Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar ne diycem size doğumdan sonra 3 ayda 10 kilo verdim bunuda koşu yapmaya ve diyete borçluyum.

termal sauna şort diye bi şort var o çok iyi hepinize tavsiye ederim spora giderken giyiyordum ve eve geldiğimde sırılsıklam ter. çokta uygun fiyatı 25 liraya mı ne almıştım internetten tuzuda var onu da sürebiliyorsun daha etkili oluyo. şimdi lesli yaparken giyeceğim daha çok terletiyor. kalça sorunum olduğu için şort aldım yeleğide var.

paylaşmak istedim sizlerle.

kızlar ne diycem size doğumdan sonra 3 ayda 10 kilo verdim bunuda koşu yapmaya ve diyete borçluyum.

termal sauna şort diye bi şort var o çok iyi hepinize tavsiye ederim spora giderken giyiyordum ve eve geldiğimde sırılsıklam ter. çokta uygun fiyatı 25 liraya mı ne almıştım internetten tuzuda var onu da sürebiliyorsun daha etkili oluyo. şimdi lesli yaparken giyeceğim daha çok terletiyor. kalça sorunum olduğu için şort aldım yeleğide var. ben çok memnun kaldım.

menumu de yazayım
ayrıca mutsuz uyandım bugun tartıldım ve gram oynamamıs tebrık edıyorum kendımı hemde kacamaksız nerdeyse ama hastalancam bugun yarın karnım kup gıbı kızlar
ogle bır tabak patlıcanlı etlı bır yemek
aksam bır adet ton balıgı
arada kucuk bır sutlac

canim endiselenme kacamak yapmadiysan hastalandiktan sonra iyi bir sonuc alirsin sabret bende hastalanacam galiba acayip istahim acilmis kendimi durdurmak icin buyuk caba sarf ediyom:47:bugun kahvaltida cok yedim diye oglen yemedim aksamda yememege calisacam .ama dayanamazsam bir elma yerim :33:

menümü paylaşmak istiyom

sabah

2 etimek 1 galeta 5 zeytin 1 kk peynir

ara

yeşil elma ve türk kahvesi

saat 16:00 da 1.5 kepçe mercimek çorbası arkasından yeşil çay 1 bardak termos

akşam

2 kepçe mercimek çorbası 1 küçük kase yoğurt mor lahana ve havuçlu salata yaptım birde ondan yedim

2 dilim de kaşar peyniri kaçamak olsu galiba biraz birde tahin helvası yedim. biraz o şeytana uydum yedikten sonra pişman oldum ve üzgünüm şu anda

uzulme canim kucuk bi kacamagin zarari olmaz arada olur oyle seyler pes etme devam:6:

termal sauna şort diye bi şort var o çok iyi hepinize tavsiye ederim spora giderken giyiyordum ve eve geldiğimde sırılsıklam ter. çokta uygun fiyatı 25 liraya mı ne almıştım internetten tuzuda var onu da sürebiliyorsun daha etkili oluyo. şimdi lesli yaparken giyeceğim daha çok terletiyor. kalça sorunum olduğu için şort aldım yeleğide var. ben çok memnun kaldım.

duymustum onu ama ben esofman olarak biliyorum sortunu bilmiyordum ben kullanamam bende kalca yok zaten dumduz bisey zaten benim gobegin masalahi var:)) ona care biulun kizlar ya:1:

Bazı kadınlar pahalı hediyeleri severler. Spor arabaları, lüks mekanları, hesap ödeyen abileri. Bazı kadınlarsa, saçlarının taranmasını severler. Ayaklarına oje sürülmesini, uyumadan önce masal anlatılmasını, gözlerinin içine bakarak gitar çalan adamları. Bazı kadınlar takım elbise severler, kaslı kollar. Bazı kadınlar oduncu gömleği severler. Ve bira göbeği. Bazı kadınlar kışları kayak yapmak isterler. Bazıları, Beyoğlu’nda el ele tutuşup közde mısır yemek. Bazı kadınlar özel günlerde parfüm hediye eder, bazı kadınlar her gün aynı ten kokusuyla uyanmak için canlarını verirler. Bazı kadınların telefon rehberleri kalabalıktır. Bilirsin. Diğer bazıları ise defalarca aynı mesajı okuyup ağlarlar. Bazı kadınlar kızlarla Cadde’de bilmem ne keyfi yaparlar. Bazı kadınlar evlerinde suyu şişeden dikerek içerler. (Gerçekten yalnız insanlar bardak kullanmaya gerek duymazlar çünkü.) O bazı kadınlar hiç kaybetmezler değil mi. Onlar hiç beklemezler, bekletirler. Onlar sürüklenmezler, sürüklerler. Ağlamazlar, ağlatırlar. Canları istediğinde sevişir, sıkıldıklarında siktiri çekerler. Sen olamadın değil mi o kadınlar gibi. Hiçbir zaman olamayacaksın da. Zaten, olma da. Çünkü yıllar sonra onlar kocaları metresleriyle kaçamak yaparken, haftasonları alışveriş merkezlerinde mutsuz çocuklarını kollarından sürükleyip kendilerine ayakkabı bakacaklar, sense pazarları evinin balkonunda hala deliler gibi sevdiğin kocan gazetesini okurken, küçük sevimli çocuklarınla yumurta tokuşturup, gülüşüyor olacaksın ((:

bu paylasimlari cok begendim kizlar ya arada koyalim boyle guzel oluyor sadece diyetten konusmayalim

valla tebrik ederim seni arkadaşım bize kilocuklar mı dayanır yaaa.

tşk ederim arkadaşım benim kalça ve basen sorunum var yaptım birşeyler ama popom acıdı bu da işe yaradığına işaret yağlar yanmaya başladı valla

esracım ben 9 ay önce 5. takımdaysım ama kızım küçük olduğundan devam edemedim ve çıktım gruptan ama çokta uzun takımdadeğildim yani grupta yapılan işleri görevleri bilmiyom.
birde canım 150 kalori yakana kadar bisiklete biniyom ama bugün leslide yaptığım için sadece 10 dk. bindim oda 100 kalori.
lesliyede başladım işte pc evde olduğu sürece yapmaya çalışacağım en az haftada 2 gün.

cnm popo kıesmı olanda var

Cok haklisin ya bende sirf bu sebepten dukani sectim canim kitabinda gelmis hayirlisiyla baslarsin artik:)

Canim bak simdi uzun suredir spor yapmiyodun yuklenince kaslarin sismis olabilir bi hafta bekle bakalim olmadi pirinc lapasi falan yaparsin

:) benden kacami annecim

Cok guzel devam ediyosun bi ebru sallida sen olcan bak:d bende haftada bir sadece karin hareketleri olan bi derse katiliyorum inan hapsirinca acidan aglayasim geliyo cok yararli ya:)

beklıcez bakalım yapcak bısı yok ztn ama ben regl de oldum bugun belkıde onunda sıskınlıgı de olmus olabılıırrr
cgx

kızlar 36 dakika leslie yaptım ilk defa ve böyle birşey olduğunu 40 dakika falan önce öğrendim çok eğlenceli bir sürü para verip eve koşu bandı alacaktık yürüyüşe çıkamıyorum diye gerek kalmadı. hiç para vermeden yürüyüş yapıyom evde. çok sevdim.kalça hareketlerimi de yaptım şimdi bisiklete binmeye gidiyom sonra görüşürüz.

harika canim bunun her 15 dakikasi 1 mil oluyor canim sen demek 2 mil yapmissin6 dakikasida soguma hareketleri zaten

Cok haklisin ya bende sirf bu sebepten dukani sectim canim kitabinda gelmis hayirlisiyla baslarsin artik:)

Gecmis olsun..

Eline saglik canim ben merak etmistim:) tesekkur ederim

Yazdim canim devam edersen soyle yine:)

Benim sacimin ucundan bile ter damliyo sporda ya

Ben dukan yapiyorum canim:) sen ozel donemin bitince tartidaki farki gorceksindir:)

Yogunum canim ya spor trafik kurs dersler hem kafa yorgunlugu hem fiziksel yorgunluk var bende

:) ansa oonumde bi buyuk pasta olsa suanda yicem bu mesaji okuyp duruyorum ben 6larla iyiyim sakin ol yeme diyorum kendime suandaa

Evet ya haftasonundan beri cok guzel gidiyoruz:) menunde hic sebze yok ya oldumu simdi bensizde yemissin icli kofteleri . Dukana uyarlayabilirmiyimki acaba bu icli kofteyi

Zaten bu oburlugumuz olmasa bi sorun yokki canim benim onume bi tabak konsa ben yerim ama dur noktasi olmali insanin simdi eve tatli girmiyo bi baklava bide babama helve o kadar ben yerim yoksaa:d

Canim ben 6lara ekimin basinda dusmustum sonra geri aldim bayramdi derken inan o kadar zor oluyoki vermek bi anda olmasini hic bekleme biz zaten uzun suredir diyetteyiz gram gitse sevinceksin cunku kilo kaybediyosun bu donemde su kaybi degil:) sabirli ol yavas yavas olcak kendine haftalik hedef koy ben 300 gram diyorum en az ve o civarda gidiyo zaten..

Ne guzel canim artiriyosun suyunu :) sporunu haftada en az 3gun yap ama :)

kendi bilir artik ne diyelim:)

Tesekkurler iyiyim simdi:) sira sende evet:) ve suyunu hic hic ihmal etme senin icin daha onemli sanirim doktorunda demistir

Canim bak simdi uzun suredir spor yapmiyodun yuklenince kaslarin sismis olabilir bi hafta bekle bakalim olmadi pirinc lapasi falan yaparsin

:) benden kacami annecim

Cok guzel devam ediyosun bi ebru sallida sen olcan bak:d bende haftada bir sadece karin hareketleri olan bi derse katiliyorum inan hapsirinca acidan aglayasim geliyo cok yararli ya:)

Aynen canim pes etmicezz:)

Aldim notumu bak yapmadiysan ceza keserim 5saat kosturur 300sinav cektiririmm:d

Ya bende kendimi nasil tutyorum kestaneli pasta istiyo canim aglicam resmen ama yemek yokkk

Tesekkur ederim :) kacamak konusunda kendimizi tuttukmu tamam bu is hic dinleme o seytani banada dadandi bu aksam gicik obur bennn

Canim bi noktadan sonra vucut direniyo iste yasamissin sende sabirli olcaz ben cocuklugumu saymazsam ilk kez bu kadar uzun bi sure 6larda durdum kolay olmadiki senin azminle olcaktir canim:)

6sidami varmis ya:d bravo supersin valla

Ama kendin diyosun ozel doneme gircem diye:) ya annende ordayken hazir yuruyuse falan baslayabilirmisin canim acaba inan etkili olcaktir

Ihmal etme canim:)

Canim seni yeni uye diye yazcaktim ben bu hafta ekliyelim hattada cuma yarismasinda eskimisin onu bilmek lazim:) lesliyi bende yapabilmeyi isterdim ama telefondan izleyipte yapamicagimdan olmuyo:) hayirli olsun sana biz tam destegiz :)

:) bisiklet suren 15dkmi canim yine iyi sporlar vede:)

canim 6 si yokda ben urettim
iki defa 3 mil yaptim oldu sana 6 mil:)))haklisin canim vucudum direndi ondan sonrada uzun sure veremedim bende ayrildim ama bu sefer pes etmiyecem ayricada lesliye devam sizi yenecem hiiic kurtulusunuz yok .oy anam oy her yerim sizliyor:50:

Iyi aksamlar kizlar ben bu yogunluktan cok yoruldum derken bide basima ders isi cikti ankara universtesinde babamin bi arkadasinin ingilizce derslerine gircem her persembe sabah 8.30 12 arasi iyimi oldu kotumu bilemedim derslerimide aksatmamaya calisiyorum ayni sekilde sporuda ama her an uyumak istiyorum haftasonlarini iple ceker oldum 1ay once evde sıkıntidan patliyodum ustelik ne tezat bu..ve pasta istiyorum kestaneli cikolatali olsun oooffff ben bugun tartildim canlarim 68.7gosteriyodu listemizi simdi cikarip eklicem carsambadan carsambaya tartilirim artik sizde cuma sabahina kadar eklersiniz bugun ders calisasimda yok gidip yaticam kizlar kendinize iyi bakin:)

canim sen nerde okuyon birde nerde yasiyorsun merka ettim sakincasi yoksa tabi

Büyüdüm anne..
Anlattığın masallar kadar masum değilmiş hiç kimse..
Masallarla uyurdum ya,
Ayakta uyuyorum artık yalanlarla..

Adın kadar hiçbir kelime kutsal değil..
Cennet ayaklarının altında değil,
Cennet sensin annem,
Bunun nesi garip!

Ağlayınca giden geri gelmiyormuş anne..
Ağlayınca kimse istediğini yapmıyormuş..
Sen yanlış öğretmişsin bana..
Sol yanımı çiğneyerek giden adamı,
Ağlayarak bekliyorum hala..

Öğrendim!
İnsanın bir tek cam kırıklarıyla kanamazmış teni..
Hayal kırıklıkları her gün kanatabilirmiş yüreğini..

Ezberledim merak etme anne!
Üç öğün yemek yemekle büyümezmiş her zaman insan..
Üç öğün gözyaşı içmeliymiş kimi zaman..

Aşktan ağzım yandı anne..
Canım yandı..
Solum yandı..
Nefesim tıkandı..
Bir numara büyük geldi bu hayat bana,
Anne, beni sil baştan doğursana!

bu paylaşımları çok beğendim ve ganfed haklısın cnm arada böyle hoş şeylere de yer vermemiz duygusal olarak değiştiriyor bizi

beni takıma davet ettiğiniz için çok teşekkür ediyorumm :))

ben geldimm..
kendimi tanıtayım
23 yasında 1,73 boyunda ve 83 kiloyum
dikkat etmeye başlasam kilo verebiliyordum ama malesef işe başladığımdan beri kilo veremiyorum devamlı alıyorum ve birden 90 a fırlamaktan korkuyorum..
Yarından itibaren takımla beraber zayıflamak istiyorum
hedefim 68 kilo (simdilik) :))
herkese tekrardan merhaba!!

bahayk

youtubeye yaz
tiffany rothe dıye zencı bı kadın cıkıo onunkılerde harıkaa ozellıkle bel ve yan kısımlar ıcın olanı
bende deneyim bunu belim cok benim karinda eritirmi acaba deneyim hele
ganfed sen harikasın hayatım you tubeden baktım şimdi çok eğlenceli birşey 14.30 dak. birşey yaptım sanırım 1.si çok tşk ederim pc evde olduğu zamanlarda hemen yapacağım çok çok tşk ederim hayatım

canim demek oluyorki sen 1 mil yapmissin .yapabiliyorsan 3 mil yap o daha cok yaktiriyor canim

beni takıma davet ettiğiniz için çok teşekkür ediyorumm :))

ben geldimm..
kendimi tanıtayım
23 yasında 1,73 boyunda ve 83 kiloyum
dikkat etmeye başlasam kilo verebiliyordum ama malesef işe başladığımdan beri kilo veremiyorum devamlı alıyorum ve birden 90 a fırlamaktan korkuyorum..
Yarından itibaren takımla beraber zayıflamak istiyorum
hedefim 68 kilo (simdilik) :))
herkese tekrardan merhaba!!

:71:hosgeldin aramiza canim iyi forumlar sana insallah beraberce kurtulacagiz kilolardan

Haketmeyenler en konforlu kalplerde sefalarını sürerken, nedense ben hep iyi halden tahliye ediliyorum yüreklerden

hosbuldukkk :D
umarım kurtulacağızz.. grup kurallarımız nelerrr

hoşgeldin cnm kurallarımız hergün en az 5 paylaşımda bıulunmak
listeye kendi kilonu eklemen
hergün bir arkadaş paylaşımları sayıyor sendeki gününde paylaşımı aksatmadan sayım yapmak
temel kurallarımız bunlar ama anane sana kuralları ve tanııtım formunu paylaşır:42:

Back
X