• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydınlar olsuuuunnn....
dükkanı açıyorum açıyorum açtım.....
rastgele kızlar mutlu huzurlu sağşıklı bol sporlu az boğazlı bir hafta diliyorum...
sabah kahvaltım
1kk peynır 3 zeytin
1 dilim kepek ekmeği kahve 2 kupa sekersiz....
akşama görüşürüz.....:16:

ilk musteride ben olayim bari bismillah allah bereket versin
amin canim dileklerine bende katiliyorum en cokda kendime diliyorum az bogazli bol sporlu bir haftayi:52:

Supersin:)

Haftaya listedesin canim :)

:) bende hasta oldum azcik ipin ucu kacti pazar kahvaltisi yaptikta helva yedim yaa

Hic oyle bi zamanim olmadi ya ben hep bu haldeydim

Ben 3e girdim bak yalanimiz olmasin 66olcam:)

Alma :) hedef koy canim kendine hemen:)

Insallah duzene girer yuruyuslerin canim:)

Yeme zatenn..:d yazdim canim guzel bi baslangicin olsun buda

Sen ac yatip iki saate uyuyakalamayipta dolaba gitmezsin insallah:d ben gece yatarken bi kase yogurt yiyip yatmayinca bunu yasiyorum azda yesem cokta yesem ayni..

Ben ben:d light olsun amaa:d

anane canim ama sadece bir tane al tamammi light bile olsa zararli ilk sen geldigin icin hakettin bu cikolataya biride aralik sonunda yersineger kazanirsan yoksa kim kazansa o hak edecek cikolatayi:1:bende amma zalim ciktim yahu:47:

ananecım yaz bebışım 1 saat tempolu yuruyuş....:34:
oooooooo ansaa masallah sana

yediklerimi saymayim iyisimi dun ve bugun misafirim vardi ipin ucu kactiyarindan itibaren sporada basliyorum hergun duzenli yazacam bakalim aralikta kac kilo verebilecem .benimle yarismak isteyen ortaya ciksin:1:
ya bendede cumartesı vardı bende kacırdım

ama ya ansaa dan baska kimse ugramamis yine :47:
haahahaha gunluk kontrolunu yapıo ansa:)
sabah bir paket biskuvi ile bir bardak kahve ictim kahvaltisiz diyari cikmistim kocam ikram edince dayanamadim aksam saat 4de eve geldim iki yumurta kirdim iki dilim tam bugday ekmegiyle birlikte yedim:)))baska bisey yemedim yemiyecemde
sabaha kadar dayanirim herhalde
:))bıskuvı ne bıskuvısıydı?

Selam kizlar dun feci temizlik yaptim cavdarin hastaligindan sonra yapilmasi gerekenler bitti boylece dun buraya bi mesaj yazdim gitmedi bende yorgundum bidaha yazamadim valla k.bakmayin:) bu arada iki gundur babam beni abim yerinemi koydu artik bilmiyorum beraber elektrik islerini hallettirdik evin arabayi yikattirdik raf yaptik raf icin koctasa gittik bu aksamda beraber mac izledik erkekmi olsaymisim ne:d neyse mactan sonra yemek yapmaya basladim bu seferde brokolili tavuklu yemek yaptim. Ve hasta oldum sabah 70i gordum bide hastayim dedim kahvaltida 3dilim helva goturdum ama yarin fitnesa gidicem olculerim falanda alincak duzenli olarak onlarinda kontrolunde olcagim icin biraz daha sıkcam artik kendimi :) iyi aksamlar hepinize:)
cnm bıttımı hastalık cok sukur...cocugun olsa da bu kdr ılgılensen daha ıyı deılmı:PPppP

rastgele kızlar mutlu huzurlu sağşıklı bol sporlu az boğazlı bir hafta diliyorum...
sabah kahvaltım
1kk peynır 3 zeytin
oh masallah ne guel kahvaltı bu cnm

aman ya gene lafa tepeden daldim ne gunaydin ne biseyben bu aralar cok cahal oldum galiba:20:
:)))

kimsecikler yok bende gidip islerimi yapiim sonra gelirim hanimlar .sakin mutfaklara dalmayin he:20:
bugun ben dalamam orucluyum:)

gunaydın kızlar
hafta sonum cok yogun gectı.cumartesı kızımın dogum gununu yaptık ..
taıkı kaçırdım bıseyler)
bugunde nıyetlıyım 5 gun borcum var onuda tutarsam ondan sonra sıkı bı dıyete baslamak ıstıyorum

anane canim ama sadece bir tane al tamammi light bile olsa zararli ilk sen geldigin icin hakettin bu cikolataya biride aralik sonunda yersineger kazanirsan yoksa kim kazansa o hak edecek cikolatayi:1:bende amma zalim ciktim yahu:47:

hem de ne zalimlik bu yapılırmı yaaaaa bende istiyorummmmm

kızlar menümü yazamıyorum zira sabahtan beri bir yudum su bile girmedi boğazıma niyetliyimde üstünüze afiyet
akşamda menümde kürdan kebabı salata ve lahana sarması var az az yemeyi düşünüyorum

maviyeşilcim kızına uzun ve mutlu yaşlar diliyorum tekrardan bizim de yakındır hazırlıklara başladık şimdiden
saol cnm.oğlumunkıde yakın ocak ayındada onun var
60 gun borcum var ıftarda bogazımı tutabılırsem kılo verırım aynı zamanda dıye dusunuyorum
uff baya borcun varmış...benım 4 gunum kaldı.bu hafta bıtırcem ınş

sabah kahvaltım
1kk peynır 3 zeytin
Tesekkurler canim insallah:) simdi bi diyet uyguluyomusun canim kepek ekmegi girmis menune dukan degil sanirim
tamam canim insallah bu hafta listede olurum yoksa isyan cikartacam taraftar toplayacam baskin yapacam:D:kkk:saka saka bisey yapacagim yok,yalan soyleyen sadece kendini kandirir zaten:47::20:hedefide tam hayatimin orta yerine koydum 56 olacam insallah gerci fazla versem hicde fena olmaz ama bu kadar gitsede iyi yani:46:kalkip simdi lesli yapacam yaptigim zaman yazarim buraya canimo zaman eklersin.hicte kalkip mutfaga dalmadim sabahi guzelce ettim bak:1:simdide azyagsiz peynir ,iki dilim tam bugday ekmegi ile birlikte bir domates biraz marul yarimda salatalik yemeyi dusunuyorum.acil zayiflayip sevgilime guzel gorunmeliyim yoksa herif kacacak:1:
Canim ben simdi boyunu bilmiyorum ama 60cok bi rakam degil 1.50nin altinda degilsen yani cok bi fazlaligin olmadigindan bir ayda 4kilo gitmeyebilir bence sende 3kiloya gir istersen:) kacmaz kimse senin elinden bu azim ve sporla:)
ilk musteride ben olayim bari bismillah allah bereket versin
amin canim dileklerine bende katiliyorum en cokda kendime diliyorum az bogazli bol sporlu bir haftayi:52:
:) leslie yaptiysan bugun icin olmustur dedigin:)
:) onu onume koy 5dk da biter gider o ya aman ben recel yaptim kendime misler gibi onu yiyorum:)
kimsecikler yok bende gidip islerimi yapiim sonra gelirim hanimlar .sakin mutfaklara dalmayin he:20:
Kolay gelsin canim ben dalmadim bak

cnm bıttımı hastalık cok sukur...cocugun olsa da bu kdr ılgılensen daha ıyı deılmı:PPppP

Dogumgunuymus canim kacicak illaki cislar olcak .. Ben dogursaydiim nasil severdim acaba cavdari yanimdan ayirmazdim heralde inan cocuktan farki yok iyili bizimle ya:)
gunaydın kızlar
taıkı kaçırdım bıseyler)
bugunde nıyetlıyım 5 gun borcum var onuda tutarsam ondan sonra sıkı bı dıyete baslamak ıstıyorum
Doktorun liste verdimi canim ona gore bi diyete basla 7yi gordun artik dur demen lazim hemen Allah kabul etsin oruclarini:)
Olmaz ben bitirdim bilee:d
kızlar menümü yazamıyorum zira sabahtan beri bir yudum su bile girmedi boğazıma niyetliyimde üstünüze afiyet
akşamda menümde kürdan kebabı salata ve lahana sarması var az az yemeyi düşünüyorum
Allah kabul etsin canim hafif yiyebilirsin insallah:)
60 gun borcum var ıftarda bogazımı tutabılırsem kılo verırım aynı zamanda dıye dusunuyorum
Canim 60gun uzun bi sure kendine bi liste hazirla bence dukani uygulayabilirmisin mesela orucuna?
saol cnm.oğlumunkıde yakın ocak ayındada onun var

uff baya borcun varmış...benım 4 gunum kaldı.bu hafta bıtırcem ınş
:) buyuyo seninkide bu dogumgununde beni alin artik:d

Selam kizlar gunu hic iyi acmadim aslinda bende kansizlik var oyle 3 4ayda bir rutin olarak bi bayilmam olur bu sabah kendileriyle tekrar karsilastik yuzustu kapaklandim allahtan bisey olmadi dizim aciyo sadece oglene dogru kalkip kursa gittim ders calismadim sonra spor salonuna gittim olcumlerimi yaptirdim ama spor yapcak halimde yoktu kuru uzum ve kizilcik mersinini karistirip recel yaptim iyi gelsin diye dukan ekmegimle ondan yedim bolca. Neyse olcumlere gelelim oyle mezurayi alip olcmediler yag olcum makinasina ciktim 69.1gosterdi hem actim hem sivi almamistim ve yag oranim %22ymis bi tek metabolizma yasim 23cikti oda uyku ve yeme duzeniyle alakaliymis bana spor programi verdi hoca ama bugun baslayamam dedim dondüm iste eve insallah yarin halim olursa sabahtan grup derslerine katilcam aksam ders caliscam yediklerime geliyim sabah bisey yemicektim annem yogurt ve elma yedirdi oyle ciktim evden olcumlere ac gitmem gerekiyodu kurstan sonra direk spor salonuna gittim o yuzden simdide recelle dukan ekmegi yedim receli biraz kacirmis olabilirim tabi ama kuru uzum iyi gelcektir zaten kilomada cok sevindim gucumu toparlarsam yarin sabah basliyorum:) bu arada ideal kilom 68mis ben 65i yakalamaya caliscam

allah kabul etsin canim insallah sagsalim bitirirsin benimde 10 var ama yilbasi tatilini dusunuyorum tutmak icin o zaman kizimada tutturacam onunda var borcu okul oldugu icin tutturmuyom bu aralar sabahtan saat 4 e kadar okulda kaliyor ordan gelincede ders falan hasati cikiyor
bakalim tatilde beraber tutup beraber yatip kalkacagiz artik:))

gunaydın kızlar
taıkı kaçırdım bıseyler)
benim hafta sonum berbatti bir saat otobus bekledim sogukda iliklerime kadar dondum:18:
berenim sende bari bi tane al fazla yok tadimlik bunlar doyumluk degil.hele bir kurtulalim o zaman parti yapar yeriz bol bol :)))
Tesekkurler canim insallah:) simdi bi diyet uyguluyomusun canim kepek ekmegi girmis menune dukan degil sanirim

Canim ben simdi boyunu bilmiyorum ama 60cok bi rakam degil 1.50nin altinda degilsen yani cok bi fazlaligin olmadigindan bir ayda 4kilo gitmeyebilir bence sende 3kiloya gir istersen:) kacmaz kimse senin elinden bu azim ve sporla:)

:) onu onume koy 5dk da biter gider o ya aman ben recel yaptim kendime misler gibi onu yiyorum:)

Dogumgunuymus canim kacicak illaki cislar olcak .. Ben dogursaydiim nasil severdim acaba cavdari yanimdan ayirmazdim heralde inan cocuktan farki yok iyili bizimle ya:)

Doktorun liste verdimi canim ona gore bi diyete basla 7yi gordun artik dur demen lazim hemen Allah kabul etsin oruclarini:)

Canim 60gun uzun bi sure kendine bi liste hazirla bence dukani uygulayabilirmisin mesela orucuna?

boyum 1.52 bu yuzden yusyuvarlak gorunuyom dedigin gibi faza degil ama boy kisa olunca azda olsa kilo hemen belli oluyor:47:
Selam kizlar gunu hic iyi acmadim aslinda bende kansizlik var oyle 3 4ayda bir rutin olarak bi bayilmam olur bu sabah kendileriyle tekrar karsilastik yuzustu kapaklandim allahtan bisey olmadi dizim aciyo sadece oglene dogru kalkip kursa gittim ders calismadim sonra spor salonuna gittim olcumlerimi yaptirdim ama spor yapcak halimde yoktu kuru uzum ve kizilcik mersinini karistirip recel yaptim iyi gelsin diye dukan ekmegimle ondan yedim bolca. Neyse olcumlere gelelim oyle mezurayi alip olcmediler yag olcum makinasina ciktim 69.1gosterdi hem actim hem sivi almamistim ve yag oranim %22ymis bi tek metabolizma yasim 23cikti oda uyku ve yeme duzeniyle alakaliymis bana spor programi verdi hoca ama bugun baslayamam dedim dondüm iste eve insallah yarin halim olursa sabahtan grup derslerine katilcam aksam ders caliscam yediklerime geliyim sabah bisey yemicektim annem yogurt ve elma yedirdi oyle ciktim evden olcumlere ac gitmem gerekiyodu kurstan sonra direk spor salonuna gittim o yuzden simdide recelle dukan ekmegi yedim receli biraz kacirmis olabilirim tabi ama kuru uzum iyi gelcektir zaten kilomada cok sevindim gucumu toparlarsam yarin sabah basliyorum:) bu arada ideal kilom 68mis ben 65i yakalamaya caliscam
oy allah korusun canim ya kendine dikkat et gecmis olsun kuru uzum kansizliga iyi gelir diye duymustum bende
ama en iyisi pekmezmissabahlari 1 kasik icinsallah bidaha karsilasmazsin o uyuz bayilmayla:47:

kizlar ya pazar gunu cok kotu bisey yasadimotobus bekliyordum durakta kizimda yanimda 13 yasinda
onumuzde sert bi frenle bi arac dondu nerdeyse araclar birbirine giriyordu
biz ters donus sanarken bi bakdik ayinin biri yanindaki kadini dovuyoryumrukluyorsacini yoluyor
arabayi bir calistirim bir fren yaptiriyor kadinin basi nasil carpiyor on tarafa cok korkunctu sonra basti ara sokaklara kayboldu.bende kizimda cok korktuk:((((((((((:18::18::18::18:

dun malesef spor yapamadim sadece20 tane mekik yaptim
baskada bisey yok cok tembelim coooook.dun aksamda esimle sinemaya gittik gecen hafta girememistikfilme bu aksam gittik ama film berbatti uyuya kaldim :1::1::1::1::1:

TMM YAVRUM SN ISTE YETERKI:))
Gunaydin kizlar:) birazdan spora cikcam guzel bi gun diliyorum hepinize:)
;
gunaydın cnmm;
allah kabul etsin canim insallah sagsalim bitirirsin benimde 10 var ama yilbasi tatilini dusunuyorum tutmak icin o zaman kizimada tutturacam onunda var borcu okul oldugu icin tutturmuyom bu aralar sabahtan saat 4 e kadar okulda kaliyor ordan gelincede ders falan hasati cikiyor
bakalim tatilde beraber tutup beraber yatip kalkacagiz artik:))

benim hafta sonum berbatti bir saat otobus bekledim sogukda iliklerime kadar dondum:18:

berenim sende bari bi tane al fazla yok tadimlik bunlar doyumluk degil.hele bir kurtulalim o zaman parti yapar yeriz bol bol :)))

boyum 1.52 bu yuzden yusyuvarlak gorunuyom dedigin gibi faza degil ama boy kisa olunca azda olsa kilo hemen belli oluyor:47:
oy allah korusun canim ya kendine dikkat et gecmis olsun kuru uzum kansizliga iyi gelir diye duymustum bende
ama en iyisi pekmezmissabahlari 1 kasik icinsallah bidaha karsilasmazsin o uyuz bayilmayla:47:
ugfff yaa aynen bende bu soguklardan muzdarıbım

gunaydin kizlar yine kimse ugramamis yahu nerdesiniz siz bakiim3 kisi ile takim olunmaz cikin ortaya:kkk:
burdayım:)9
kizlar ya pazar gunu cok kotu bisey yasadimotobus bekliyordum durakta kizimda yanimda 13 yasinda
onumuzde sert bi frenle bi arac dondu nerdeyse araclar birbirine giriyordu
biz ters donus sanarken bi bakdik ayinin biri yanindaki kadini dovuyoryumrukluyorsacini yoluyor
arabayi bir calistirim bir fren yaptiriyor kadinin basi nasil carpiyor on tarafa cok korkunctu sonra basti ara sokaklara kayboldu.bende kizimda cok korktuk:((((((((((:18::18::18::18:
ay cok kotu ya cok gecmıs olsunn
dun malesef spor yapamadim sadece20 tane mekik yaptim
baskada bisey yok cok tembelim coooook.dun aksamda esimle sinemaya gittik gecen hafta girememistikfilme bu aksam gittik ama film berbatti uyuya kaldim :1::1::1::1::1:
hahhaha hangı fılmdı kız uyuya kalcak kdr:)

Back
X