Hemen canim:)
Super ya ne diyimki ben haftaya cuma iyi sonuc cikmazsa suc tartidadir bil yani
Canim seni listeye eklemeden once hangi etapta ayrildigini bilmemiz lazim izne ciktin sanirim? Mezun olduysan sorun degil ama sanirsam izne ayrilmistin sure aşimi ve diskalifiye olma durumunda var bu hafta ekleyemeyiz seni malesef
:) evet cok ise yariyo bende kullaniyorum sorunlu bolgelerimiz ayni zaten seninle tesekkurler bilgi icin
yogurt yee
Kemer ve yelek olarakta var canim gobegin icin
Sebep ortaya cikti
:) zekice bravo vede :)
Ben acikogretimde okuyorum suanda ankarada yasiyorum universteye hazirlaniyorum:)
Hosgeldin canim kurallari okur formunu doldurursun insallah beraberce kilolari veririz:)
Spor kaslari sisirmis olabilir canim
O tarti kesinlikle yanlis canim..
Yaziyorum sporlarini:) ya bende elektronik kullaniyodum ama bence en iyisi mekanik olaanlar simdi ondan var evde cokta memnunum
:) hemen alalim o zaman hosgeldin:)
Aliyorum canim
Erken kalkmakta metabolizmanin calismasini yani hizli kilo vermeyi saglar canim:)
:) kimin kaynanasiii
Offf of:) az ye kiz bi lokma benim icinde ye:) ben bu yuruyusu spor olarak yaziyimmi?
Insallah canim
Canim bahayk eski uye dsds yi bi hafta beklesek daha iyi olmazmi aklima hep canan geliyoda
kiz ne yogurdu 3 gun once yazmistim o mesaji:))))))))))))))))))))))))) bugun sabahtan beri bisey yemedim ama aksam bir patlican bir kabak bir tanede sogan dolmasini iki kayik yogurtla ekmeksiz yedim ne yapiim sabahtan yogundum yemege firsatim olmadi aksamda dayanamadim yedimamaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bugun 6 mil lesliden sonra oglen vaktide 1 saat yuruyus yaptim hemde topuklu cizmeyle .o nasil oluyor demeyin oldu iste ayaklarim sis su anda