlarından gördüm,biz serebral palsiden yazışıyorduk ama 2buçuk aydır hiç yok mesajı konularda onu ve ailesini merak ettim çok inşallah iyilerdir,hernekadar yüzyüze tanışmasak da insan dost gibi oluyor dertler de ortak olunca...özel mesaj hakkım da yok daha ,belki sizlerden birisi birşekilde görüşmüştür diye sormak istedim umarım ailesiyle birlikte iyilerdir...

selamlar arkadaşlar,ben buraya sizlere birşey sormak için geldim.maibeyaz sizin gurubunuzdaymış mesajlarından gördüm,biz serebral palsiden yazışıyorduk ama 2buçuk aydır hiç yok mesajı konularda onu ve ailesini merak ettim çok inşallah iyilerdir,hernekadar yüzyüze tanışmasak da insan dost gibi oluyor dertler de ortak olunca...özel mesaj hakkım da yok daha ,belki sizlerden birisi birşekilde görüşmüştür diye sormak istedim umarım ailesiyle birlikte iyilerdir...

merhaba hoşgeldin :42:
evet bizim takımdaydı ama ayrıldı.onrasında bizde haber almadık kendisinden.ben de merak ediyorum açıkçası.haber alırsan bize de bildir olur mu :71:

canım 3 hafta izinli olabilirsin,en az 2 hafta izin alınıyor zaten
anladım canım muhtemelen şubatım 9 gibi dügünü düşünüyolardı bir hafta sonraya aldılar galiba görümcesinin sınavları varmış muhtemelen 2 hafta ama annemin eline düşersen 3 haftada olabilir:9::9:eymenimi çok özledim bebem ya kokusu burnumda tütüyor :14::14:ona özlemim bambaşka facedede gördüysen kocaman erkek olmuş sıpam 3 dişi çıkmış:9::9::9:bir görseydim bagrıma bassaydım :16::16::16:biliyosum dügün telaşı vs olur hoş bebek olursa gidemem biliyosun yasak ban yol hoş hamilede kalırsam bebek gibi atıyorum ben :14::14:bakalım bir o gün gelsin kiloda versem asla sizleri yanlız bırakmam gebeliktede diyetteyim çünkü hoş kendimi bildim bilei diyetteyim anam beni diyet yapsın diye dogurmuş:9::9::9:
çok hoşsunn yaaaaa canım benimmmm

paşam ne besliyosun kuş mu, kedimi ,köpek mi anlamadım :28:

canım muhabbet kuşlarım var paşa oglum köpükte kızım :17::17::17:3 karısı paşanın bakalım bundan hayır gelicekmi bebeleri olsa iyi olucekte nerde:19::19:anca öpüşüyolar oglan heveslide kız gagalıyor det ordan her kuşun eti yenmez diyor :9::9::9:bakalım paşamın oglu olursa alış koyucem kızı olursada ömür:14::14:sen ne alemdesi eksileri gördünmü bakem :27::27::27:

anladım canım muhtemelen şubatım 9 gibi dügünü düşünüyolardı bir hafta sonraya aldılar galiba görümcesinin sınavları varmış muhtemelen 2 hafta ama annemin eline düşersen 3 haftada olabilir:9::9:eymenimi çok özledim bebem ya kokusu burnumda tütüyor :14::14:ona özlemim bambaşka facedede gördüysen kocaman erkek olmuş sıpam 3 dişi çıkmış:9::9::9:bir görseydim bagrıma bassaydım :16::16::16:biliyosum dügün telaşı vs olur hoş bebek olursa gidemem biliyosun yasak ban yol hoş hamilede kalırsam bebek gibi atıyorum ben :14::14:bakalım bir o gün gelsin kiloda versem asla sizleri yanlız bırakmam gebeliktede diyetteyim çünkü hoş kendimi bildim bilei diyetteyim anam beni diyet yapsın diye dogurmuş:9::9::9:

canım muhabbet kuşlarım var paşa oglum köpükte kızım :17::17::17:3 karısı paşanın bakalım bundan hayır gelicekmi bebeleri olsa iyi olucekte nerde:19::19:anca öpüşüyolar oglan heveslide kız gagalıyor det ordan her kuşun eti yenmez diyor :9::9::9:bakalım paşamın oglu olursa alış koyucem kızı olursada ömür:14::14:sen ne alemdesi eksileri gördünmü bakem :27::27::27:

canım inşallah sağlıkla hamile kalırsın ama hamileyken yarışamıyorsun burda maalesef :5: tabi takım içi paylaşıma devam edersin o ayrı :16: düğün dernek işlerinde kolay gelsin ..yeğenler çok özleniyor bil,yorum...allah kavuştursun

canım inşallah sağlıkla hamile kalırsın ama hamileyken yarışamıyorsun burda maalesef :5: tabi takım içi paylaşıma devam edersin o ayrı :16: düğün dernek işlerinde kolay gelsin ..yeğenler çok özleniyor bil,yorum...allah kavuştursun

:53::53::53:yapma ya ne diyorsun amanın :5::5::5:

Kizlar actim siteyi kuzenim bi program indirtti farkli bi browsermis ordan actim ama kk mobil seklinde belki onuda hallederim

***7. TAKIM 283. ETAP*** ETAP [/B]

pasam3405 (81.5
maviyesil1999 (68
anşaa (73.9/73/0,9/%1,21)
ecemavi (72.8
ananee (72.4 izinli
gerbera1987 (89.8
berenim2012 (85.5 izinli
vıdıvıdı (79.8

7. Takım Ortalaması: % [/B][/QUOTE]

siftah benden bereketi allahtan....

***7. TAKIM 283. ETAP*** ETAP [/B]

pasam3405 (81.5
maviyesil1999 (68
anşaa (73.9/73/0,9/%1,21)
ecemavi (72.8
ananee (72.4 izinli
gerbera1987 (89.8
berenim2012 (85.5 izinli
vıdıvıdı (79.8

7. Takım Ortalaması: % [/B]

siftah benden bereketi allahtan....

tebrik ederim canım çok güzel vermişsin :16:

Son düzenleme:
Selam herkese ben duzenli bir diyet ve duzenli bir spor yaparak basladim .daha onceden yapip cok birakmisligim oldu aslinda istedigim kiloyada ulastim ama geri aldim.simdi yavas yavas duzenli sekilde vermek istiyorum.4. gunum bitti yarin 5. gunum bu defa cok istekli sekilde kafamda bitirerek basladim herseyi. ve bunuda sizlerle paylasmak istiyorum umarim kabul edersiniz ..

Back
X