Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım seninkine de geçmiş olsunkapatan kızına çok geçmiş olsun benim oğlumunda burnu tıkalı
haftasonu kahvaltı geç yapılıyor hemen kahvaltımı yazayım
şekersiz çay domates kıymalı yumurta peynir 1 adet zeytün 2 dilim ekmek çay kaşığının ucuyla nutella
cnm diyetisyeninin verdiği listeyi uygulayabilsen hepsinden yersinde işte sen hep farklı diyetler peşindesin halbuki elinde listen bile varah ben yapabilsem o lşsteyi bak nasıl gidiyorda
![]()
canım bence tavuk koyma.karbonhidratla proteini karıştırmayın diyorlar,senin tarzın diyetlerde..mesela montignac diyetinde de öyledir..yani makarnayı sebzeyle,domates sosuyla fian ye mesela,mümkün olduğu kadar yağsız olarak..tavuk,yoğurt,peynir yeme yanında..bence..![]()
bende arkandayım bakalım ne yemişler ne içmişlerliste hazır ben 4. takıma bi uğrayım![]()
paşa sen iyi kilo veriyordun ne oldu yaaa nazaramı geldin
kalkayım ev işleri beni bekler
ya bende napıcam bu kolayı bilmiyorum ansa bırakamıyorumdateşekür edirim canım benım..
hoşgeldin aramıza
biri kahve biri kolaaa....
vayyyyy gene yenıldim arkadaş benım rakıp dişli çıktı.....
günaydın ganfedim...
canım kılonun yuzdesini alıp lısteye eklıyosun![]()
tesekkur ederim kaptanım 6lara yaklaştım yine hayırlısı:)canım bilmiyordum başınız sağolsun mekanı cennet olsun
tebrik ederim ananeem çok güzel vermişsin
günaydın vıdıvıdıcım..kilo yazıp çıkmıyoruz,yüzdemizi bildirim listesine ekliyoruz,unuttun sanırım![]()
sanada :)günaydın hanımlar hayırlı cumalar olsun hepimize![]()
ben biliyodum iyi olcagnızıda bu kadar beklemiyodum valla hasta olmasak ne guzel olcak halbukiii tebrik ederim sizi:)Günaydın kardeş takımın kardeş üyeleriii
Listemizi kontrol eder misiniz?
***4. TAKIM 283. ETAP**
![]()
tubis87: ( 74.0 / 72.1 / 1.9 / %2.57)
tfneyll: ( 60.9 / 58.5 / 2.4 / %3.94)
pegasus07: (62 / 60.9 / 1.1 / %1.77)
zeburus: ( 76.9 /74.7 / 2.2 / %2.86)
topraks: ( 80.3 /79.2 / 1.1 / %1.37)
eftelya_blue: ( 66.0 / 65.8 / 0.2 / %0.30)
4. TAKIM ORTALAMASI: %2,14
canım moralin daha önemli hem sen dedin şişlik oluyo diye kesin moralinle alakalıdır bu***7. TAKIM 283. ETAP***
pasam3405 (81.5
maviyesil1999 (68
anşaa (73.9/73/0,9/%1,22)
ecemavi (72.8
ananee (72.4 /71.1/1.3/%1.8)
gerbera1987 (89.8/91,1/-1,2/%-1,33)
berenim2012 (85.5 izinli
vıdıvıdı (79.8/80/-0,2/%-0,25)
7. Takım Ortalaması: %
paşam demekki dukanı bırakıyosun kepekli makarndan ve diyetisyenden bunu anladım:) o zaman kabızlık sorunun kalmayabilir duzelir inşallah cabucakşimid ben eklemeyi bilmiyor malesef size zahmet ekleyin vallahi okadar antiraman yaptım olmadı malesef
kilo bildiriminde bulunsammı bulunmasammı acaba
bilemedim şimdi
şimdi wc çıkamadım tam anlamıyla bekledim durdum ne gelen var ne giden
80,700 geliyorum nedense anlamadıgım kaçamak yapmayınca neden eksileri göremiyorumeşimle konuştum dediki dukanda suyu atıyorsun dukanı bıraktın vucut suyu geri geldi aman saglık olsun çok şükür verdimya geçen haftada 81.500 degildim sabah tartıldım 81 kilo 900 geliyordum
keşke ozaman dogru yazılsaydı kilom şimdi belkim listeyi gramla kaçırdım
canım hata bende muhabbet kuşum varoglum 19 aylık kızım 7 aylık bilmiyorum anlatabildimmi
terbiyesiz ne olucekwc çıkısaydım sen görürüdün beni kaç gündür çıkamıyorum ya internette birşey okdum onu yapıcem sarımsak bir diş eziyosun ballı ılık su içiyormuşsun aç karnına hoppa wcye
kokusunu ne yaparız
buldum eşimede yedirim sarımsaklı birşey olur biter
sanada hayırlı cumalar gülüm nasıl oldun biraz daha iyisin işşallah
senin sonunu hiç iyi görmüyorum tubişim
maşşallah kilo verme kampı gibisiniz ne her hafta maşşallahınız var
kız bende gizlice giremde neler yaptıgınızı bakam yoksa sen beni yorma sen anlat nasıl veriyosunuz
rabbim başka acılar vermesin gerbişçim sana faceden mesaj attım neden dönmedinagaç oldum okadar cevap vericem diye
kızlar daha kahvaltı yapmadım ne yesem diye kara kara düşünüyorum yedikelrimi toplu akşam yazarım
bu arada bimden kepekli makarna gelmiş hatunlar 5 paket aldım yemek için artık sevinçle makarna yiyebiliirm![]()
gerbera bi anlatın bu diyetisyene nasıl gidilir yağ ölçümü yapıyomu bağkurluya ücreti nedircnm diyetisyeninin verdiği listeyi uygulayabilsen hepsinden yersinde işte sen hep farklı diyetler peşindesin halbuki elinde listen bile varah ben yapabilsem o lşsteyi bak nasıl gidiyorda
![]()
evet kaptanım proteinle karbonhidrat yanyana tehlikelii:) Duru yada gecmiş olsun ya inşallah hemen toparlarsınızcanım bence tavuk koyma.karbonhidratla proteini karıştırmayın diyorlar,senin tarzın diyetlerde..mesela montignac diyetinde de öyledir..yani makarnayı sebzeyle,domates sosuyla fian ye mesela,mümkün olduğu kadar yağsız olarak..tavuk,yoğurt,peynir yeme yanında..bence..![]()
kolay gelsin canım geçmiş olsun oğluna..kalkayım ev işleri beni bekler
canım bırakmaya bırakmıcemde bana zor geldi biliyosun ben meyveyi çok tüketiyorum helede sebzeyi onlar yok hem kanda pırtılaşam var diyorlar kalp krizi geçiriyomuş dukan yapanlar ondan korktum bıraktım yoksa allah var gzüel verdim kiloya bende napıcam bu kolayı bilmiyorum ansa bırakamıyorumda
tesekkur ederim kaptanım 6lara yaklaştım yine hayırlısı:)
sanada :)
ben biliyodum iyi olcagnızıda bu kadar beklemiyodum valla hasta olmasak ne guzel olcak halbukiii tebrik ederim sizi:)
canım moralin daha önemli hem sen dedin şişlik oluyo diye kesin moralinle alakalıdır bu
paşam demekki dukanı bırakıyosun kepekli makarndan ve diyetisyenden bunu anladım:) o zaman kabızlık sorunun kalmayabilir duzelir inşallah cabucak
gerbera bi anlatın bu diyetisyene nasıl gidilir yağ ölçümü yapıyomu bağkurluya ücreti nedir
evet kaptanım proteinle karbonhidrat yanyana tehlikelii:) Duru yada gecmiş olsun ya inşallah hemen toparlarsınız
kolay gelsin canım geçmiş olsun oğluna..
canım bilmiyordum başınız sağolsun mekanı cennet olsun
tebrik ederim ananeem çok güzel vermişsin
günaydın vıdıvıdıcım..kilo yazıp çıkmıyoruz,yüzdemizi bildirim listesine ekliyoruz,unuttun sanırım![]()
şimid ben eklemeyi bilmiyor malesef size zahmet ekleyin vallahi okadar antiraman yaptım olmadı malesef
bilemedim şimdi
80,700 geliyorum nedense anlamadıgım kaçamak yapmayınca neden eksileri göremiyorumeşimle konuştum dediki dukanda suyu atıyorsun dukanı bıraktın vucut suyu geri geldi aman saglık olsun çok şükür verdimya geçen haftada 81.500 degildim sabah tartıldım 81 kilo 900 geliyordum
yetişmişin bana aferimmmm hadi bekliyooom seniii
canım hata bende muhabbet kuşum varoglum 19 aylık kızım 7 aylık bilmiyorum anlatabildimmi
yerim ben onları benim de vardı 7 yıl yaşadı
terbiyesiz ne olucekwc çıkısaydım sen görürüdün beni kaç gündür çıkamıyorum ya internette birşey okdum onu yapıcem sarımsak bir diş eziyosun ballı ılık su içiyormuşsun aç karnına hoppa wcye
kokusunu ne yaparız
çok kötü kokar beyaww
kızlar bu diyetisyen konusunda benide aydınlatın ya bende gitmek istiyorum yağ ölçümü bana göre bi listem lsun istiyorum sizi görüp imreniyorumm![]()
ananne ankaradaydın sanırım, mağnette bi diyetisyen varmış ben gidecektim sonra vazgeçtim
bi arkadaş gitti 17 kilo verdi
aylık sanırım 60 tl araştır derim![]()
canım ya ben hesaplamayı bilmiyordum. kusura bakmayın
bi ara öğretin bana
şimid ben eklemeyi bilmiyor malesef size zahmet ekleyin vallahi okadar antiraman yaptım olmadı malesef
bilemedim şimdi
yetişmişin bana aferimmmm hadi bekliyooom seniii
yerim ben onları benim de vardı 7 yıl yaşadı
kokusunu ne yaparız
çok kötü kokar beyaww
ananne ankaradaydın sanırım, mağnette bi diyetisyen varmış ben gidecektim sonra vazgeçtim
bi arkadaş gitti 17 kilo verdi
aylık sanırım 60 tl araştır derim![]()
ne yapayım bebem ya mecburum ay içinede az bal katıyoduk unuttum yazmayıbu yeşil çayla 5 biryerdeyi içinde habira wc gidip geliyom cennet hurmasını gidemde yiyem ohh
![]()
canım istersen bakk takımımıza şahsen ben dukan karatay vs. diyeti yapmıyorum herşeyden yiyorum gözüm kalmıyor ama bir lokma alıyorum mesela geçen annem tatlı yapmış bi çatal aldım güzel olmuş dedim bıraktım bir de sporrr:
senin sonunu hiç iyi görmüyorum tubişim
maşşallah kilo verme kampı gibisiniz ne her hafta maşşallahınız var
kız bende gizlice giremde neler yaptıgınızı bakam yoksa sen beni yorma sen anlat nasıl veriyosunuz
rabbim başka acılar vermesin gerbişçim sana faceden mesaj attım neden dönmedinagaç oldum okadar cevap vericem diye
kızlar daha kahvaltı yapmadım ne yesem diye kara kara düşünüyorum yedikelrimi toplu akşam yazarım
bu arada bimden kepekli makarna gelmiş hatunlar 5 paket aldım yemek için artık sevinçle makarna yiyebiliirm![]()
benımde bu arlar degısıp duruyor.bugun dısardayken adet oldum...bı atlatayım adetı guzel bı dıyete baslıcamaman ya lafa tepeden girdim ne ayip bi gunaydin bile demeden .s.a kizlar candan gunaydinlar herkese[/sana da cnm
pasam3405 (81.5
maviyesil1999 (68
anşaa (73.9/73/0,9/%1,22)
ecemavi (72.8/72.8/%0)
ananee (72.4 /71.1/1.3/%1.8)
gerbera1987 (89.8/91,1/-1,2/%-1,33)
berenim2012 (85.5 izinli
vıdıvıdı (79.8/80/-0,2/%-0,25)
7. Takım Ortalaması: %[/B]
kızlar 2 haftadır tartılıyorum gram oynamıyorum nasıl oluyor anlamadım aslında sevinsemmi mağlum günler yaklaştı en azından artılarda değilim (buda züğürt tesellisi)
maakarnayı bende cok severımmm ama yogurtlu sarmısaklı...ama kılo aldırıo bana hemen5 paket aldım yaw
hiç birşei özlemedim makarnayı özledigim kadar
unuttum şimdi bir diyetisyen demişti tvde ondan aldım bebem az haşlarım içine dereotu tavuk eti yogurt nasıl ama
![]()
ellerıne saglık,emegıne saglık cnmliste hazır ben 4. takıma bi uğrayım![]()
benıde beklıor.kızımı da aldım geldım okuldan.annem doktora bu tarafa gelcekmıs bende kalır bu hafta ona da hazırlık yapayım barı cok yoruldum bugunkalkayım ev işleri beni bekler
kızlar bu diyetisyen konusunda benide aydınlatın ya bende gitmek istiyorum yağ ölçümü bana göre bi listem lsun istiyorum sizi görüp imreniyorumm![]()
canım istersen bakk takımımıza şahsen ben dukan karatay vs. diyeti yapmıyorum herşeyden yiyorum gözüm kalmıyor ama bir lokma alıyorum mesela geçen annem tatlı yapmış bi çatal aldım güzel olmuş dedim bıraktım bir de sporrrbizim takımdaki zeburus 600 mekik 3 saat bisiklet yapıyor günde tabi bunu 3 öğün yapıyor 1er saat bisiklet 200er mekik olarak
ben trambolin topraks ve eftelya blue de trambolin
eylül de pilates dans ne bulursa yapıyor işte öyle
spora ağırlık vermek şart![]()
benımde bu arlar degısıp duruyor.bugun dısardayken adet oldum...bı atlatayım adetı guzel bı dıyete baslıcam
maakarnayı bende cok severımmm ama yogurtlu sarmısaklı...ama kılo aldırıo bana hemen
ellerıne saglık,emegıne saglık cnm
benıde beklıor.kızımı da aldım geldım okuldan.annem doktora bu tarafa gelcekmıs bende kalır bu hafta ona da hazırlık yapayım barı cok yoruldum bugun
ananecım yavrum gelınım nasıl gıdıo derslerın
en kısa zamanda yine göreceksin eminim ben :13:tesekkur ederim kaptanım 6lara yaklaştım yine hayırlısı:)
canım yarışmayla ilgili hemen tüm topiklerde ve bizim kurallarımızda yazar aslında ama hepimizde oluyor bu yavaş öğrenme durumu hesaplamayıcanım ya ben hesaplamayı bilmiyordum. kusura bakmayın
bi ara öğretin bana
anane bizim bi salisimiz vardı ikimizde izmirdeyiz o yeşilyurt devlet hastanesinde bi doktor önerdi o vesileyle gittim ben diyetime adapte olabilsem çokta iyi vereceğime eminim
kızlar sizden sonra erkek kardeşim aradı dedi abla postaneye para attım evin faturalarını öde gittim postaneye dedi alınmıyo hatlarda sorun var neyse evin üstüne çıktım faturacıya ödedim eve geliyordum bir arkadaşım vardı 9 gün oldu dogum edeli ona ugrayayım dedim allahım oglu pek dadlu onu sevdim kokladımneyse arkadaş muftaga gitti ikramlık için yalvardı bebegimin ikramlarını yemiyormusun teyzesi dedi kırılmasın diye 1 dilim minnacık tavuk gögsü yedim 6 adet yaprak sarması yedim 2 adet kuru galete yedim un kurabiyesi vardı yemedim 3 bardak çay içtim neyse eve gelicen kalktım ayaga feracemi giyicem sen panik atagım az allahım nasıl çarpıntım var
arkadaş dedi ne oldu hemen kalktın dedim gene benimkiler geldi canım dedi bebegemi üzüldüm allahım sanada veiri dedi dedim yok bebek aklımda bile yok vallahi bak abdesliyim dedim melet durup durukende geliyor dedim neyse çıktım dışarı allahın nasıl çarpıntım var yolda eşim aradı halam bize geliyor evdemisin diye dedim eve gidiyom dedi sesin neden öle geliyo aman dedim gene panik atak nöbeti geçiriyom eve çıktım elimi attım anahtara elim titriyor allahım kapıyı açamışyom sonra girdim içeri besmele çektim üstümü çıkardım allahım atıyor kalbim ne yapsdam oturdum 3 kişiyi aradım kimse dönmedi ablam döndü gülüm ne oldu dedi abla anlamadım böyle böyle çarpıntım çok var dedim konuştu sakin ol nöbet geçiriyosun gzüel şeyler düşün dedi epey konuştu teli kapadı allahım devam çarpıntıya ne yapsak
sonar faceyi açtım allahtan benim gibi rahatsız biri var onunla konuştum az rahatladım derken dedim namazı kılıyım sen namazdada çarpıntı oldu sona dedim paşa kendine gel
namazı kıldım kapı çaldı misafir geldi konuştuk gitti şimdide kına var hiç gidesim yok ya:18::18:strese girince çok kötü oluyorum ben
ne olucek benim bu halim bilemiyorum şimdi sabah badem domates az peybnir bir dilim çavdar ekmegi ve 5 birarada ve yeşil çay 5 yeşil zeytin yedim adara cennet hurması yedim öylen yemedim 6 adet minik yaprak dolması 1 dilim az tavuk gögsü 3 bardak çay 2 galete yok onu yedim akşamada yemek yemedim açım ama canım istemiyor sodamı içtim birazdan cennet hurmasını yerim okadar benim bu halim ne olucek kafamı takmasamda hastalık geliyor allahım affetsin çok yoruldum bu panik ataktan
birin,in iyi edicegini bilsem yeminle gidicem ama yok
![]()
kızlar sizden sonra erkek kardeşim aradı dedi abla postaneye para attım evin faturalarını öde gittim postaneye dedi alınmıyo hatlarda sorun var neyse evin üstüne çıktım faturacıya ödedim eve geliyordum bir arkadaşım vardı 9 gün oldu dogum edeli ona ugrayayım dedim allahım oglu pek dadlu onu sevdim kokladımneyse arkadaş muftaga gitti ikramlık için yalvardı bebegimin ikramlarını yemiyormusun teyzesi dedi kırılmasın diye 1 dilim minnacık tavuk gögsü yedim 6 adet yaprak sarması yedim 2 adet kuru galete yedim un kurabiyesi vardı yemedim 3 bardak çay içtim neyse eve gelicen kalktım ayaga feracemi giyicem sen panik atagım az allahım nasıl çarpıntım var
arkadaş dedi ne oldu hemen kalktın dedim gene benimkiler geldi canım dedi bebegemi üzüldüm allahım sanada veiri dedi dedim yok bebek aklımda bile yok vallahi bak abdesliyim dedim melet durup durukende geliyor dedim neyse çıktım dışarı allahın nasıl çarpıntım var yolda eşim aradı halam bize geliyor evdemisin diye dedim eve gidiyom dedi sesin neden öle geliyo aman dedim gene panik atak nöbeti geçiriyom eve çıktım elimi attım anahtara elim titriyor allahım kapıyı açamışyom sonra girdim içeri besmele çektim üstümü çıkardım allahım atıyor kalbim ne yapsdam oturdum 3 kişiyi aradım kimse dönmedi ablam döndü gülüm ne oldu dedi abla anlamadım böyle böyle çarpıntım çok var dedim konuştu sakin ol nöbet geçiriyosun gzüel şeyler düşün dedi epey konuştu teli kapadı allahım devam çarpıntıya ne yapsak
sonar faceyi açtım allahtan benim gibi rahatsız biri var onunla konuştum az rahatladım derken dedim namazı kılıyım sen namazdada çarpıntı oldu sona dedim paşa kendine gel
namazı kıldım kapı çaldı misafir geldi konuştuk gitti şimdide kına var hiç gidesim yok ya:18::18:strese girince çok kötü oluyorum ben
ne olucek benim bu halim bilemiyorum şimdi sabah badem domates az peybnir bir dilim çavdar ekmegi ve 5 birarada ve yeşil çay 5 yeşil zeytin yedim adara cennet hurması yedim öylen yemedim 6 adet minik yaprak dolması 1 dilim az tavuk gögsü 3 bardak çay 2 galete yok onu yedim akşamada yemek yemedim açım ama canım istemiyor sodamı içtim birazdan cennet hurmasını yerim okadar benim bu halim ne olucek kafamı takmasamda hastalık geliyor allahım affetsin çok yoruldum bu panik ataktan
birin,in iyi edicegini bilsem yeminle gidicem ama yok
![]()