Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm ıhmal etme bence hemen doktora bı gıt sonucta sınuzıtte allah korusun korluge kadar goturebılıyorgözlerim çok ağrıyor ya uyumadan geçmiyor ne yapcam bilemiyorum akşam uyudum biraz geçti şimdi yine başladınetten baktım ama göz arkası doklarda iltihap olabilir falan yazıyor sinüzt olabilir yazıyor bende bir yere gittiğimde işim bitsin istiyorum off
![]()
cnm benım ıyı nobetlerkızlar merabalar bugun gece nobetçiyim gene gelemem ne yazıkkı haber veriyim dedim...öpüldünüz....![]()
gecmıs olsun cnm sımdıdenkızlar bendede grip başlıyo sanki feci bi halsizligim var spora cıkıcam ama simdi belki kendime gelirim hepinize güzel bi gün diliyorum :)
cok sevdım yaaa bunu esıme de okutucam aksam gelıncekadınları mutlu etmek zor değildir aslında, yeter ki samimi olun onlara.
Çiçek almayı unuttum değil; param yoktu deyin mesela.
Patron mesaiye bıraktı değil, arkadaşlarla çıkacağız deyin onlara.
Arkadaşlarınızla çıkmanıza kızıp, dudak düşürü
yorlarsa da; sizle daha çok vakit geçirmek içindir o tafralar da.
Yoksa turşunuzu kurmayacaklar;emin olun hiç bir zaman asla.
Aldığınız çiçekler değildir onları mutlu eden, duygularınızı somutlaştırıp kalbinizi ellerine bırakıvermenizdir; yüzlerindeki çocukça tebessümü ettiren.
Ve kalbinizin çiçeklere dönüşmüş halidir onları güldüren.
Bu yüzden vazgeçemez kadınlar çiçeklerden, o çiçekleri kalbinize benzettiklerinden.
Yoksa çiçek çokta önemli değildir, zira ben hiç görmedim kadınlardan çiçek yiyen.
Sahiplenilmeyi sever kadınlar; "kendi ayakları üstünde durma felsefeleri" güçlü görünme kaygısından.
Hesap sorar gibi değil, tebessümle "nerdeydin" dediğiniz zaman; size tüm günü anlatıverirler o an.
Ama sıkıldığınızı belli etmeyin; otobüste bi kaç durak ayakta gittikten sonra, biraz oturup tekrar yaşlı teyzeye yer vermek zorunda kaldığını da anlattığı zaman.
Dinlenilmeyi sever kadınlar; düşüncelerine değer verildiğinde eşsiz bir huzura kavuşurlar.
Düşüncelerine değer verdiğiniz an, yine karlı çıkan siz olursunuz o zaman, sizi yere göğe sığdıramazlar; o kadar büyürtürler ki taşırırlar sizi odalardan sokaktan.
Çocuktur aslında bütün kadınlar; bu yüzdendir nazlanmalar; elinde değildir ki; hala içindedir elinde pamuk şekeri saçında kurdelayla koşturan küçük kızlar.
Ve annedir bütün kadınlar; bu yüzden her zaman sizden bir adım ötede yaşarlar; çünkü geleceğinizi onlar kurarlar.
kizlar yazin hemen ben bugun 6 mile leslie yaptim 1 saatte oglumla spor yaptim.yani toplamda 2.30 saat spor yapmis oldum .heryerim sizliyor artik![]()
cnm ıhmal etme bence hemen doktora bı gıt sonucta sınuzıtte allah korusun korluge kadar goturebılıyor
cnm benım ıyı nobetler
gecmıs olsun cnm sımdıden
cok sevdım yaaa bunu esıme de okutucam aksam gelınce
vav vav vav dıyorum cnm super yaaaa
cnm ıhmal etme bence hemen doktora bı gıt sonucta sınuzıtte allah korusun korluge kadar goturebılıyor
cnm benım ıyı nobetler
gecmıs olsun cnm sımdıden
cok sevdım yaaa bunu esıme de okutucam aksam gelınce
vav vav vav dıyorum cnm super yaaaa
canim leslie sansone yaz you tubeorda cikiyor 2 mile yada 3 mmile diye dakikalari farkli begendigini sec videoya tikladigin zaman disarda yuruyus yaptigin gibi evin icinde yapiyorsun ileri geri giderek cok kolay ama bayagi yag yakiyorsun onunla ilk buraya geldigimde bende ogrenmistim burdaki hanimlaran o zaman hergun 5 mile yapiyordum 1 saat suruyorkilolarda guzel patirpatir gidiyor .bi zaman sonra biraktim bende diyet istegide kalmadi cunku sinira dayanmistim kilolar artik gitmiyordu bende o yuzden ayrildim burdan isteklilere yer acmak icin ama simdi geri dondum bu sefer bitirmeden durmak yok illaki sonuca ulasacam sanada tavsiyem yap gercekten eglenceli .gerci kadin ingilizce konusuyor ama fark etmez yaptiklarini yap yeter anlamasakda olur tam emin degilim ama bayagi bir kalori yaktiriyor .denemekten zarar gelmez bak begenirsen devam edersin begenmezsen birakirsin![]()
kizlar yazin hemen ben bugun 6 mile leslie yaptim 1 saatte oglumla spor yaptim.yani toplamda 2.30 saat spor yapmis oldum .heryerim sizliyor artik![]()
menumu de yazayım
ayrıca mutsuz uyandım bugun tartıldım ve gram oynamamıs tebrık edıyorum kendımı hemde kacamaksız nerdeyse ama hastalancam bugun yarın karnım kup gıbı kızlar
ogle bır tabak patlıcanlı etlı bır yemek
aksam bır adet ton balıgı
arada kucuk bır sutlac
Cok haklisin ya bende sirf bu sebepten dukani sectim canim kitabinda gelmis hayirlisiyla baslarsin artik:)eğer aklıma yatar vede inanırsam karataya göre yaşamayı düşünüyorum
çünkü bizim sorunumuz geçici diyetlerle verdğimiz kiloyu fazlasıyla geri almak
Gecmis olsun..oğluşum biraz rahatsız bu gün okula göndermedim
Eline saglik canim ben merak etmistim:) tesekkur ederimbu arad sucuğu nasıl yaptığımı soranlara
yağlı kıymaya sarmsak kimyon karabiber pul biber tuz eklenip iyice yoğurdum
et makinasında bağırsağa doldurup kuruttum
tr hazır sucuk baharatları var gelince alacam
Yazdim canim devam edersen soyle yine:)ananee ben bu gün hariç hergün yarım saat yürüdüm
Benim sacimin ucundan bile ter damliyo sporda yaananacım not alırmısın
45dk bel,göbek,kol,bacak fıtnesss yaptımm
cok yoruldum yaaa resmen su akıo sırtımdan
Ben dukan yapiyorum canim:) sen ozel donemin bitince tartidaki farki gorceksindir:)inşallah canım Allah bizede nasip etsin ne mutlu sana gittin gördün oraları
sağol arkadaşım hoş bulduk. esrada bu diyeti yapıyor bende baktım ama kafam basmadımı nehiç anlaşılır gelmedi internetten baktım ama
D
kilona çoksevindim esracım 1 kilo oynar demişsin ya ben şimdi özel günümdeyim kilomu dahada merak ediyom. valla 53.8 çıkmıştım dün o zaman 52 küsürlerde sayılırım ama tartıda görmem lazımbenim pc gündüzleri genelde olmuyor ya ben kilomu perşembe akşamı bildireceğim canım sorun olmaz sanırım dimi ?
Yogunum canim ya spor trafik kurs dersler hem kafa yorgunlugu hem fiziksel yorgunluk var bendeansaa anane sesiniz cikmiyor kizlar iyi aksamlar ikinizede![]()
:) ansa oonumde bi buyuk pasta olsa suanda yicem bu mesaji okuyp duruyorum ben 6larla iyiyim sakin ol yeme diyorum kendime suandaamavi yeşil fırtına estircek kızlar bu haftaaa.....
ya bende cumartesi günü bi kuaförle tanıştım bıoksının içine yasmını toz halıne getirip atıyolar mış(yasmın=doğum kontrol hapı)
daha ne olsunnn bacım maşallahhh azmıne sağlık....
ne kaldı şınun şurasında 1 aya kalmaz yolcu edriz senı diplomanla...
o ebruyu allah kahretmıyeee sinir oluyorum hatuna yaaa...
geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellll paşam yaaa....özledik....
sende 2 aya kalmaz gidersin gibi...ama mezun olmadan gitmek yok bu sefer ona göre....
ayyy ne diyosun yüreğim ezildi yemın edrim...
canım...karakola gidiyosun kımlığı kaybettiğini beyan ediyosun...ifadenı alıyolar ifade tutanağının bir nushasını sana vericekler o nushayla nufusa gidiyosun kımlığını beş dakıkada cıkarıyolar...bu kadar...
sen o üç biskuviyı sabah yemıssin onlar yok olmuş gitmıştir merak etme...
hoşgeldin ....
anane sol kanattan ataklar yapıyosun...6 lı rakamlarda çok yakıştı arkadaşıma....ayrılık vaktı yaklaşıo galiba...
offff offff biri şu hatunu tutsun noldu sana çayına bişey mı kattılar kızzz...söle benımkınede katsınlar nooolluuuurrr![]()
Evet ya haftasonundan beri cok guzel gidiyoruz:) menunde hic sebze yok ya oldumu simdi bensizde yemissin icli kofteleri . Dukana uyarlayabilirmiyimki acaba bu icli kofteyisesssssss.....sesss....
yenı geldim öldüm geberdim gene bugun...gecmışı okuyodum ondan gec geldim....maşallaaahhhh haftalardır beklenen sayfalar akmış gitmış çok mutlu oldum vallaaa....
bugun anşanız ne yedi???
sabah:1 simit cay şekersiz tabissii
öğle:makarna 1 tabak(5 yemek kaşığı)
ara:1 avuç leblebi
akşam:2 içli kofte haşlanmış 1 kase cacık....
Zaten bu oburlugumuz olmasa bi sorun yokki canim benim onume bi tabak konsa ben yerim ama dur noktasi olmali insanin simdi eve tatli girmiyo bi baklava bide babama helve o kadar ben yerim yoksaa:dcnm buldum eczanede unutmusuz esım gıdıp sormus ve oradaymıs on bes gun olmustu yaaa hayret
doymuyorum cnm tabkı ama bugune kadar cok doydum bıraz doymasam ıyı olur
cnm bulduk zaten kımlıgı yıne de tesekkurler
evet cnm uc bırsey degılama ucle kalırsa super ama bugun kaldı yaaa su aclıga alıstırana kadar hersey alısınca aslında kendılıgınden yuruyor dıyet
cnm bulduk kımlıgı eczanede kalmıs allahtan annemın aklına gldı de esım gıttı zordu
Canim ben 6lara ekimin basinda dusmustum sonra geri aldim bayramdi derken inan o kadar zor oluyoki vermek bi anda olmasini hic bekleme biz zaten uzun suredir diyetteyiz gram gitse sevinceksin cunku kilo kaybediyosun bu donemde su kaybi degil:) sabirli ol yavas yavas olcak kendine haftalik hedef koy ben 300 gram diyorum en az ve o civarda gidiyo zaten..ecemavıcım gecmıs olsun cnm oglusuna
ananecım super gıdıyorsun yaaaa darısı basıma bı bes kılo gıtse umıtlenıcem bende
Ne guzel canim artiriyosun suyunu :) sporunu haftada en az 3gun yap ama :)anşacım valla bana yazdıklarını sevdim ve hoşuma gitti. bakalım inşallah bitecek bu kilo verme savaşımız.
kalça hareketlerimi yapacaktım bugün öyle yazmıştım ama uymadı yapamadım kayınvalidem falan geldi dışarı çıktık eşimle yatmadan yapacağım ama
birde 1lt den biraz az da suyum kaldı onu da içince 2 litre su içtim olacak bugün :)))
kendi bilir artik ne diyelim:)cnm ben davet etmişim dünün sayımına da fırsatım olmadı hemen sayıyorum
Tesekkurler iyiyim simdi:) sira sende evet:) ve suyunu hic hic ihmal etme senin icin daha onemli sanirim doktorunda demistirgecmıs olsun cnm benım kendıne ıyı bakkkk
sanada gunaydın cnm
allah yardımcın olsun cnm
aa hep uyuyormusun o zmn.belkı karanlık ıstıyorsundur
elıne saglık cnm.bugun bende sıra herhalde
ohhh ne guzel.bende bugun suya baslayayım
Canim bak simdi uzun suredir spor yapmiyodun yuklenince kaslarin sismis olabilir bi hafta bekle bakalim olmadi pirinc lapasi falan yaparsinya sorma bende uyuz oluomm kadın nasıl cocuk yaptı bılmem:))
ya o kdr yaptım bugun tartılıyım dedım aynı yerımde duruom delırdım yaama pes etmek yok
:) benden kacami annecimananecım bunu not aldınmı dun aksamı kı bu?
Cok guzel devam ediyosun bi ebru sallida sen olcan bak:d bende haftada bir sadece karin hareketleri olan bi derse katiliyorum inan hapsirinca acidan aglayasim geliyo cok yararli ya:)bugun sabah kahvaltım:
yumurta,peynır,zeytın,maydanozzzzz
45dk da ebrucum ıle plates yaptım.bugun cok ıyıydı ama hızlı hızlı cok calıstık...evde olan arkadaslara onerırım..yarında gobek calıscazz
Aynen canim pes etmicezz:)yok busefer mezun olmadan gitmek yok kaliciyim
hehe gercekten asmisiz kendimizi oku oku bitiremedim:))
valla SIKINTIDAN deli dana gibi donup duruyom bisey yaptigimda yok aslinda oyle iste![]()
Aldim notumu bak yapmadiysan ceza keserim 5saat kosturur 300sinav cektiririmm:dmasallah sana canim inat ettim kalkiyom bende lesli yapacam hemde 5 milo kadar kimse tutmain beni
hemen not alin :)
goz ihmale gelmez canim hemde kulaktan dolma tedavi olmaz
dr git adam akili muayene ol oyle tedbir al canim
bizde seni opuyoruz canim allaha emanet ol
hadi kolay gelsin balim iyi sporlar bizede tabiki![]()
Ya bende kendimi nasil tutyorum kestaneli pasta istiyo canim aglicam resmen ama yemek yokkkyediklerime gelincesabah gunumuz vardi oraya gittim bayagi kacirdim galiba hanimlarimiz cok marifetli ya tutasmixorum kendimi:))ama yediklerimi en azindan yakmak icin lesli yapicam simdikacamak yok artik![]()
Tesekkur ederim :) kacamak konusunda kendimizi tuttukmu tamam bu is hic dinleme o seytani banada dadandi bu aksam gicik obur bennncnm geçmiş olsun hemen limonlu ıhlamur ve bol bol su içmeni tavsiye ederim.
bu ne kadar güzel)
aman dikkati elden bırakmayalım canlar yoksa tartıda üzülüyoruz ben kaçamak yapacağım zaman diyorum ki kendi kendime şeytan beni kandırmaya uğraşıyo seni dinlemeyeceğim kandıramazsın beni. dmemekki kilocuklar gidiyor beni yanıltamazsın :))
şu lesliyi banada anlatırmısınız internette var birşeyler ama dikkat veremedim. anlamadım daha doğrusu
Canim bi noktadan sonra vucut direniyo iste yasamissin sende sabirli olcaz ben cocuklugumu saymazsam ilk kez bu kadar uzun bi sure 6larda durdum kolay olmadiki senin azminle olcaktir canim:)canim leslie sansone yaz you tubeorda cikiyor 2 mile yada 3 mmile diye dakikalari farkli begendigini sec videoya tikladigin zaman disarda yuruyus yaptigin gibi evin icinde yapiyorsun ileri geri giderek cok kolay ama bayagi yag yakiyorsun onunla ilk buraya geldigimde bende ogrenmistim burdaki hanimlaran o zaman hergun 5 mile yapiyordum 1 saat suruyorkilolarda guzel patirpatir gidiyor .bi zaman sonra biraktim bende diyet istegide kalmadi cunku sinira dayanmistim kilolar artik gitmiyordu bende o yuzden ayrildim burdan isteklilere yer acmak icin ama simdi geri dondum bu sefer bitirmeden durmak yok illaki sonuca ulasacam sanada tavsiyem yap gercekten eglenceli .gerci kadin ingilizce konusuyor ama fark etmez yaptiklarini yap yeter anlamasakda olur tam emin degilim ama bayagi bir kalori yaktiriyor .denemekten zarar gelmez bak begenirsen devam edersin begenmezsen birakirsin![]()
6sidami varmis ya:d bravo supersin vallakizlar yazin hemen ben bugun 6 mile leslie yaptim 1 saatte oglumla spor yaptim.yani toplamda 2.30 saat spor yapmis oldum .heryerim sizliyor artik![]()
Ama kendin diyosun ozel doneme gircem diye:) ya annende ordayken hazir yuruyuse falan baslayabilirmisin canim acaba inan etkili olcaktirmenumu de yazayım
ayrıca mutsuz uyandım bugun tartıldım ve gram oynamamıs tebrık edıyorum kendımı hemde kacamaksız nerdeyse ama hastalancam bugun yarın karnım kup gıbı kızlar
ogle bır tabak patlıcanlı etlı bır yemek
aksam bır adet ton balıgı
arada kucuk bır sutlac
Ihmal etme canim:)ama başım her zaman ağrımıyor cnm sadece gözlerim çok ağrıyordu mesela akşam neyse zaten en kısa zamanda gideceğim
Canim seni yeni uye diye yazcaktim ben bu hafta ekliyelim hattada cuma yarismasinda eskimisin onu bilmek lazim:) lesliyi bende yapabilmeyi isterdim ama telefondan izleyipte yapamicagimdan olmuyo:) hayirli olsun sana biz tam destegiz :)canım açıklaman için tşk ederim internette buldum yürüyüş gibi çok güzel cal veriyormuşsun senin dediğin gibi bi bakayım bakalım. benimde az kaldı kilaların bitmesine ama son ana kadar burdayım ve desteğinizi istiyom.bende buradaydım ama kızım küçüktü yürütemedim ayrıldım. şimdi kızım 15 aylık engel olmuyo çok fazla. regl dönemindeysen onuniçin tartıda fark etmedi ama sakım noralini bozma regl bittikten sonra göreceksin düşmüş.
SANA HELAL OLSUN valla bak çok iyisin. tebrik ederim canı gönülden benim yağlarım eridi valla![]()
:) bisiklet suren 15dkmi canim yine iyi sporlar vede:)kızlar 36 dakika leslie yaptım ilk defa ve böyle birşey olduğunu 40 dakika falan önce öğrendim çok eğlenceli bir sürü para verip eve koşu bandı alacaktık yürüyüşe çıkamıyorum diye gerek kalmadı. hiç para vermeden yürüyüş yapıyom evde. çok sevdim.kalça hareketlerimi de yaptım şimdi bisiklete binmeye gidiyom sonra görüşürüz.
Maviyesil 16
gerbera 7
ganfed 14
bahayk 11
berenim 12
ecemavi 9
anane 15
ansa 16
masallah bize kizlar:) maviyesilcim bugunun mesaj sayimi sende siramizi hic aksatmadan goturelim:)
canim saat kacta ve hangi kanalda cikiyor bu ebru salli hanim:))bende yapmayi dusunuyom da![]()
ananecım eklermısın
45 dk leslıe yaptım 3mıl
20dk da bel ve göbek calıstım
bahayk
youtubeye yaz
tiffany rothe dıye zencı bı kadın cıkıo onunkılerde harıkaa ozellıkle
bel ve yan kısımlar ıcın olanı