• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

afiyet olsun canim bende iciyom kahve normalde kahve hic sevmem ama bugun canim istedi iste:)):17:

Bende kola yerine icmeye basladim ama gunde iki fincandan fazla icmiyorum bide selilut konusuna gelince bende bi ay kadar once asiri bi kola bagimliligi vardi gunde 3ltyi gectgi oluyodu artik gunde bir bardagi gecmiyo sporda yapiyorum selulitlerim azaldi sukur:)

Bende kola yerine icmeye basladim ama gunde iki fincandan fazla icmiyorum bide selilut konusuna gelince bende bi ay kadar once asiri bi kola bagimliligi vardi gunde 3ltyi gectgi oluyodu artik gunde bir bardagi gecmiyo sporda yapiyorum selulitlerim azaldi sukur:)

iyi o zaman sorun yok demektir cola hic sevmme kirkyilda bir anca kahvede oyle nadiren.encok papatya ile nane cayi karisimiicerim disardan icecek alacaksamda bu ya su olur yada ayran:)) kola yada fanta almam hele kahve hic almam:DD

gunaydın meleklerım ıyı haftalar

aananecım yazarmısın eskı mavıyesıl gerı donuyor artık:))
guzel bı dıyet ve sporrrrrr

45dk pilates yaptım cnm yazabılırmısın
Suoersinnn:)
su kolayı abartma artık kıs geldı yaa

bahayk hosgeldın cnm

cnm calısıyormusun

hayırdır cnm eltının nesı var:))
Ya valla abartmiyorum gunde bi bardak artik
kahvede selulıt yapıo ıcme sunu artık

ay cnm benımmm sacların nasıl oldu sımdı?

su tarcını ben agzıma kyamıom cok kokuo yaa

carsamba uyar bana valla
Kahve tatli krizlerimede iyi geliyo canim bide kupaya silme cay kasigi kadar koyuyorum zaten ben cayi sevmedigimden kolada yok su ve kahve iciyorum
ha bu arada bahayk aramıza hosgeldın bıaz gec oldu ama:))

sabah kahvaltım
yumurta ve peynır

oncesınde 5ı bı arada cay
Bu 5i bi aradanin bi etkisini goruyomusun ve diyet listene basladinmi doktorun vermisti sanirim
canim fazla kalmamis kilon ama sok diyetler iyi degil hizla verip hizla geri aliyormussun o yuzden son kalan kilonuda duzenli sporla atmaya calis daha kalici olur
Katiliyorum sana bu sok diyetler mahvediyo vucudu sonrasinda kilo vermeyide zorlastiriyo
malesef gecen hafta yaptigim sporlari unuttum:) ama bu haftakileri yazarim.sanada candan gunaydin canimne yaptin bu arada da selulitlerin azaldi bizede soyle
Nasil unutursun ya bana iskence gibi geliyo aklimdan cikaramiyorum:d
canım kızımın yanağında birşey çıktı sinek ışırgı gibi sonra büyüdü hafta sonu götürmek istemedim ama küçüldü şükürler olsun yapın yine de götüreceğim ama dukana gelince o kadar kasamıyorum ama iyi şimdilik

Gecmis olsun canim cildi hassastir onun daha biseyi yoktur insallah. Dukan yapmasan bile beslenmen sebze ve protein agirlikli olunca guzelce gidiyo kilolar:)

bugün kahvaltımı klasik kahvaltı etmiştim ama gezmeye gidince bozdum biraz yağmurdan da yürüyüşe çıkamıyorum bide aşure aşeriyorum:43::43::43: ne kadar kötü hergün önünden aşure dağıtan insanların geçmesi ama niyeti bozdum birini görürsem isticem bitane alayım diye bi yerlerim şişcek diye korkuyoum :1::1:

canım kahve istedi bir türk kahvesi içeyim sade 7 gibi azcık makarna yicem 2-3 kaşık kadar yediklerime sayayım:ssz:

iyi o zaman sorun yok demektir cola hic sevmme kirkyilda bir anca kahvede oyle nadiren.encok papatya ile nane cayi karisimiicerim disardan icecek alacaksamda bu ya su olur yada ayran:)) kola yada fanta almam hele kahve hic almam:DD

Ne guzel ya bende oyle olabilsem keske ama kafein bagimlisiyim resmen.. canim simdi sen 227.ci etapta ayrildiginda kilon kacti 52miydi dogrumu hatirliyorum?

bugün kahvaltımı klasik kahvaltı etmiştim ama gezmeye gidince bozdum biraz yağmurdan da yürüyüşe çıkamıyorum bide aşure aşeriyorum:43::43::43: ne kadar kötü hergün önünden aşure dağıtan insanların geçmesi ama niyeti bozdum birini görürsem isticem bitane alayım diye bi yerlerim şişcek diye korkuyoum :1::1:
Bende icimden nerde bu kiz diye geciriyodum:) ne yedin bakiyim tak kapsonunu cik yuruyuse mazeret yok:)
canım kahve istedi bir türk kahvesi içeyim sade 7 gibi azcık makarna yicem 2-3 kaşık kadar yediklerime sayayım:ssz:
Canim yogurt ye bence aksam

Kizlar bugun grup dersinde tae bo diye bisey vardi cahil ben ne oldugunu bilmeden gitttim boyle tekvando hareketlerinin dansla yapilmasi gibi biseydi spastik gibi duruyodum resmen ben hic yapamiyorum oyle seyleri millette guldu bana gicik oldum dahada gitmem zaten.. Grup dersinden sonra normal sporumu yaptim bugun 150dk civarinda spor salonundaydim geldim yumurta yulaf ve lorla omletimi yedim sabah cikarkende domates beyaz oeynir yemistim eve geldim uyudum simdi ne yesem diye bakiniyorum brokoli haslicam sanirim en uygunu o

Ben yemek hazirliyim babamada brokoliyi besamel soslu firinda yaparim yaninada tavuk yaparim sonrada ders calismam lazim kizlar:) kendinize iyi bakin:) ganfed kilonu soylemeyi unutmada bu hafta listemizin en basina seni koyalim:)

kizlar size soylemistim bugun hastaneye gidecegimi.hastanede olan eltim 4 aylik hamile amniyosentez yaptirmis .ordan mikrop kapmis acilan delik kapanmamis bebekte bayagi bi su kaybi olmus annede kanama olmus o uyzden hastanede bugun belli olacakti iste bebegi alip almayacaklari .ama doktorda hastalanip rapor alinca aksama dogru baska doktor gelip ultrasiona alacakti tabiki ben kalamadim cocuklarim okuldan gelecekti bide kucuk oglum var biz geldik daha haber gelmedi nasil oldu bilmiyorum .insallah iyi olur ya:(

inşallah ikiside sağlığına kavuşur kıyamam ya çok geçmiş olsun:50:

selülit umurumda değil canım sadece biraz zayıf biri olmak istiyorum :ssz: bugün soba keyfi yaptık bebeğimi besledim oynadım neyse işte ekmek kızarttık sobanın üstünde kahvaltı ettik domat peynir yumurta falan ama ne kadar yediğimi anlamadım küçücüktü dilimler:27:

kizlar size soylemistim bugun hastaneye gidecegimi.hastanede olan eltim 4 aylik hamile amniyosentez yaptirmis .ordan mikrop kapmis acilan delik kapanmamis bebekte bayagi bi su kaybi olmus annede kanama olmus o uyzden hastanede bugun belli olacakti iste bebegi alip almayacaklari .ama doktorda hastalanip rapor alinca aksama dogru baska doktor gelip ultrasiona alacakti tabiki ben kalamadim cocuklarim okuldan gelecekti bide kucuk oglum var biz geldik daha haber gelmedi nasil oldu bilmiyorum .insallah iyi olur ya:(
kıyamam rabbim hıçbir anneyı evladıyla sınamasınn....tez zamanda sağlıklarına kuvuşsunlar ınşalaahh...
korkmaaaaa şişmezzzz....ay daha ne kadar şişebilirz biz balon olduk baksana....yok sana aşure falan...:20:
Kizlar bugun grup dersinde tae bo diye bisey vardi cahil ben ne oldugunu bilmeden gitttim boyle tekvando hareketlerinin dansla yapilmasi gibi biseydi spastik gibi duruyodum resmen ben hic yapamiyorum oyle seyleri millette guldu bana gicik oldum dahada gitmem zaten.. Grup dersinden sonra normal sporumu yaptim bugun 150dk civarinda spor salonundaydim geldim yumurta yulaf ve lorla omletimi yedim sabah cikarkende domates beyaz oeynir yemistim eve geldim uyudum simdi ne yesem diye bakiniyorum brokoli haslicam sanirim en uygunu o
hımmm...brokolı bayılırım...
selülit umurumda değil canım sadece biraz zayıf biri olmak istiyorum :ssz: bugün soba keyfi yaptık bebeğimi besledim oynadım neyse işte ekmek kızarttık sobanın üstünde kahvaltı ettik domat peynir yumurta falan ama ne kadar yediğimi anlamadım küçücüktü dilimler:27:

bilirsin bilirsin itiraf et kac dilim yedin sana ceza versek napsak kızlar....:16:

ananecım yazarmısın

leslı 3 yaptım..herhalde 45 dk oluodu o.
arkasındanda 11 dk karın egzersızı slim in 6 yaptım

aksam yemegım
bı kase mercımek corbası
bı kase karnıbahar yemegı
az bı ekmek

yatarkende 5ı bı arada cay yapar ıcerım

ha bu arada bahayk aramıza hosgeldın bıaz gec oldu ama:))

canım tşk ederim. olsun unutulmadım yaaa o yeter bana :)))

arkadaşım çok geçmiş olsun umarım hayırlı haberini alırsın.bizede bildir merak ederim.

arakadaşlar hepinize tşk ederim. aranıza kabul edildim. eşim geldi hemen pc ye yapıştım valla :D

mamalarla zayıflamıştım ya han iarkasındanda saçlarım bayağı azaldı edirnede çalışıyordum ozaman sigorta hastanesinde bi doktor karışım vermişti eczanede hazırlatıyordum o iyi geldi birde kuaförden aldığım bi sarımsaklı karışım tarifi vardı onu yaptım ve ozamanlar saçlarımı erkek gibi kestirdim.şimdi şükürler olsun iyi. incetelli saç yapım var ama eskiye göre daha iyi şimdi

selam kızlar umremizi yaptık eve döndük artık aranızdayım inş
acaba izinlimi sayıldım bu durumda izinler n az 2 haftaydı sanırım

arakadaşlar hepinize tşk ederim. aranıza kabul edildim. eşim geldi hemen pc ye yapıştım valla :D

mamalarla zayıflamıştım ya han iarkasındanda saçlarım bayağı azaldı edirnede çalışıyordum ozaman sigorta hastanesinde bi doktor karışım vermişti eczanede hazırlatıyordum o iyi geldi birde kuaförden aldığım bi sarımsaklı karışım tarifi vardı onu yaptım ve ozamanlar saçlarımı erkek gibi kestirdim.şimdi şükürler olsun iyi. incetelli saç yapım var ama eskiye göre daha iyi şimdi

aramıza hoşgeldin
benimde saç sorunum var o sarımsaklı karışımı banada yazarmısın

menümüde yazayım şimdi size

sabah

2 galeta peynir 2 siyah 3 yeşil zeytin,2 fincan çay

ara

türk kahvesi az şekerli ve 1 elma

öğle

1.5 küçük kepçe zeytinyağlı barbunya

ara

1 elma

akşam

2küçük kepçe sebze çorbası 2 kepçe(benim kepçem küçük boy) z.yağlı barbunya 1 kase karnıbahar ahlama yoğurtlu salata

eşim birde 1 lokma ekmeğe çikolata sürmüş getirdi yuttum hemen :)))

1 litre su içebildim soğukta içilmiyo yaaa ama yatana kadar 1 litre daha içeceğim

termos kupam var 1.5 su bardağı alıyo yeşil çay içtim.

SPORUMDA sayılarını değiştirdim. 150 cal yaktım bisiklette 3 set halince 2 hareketi 20 kez yaptım kalça hareketleri.

günüm böyle geçti işte

Back
X