nerdesiniz ulen 

kimseler gelmemiş ne oluyor sizlere he takım zayıf kaldı he anca cumamı olucek hepiniz gelin 
işin yok okadar kişiyi topla
ben bugün rapor vermeye girdim
şimdi kahaltımı yaptım eşimle eşim işe gidicek sonra gelicek bende o arada yemek yapıcem evim temiz bir beyazlılarım katlanıcek renkliler atılıcek makinaya menümde zengin 
şimdi diyeyimde merak etmeyin menüde ne var
yalancı işkembe çorbası yapıcem tarifini veriyorum dinleyin
bir küçük tavuk eti neresi olursa olsun içine ditmeye onu suyla haşlıyorsunuz sonracıma suyunu çorbaya koyucez makarna suyu gibi haslayın suyu bir taraftanda 1 yumurtanın sarısını 4 diş sarımsagı 2 kaşık unu karıştırın temem buraya kadar sonracıma kaynayan suyun içine koyuyorsunuz yavaş yavaş dikkat edin bir su bardagıyla harcı karıceksınız iyice pişirin içinede tavuk etlerini didin içine atın üstüne pul biber yakın tuz temem

şimdi yanınada taze yeşil fasülye vardı annem kurutmuş onuda bol kıymalı yarmalı yemegini yapıcem kuru patlıcen ve biber dolması yapıcem yanına erik kompostosu salata temem

bende kendime ıspanak yemegi yapıcem pirinnçsiz bol domates le onu yerim artık
benden bu kadar hatunlar kahvaltı yaptım artık toplu derim yediklerimi şimdi mutfaga gidip harikalar yaratayım deyom 
sonra ver elini üsküdar arkadaşa gidicem bebek görmeye belkim ordanda eşimle sahil yaparım bakalım belli olmaz

hoş kendi kendine konuşana deli derler kimse yok 

bende girmicem olucek biticek 
neyse gelenler hoş geldi sefa geldi beni bulamıcaklar üzüldüm şimdi

biraz sahilde yürüyüş yaparım oh sefam olsun 

yalancı işkembe çorbası yapıcem tarifini veriyorum dinleyin

bir küçük tavuk eti neresi olursa olsun içine ditmeye onu suyla haşlıyorsunuz sonracıma suyunu çorbaya koyucez makarna suyu gibi haslayın suyu bir taraftanda 1 yumurtanın sarısını 4 diş sarımsagı 2 kaşık unu karıştırın temem buraya kadar sonracıma kaynayan suyun içine koyuyorsunuz yavaş yavaş dikkat edin bir su bardagıyla harcı karıceksınız iyice pişirin içinede tavuk etlerini didin içine atın üstüne pul biber yakın tuz temem

şimdi yanınada taze yeşil fasülye vardı annem kurutmuş onuda bol kıymalı yarmalı yemegini yapıcem kuru patlıcen ve biber dolması yapıcem yanına erik kompostosu salata temem