Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Büyüdüm anne..
Anlattığın masallar kadar masum değilmiş hiç kimse..
Masallarla uyurdum ya,
Ayakta uyuyorum artık yalanlarla..

Adın kadar hiçbir kelime kutsal değil..
Cennet ayaklarının altında değil,
Cennet sensin annem,
Bunun nesi garip!

Ağlayınca giden geri gelmiyormuş anne..
Ağlayınca kimse istediğini yapmıyormuş..
Sen yanlış öğretmişsin bana..
Sol yanımı çiğneyerek giden adamı,
Ağlayarak bekliyorum hala..

Öğrendim!
İnsanın bir tek cam kırıklarıyla kanamazmış teni..
Hayal kırıklıkları her gün kanatabilirmiş yüreğini..

Ezberledim merak etme anne!
Üç öğün yemek yemekle büyümezmiş her zaman insan..
Üç öğün gözyaşı içmeliymiş kimi zaman..

Aşktan ağzım yandı anne..
Canım yandı..
Solum yandı..
Nefesim tıkandı..
Bir numara büyük geldi bu hayat bana,
Anne, beni sil baştan doğursana!
bu nasıl bir şiir bitirdibeni yaaa harikasını<bende anneme okuyacağım tşk ederim. çok hoşumagitti.
beni takıma davet ettiğiniz için çok teşekkür ediyorumm :))

ben geldimm..
kendimi tanıtayım
23 yasında 1,73 boyunda ve 83 kiloyum
dikkat etmeye başlasam kilo verebiliyordum ama malesef işe başladığımdan beri kilo veremiyorum devamlı alıyorum ve birden 90 a fırlamaktan korkuyorum..
Yarından itibaren takımla beraber zayıflamak istiyorum
hedefim 68 kilo (simdilik) :))
herkese tekrardan merhaba!!
cnm takımımıza hoş geldin. hep beraber inş. zayıf hatunlar olacağız :))

canim demek oluyorki sen 1 mil yapmissin .yapabiliyorsan 3 mil yap o daha cok yaktiriyor canim[/QUOTE]
tamam canım çok çok sevdim 3 mile geçeceğim yarın pc evde olduğu sürece yapacağım haftada en az3 gün bunu listeme alıyom çok iyi oldu bu sporu bana anlattığın vallaçok büyük sevaba girdin arkadaşım yaaaa çok sağol. kızım olduğundan dışarı çıkıp yürüyüş yapamıyom amaartık bu spor var istediğim de aç videoyu yap yürüyüşü :D

kizlar gulmeyin sakin ama sabah yapilan spor evladir dedim ve saat 6.30da kalktim ve 6 mile lesli yaptim gene birazdan ana okuluna gidecem ordan gelince islerim yogun onlari halledecem spora vaktim olmaz dedim sonra ve yaptim.belki biseyler gitmistir dedim tartiya ciktim .alcak tarti 100 gr fazla geldim bugungu gostergeyle 58.100 um ve cok uzgunum ya:47:

bu aradadun sabah yedigimin ustundeyim gun icinde bir kac tane kabak cekirdegi citledim baktim yagli biraktim yemedim bide aksam 9da iki mandalina yedim .daha kahvaltida etmedim inanin sabah buyuk bir aclikla uyandim ama spordan sonra acligim kayboldu :)))))

kızlar dün uğradım maalesef internet bağlantısı yoktu gelemedim keyifler nasıl
bu arada ganfed harikasın

bizde bu gün haftasonu olduğu için geç kalktım 10.20

kizlar gulmeyin sakin ama sabah yapilan spor evladir dedim ve saat 6.30da kalktim ve 6 mile lesli yaptim gene birazdan ana okuluna gidecem ordan gelince islerim yogun onlari halledecem spora vaktim olmaz dedim sonra ve yaptim.belki biseyler gitmistir dedim tartiya ciktim .alcak tarti 100 gr fazla geldim bugungu gostergeyle 58.100 um ve cok uzgunum ya:47:

helal sana çok azimlisin arkadaşım tebrik ederim .seni. kilon için de sakın üzülme bende bi hevesle bu sabah tartıldım kaçamak yapmıyom 54.5 çıktım çok sinirli ve üzgünüm ama kesin benim tartıda bi salaklık var sonra tartıldım 55.5 sonra yine kartıldım 56.3 gösterdi. hepsini 3 kere tartıldım

kızlar dün uğradım maalesef internet bağlantısı yoktu gelemedim keyifler nasıl
bu arada ganfed harikasın

canım bizimde internette bi sorun var sanırım gidip geliyo durmadan. zor yazıp okuyom valla iyiyiz işte kilocuklarla başımız biraz dertte :D sen nasılsın

hepinize kocaman günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım

bende noral düşük yazdım yaaa kilomla başım belada dikkat ettikçe sporu fazlalaştırdıkça tartı fazlagösteriyo noralman çökük bi gündeyim.

akşamyapmadan leslie 3 yaptım gece saat 01.15 e kadar gece gece :))) kızımdan anca vakit bulabildim çünkü dün leslie 1.2.3 yapmış oldum kalçahareketlerimi ve 10 dk. bisiklet tabi bunlar dünde kaldı bugün yine aynı şekilde devam. şimdi evi toplayacağım klasik ev işi yani sonra yine yazarım size arkadaşlar.

ayrıca tartı markası olarak arzum kullanan varmı sizde bu tarz sorunlar oluyor mu? sinir ediyo bu baskül beni yeni aldık ama bi anormal hissediyom:47:

geliyom gidiyom kimsecikler yok KIZLAR NERDESİNİZ moralim bozuk desteğinizi istiyom.

kızlar acil cevap bekliyom bu leslie nin kalça ve basen çalıştıranı varmı? varsa isim veya uygunsa link falan verir misiniz bana? kafayı yiyeceğim ya bırakacağım diyeti sporu yada deli gibi asılacağım yani yahep yada hiç olacak

selam arkadaslar... sizinle ilk günümdü ama hiç güzel başlayamadım :(

sabah 8 de uyandım işe geç kalıyorum diye hiçbişi yiyemedim
e bizim iş cok streslii vakit olmuyor yemeğe anca öğleni bekledim
12.30 da yarım simit bir de ufak kare tost yedim :( 2 bardak cay ile..

Selamlar.Ben bir zamanlar ilac tedavisiyle aldigim kilolari burada 7. takimda vermistim.Simdide bunalimdan,kafaya takmaktan cooook kilo aldim yaaa:(
Kizlar benide alin araniza.kiyafetlerim olmuyor artik yaa.esimden bile utaniyorum.2,5 ay icinde 7 kilo aldim.
Ama diyete basladimmi azimliyimdir,birakmam.Ganfed de bilir bunu.Ganfed le cok güzel kilolar vermistik.Mümkünse yarin hemen listeye alinmak istiyorum.

ya sorma bende uyuz oluomm kadın nasıl cocuk yaptı bılmem:))

ya o kdr yaptım bugun tartılıyım dedım aynı yerımde duruom delırdım ya:(ama pes etmek yok
spora başladın vucut az biraz su tutuyo olabılır bence sabır....
canim saat kacta ve hangi kanalda cikiyor bu ebru salli hanim:))bende yapmayi dusunuyom da:46:
eveeeet bende merak ettim...ya haftasonu da varmı bu hatunun programı
yediklerime gelincesabah gunumuz vardi oraya gittim bayagi kacirdim galiba hanimlarimiz cok marifetli ya tutasmixorum kendimi:))ama yediklerimi en azindan yakmak icin lesli yapicam simdikacamak yok artik:47:
en azında çözüm bulmuşşun spor harıkasın ganfedim...
kizlar yazin hemen ben bugun 6 mile leslie yaptim 1 saatte oglumla spor yaptim.yani toplamda 2.30 saat spor yapmis oldum .heryerim sizliyor artik:8::8::8:
sonuçlarını düşün motıve et kendını bebişim....
menumu de yazayım
ayrıca mutsuz uyandım bugun tartıldım ve gram oynamamıs tebrık edıyorum kendımı hemde kacamaksız nerdeyse ama hastalancam bugun yarın karnım kup gıbı kızlar
ogle bır tabak patlıcanlı etlı bır yemek
aksam bır adet ton balıgı
arada kucuk bır sutlac
hastalancam diyosun regl oncesi 1 kilo fazla çıkmıyomuyuz hep -1 kılo olarak duşun berenım...
bu haftaki sütümüz çok güzel çıktı yoğurt yapcam ama cnm sütlaç çekti bak:56: afiyet olsun
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz senı keserimmmmm ne sütlacı.......
kızlar 36 dakika leslie yaptım ilk defa ve böyle birşey olduğunu 40 dakika falan önce öğrendim çok eğlenceli bir sürü para verip eve koşu bandı alacaktık yürüyüşe çıkamıyorum diye gerek kalmadı. hiç para vermeden yürüyüş yapıyom evde. çok sevdim.kalça hareketlerimi de yaptım şimdi bisiklete binmeye gidiyom sonra görüşürüz.
leslie çok ekonomık evde olabilen için spor salonuna gitmeden hoca eşliğinde harikaa...
Maviyesil 16

gerbera 7

ganfed 14

bahayk 11

berenim 12

ecemavi 9

anane 15

ansa 16

masallah bize kizlar:nazar::) maviyesilcim bugunun mesaj sayimi sende siramizi hic aksatmadan goturelim:)
mavi yeşille birinci olmuşuzzz.....vay beee...ellerine sağlık ananecim...
Iyi aksamlar kizlar ben bu yogunluktan cok yoruldum derken bide basima ders isi cikti ankara universtesinde babamin bi arkadasinin ingilizce derslerine gircem her persembe sabah 8.30 12 arasi iyimi oldu kotumu bilemedim derslerimide aksatmamaya calisiyorum ayni sekilde sporuda ama her an uyumak istiyorum haftasonlarini iple ceker oldum 1ay once evde sıkıntidan patliyodum ustelik ne tezat bu..ve pasta istiyorum kestaneli cikolatali olsun oooffff ben bugun tartildim canlarim 68.7gosteriyodu listemizi simdi cikarip eklicem carsambadan carsambaya tartilirim artik sizde cuma sabahina kadar eklersiniz bugun ders calisasimda yok gidip yaticam kizlar kendinize iyi bakin:)
sen kaç parcaya bölüncen annem ya uzuluyorum valla cok yoruyosun sankı kendini...

kızlar ne diycem size doğumdan sonra 3 ayda 10 kilo verdim bunuda koşu yapmaya ve diyete borçluyum.

termal sauna şort diye bi şort var o çok iyi hepinize tavsiye ederim spora giderken giyiyordum ve eve geldiğimde sırılsıklam ter. çokta uygun fiyatı 25 liraya mı ne almıştım internetten tuzuda var onu da sürebiliyorsun daha etkili oluyo. şimdi lesli yaparken giyeceğim daha çok terletiyor. kalça sorunum olduğu için şort aldım yeleğide var.

paylaşmak istedim sizlerle.
ben doğumdan sonra 3 ayda 10 kılo almıştımmmm rezilim yaaa...
beni takıma davet ettiğiniz için çok teşekkür ediyorumm :))

ben geldimm..
kendimi tanıtayım
23 yasında 1,73 boyunda ve 83 kiloyum
dikkat etmeye başlasam kilo verebiliyordum ama malesef işe başladığımdan beri kilo veremiyorum devamlı alıyorum ve birden 90 a fırlamaktan korkuyorum..
Yarından itibaren takımla beraber zayıflamak istiyorum
hedefim 68 kilo (simdilik) :))
herkese tekrardan merhaba!!
canım hoşgeldin aramıza....
gunaydin tum hanimlara cikirt dukkani ben actim dokulun bakiim:46::5:
rastgellleeeeeeee....
ya moralını bozama su toplamışsındır...dun günde pasta börek falan yedin ya...bu gun proteıne ağırlık ver biraz...
helal sana çok azimlisin arkadaşım tebrik ederim .seni. kilon için de sakın üzülme bende bi hevesle bu sabah tartıldım kaçamak yapmıyom 54.5 çıktım çok sinirli ve üzgünüm ama kesin benim tartıda bi salaklık var sonra tartıldım 55.5 sonra yine kartıldım 56.3 gösterdi. hepsini 3 kere tartıldım
komşun falan yok mu tartıları varsa bide onlarda tartıl tartının yer değişikliği durumunda da olabiliyo böle şeyler...

bende noral düşük yazdım yaaa kilomla başım belada dikkat ettikçe sporu fazlalaştırdıkça tartı fazlagösteriyo noralman çökük bi gündeyim.

akşamyapmadan leslie 3 yaptım gece saat 01.15 e kadar gece gece :))) kızımdan anca vakit bulabildim çünkü dün leslie 1.2.3 yapmış oldum kalçahareketlerimi ve 10 dk. bisiklet tabi bunlar dünde kaldı bugün yine aynı şekilde devam. şimdi evi toplayacağım klasik ev işi yani sonra yine yazarım size arkadaşlar.

ayrıca tartı markası olarak arzum kullanan varmı sizde bu tarz sorunlar oluyor mu? sinir ediyo bu baskül beni yeni aldık ama bi anormal hissediyom:47:
pekı sen kendini nasıl hissediyosun kılo almış gibimisin bence sporu arttırdın ya onun şişliği bu sakın ol bikaç güne düzeliceğini düşünüyorum...
geliyom gidiyom kimsecikler yok KIZLAR NERDESİNİZ moralim bozuk desteğinizi istiyom.
kıyamammmmm canım yapma yaaa....sen azımlı bi kızsın olma böle...elma limon karabiber tarcın karanfil karışımı caydan yapıp içsene bi çok iyi gelicek hadi kuzum...
kızlar acil cevap bekliyom bu leslie nin kalça ve basen çalıştıranı varmı? varsa isim veya uygunsa link falan verir misiniz bana? kafayı yiyeceğim ya bırakacağım diyeti sporu yada deli gibi asılacağım yani yahep yada hiç olacak
you tube da buna benze birsürü video var bira incele istersen ama bahar kızıyorum sana çok yıpratıyosun kendini...:19:

***7. TAKIM 287. ETAP***
Ganfed(54)227. ETAPTA AYRILAN ÜYENİN KİLOSU 60'A BÖLÜNDÜ
maviyesil1999 (70,5/)
anşaa (72.0/71,6/0,4/%0,63)
ecemavi (72.8/ KİLOSU İKİYE BÖLÜNDÜ
ananee (69.3/68.7/0.6/%0.87)KİLOSU İKİYE BÖLÜNDÜ
gerbera1987 (90,9/90,5/0,4/%0,44)
Berenim(85.5/
KİLOSU İKİYE BÖLÜNDÜ
7. Takım Ortalaması:%

Selamlar.Ben bir zamanlar ilac tedavisiyle aldigim kilolari burada 7. takimda vermistim.Simdide bunalimdan,kafaya takmaktan cooook kilo aldim yaaa:(
Kizlar benide alin araniza.kiyafetlerim olmuyor artik yaa.esimden bile utaniyorum.2,5 ay icinde 7 kilo aldim.
Ama diyete basladimmi azimliyimdir,birakmam.Ganfed de bilir bunu.Ganfed le cok güzel kilolar vermistik.Mümkünse yarin hemen listeye alinmak istiyorum.

ananecim yerimiz varmı azeri takımımızın eskı uyelerinden mezun etmıştık gecen sene yanlış hatırlamıyosam...azericim inşallah vardır da senı tekrar buralarda görürüz...:16:

ananecim yerimiz varmı azeri takımımızın eskı uyelerinden mezun etmıştık gecen sene yanlış hatırlamıyosam...azericim inşallah vardır da senı tekrar buralarda görürüz...:16:

evet canikom senle Ganfed ve ben ayni takimdaydik.yani burada.ben 55 kiloyla mezun olmustum.kilomu ta iki ay öncesine kadar korudum ama ikibucuk ayda 7 kilo alarak rekor kirdim.

selam arkadaşım hem tost hem simit bence olmadı. keske birini tercih etseydin. bence

yok anşaacım kilo vermiş gibi hissediyorum aksine çok vermiş gibi hissediyom kot pantolonlarım likralı onlardan bile anlıyom. verdim ama benim bu akılsız tartım saçmalıyo

canım yaaa bizim burada komşuluk yok gibi apartman 3 katlı ilk katta ben ortada eşimin halası yaşlı en üsttede kayınvaliden tartı yok yani. saat 15 gibi tekrar tartıldım 54.8 gösterdi şimdide. ayyyyy delirticek bu tartı beni.

o dediğin elmalı limonlu çayı doğum sonrası kilolarda çok içmiştim yağ yakmaya yardımcı iyi hatırlattın yapacağım şimdi yeşilçay içeyim.

leslie 1 yaptım 3 tur 20 defadan 2 değişik kalça hareketlerimi yerde yaptım 120 defa 15dk bisiklete bindim.

menümüde yazayım

sabah 11 de kahvaltı yaptım geç kalkıyom 3 gündür. yarından itibaren erken kalkmalıyım. neyse;
2 etimek 3 siyah 2 yeşil zeytin 1 fincan çay

ara
1 tane portakal

şimdilik 1 lt suyumu bitirdim.

anşaacım kızma bana çünkü çok dikkat ediyom valla bi akşam kaçtı birazcık oda yatmadan lesli3 yaptım karlışamıştır yediklerimi. ama bu çabama tartı böyle yaptı canım sıkıldı ama karar verdim tartı salak. eşim dediyo değişme var diye. kendim de hissediyom çünkü.

cnm benımde ole pes etme sıklasıyoruzz

burdayız cnm ancak ısler gucler vardı ancak bıtırdık

baya bı karbonhıdrat ama duzene gırcegını tahmın edıorum olur bole bazı gunlerde cnm bu arada hosgeldın
slm hosgeldın cnm

sabah kahvaltım yumurta peynır zeytın

10da ebru sallı ıle platesımı yaptım ama 30dk oldu bu sefer cunku kurana yetıstım

kurandan sonra 2 kasık bulgur pılavı ıle tursu yedım

bırde elma yedım sımdı 5-6 gıbı yemegımı yerım

Back
X