Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye kimsecikler uğramıyor ya ben bile son azda koydum oda zar zor müsait değildim ama baktım saati geçmiş kimse koymamış kilolarda yazılmamış çok üzüldüm gerçekten![]()
çarşamba perşembe cuma sayımları sıra kımdeyse yapsın lütfen.... ne moral kaldı ne motıvasyon sabahın 5 inde kalkıp gene göreve gitcem benım aklım burda...koca bi pastayı alıp yıyesim var vallahı şimdi...diyet forumu sözde destek motıvasyon için burdayız herkes kendi çalıo kendi oynuyo...
anane kılo bildiriminde bulunmuştu kılo bildiriminde bunmadı diye yazılmış:26:
yaaa ben çok mu konuşuyorum siz mı çok tepkisizsiniz
şaphira izne ayrıldı yerine gerberayı ve ananeyi bıraktı
gerberacım canım kusura bakma bildirimde bulunuyosan bi şekılde foruma giriyosun demektir izindede olsan...ananenın durumu bellı madem izne ayrılıyosun yerine neden bir kaptan atamıyosun...tamam anane var diye düşünmüş olabilirsin ama çok ciddi bi sorunla ayrılmak zorunda olduğunu bildiğin halde neden birine liteyı hazırlaması için talımat vermıyosun...
iğneyi başkasına cuvaldızı kendine batıranlardanım kızlar ben....şu saatte eve geldim hemen neti açtım kı naptınız diye...dün akşamda lısteyı yayınlarken sölemıştım kızlar lısteyı halledebilirmisiniz diye ama kımse muhatap alıp cevap bile yazmamış....
bunca emek var bu takımda ayıptır yahu...bu takımda mıllet bildirimde bulunamayacağı zaman cepten birbirimize mesaj atar lısteye musait olan eklerdi noluyo allah aşkına...kılo vermeye niyeti olmayan hem takımda olayım ama kendi dünyamdan çıkmıyım diyenler var...faceye giren kk ya giremiyor mu söyletmeyin allah aşkına benı ayıptır yaaa...resmen birbirimizi kamdırıyoruz.....ayıptırr....
takim gercekten cok degismis ne paylasim nede birbirini ciddiye almak var nede bildirime saygi duyan herkes yazip kaciyor ekleyin lutfen ekleyin lutfen diyerektenafedersinde sende bu takimda degilmisin neden kendin eklemiyorsun yada paylasim sirayla degilmi neden herkes sirasini bilmiyor.mesaj sayimida oyle siraya koyulmuyormu neden birisi saysin deniyor.takimda bu haftada yokum 4 haftadir beklemedeyim.iki hafta bildirimde bulunmADIN dendi (ki bulunmustum)bu hafta gene bulundum listede adim yoktu ekleyemedim belki sonra adim eklenince ekleyecekeler diye ama yine yok.nedenini gercekten anlamiyorumhani takim doluda degil 6 kisilik takim ama 3 kisi ciddiye aliyor
![]()
canlar kusura bakmayın internete giremiyorum evde 3 bayan olunca hepsi pc diyo bana kalmıyor dün ondan kilomu ekleyemede çıktım ki hastalandım ağrım çoktu doktora gittim neyse sıralıcak olursak bahane çoktur ama kusura bamayın lütfen annanemin kilosunu bildirdiğini görmedim ben en son mesajdan alndığı için hesaplayıp koydum .. oda bakma fırsatım yoktu zaten 16:30u çoktan geçmişti ceza yemiş bile olabiliriz yani.. ganfed bu hepimizin hatası kusura bakma nolur faceden konuşmak isterim seninleKizlar merabalar dun aksama dogru eve geldim ben gecmis olsun dilekleriniz icin cok teesekkur ederim yalniz ansaya katilmadan kendimi alamiyorum cok hakli ve ben birkac cozum dusundum liste seklinde yaziyorum bunlari bidahaki mesajima ve bunlari kaptan olarak diyorum saphira gelene kadar bu uygulamalari takimda 3kisi kalsa bile yapicam cunku baska bi cozum bulamiyorum yanlis hatirlamiyosam bi hafta onceydi mesela gerbera mesaj atmis kilomu yazarmisiniz isim var diye onun altinda ecemavi kendi kilosunu girip cikmisti.. Bu hafta ben kilomu yazdim ansa listeye almis ama ben yok gorunuyorum nedeni takip etmemeniz bence.. Neyse yeni kurallari koyuyorum asagiya
MESAJ SAYIMLARI BİRER GÜNLÜK SIRAYLA DEVAM EDECEK VE HERKES LİSTEDE ALTINDAKİNİ ÜSTÜNDEKİNİ BİLECEK SAYIMI GÜNÜNDE YAPMAYAN ÜYENİN CEZA PUANINDAN DÜŞÜLECEK.
5 GÜN ÜST ÜSTE BİLDİRİM YAPMAYAN ÜYE DİSKALİFİYE OLACAK.
GÜNLÜK 5 MESAJIN ALTINDA KALAN ÜYENİN CEZA PUANINDAN DÜŞÜLECEK.
CUMA KİLO BİLDİRİMLERİ PERŞEMBE SABAHI BAŞLAYIP CUMA SABAHINDA LİSTE HAZIR OLACAK.
LİSTE HAZIRLAMASINI KİLO BİLDİRMESİNİ BİLMEYEN-YAPMAYAN ÜYE LİSTEYE ALINMAYACAK ÇÜNKÜ BEEN AÇIKLIYORUM ONUDA BİRAZDAN..
SON KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNAN ÜYE TAKIM ORTALAMASINI HESAPLAYIP LİSTEYİ GÖNDERECEK.
CEZA PUANLARI
gerbera=7
maviyeşil=7
ecemavi=9 8 YAPIYORUM GİTMEDEN HAABER VEREBİLİRDİN DİYE DÜŞÜNÜYORUM 1 DAKİKANI ALMAZDI..
MESAJ SAYIM SIRASI
GERBERA
ANANEE
MAVİYEŞİL
BERENİM
GANFED
ANŞA
Ganfed ben bu hafta listeyi hazırlayamadım normalde ben çıkarırım listeyi perşembeleri seni eklicektim ama burda degildim izninle haftaya seni takımda görmek isteriz:26::26::18:
canlar kusura bakmayın internete giremiyorum evde 3 bayan olunca hepsi pc diyo bana kalmıyor dün ondan kilomu ekleyemede çıktım ki hastalandım ağrım çoktu doktora gittim neyse sıralıcak olursak bahane çoktur ama kusura bamayın lütfen annanemin kilosunu bildirdiğini görmedim ben en son mesajdan alndığı için hesaplayıp koydum .. oda bakma fırsatım yoktu zaten 16:30u çoktan geçmişti ceza yemiş bile olabiliriz yani.. ganfed bu hepimizin hatası kusura bakma nolur faceden konuşmak isterim seninle
ARTIK BENDE BURDAYIM YOKSA TAKIM DİY BİŞEY KALMICAKİLK SAYIMIDA BEN YAPAYIM BARİ SONRA ZOR GELİYOR PAZARTESİ BAŞLICAZ DEMİ CNM
MESAJ SAYIM SIRASI
GERBERA
ANANEE
MAVİYEŞİL
BERENİM
GANFED
ANŞA
takim gercekten cok degismis ne paylasim nede birbirini ciddiye almak var nede bildirime saygi duyan herkes yazip kaciyor ekleyin lutfen ekleyin lutfen diyerektenafedersinde sende bu takimda degilmisin neden kendin eklemiyorsun yada paylasim sirayla degilmi neden herkes sirasini bilmiyor.mesaj sayimida oyle siraya koyulmuyormu neden birisi saysin deniyor.takimda bu haftada yokum 4 haftadir beklemedeyim.iki hafta bildirimde bulunmADIN dendi (ki bulunmustum)bu hafta gene bulundum listede adim yoktu ekleyemedim belki sonra adim eklenince ekleyecekeler diye ama yine yok.nedenini gercekten anlamiyorumhani takim doluda degil 6 kisilik takim ama 3 kisi ciddiye aliyor
![]()
kızlar bakın ben bu takıma 2011 yılının yanlış hatırlamıyosam subat ayında katıldım be katıldığımda ganfed zaten takımdaydı....mezun oldum kiiii....buradakı moral motıvasyonu size kelımelerel tarif edemem....ganfed bu takımı benden çok daha iyi biliyor...kırmızımız vardı mesela kaptandı hatun bir günde 45 kılo metre yol yurur yoğurtla beslenırdi kılo vercem diye herzaman anarım ve takdir ederim kendisini...burayı arada takılıyım sonra keyfime bakıyım alanı olmaktan çıkarmanızı istiyorumm....haklisin canim sen kendini yirtsanda takim ruhu olmadikca bu is boyle gider.sakin pasta falanda yeme.baskasina kizip kendini yakma bari![]()
ama bak ganfedim bugun gelen çok olmuş....ben gündüzleri giremıyorum malum nete ah girebilsem dağıtırdık senlede kısmet olmuyo işte...biliyorum bana kiziyorsunuz .dis kapinin mandali sen niye konusuyorsun diye ama ne yapiim cok uzgunum.dun heseplamalari bilmiyom dedim kimse tinmadi soyleyapiliyor boyle yapiliyor diye .baktim cevap yok forumu aradim nasil yapiliyor diye koydum gene kimse tinmadi .sanki ben gorunmezimde kimsecikler beni gormuyor bende burda kendi kendime konusup duruyom kendimi duyuracam diyeneyse ya hakkinizi helal edin demekki burda olmamam gerekiyor.
canım ben gecen haftakı lısteyı koplayıp yapıştırdım biliyodum cunku kımse lıste eklemıycek sen de yoksun yaa...abin nasıl oldu yoktur inşallah bi sıkıntı....Kizlar merabalar dun aksama dogru eve geldim ben gecmis olsun dilekleriniz icin cok teesekkur ederim yalniz ansaya katilmadan kendimi alamiyorum cok hakli ve ben birkac cozum dusundum liste seklinde yaziyorum bunlari bidahaki mesajima ve bunlari kaptan olarak diyorum saphira gelene kadar bu uygulamalari takimda 3kisi kalsa bile yapicam cunku baska bi cozum bulamiyorum yanlis hatirlamiyosam bi hafta onceydi mesela gerbera mesaj atmis kilomu yazarmisiniz isim var diye onun altinda ecemavi kendi kilosunu girip cikmisti.. Bu hafta ben kilomu yazdim ansa listeye almis ama ben yok gorunuyorum nedeni takip etmemeniz bence.. Neyse yeni kurallari koyuyorum asagiya
sebep nedir bilmem ama zor gunler gecırıyosun anladığım kadarı ıle paylaşmak ıstersen burdayız hepimiz....kızlar ıkı gundur paylasımda bulunamadıgımın farkındayım persembe gunu cok yogun gectı hade yogunluk bahane degıl tabıkı ama dun de elektrık yoktu tum gun bu yuzden uzgunum arkadaslar lutfen ozelıme bır arkadas nosunu atarsa bende en azından mesajla bıldırımde bulunurum pzt ye kadar benı meraktan oldurmek uzere olan sıkıntılarım var ınsallah gecer pzt duyrsınız zaten benden cok uzgunum ve panıgım kızlar du a edın benım ıcın allaha emanet olun
MESAJ SAYIMLARI BİRER GÜNLÜK SIRAYLA DEVAM EDECEK VE HERKES LİSTEDE ALTINDAKİNİ ÜSTÜNDEKİNİ BİLECEK SAYIMI GÜNÜNDE YAPMAYAN ÜYENİN CEZA PUANINDAN DÜŞÜLECEK.
5 GÜN ÜST ÜSTE BİLDİRİM YAPMAYAN ÜYE DİSKALİFİYE OLACAK.
GÜNLÜK 5 MESAJIN ALTINDA KALAN ÜYENİN CEZA PUANINDAN DÜŞÜLECEK.
CUMA KİLO BİLDİRİMLERİ PERŞEMBE SABAHI BAŞLAYIP CUMA SABAHINDA LİSTE HAZIR OLACAK.
LİSTE HAZIRLAMASINI KİLO BİLDİRMESİNİ BİLMEYEN-YAPMAYAN ÜYE LİSTEYE ALINMAYACAK ÇÜNKÜ BEEN AÇIKLIYORUM ONUDA BİRAZDAN..
SON KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNAN ÜYE TAKIM ORTALAMASINI HESAPLAYIP LİSTEYİ GÖNDERECEK.
CEZA PUANLARI
gerbera=7
maviyeşil=7
ecemavi=9 8 YAPIYORUM GİTMEDEN HAABER VEREBİLİRDİN DİYE DÜŞÜNÜYORUM 1 DAKİKANI ALMAZDI..
MESAJ SAYIM SIRASI
ANANEE
MAVİYEŞİL
BERENİM
GANFED
ANŞA
herkes hesaplamayı öğrensin ya not aldım bilgisayarın yanına yapıştırdım ben eşim dalga gecıo bu ne diyee...böle bişey yapın ne biliyim ezberleyın....ama artık lutfen kımse KIZLAR ÇOK ISIM VAR KILOMU EKLEYIN ...deyıp çekıp gitmesin kımse kımsenın hamallığını yapmaya mecbur diil...CUMA KİLO BİLDİRİMLERİYLE İLGİLİ..
SONUÇ LİSTESİNİ BURAYA ATIYORSUNUZ http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-709.html
KİLO HESAPLAMA: KİLO FARKINIZIN 100 KATINI BİR ÖNCEKİ HAFTANIN KİLOSUNA BÖLÜYORSUNUZ. ÖRN : 73.0/72.0/1/%1.369=%1.37 ÜÇÜNCÜ RAKAM 5 VE ÜZERİ OLDUĞUNDA YUVARLAMA YAPILIR.
TAKIM ORTALAMASI HESAPLANIRKEN BÜTÜN YÜZDELER TOPLANIR ARTILAR TOPLAMA EKSİLER ÇIKARMA SIFIRLAR TOPLAMA EKLENİR . ÇIKAN SONUÇ KİŞİ SAYISINA BÖLÜNÜR .
ben kopyalayıp yapıstırdım ondan oldu ama valla art nıyet yok ben lısteyı kımse eklemez diye öle yapmıştım hakkını helal et ganfedım...Ganfed ben bu hafta listeyi hazırlayamadım normalde ben çıkarırım listeyi perşembeleri seni eklicektim ama burda degildim izninle haftaya seni takımda görmek isteriz:26::26::18:
ganfed=son fosil kızlar....tamam canim hala burdayimm insalah bundan sonra duzelir takim ruhuna ulasiriz yoksa durum gercekten vahim
ayrica ben zaten face gurubunda varim ama pek acmiyorum faceo yuzden karsilasmiyoruz:18:
GERBERA___________pazartesi
ANANEE ____________sali
MAVİYEŞİL__________carsamba
BERENİM___________persembe
GANFED ___________cuma
ANŞA ___________cumartesi gibi olacak demi
buda benden olsun![]()
kızlar bakın ben bu takıma 2011 yılının yanlış hatırlamıyosam subat ayında katıldım be katıldığımda ganfed zaten takımdaydı....mezun oldum kiiii....buradakı moral motıvasyonu size kelımelerel tarif edemem....ganfed bu takımı benden çok daha iyi biliyor...kırmızımız vardı mesela kaptandı hatun bir günde 45 kılo metre yol yurur yoğurtla beslenırdi kılo vercem diye herzaman anarım ve takdir ederim kendisini...burayı arada takılıyım sonra keyfime bakıyım alanı olmaktan çıkarmanızı istiyorumm....
Ama bak ganfedim bugun gelen çok olmuş....ben gündüzleri giremıyorum malum nete ah girebilsem dağıtırdık senlede kısmet olmuyo işte...
Canım ben gecen haftakı lısteyı koplayıp yapıştırdım biliyodum cunku kımse lıste eklemıycek sen de yoksun yaa...abin nasıl oldu yoktur inşallah bi sıkıntı....
Sebep nedir bilmem ama zor gunler gecırıyosun anladığım kadarı ıle paylaşmak ıstersen burdayız hepimiz....
Herkes hesaplamayı öğrensin ya not aldım bilgisayarın yanına yapıştırdım ben eşim dalga gecıo bu ne diyee...böle bişey yapın ne biliyim ezberleyın....ama artık lutfen kımse kızlar çok ısım var kılomu ekleyın ...deyıp çekıp gitmesin kımse kımsenın hamallığını yapmaya mecbur diil...
Ben kopyalayıp yapıstırdım ondan oldu ama valla art nıyet yok ben lısteyı kımse eklemez diye öle yapmıştım hakkını helal et ganfedım...
Ganfed=son fosil kızlar....
çok söylendim torpil geçtin bana dimiiiii....
Pazartesi de ben sayarım...
Ananecim 6 kışıyız adam alsak takıma diyorum nev paşam kaptan faceden soralım ne zaman gelecekler gelmıyceklerse biraz daha başka arkadaşlar alaım yenı kan lazım bu takıma....
Ece mavinın son durumu nedir pekı...