tam turkcesini bilmiyorum ama fitnes ekmeyi diye geciyor kara kuru bisey iste.ayrica ben bugun bir saat daha oglumla spor yaptim itiraf etmeliyim aksam daha cok ter attim hinzir yoruyor beni orda:)))hıç sorma evet karsılaşılmıo bu aralar
fıtness ekmegı de neymış
ay bayılırım kara ya.inş istanbuldada yagar
masallah ben sporu ıyıce kestım
ah guzel gelınım oğluma solım de sana kürk fln alsın:))

bisey olmaz kis bir bardak cay al eline otur yaptigin temizligin karsisina keyifli keyifli icbugun cok yorukldum sabAHTAn berı iş yapıom bugun yagur yok hemen camları sıldım
oruçluyum ama aserıorum delı gııbı.kısır yapcam odaa benı sısırcek ama az yemeye gayret ederım

yahu bu yemekleri kisirlari anip durmayin diyetimizi bozduruyorsunuz hasüpersin 70 dakıka yuruyu aşağı yıkarı 360 cl.buda -360 gr demek harikasın....
6 yaşında sıpaaa...yattımı kalkmıyo artık çok şükür...
bişiii olmaz yaaa...sabah içmişin zaten gün içinde yokolup gitmıştır harika gidiyosun ganfedimm....
yaw kışta kıyamette ne camı allah askınaaakısır mı bol salcalı isee offff offff.....kalkıyım bende bulgur pilavı yapım kendime canımı istettin yaaaa...bulgur aşeriyorum resmen....
![]()

eve erken gelmenın haklı gururunu yaşarkenden herkeşler iyi aksamlar diliyorum.....bu satte otobus durağına doğru yürüyo olucaktım ama saolsunlar torpil geçtiler bana bugun 4,5 da çıktım eşim aldı evdeyim....menumde kavurma ve bulgur pilavı var....
sabah menum:2 yumurta 1 havuç 1 kahve
öğle:3 adet kuru incir 1 kahve![]()
oh ne guzel guzelce bir dinlen kavurmayi fazla kacirma ucundan azcik ye