Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kizin kac yasinda canim . haklisin cocuklarla zor oluyor is yapmasi ama cok sirinler ya.hele gecen benimkini goreydin bi baktim tuzlugun kapagini acmis butun mutfak tuz:))))bagirdim cigirdim ama ne fayda olan olmustu bikere:1:

canım bu mesajını yeni gördüm 1tane kızım var 15 aylık. :DDD bizimkide heryerde geziyo yatağının altında çekmeceler var ordan eşyaları çıkarıp savuruyor heryere çaydanlıklar yerde mutfakta bulaşık leğeni ne ararsan bizim mutfak eşyaları yerde toplarkende spor yapıyom valla oyuncaklar oturma odasında heryerde :DD cadı kızım benim. senin kaç çocuğun var kızmı erkek mi yaşı kaç

dışarıya çıkamadım saat 14.00 kayınvalideme kızımı bırakacaktım o çıktı onun gelmesini bekliyom bu arada bi leslie daha yapayım bari kızım uyudu. kalça hareketlerimide yaptım. sadece bisiklet kaldı birde leslie5 yapayım bakalım.

dışarı çıktım geldim kimsecikler yok burda. tartımı servise verdim servisdeki kızda tartıldı başka başka çıktı. tamire verdik bakalım ne olacak inş. yapılır beni zayıf gösterir :))

leslie 5 yapamadım 3 falan yapayım benim kız uyanamadan

kızlar bugünkü menümü ve sporumu yazayım

sabah

2 galeta 3 siyah 2 yeşil zeytin 1 kkpeynir 2 fincan çay

ara
türk kahvesi

öğle
2 yk tazefasülye yemeği

ara
1 yeşil elma

leslie1 ve 3 yaptım kalça hareketlerimi birde.

akşamıda sonra yazarım

selam canlar menumu yazaym bir kase corba iki yemek kaşığı ıspanak aksam da bir tabak kabak yemegi acaba tartı beni de güldürecekmı

evet canikom senle Ganfed ve ben ayni takimdaydik.yani burada.ben 55 kiloyla mezun olmustum.kilomu ta iki ay öncesine kadar korudum ama ikibucuk ayda 7 kilo alarak rekor kirdim.
halledersin azericim 2 ayda atarsın hepsini inşallah....
anşaacım kızma bana çünkü çok dikkat ediyom valla bi akşam kaçtı birazcık oda yatmadan lesli3 yaptım karlışamıştır yediklerimi. ama bu çabama tartı böyle yaptı canım sıkıldı ama karar verdim tartı salak. eşim dediyo değişme var diye. kendim de hissediyom çünkü.
o zaman sorun yok....
ay bugün tam 3.5 - 4 saat arası yürüdüm gezdim gezdim sonra akşam yemeği olarak simit peynir yedim yarın püre yapcam kendime tarifide değişik adana püresi bu patatesleri haşlıyorsun sonra eziyon ama topaklı kalması daha iyi tamamen ezmiyorsun sonra tencerede soğan kavuruyorsun yemek yapar gibi minik minik doğruyorsun kavrulunca üzerine salça koyuyorsun salça kavrulurken altını kapat patatesi koy karıştır hızlı hızlı enfes ötesi güzel bişey yani anlatamam bu güzelliği:56::56:
oyy oyyy bayılırım ama bayılmıycammm...kız sen nıye tarifleri paylaşıyon burda....salata falan yap barı....:14:
yılbaşında teyzemlerdeyiz:32::35::18::18:ya diyet:19:
yılbaşı mı o ne ....ben gene calışıyorummm....:43:
12/12/2012 carsamba mesaj sayımıdır

anane-------------------34
gerbera-----------------11
anşa--------------------1(izinli)
maviyeesil--------------16
ganfed------------------25
bahayk------------------13
berenim2012-------------6
dsds--------------------2 (yenı uye)
canım ellerine emeğine sağlık
Kizlar bizim listede en gec 12ye hazir olurmu olmazsa gerbera sana kalcak sanirim ya her haftada sana yuklemek istemiyorum insallah hazir olur
çarşamba akşamdan bu saate kadar....hadi kızlar çok sallanıyoruz...:ssz:
Kizlar bugun spor yapamadim amaaa kuafore gittim sacimin altini azcigini sari yaptirdim sevindirik oldum bu degisiklige ihtiyacim varmis bide bugun trabzon hurmasi kacamagim oldu ama canim cok cekiyodu
bende aynı işlemi pazar günu yaptırdım:27:
anşacım ben bu kadar caba sarf etmezsem ne kilom gider ne fiziğim iyi olur nede okul kazanırım yapmak zorundayım sonuçları için:)
hadi tam gaz devam annanem...süpper olucaksın az yolun kaldı...
esracım takıma alınmadım mı şimdi onu anlamadım bi açıklık getirir misin
senı almazmıyız canımmm azımlı hatunların takımına tekrar hoşgeldin...
sabah kilomu bildireceğim kızlar birde tartıyı yarın servise götüreceğim garantisi var.

yarından itibaren erken kalkacağım. belkide kilo farkı ondan değişik çıkıyo bilmiyom herşeyi düşüne biliyom.

akşam yemeğimide yazayım size

2 kepçe mercimek çorbası kızarmış tavuk aldı eşim dışarıdan ondan yedim bi de küçük bi kase yoğurt

4 fincan yağ yakıcı çay varya elma limon tarçın falan ondan içtim.birde ceviz kadar kurabiye
CEVİZLİ KURABİYEEEEEE yemış kızlar......:52:
günaydın kızlar

kilomu bildireyim 54.4 çıktım bu sabah moralimbirazdaha iyi. şimdi kahvaltı yapıcam görüşürüz öptümmm
54,4 harikasın bacım diycek laf yok....
7. TAKIM 287. ETAP***
Ganfed(54/58.7/-4.7/%-7.83)227. ETAPTA AYRILAN ÜYENİN KİLOSU 60'A BÖLÜNDÜ
maviyesil1999 (70,5/)
anşaa (72.0/71,6/0,4/%0,63)
ecemavi (72.8/ KİLOSU İKİYE BÖLÜNDÜ
ananee (69.3/68.7/0.6/%0.43)KİLOSU İKİYE BÖLÜNDÜ
gerbera1987 (90,9/90,5/0,4/%0,44)
Berenim(85.5/85.5/0/%0)KİLOSU İKİYE BÖLÜNDÜ
7. Takım Ortalaması:%
hai rastgele inşallah....
saat 9 da 1 kare tost yedim simdi su içiyorum bol bol :)
öğlen 1 kase mercimek corba içeceğim
akşam da artık 3 ızgara köfte yerim- 1 bardak ayran ile

bugunluk planım programım budurr=)
süper menu aman bozmamaya calış kuzum...
cnm annanecım eklermısın 40dk ebru sallı ıle plates

ananecım dun aksamda

2mil leslı 35dk
10dk karın
10dk bel
10dk samba:))
biri şu kızı tutsunn maşalllllah süphanallah....nazar değmesin inşallah:nazar:
evet kızlarrr ekleyın ansacım beklıoruzz cnm
neyı beklıyoruz canım....:ssz:
***7. TAKIM 287. ETAP***

Ganfed(54/58.7/-4.7/-%0.16)227. ETAPTA AYRILAN ÜYENİN KİLOSU 60'A BÖLÜNDÜ
maviyesil1999 (70,5/69,5/1/1,42)
anşaa (72.0/71,6/0,4/%0,56)
ecemavi (72.8/ KİLOSUNU BİLDİRMEDİ
gerbera1987 (90,9/90,5/0,4/%0,44)
Berenim(85.5/85,5/0/0 ) KİLOSU İKİYE BÖLÜNDÜ

7. Takım Ortalaması:%0.38

***7. TAKIM 287. ETAP***

Ganfed(54/58.7/-4.7/-%0.16)227. ETAPTA AYRILAN ÜYENİN KİLOSU 60'A BÖLÜNDÜ
maviyesil1999 (70,5/69,5/1/1,42)
anşaa (72.0/71,6/0,4/%0,56)
ecemavi (72.8/ KİLOSUNU BİLDİRMEDİ
gerbera1987 (90,5/90/0,5/%0,55)
Berenim(85.5/85,5/0/0 ) KİLOSU İKİYE BÖLÜNDÜ
Bahayk(64.4/54.4/10/%0.35)243. ETAPTA AYRILAN ÜYRNİN KİLOSU 44'E BÖLÜNDÜ
7. Takım Ortalaması:%0.38

yanlış hesaplamısım özür dilerimmmmm:5:
sagol tatlim ekledigin icin.seviyom seniiii:38:
bunlar eskı kankıler kızlar...:7:
kızlar ben eve yeni girdim ama kilomu bildirmeye yetişemedim maalesef bundan sonra perşembeleri bildirim yapacam inş bizde perşembe cuma haftasonu olunca maalesef hep biryerlere gitmemiz gerekiyor
geçen hafta umredeydim ve bunu bildirmiştim yani izinli sayılmak istediğimi ama bu hafta cezama razıyım dışarda arkadaştaydık

bencede cezayı hakettin:20:

eve geldim hemen alışverişe çıktık mağlum yarın haftabaşı onun için mesajını görmedim ganfed

burada herşey çok pahalı uyduruk bir masaya 60 lr verdik
tr 30 yada 40 alınır
hemde daha kalitelisi birde burda vergide yok yani

kızlar ben eve yeni girdim ama kilomu bildirmeye yetişemedim maalesef bundan sonra perşembeleri bildirim yapacam inş bizde perşembe cuma haftasonu olunca maalesef hep biryerlere gitmemiz gerekiyor
geçen hafta umredeydim ve bunu bildirmiştim yani izinli sayılmak istediğimi ama bu hafta cezama razıyım dışarda arkadaştaydık

sen nerede yasiyorsun canim?

menümü yazayim:

sabah:
2 dilim cavdar ekmegi
beyaz peynir
6 zeytin
1 haslanmis yumurta
domates,roka,semizotu

öglen:
1 elma

aksam:
kücük bir kase kiymali bamya
1 firinda yagsiz pismis tavuk budu

7. takıma katılma başvuru formu

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için): Azeri kizi

yaşınız:34

işiniz: temizlikci,asci,cocuk bakicisi,ögretmen,egitmen,yönetici,muhasebeci vs......(calismayinca,evde olunca tüm meslekleri yapiyorsun:1:)

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız: zayif olmayi cok seviyorum ama yemek yemegide cok seviyorum.genelde zayif olmaya calisiyorum ama suan ki gibi ipin ucunu kacirdigimda oluyor

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum): bana herkes zayiflamamam gerektigini söyler yüzüm cöktügü icin.ama esim de cok zayif olmami ister.

boyunuz: 1.58

ilk başladığınız kilo:61,5

hedef kilonuz:55

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba: günde 5-6 ögün yaparak zayiflamistim zamaninda bayaa ama bu sefer baska bir yöntem denemek istiyorum.sadece acikinca yemegi düsünüyorum.

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun: 3 aydir dolabimda bekleyen kiyafetlerimi giymeyi düsünüyorum.suan bana hicbir kiyafetim olmadigi icin sadece insan icine cikmaya utaniyorum

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:kendimi yine eskisi gibi begenecegim

ananecim duzeltme icin ts ederim demekki yanlis yapmisim hesaplamayi:43:
:) ne demek
tamam canim gelmezse ben eklerimmerak etme
tesekkur ederim bende
canım ara öğün yapmayı unutma metobolizma hızlanması için bence

günaydın canım sizçok azimlisiniz valla kızlar azıcık banada bulaştırın :D

esracım listeye alınmayacağım diye çok üzüldüm akşam listeye alamayızgibisine bi mesajın vardı. üzüldüm akşam çok ama şimdi kendimi görünce çok sevindim.hesaplamalar konusunda yardımcı olur musun müsait bi zamanda beraber bi örnek yapalım mı?
canım ben kuralları ekledigimde acıklamıstım simdi 55 kilosun mesela gecen hafta bu hafta 54 oldun 55/54/1/%1.818 cıktı verdiğin kiloyu 100le carpıp önceki haftadaki kilona bölüyosun.. 1.818 cıktı 3.rakam 5ve üzeriyse yuvarlama yapıyoruz ve 1.82 oluyo:)
[
dışarı çıktım geldim kimsecikler yok burda. tartımı servise verdim servisdeki kızda tartıldı başka başka çıktı. tamire verdik bakalım ne olacak inş. yapılır beni zayıf gösterir :))

leslie 5 yapamadım 3 falan yapayım benim kız uyanamadan
yaptınmı canım tartın farklı bi rakam göstercekir kesin duzelince inşallah iyi olur. ben 5.takıma mesaj attım sağolsunlar döndüler onlarda etabını öğrenince aldım listeye canım:)
halledersin azericim 2 ayda atarsın hepsini inşallah....

o zaman sorun yok....

oyy oyyy bayılırım ama bayılmıycammm...kız sen nıye tarifleri paylaşıyon burda....salata falan yap barı....:14:

yılbaşı mı o ne ....ben gene calışıyorummm....:43:

canım ellerine emeğine sağlık

çarşamba akşamdan bu saate kadar....hadi kızlar çok sallanıyoruz...:ssz:

bende aynı işlemi pazar günu yaptırdım:27:

hadi tam gaz devam annanem...süpper olucaksın az yolun kaldı...

senı almazmıyız canımmm azımlı hatunların takımına tekrar hoşgeldin...

CEVİZLİ KURABİYEEEEEE yemış kızlar......:52:

54,4 harikasın bacım diycek laf yok....

hai rastgele inşallah....

süper menu aman bozmamaya calış kuzum...

biri şu kızı tutsunn maşalllllah süphanallah....nazar değmesin inşallah:nazar:

neyı beklıyoruz canım....:ssz:

yanlış hesaplamısım özür dilerimmmmm:5:

bunlar eskı kankıler kızlar...:7:

bencede cezayı hakettin:20:
naptın sacınaa:) 1ocakta calısıyomusun peki ya ben sana uzuluyorum be bi mesai saatin olsa super olcak..
saphiradan haber yokmu kızlar

burada herşey çok pahalı uyduruk bir masaya 60 lr verdik
tr 30 yada 40 alınır
hemde daha kalitelisi birde burda vergide yok yani
nasıl vergi yok canım anlayamadım

bahayk 60dk lesli 55dk bisiklet kalça hareketleri

maviyeşil 175dk plates 80dk lesli 130dk egzersiz 10 dk samba :65:

ecemavi 120dk yürüyüş

ganfed lesli5 lesli6 x3 1saat spor 1 saat yürüyüş

anane 540 dk spor

kızlar dun mısafırım vardı cocuklu bu yuzden gıremedım kusura bakmayın lutfen eve gıdınce dunun ve bgunun sayımlarını yapıcam
canım sayımlar birer günlük sırayla gidicek artık ozellikle aksamasın diye..
saat 9 da 1 kare tost yedim simdi su içiyorum bol bol :)
öğlen 1 kase mercimek corba içeceğim
akşam da artık 3 ızgara köfte yerim- 1 bardak ayran ile

bugunluk planım programım budurr=)
tekrar hoşgeldin:) ben menunde hiç sebze göremedim canım bide sen bu yarışmaya yenımı katıldın eskiden yarışmışmıydın?
ananecım dun aksamda

2mil leslı 35dk
10dk karın
10dk bel
10dk samba:))
samba ne be:D supersin valla ayakta alkışlıyorum hazırola gectim:)
oo resım ıstıyoruzz

senden de cnmmmm

hehehe yukseldım:PpP tsk cnm
ne demek yeterki birinci ol:) canım grup benım resimlerle doldu utanıyorum artıkın:D arkadan ense kısmı sarı oldu işte farklı ama ben begendim:)

herkese iyi aksamlarrrr
menümü yazıyorumm

sabah
1 kare tost
ara
1 bardak cay
öğlen
3 kasık pilav azcık tavuk sote( sadece tavuklarını yedim 1 avuç etmez ) + yarım kase mercimek corba
ara
1 tane ikramlık cikolata=))
aksam
2 ızgara köfte 1 parmak boyutunda et .

su: 1 lt:(((( henüz adapte olamadım cok üzülüyorum...

su an karnım aclıktan gurluyo napcam bilmiyorum :(
spor yapmak içn de kendimi cok sisko hissediorm..
bi ra her aksam leslie 3 mil yapıodum ama sanırım simdi 1 mil yapaabileceğim.. bu hafta 1 mil yapsam başlangc için? :)

Back
X