• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kizlar size soylemistim bugun hastaneye gidecegimi.hastanede olan eltim 4 aylik hamile amniyosentez yaptirmis .ordan mikrop kapmis acilan delik kapanmamis bebekte bayagi bi su kaybi olmus annede kanama olmus o uyzden hastanede bugun belli olacakti iste bebegi alip almayacaklari .ama doktorda hastalanip rapor alinca aksama dogru baska doktor gelip ultrasiona alacakti tabiki ben kalamadim cocuklarim okuldan gelecekti bide kucuk oglum var biz geldik daha haber gelmedi nasil oldu bilmiyorum .insallah iyi olur ya:(

amniyosentezn tehlikeli bir operasyon ünş her ikiside iyi olur

Bende kola yerine icmeye basladim ama gunde iki fincandan fazla icmiyorum bide selilut konusuna gelince bende bi ay kadar once asiri bi kola bagimliligi vardi gunde 3ltyi gectgi oluyodu artik gunde bir bardagi gecmiyo sporda yapiyorum selulitlerim azaldi sukur:)

3lt dehşet iyiki bırakmışsın

iyi o zaman sorun yok demektir cola hic sevmme kirkyilda bir anca kahvede oyle nadiren.encok papatya ile nane cayi karisimiicerim disardan icecek alacaksamda bu ya su olur yada ayran:)) kola yada fanta almam hele kahve hic almam:DD

benim için kahve olmazsa olmaz az şekerli türk kahvesi misss gibi benim tatlı krizlerinide bastırır

mekkede çok yürüdüm ama biraz kaçırdık yeme işini umre sezonu olmadığı için oteller kapalı dışardan yedik

aramıza hoşgeldin
benimde saç sorunum var o sarımsaklı karışımı banada yazarmısın

hoşbulduk arkadaşım tabikide yazarım

1baş sarımsağı tahta havanda ez. 1tatlı kaşığı badem yağı,1 tatlı kaşığı zeytinyağı

hepsini karıştırıp saç diplerine diş fırçası ile kazıyarak sürüyorsun saç diplerin iyice yanacak sonra 20 dak. bekletip yıkayacaksın birde saçların kısa olacak ben iyice erkeke gibi kestirmiştim. sarımsak bu işin sırrı demişti kuaför arkadaş.

uyamrım faydalı olur.

kızlar sabah tartıldım 4kilo diyetim bitti bugün 1.9 kilo verdim sabah tartıldım veeeeeeeeeeeeee 53.8kilo çıktım harika bir haber bu benim için. diyetime dahada bi sarıldım sonuç alınca. inşallah 1 aya ben biterim.50 yi göreyim bi yaaa şu tartıda artık :D

ha bu arada bahayk aramıza hosgeldın bıaz gec oldu ama:))

sabah kahvaltım
yumurta ve peynır

oncesınde 5ı bı arada cay
cnm supersın dön tabı artık yaaaaa
canım hoşgeldin aramıza...accık kalan kilonu hep beraber vericez inşallah...maşallah çok azimlisin zaten...

hamıleyım deme sakınn....aklıma direkt o geldi....

hafta sonu bizim grup tatildi onda canımm...yoksa selamsız sabahsız olur mu hıççç

gecmiş olsunnnnnnnnnn...

hade bakalımmmmm....süpersin...

evet ah o şok diyetler yokmu....çok mağdurum onlar yüzünden....
yok cnm degılım yazdım zaten kızımın yuzunde bırsey cıktı dedım yaa ama bugun baya kuculmus ama yınede yarın doktora goturucem
gecmis olsun canim kizina genede ihmal etme gotur doktora:emir_bebek:
goturcem cnm merak etme
kizlar size soylemistim bugun hastaneye gidecegimi.hastanede olan eltim 4 aylik hamile amniyosentez yaptirmis .ordan mikrop kapmis acilan delik kapanmamis bebekte bayagi bi su kaybi olmus annede kanama olmus o uyzden hastanede bugun belli olacakti iste bebegi alip almayacaklari .ama doktorda hastalanip rapor alinca aksama dogru baska doktor gelip ultrasiona alacakti tabiki ben kalamadim cocuklarim okuldan gelecekti bide kucuk oglum var biz geldik daha haber gelmedi nasil oldu bilmiyorum .insallah iyi olur ya:(
cok uzuldum yaaaa ınsallah ıkısıne de bırsey olmaz
Suoersinnn:)

Ya valla abartmiyorum gunde bi bardak artik

Kahve tatli krizlerimede iyi geliyo canim bide kupaya silme cay kasigi kadar koyuyorum zaten ben cayi sevmedigimden kolada yok su ve kahve iciyorum

Bu 5i bi aradanin bi etkisini goruyomusun ve diyet listene basladinmi doktorun vermisti sanirim

Katiliyorum sana bu sok diyetler mahvediyo vucudu sonrasinda kilo vermeyide zorlastiriyo

Nasil unutursun ya bana iskence gibi geliyo aklimdan cikaramiyorum:d

Gecmis olsun canim cildi hassastir onun daha biseyi yoktur insallah. Dukan yapmasan bile beslenmen sebze ve protein agirlikli olunca guzelce gidiyo kilolar:)
evet aynen oyle oluyor ınsallah kacamak yapmıyorum ıkı gundur bakalım sonuc alacakmıyım
bugün kahvaltımı klasik kahvaltı etmiştim ama gezmeye gidince bozdum biraz yağmurdan da yürüyüşe çıkamıyorum bide aşure aşeriyorum:43::43::43: ne kadar kötü hergün önünden aşure dağıtan insanların geçmesi ama niyeti bozdum birini görürsem isticem bitane alayım diye bi yerlerim şişcek diye korkuyoum :1::1:
ay cnm yaaaa bı kasecık ye olmazsa ama sonra spor yap kı pısmanlık duyma
kızlar sabah tartıldım 4kilo diyetim bitti bugün 1.9 kilo verdim sabah tartıldım veeeeeeeeeeeeee 53.8kilo çıktım harika bir haber bu benim için. diyetime dahada bi sarıldım sonuç alınca. inşallah 1 aya ben biterim.50 yi göreyim bi yaaa şu tartıda artık :D

cnm acıl dıyetı yazarmısınbana uyarsa ona geceyım kac gunde verdın

cnm acıl dıyetı yazarmısınbana uyarsa ona geceyım kac gunde verdın[/QUOTE]

1 haftada verdim canım 2 kilo sayılır tabiki ana sayfada diyet listeleri bölümünde 1 haftada 4 kilo diye yazıyor istersen incele listeyide yazayım,
tam olarak harfi harfine uygulayamadım tabiki uygulasaydım belkide daha fazla verirdim. sanırım ama iyi de gitti.

ŞOK DİYET 1 HAFTADA 4 KİLO

Sabah : 1 Su Bardaqı ILık diyet Süt,2 GriSiNi

Ara : 1 Tane ELma Veya PortakaL

ÖğLe : 1 Kase Çorba Ve SaLata

İkinDi : 1 Tane ELma Veya PortakaL

Akşam: 4 Kepçe Çorba,4 Kepçe Yoğurt,SaLata

Yatsı : 1 Tane ELma Veya PortakaL

NOT : Günde 3 LiTRe Su İciLeCeK…

selülit umurumda değil canım sadece biraz zayıf biri olmak istiyorum :ssz: bugün soba keyfi yaptık bebeğimi besledim oynadım neyse işte ekmek kızarttık sobanın üstünde kahvaltı ettik domat peynir yumurta falan ama ne kadar yediğimi anlamadım küçücüktü dilimler:27:
Yaa porsiyon tabak olmayinca cok fenaa. Bebek faceteki kucukmu cok tatli o:)
kıyamam rabbim hıçbir anneyı evladıyla sınamasınn....tez zamanda sağlıklarına kuvuşsunlar ınşalaahh...

korkmaaaaa şişmezzzz....ay daha ne kadar şişebilirz biz balon olduk baksana....yok sana aşure falan...:20:

hımmm...brokolı bayılırım...

bilirsin bilirsin itiraf et kac dilim yedin sana ceza versek napsak kızlar....:16:
Sen corbani ic iyiles ben sana besamel soslu tarifinide yazarim onu yaparsin cok guzel oluyo:)
ananecım yazarmısın

leslı 3 yaptım..herhalde 45 dk oluodu o.
arkasındanda 11 dk karın egzersızı slim in 6 yaptım

aksam yemegım
bı kase mercımek corbası
bı kase karnıbahar yemegı
az bı ekmek

yatarkende 5ı bı arada cay yapar ıcerım
:) :nazar: valla geri dondun sen tam gaz devam
arakadaşlar hepinize tşk ederim. aranıza kabul edildim. eşim geldi hemen pc ye yapıştım valla :D

mamalarla zayıflamıştım ya han iarkasındanda saçlarım bayağı azaldı edirnede çalışıyordum ozaman sigorta hastanesinde bi doktor karışım vermişti eczanede hazırlatıyordum o iyi geldi birde kuaförden aldığım bi sarımsaklı karışım tarifi vardı onu yaptım ve ozamanlar saçlarımı erkek gibi kestirdim.şimdi şükürler olsun iyi. incetelli saç yapım var ama eskiye göre daha iyi şimdi
Ben o sarimsak konusunda kazitinca direk koklere temas edince etkili oldugunu duymustum hatta kaşlarima yapmakta istiyorum ama kiyamiyorum. iyiki duzelmis canim ya :)
selam kızlar umremizi yaptık eve döndük artık aranızdayım inş
acaba izinlimi sayıldım bu durumda izinler n az 2 haftaydı sanırım
Canim gecen hafta bildirim yapmadi diye yazildin sanirim hosgeldin:)
menümüde yazayım şimdi size

sabah

2 galeta peynir 2 siyah 3 yeşil zeytin,2 fincan çay

ara

türk kahvesi az şekerli ve 1 elma

öğle

1.5 küçük kepçe zeytinyağlı barbunya

ara

1 elma

akşam

2küçük kepçe sebze çorbası 2 kepçe(benim kepçem küçük boy) z.yağlı barbunya 1 kase karnıbahar ahlama yoğurtlu salata

eşim birde 1 lokma ekmeğe çikolata sürmüş getirdi yuttum hemen :)))

1 litre su içebildim soğukta içilmiyo yaaa ama yatana kadar 1 litre daha içeceğim

termos kupam var 1.5 su bardağı alıyo yeşil çay içtim.

SPORUMDA sayılarını değiştirdim. 150 cal yaktım bisiklette 3 set halince 2 hareketi 20 kez yaptım kalça hareketleri.

günüm böyle geçti işte
Suyu ilik denesen bide belki oyle artirirsin. Sporunu listemize ekliyorum hemen de sayilarini degistirmek derken anlayamadim ben onu kalp ritmiylemi alakali acaba
amniyosentezn tehlikeli bir operasyon ünş her ikiside iyi olur

3lt dehşet iyiki bırakmışsın

benim için kahve olmazsa olmaz az şekerli türk kahvesi misss gibi benim tatlı krizlerinide bastırır
Evet ya su icmiyodum kola iciyodum.. Bende kahveyi krizlerim icin kullaniyorum ama seker degil tatlandiriciyla :)
mekkede çok yürüdüm ama biraz kaçırdık yeme işini umre sezonu olmadığı için oteller kapalı dışardan yedik
Kesin vermissindir ananemler her sene giderler ve zayiflayip donerler dedemde oda
:) cok sevindim inan bisey kalmamis verdiginin yaninda :)
cnm supersın dön tabı artık yaaaaa

yok cnm degılım yazdım zaten kızımın yuzunde bırsey cıktı dedım yaa ama bugun baya kuculmus ama yınede yarın doktora goturucem

goturcem cnm merak etme

cok uzuldum yaaaa ınsallah ıkısıne de bırsey olmaz

evet aynen oyle oluyor ınsallah kacamak yapmıyorum ıkı gundur bakalım sonuc alacakmıyım

ay cnm yaaaa bı kasecık ye olmazsa ama sonra spor yap kı pısmanlık duyma

Kacamak yoksa sonuc iyidir ben inaniyorumm:)

1 haftada verdim canım 2 kilo sayılır tabiki ana sayfada diyet listeleri bölümünde 1 haftada 4 kilo diye yazıyor istersen incele listeyide yazayım,
tam olarak harfi harfine uygulayamadım tabiki uygulasaydım belkide daha fazla verirdim. sanırım ama iyi de gitti.

ŞOK DİYET 1 HAFTADA 4 KİLO

Sabah : 1 Su Bardaqı ILık diyet Süt,2 GriSiNi

Ara : 1 Tane ELma Veya PortakaL

ÖğLe : 1 Kase Çorba Ve SaLata

İkinDi : 1 Tane ELma Veya PortakaL

Akşam: 4 Kepçe Çorba,4 Kepçe Yoğurt,SaLata

Yatsı : 1 Tane ELma Veya PortakaL

NOT : Günde 3 LiTRe Su İciLeCeK…[/QUOTE]
Ya cok acikir insan nasil dayaniyosunuz bu diyetlere ben yumurta olmayinca bile sabah kahvaltisini adam yerine koymuyorum artik oyle alismisim

canim fazla kalmamis kilon ama sok diyetler iyi degil hizla verip hizla geri aliyormussun o yuzden son kalan kilonuda duzenli sporla atmaya calis daha kalici olur
evet hemen gerı alıosun

supersi maviyesil ya hadi yapta bizde gaza gelip yapalim bari:17:
heyt beeeeeeeeeeeeee kım tutar benı:))

Ganfedcimmmm:) iyiyim ya eve geldim azcik uyudum yeni kalktim iste bende kahve ypiyodum:)
abın nasıl oldu gelınım

ay vcok uzuldum yaaa allahım kurtarsın ıkısınıde ıns

afiyet olsun canim bende iciyom kahve normalde kahve hic sevmem ama bugun canim istedi iste:)):17:
ende hıc sevmem nasıl ıcıolar ya

Bende kola yerine icmeye basladim ama gunde iki fincandan fazla icmiyorum bide selilut konusuna gelince bende bi ay kadar once asiri bi kola bagimliligi vardi gunde 3ltyi gectgi oluyodu artik gunde bir bardagi gecmiyo sporda yapiyorum selulitlerim azaldi sukur:)

sende nasıl bu kdr abartıodun bılmıommm..neyse bıttı o gunler
Suoersinnn:)

Ya valla abartmiyorum gunde bi bardak artik

Kahve tatli krizlerimede iyi geliyo canim bide kupaya silme cay kasigi kadar koyuyorum zaten ben cayi sevmedigimden kolada yok su ve kahve iciyorum

Bu 5i bi aradanin bi etkisini goruyomusun ve diyet listene basladinmi doktorun vermisti sanirim

Katiliyorum sana bu sok diyetler mahvediyo vucudu sonrasinda kilo vermeyide zorlastiriyo

Nasil unutursun ya bana iskence gibi geliyo aklimdan cikaramiyorum:d

Gecmis olsun canim cildi hassastir onun daha biseyi yoktur insallah. Dukan yapmasan bile beslenmen sebze ve protein agirlikli olunca guzelce gidiyo kilolar:)
valla yarıo tabı bende .ama bılmıom bende polıkıstık over hastalıgı oldugu ıcın hemen verdıgım kıloyuda alıorum:(

Kizlar bugun grup dersinde tae bo diye bisey vardi cahil ben ne oldugunu bilmeden gitttim boyle tekvando hareketlerinin dansla yapilmasi gibi biseydi spastik gibi duruyodum resmen ben hic yapamiyorum oyle seyleri millette guldu bana gicik oldum dahada gitmem zaten.. Grup dersinden sonra normal sporumu yaptim bugun 150dk civarinda spor salonundaydim geldim yumurta yulaf ve lorla omletimi yedim sabah cikarkende domates beyaz oeynir yemistim eve geldim uyudum simdi ne yesem diye bakiniyorum brokoli haslicam sanirim en uygunu o
hım o vıdeoları ınterntten ızle bıraz calıs ole gıt en ıyısı:)

Ben yemek hazirliyim babamada brokoliyi besamel soslu firinda yaparim yaninada tavuk yaparim sonrada ders calismam lazim kizlar:) kendinize iyi bakin:) ganfed kilonu soylemeyi unutmada bu hafta listemizin en basina seni koyalim:)

brokolıyı hıc sevmezdım takı kremalı brokolı crbasını yapmaya baslayana kdr.herkese onerırım

selam kızlar umremizi yaptık eve döndük artık aranızdayım inş
acaba izinlimi sayıldım bu durumda izinler n az 2 haftaydı sanırım
allahım kabul ettsın ınssss

oh ne guzel yaaa allah bızede yasatsın 50 lı kıloları:)

ananacım dondum tabıkı ayıp edıosunnn...kafamdakı sorunları halletttımmı tamamdır benım ıcın..cok sukur bıttı hepsı ve dondum ınsallah devamı gelır benı motııve edın kızlar:DD

sabah menum

yarım yumurta
6-7 zeytın
beyaz eynır bayaa:(
kıvırcık

oncesınde 5i bı arada cay

bu arada sabah ebru sallı ıle 45 dk pılatesımı de yaptımmm..ananecım not alırmısın
:)

kızlar pazartesi giricektim topige ama 35 haftalık bir arkadaşımıızn bebegi öldü karnında dayanamadım onun için girdim :14::14:duydun duyalı hep aklımda yerdemiyim gögtemiyim belli degil yeminle allahıms abır versin işşallah :14::14:biraz daha zamanım var pazartesi yanınızdayım haberiniz olsun işşallah herkez burda olur pazartesi neyse benim çıkmam lazım işlerimi halledeyim inanın iyi geldi işlerimide az çok hallettim çok şükür beni iizne ayıranlardan allah razı olsun azda olsa insanın kendiyle kalması çok gzüel birşey sagolun yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz öpüyorum hepinzi:48::48:

anane bebğim nasıl çok şeker demi :29:elime doğdu sayılır doğduğundan beri yanındayım gittiğimde bırakmıyorum hiç elimden mamasını bile ben yediriyorum çok seviyorum ben onu ya bide uslu ağlamaz hiç yavrum beim inş. allah tüm isteyenlere nasip eder ve banada:25:

kızlar pazartesi giricektim topige ama 35 haftalık bir arkadaşımıızn bebegi öldü karnında dayanamadım onun için girdim :14::14:duydun duyalı hep aklımda yerdemiyim gögtemiyim belli degil yeminle allahıms abır versin işşallah :14::14:biraz daha zamanım var pazartesi yanınızdayım haberiniz olsun işşallah herkez burda olur pazartesi neyse benim çıkmam lazım işlerimi halledeyim inanın iyi geldi işlerimide az çok hallettim çok şükür beni iizne ayıranlardan allah razı olsun azda olsa insanın kendiyle kalması çok gzüel birşey sagolun yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz öpüyorum hepinzi:48::48:

hg canim yeniden .gecmis olsun tekrardan ,

hb. canım tşk ederim. Allah sabırlar versin. üzüntünüzü payşalıyorum.

esracım spor sayılarımı değiştirdim dedim yaa nşöyle söyleyeyim .kondisyon bisikletine 100 cal yakacak kadar biniyordum yani 10 dak. dünden itibaren de 150 cal yakacak şekilde tarttırdım. yani 15 dakikaya çıktı kalça hareketlerimin herbirinide 5 er tane arttırdım hergün yapıyorum birazdan başlıyacağım kızımla beraber yapıyoruz :)

allahım kabul ettsın ınssss

oh ne guzel yaaa allah bızede yasatsın 50 lı kıloları:)

ananacım dondum tabıkı ayıp edıosunnn...kafamdakı sorunları halletttımmı tamamdır benım ıcın..cok sukur bıttı hepsı ve dondum ınsallah devamı gelır benı motııve edın kızlar:DD

etmezmiyiz hadi gel yarisalim ne dersin banada gerek bi yarissci arkadas

anane bebğim nasıl çok şeker demi :29:elime doğdu sayılır doğduğundan beri yanındayım gittiğimde bırakmıyorum hiç elimden mamasını bile ben yediriyorum çok seviyorum ben onu ya bide uslu ağlamaz hiç yavrum beim inş. allah tüm isteyenlere nasip eder ve banada:25:

amin canim rabbim gonlunuze gore versin .herseyin en hayirlisini:38:

ay vcok uzuldum yaaa allahım kurtarsın ıkısınıde ıns

ende hıc sevmem nasıl ıcıolar ya

sende nasıl bu kdr abartıodun bılmıommm..neyse bıttı o gunler

valla yarıo tabı bende .ama bılmıom bende polıkıstık over hastalıgı oldugu ıcın hemen verdıgım kıloyuda alıorum:(

hım o vıdeoları ınterntten ızle bıraz calıs ole gıt en ıyısı:)

brokolıyı hıc sevmezdım takı kremalı brokolı crbasını yapmaya baslayana kdr.herkese onerırım

sagol balim ama bebegi kaybetti annesi dun gece aldilar bebegi
bu sabah gordum
kucucuk biseyel kadar buyuklukte .anne karninda olmus yavrum almak zorunda kaldilar .ama anne iyi su anda bugunde taburcu oldu evinde:5:

Back
X