Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizin kac yasinda canim . haklisin cocuklarla zor oluyor is yapmasi ama cok sirinler ya.hele gecen benimkini goreydin bi baktim tuzlugun kapagini acmis butun mutfak tuz:))))bagirdim cigirdim ama ne fayda olan olmustu bikere![]()
halledersin azericim 2 ayda atarsın hepsini inşallah....evet canikom senle Ganfed ve ben ayni takimdaydik.yani burada.ben 55 kiloyla mezun olmustum.kilomu ta iki ay öncesine kadar korudum ama ikibucuk ayda 7 kilo alarak rekor kirdim.
o zaman sorun yok....anşaacım kızma bana çünkü çok dikkat ediyom valla bi akşam kaçtı birazcık oda yatmadan lesli3 yaptım karlışamıştır yediklerimi. ama bu çabama tartı böyle yaptı canım sıkıldı ama karar verdim tartı salak. eşim dediyo değişme var diye. kendim de hissediyom çünkü.
oyy oyyy bayılırım ama bayılmıycammm...kız sen nıye tarifleri paylaşıyon burda....salata falan yap barı....ay bugün tam 3.5 - 4 saat arası yürüdüm gezdim gezdim sonra akşam yemeği olarak simit peynir yedim yarın püre yapcam kendime tarifide değişik adana püresi bu patatesleri haşlıyorsun sonra eziyon ama topaklı kalması daha iyi tamamen ezmiyorsun sonra tencerede soğan kavuruyorsun yemek yapar gibi minik minik doğruyorsun kavrulunca üzerine salça koyuyorsun salça kavrulurken altını kapat patatesi koy karıştır hızlı hızlı enfes ötesi güzel bişey yani anlatamam bu güzelliği![]()
yılbaşı mı o ne ....ben gene calışıyorummm....yılbaşında teyzemlerdeyiz:18::18:ya diyet
![]()
canım ellerine emeğine sağlık12/12/2012 carsamba mesaj sayımıdır
anane-------------------34
gerbera-----------------11
anşa--------------------1(izinli)
maviyeesil--------------16
ganfed------------------25
bahayk------------------13
berenim2012-------------6
dsds--------------------2 (yenı uye)
çarşamba akşamdan bu saate kadar....hadi kızlar çok sallanıyoruz...Kizlar bizim listede en gec 12ye hazir olurmu olmazsa gerbera sana kalcak sanirim ya her haftada sana yuklemek istemiyorum insallah hazir olur
bende aynı işlemi pazar günu yaptırdımKizlar bugun spor yapamadim amaaa kuafore gittim sacimin altini azcigini sari yaptirdim sevindirik oldum bu degisiklige ihtiyacim varmis bide bugun trabzon hurmasi kacamagim oldu ama canim cok cekiyodu
hadi tam gaz devam annanem...süpper olucaksın az yolun kaldı...anşacım ben bu kadar caba sarf etmezsem ne kilom gider ne fiziğim iyi olur nede okul kazanırım yapmak zorundayım sonuçları için:)
senı almazmıyız canımmm azımlı hatunların takımına tekrar hoşgeldin...esracım takıma alınmadım mı şimdi onu anlamadım bi açıklık getirir misin
CEVİZLİ KURABİYEEEEEE yemış kızlar......sabah kilomu bildireceğim kızlar birde tartıyı yarın servise götüreceğim garantisi var.
yarından itibaren erken kalkacağım. belkide kilo farkı ondan değişik çıkıyo bilmiyom herşeyi düşüne biliyom.
akşam yemeğimide yazayım size
2 kepçe mercimek çorbası kızarmış tavuk aldı eşim dışarıdan ondan yedim bi de küçük bi kase yoğurt
4 fincan yağ yakıcı çay varya elma limon tarçın falan ondan içtim.birde ceviz kadar kurabiye
54,4 harikasın bacım diycek laf yok....günaydın kızlar
kilomu bildireyim 54.4 çıktım bu sabah moralimbirazdaha iyi. şimdi kahvaltı yapıcam görüşürüz öptümmm
hai rastgele inşallah....7. TAKIM 287. ETAP***
Ganfed(54/58.7/-4.7/%-7.83)227. ETAPTA AYRILAN ÜYENİN KİLOSU 60'A BÖLÜNDÜ
maviyesil1999 (70,5/)
anşaa (72.0/71,6/0,4/%0,63)
ecemavi (72.8/ KİLOSU İKİYE BÖLÜNDÜ
ananee (69.3/68.7/0.6/%0.43)KİLOSU İKİYE BÖLÜNDÜ
gerbera1987 (90,9/90,5/0,4/%0,44)
Berenim(85.5/85.5/0/%0)KİLOSU İKİYE BÖLÜNDÜ
7. Takım Ortalaması:%
süper menu aman bozmamaya calış kuzum...saat 9 da 1 kare tost yedim simdi su içiyorum bol bol :)
öğlen 1 kase mercimek corba içeceğim
akşam da artık 3 ızgara köfte yerim- 1 bardak ayran ile
bugunluk planım programım budurr=)
cnm annanecım eklermısın 40dk ebru sallı ıle plates
biri şu kızı tutsunn maşalllllah süphanallah....nazar değmesin inşallahananecım dun aksamda
2mil leslı 35dk
10dk karın
10dk bel
10dk samba:))
neyı beklıyoruz canım....evet kızlarrr ekleyın ansacım beklıoruzz cnm
***7. TAKIM 287. ETAP***
Ganfed(54/58.7/-4.7/-%0.16)227. ETAPTA AYRILAN ÜYENİN KİLOSU 60'A BÖLÜNDÜ
maviyesil1999 (70,5/69,5/1/1,42)
anşaa (72.0/71,6/0,4/%0,56)
ecemavi (72.8/ KİLOSUNU BİLDİRMEDİ
gerbera1987 (90,9/90,5/0,4/%0,44)
Berenim(85.5/85,5/0/0 ) KİLOSU İKİYE BÖLÜNDÜ
7. Takım Ortalaması:%0.38
***7. TAKIM 287. ETAP***
Ganfed(54/58.7/-4.7/-%0.16)227. ETAPTA AYRILAN ÜYENİN KİLOSU 60'A BÖLÜNDÜ
maviyesil1999 (70,5/69,5/1/1,42)
anşaa (72.0/71,6/0,4/%0,56)
ecemavi (72.8/ KİLOSUNU BİLDİRMEDİ
gerbera1987 (90,5/90/0,5/%0,55)
Berenim(85.5/85,5/0/0 ) KİLOSU İKİYE BÖLÜNDÜ
Bahayk(64.4/54.4/10/%0.35)243. ETAPTA AYRILAN ÜYRNİN KİLOSU 44'E BÖLÜNDÜ
7. Takım Ortalaması:%0.38
bunlar eskı kankıler kızlar...sagol tatlim ekledigin icin.seviyom seniiii![]()
kızlar ben eve yeni girdim ama kilomu bildirmeye yetişemedim maalesef bundan sonra perşembeleri bildirim yapacam inş bizde perşembe cuma haftasonu olunca maalesef hep biryerlere gitmemiz gerekiyor
geçen hafta umredeydim ve bunu bildirmiştim yani izinli sayılmak istediğimi ama bu hafta cezama razıyım dışarda arkadaştaydık
kızlar ben eve yeni girdim ama kilomu bildirmeye yetişemedim maalesef bundan sonra perşembeleri bildirim yapacam inş bizde perşembe cuma haftasonu olunca maalesef hep biryerlere gitmemiz gerekiyor
geçen hafta umredeydim ve bunu bildirmiştim yani izinli sayılmak istediğimi ama bu hafta cezama razıyım dışarda arkadaştaydık
:) ne demekananecim duzeltme icin ts ederim demekki yanlis yapmisim hesaplamayi![]()
tesekkur ederim bendetamam canim gelmezse ben eklerimmerak etme
canım ben kuralları ekledigimde acıklamıstım simdi 55 kilosun mesela gecen hafta bu hafta 54 oldun 55/54/1/%1.818 cıktı verdiğin kiloyu 100le carpıp önceki haftadaki kilona bölüyosun.. 1.818 cıktı 3.rakam 5ve üzeriyse yuvarlama yapıyoruz ve 1.82 oluyo:)canım ara öğün yapmayı unutma metobolizma hızlanması için bence
günaydın canım sizçok azimlisiniz valla kızlar azıcık banada bulaştırın
esracım listeye alınmayacağım diye çok üzüldüm akşam listeye alamayızgibisine bi mesajın vardı. üzüldüm akşam çok ama şimdi kendimi görünce çok sevindim.hesaplamalar konusunda yardımcı olur musun müsait bi zamanda beraber bi örnek yapalım mı?
yaptınmı canım tartın farklı bi rakam göstercekir kesin duzelince inşallah iyi olur. ben 5.takıma mesaj attım sağolsunlar döndüler onlarda etabını öğrenince aldım listeye canım:)dışarı çıktım geldim kimsecikler yok burda. tartımı servise verdim servisdeki kızda tartıldı başka başka çıktı. tamire verdik bakalım ne olacak inş. yapılır beni zayıf gösterir :))
leslie 5 yapamadım 3 falan yapayım benim kız uyanamadan
naptın sacınaa:) 1ocakta calısıyomusun peki ya ben sana uzuluyorum be bi mesai saatin olsa super olcak..halledersin azericim 2 ayda atarsın hepsini inşallah....
o zaman sorun yok....
oyy oyyy bayılırım ama bayılmıycammm...kız sen nıye tarifleri paylaşıyon burda....salata falan yap barı....
yılbaşı mı o ne ....ben gene calışıyorummm....
canım ellerine emeğine sağlık
çarşamba akşamdan bu saate kadar....hadi kızlar çok sallanıyoruz...
bende aynı işlemi pazar günu yaptırdım
hadi tam gaz devam annanem...süpper olucaksın az yolun kaldı...
senı almazmıyız canımmm azımlı hatunların takımına tekrar hoşgeldin...
CEVİZLİ KURABİYEEEEEE yemış kızlar......
54,4 harikasın bacım diycek laf yok....
hai rastgele inşallah....
süper menu aman bozmamaya calış kuzum...
biri şu kızı tutsunn maşalllllah süphanallah....nazar değmesin inşallah
neyı beklıyoruz canım....
yanlış hesaplamısım özür dilerimmmmm
bunlar eskı kankıler kızlar...
bencede cezayı hakettin![]()
saphiradan haber yokmu kızlar
nasıl vergi yok canım anlayamadımburada herşey çok pahalı uyduruk bir masaya 60 lr verdik
tr 30 yada 40 alınır
hemde daha kalitelisi birde burda vergide yok yani
canım sayımlar birer günlük sırayla gidicek artık ozellikle aksamasın diye..kızlar dun mısafırım vardı cocuklu bu yuzden gıremedım kusura bakmayın lutfen eve gıdınce dunun ve bgunun sayımlarını yapıcam
tekrar hoşgeldin:) ben menunde hiç sebze göremedim canım bide sen bu yarışmaya yenımı katıldın eskiden yarışmışmıydın?saat 9 da 1 kare tost yedim simdi su içiyorum bol bol :)
öğlen 1 kase mercimek corba içeceğim
akşam da artık 3 ızgara köfte yerim- 1 bardak ayran ile
bugunluk planım programım budurr=)
samba ne beananecım dun aksamda
2mil leslı 35dk
10dk karın
10dk bel
10dk samba:))
ne demek yeterki birinci ol:) canım grup benım resimlerle doldu utanıyorum artıkınoo resım ıstıyoruzz
senden de cnmmmm
hehehe yukseldımpP tsk cnm
en son konuştğumuzda iyiydi:) canım haberin olsun 3 haftadır kilo bildiriminde buunmuyosun haftanın en musaıt gununu kendıne tartı gunu yapmalısın en azındansaphiradan haber yokmu kızlar