Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

dünkü menümü paylaşmıştım
bugun
sabah
kaşar salçalı tost
ara yok
öğlen
yarım kase corba 2 kasık patates püresi 2 kasık pilav avuc içi kadar tavuk
1 bardak ayran

simdi de bir bardak 2 skeerli cay içeceğim :)
aksam yemek yemicem
sdce güzel bir kahve içmek istiorm:)

takıma katılma başvuru formu

adınız: Pearljam

yaşınız: 20

işiniz: Üni. öğrencisiyim.

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:
Eskiden beri hafif tombiklik vardı ama hiçbir zaman bunun rahatsız edici boyutlara varacağını düşünmemiştim. Geçen yıl bu zamanlar bir baktım 77 kilo olmuşum. Acilen buraya daha sık yazmaya başladım ve 11 kilo verdim :) Sonra ipin ucu kaçtı 66 olmuşken yine 69 oldum eylülde. Şimdi yine burdayım bu kez 50'lere düşmeden bırakmamaya and içtim :) Kilolu olmak aslında çok kötü bir şey. İnsan kendi tarzını istediği gibi ifade edemiyor. Mesela pantolon almak benim için her zaman koca bir kabus ve utanç kaynağı oldu. 44 giydiğim dönemlerde özellikle. (yani 77 kiloyken). Şu an da 40 giyiyorum yine de zorlanıyorum. Çünkü belirli markaların ürettiği ürünler hep zayıf insanlar için. Öyle özeniyorum ki ordan alışveriş yapanlara.. İşte artık bu özenme durumunu bi kenara bırakıp 38 - 36 beden dar kalıp pantolonlar satın almak istiyorum. Kendimi göstermek istiyorum. Kilolu insanların güzellikleri sanki bir tülle örtülü gibi. Ne kadar isteseler de çevrede dikkat çekemiyorlar. Kendilerini rahat hissedemiyorlar. Bunların hepsinden çok sıkıldığım için bu kez sonuna kadar savaşacağım. Kızlar, kilo vermek bizim elimizde! Çikolata, kek, pasta yemeyerek kendimize ceza vermiş olmuyoruz aslında; ödüllendirmiş oluyoruz. Biz kendimizi neden yemekle ödüllendirelim ki? Biz köpek miyiz? Yemek sadece anlık bir zevk. Ama o kiloları verdikten sonraki zayıf vücudumuzun, çevreden aldığımız takdir mesajlarının, ve çevrenin kıskanç bakışlarının verdiği zevk bi ömür sürecek! :21:

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):
Genelde ailedekiler bu tür yorumları yapıyor. Kardeşim çok zayıf olduğu için genellikle, şu kilolarını biraz kardeşine ver filan diyorlar. İşte bu tür şeyler. Eskiden daha çok duyardım ama 77den 66ya indikten sonra hepsi şaşkınlıktan bir şey diyemez oldu:)
50leri gördüğümde asıl merak ediyorum ne diyeceklerini :):)))

boyunuz: 1.67

ilk başladığınız kilo: 77

hedef kilonuz: 58

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:
Çok fazla bir yöntem denemedim aslında. Sadece ekmek yok, şeker hiç yok, hamur işi yok, aburcubur yok. Bol bol yeşil çay ve form çayı içiyorum. Eskisinin 3 katı su içiyorum. Daha fazla hareket etmeye çalışıyorum.

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:
Bundan yukarıda biraz bahsetmiştim ama; Dar skinny jeansler alacağım, dar kazaklar, gömlekler..Hele yazın birbirinden güzel bikiniler, mayolar alacağım inşallah! :)

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:
İnsanın kendine özgüveni geliyor. Çevreden daha fazla takdir ve beğeni alıyorsun. Bu insanın gururunu okşuyor tabi.

:4:
bugun
sabah
kaşar salçalı tost
ara yok
öğlen
1 bardak ayran

aksam yemek yemicem

heey kaşarlı tost yiyeceğine güzelce bir kahvaltı yapsan çok daha iyi olmaz mı? :)
ara da yok :)
pilav ve patates püresi de sağlıklı beslenmek için çok doğru tercihler değil sanki?
kızmayın bana ama :))

supersin canim sen yazdikca kendime nasil kiziyom bi bilsen sen niye yapmiyon sporunu diye
ama bu sabah spor degilde acayip ankara havasi oynadim nasil terledim anlatamam:1:
hahaha bende canim spor yapmak istemeyince güzel hareketli müzikler acarim oynarim 1 saat.dans ta spordur zaten.

aynen benıde sasırtıyor o kdr spor kılo verılmezmı ya

tmm bebem

kız hasta olcan yaz yagmuru deıl bu

of ya o oksuruk ıgrenc bısı..uyutmazzzzzzz ımkanı yok....seyı denedınmı ayak altına vıks surme olayı
Canim bu oksuruk bronsitten geliyo o dahada fena ben hastaneye yaticakmisim gogus hastlklari uzmani nasil nefes aliyosun dedi o derece olmus benimki.. Viks nedir?
anane bılıyormusun ıgrenc fln demıssın ama ben severek yıyorum valla :))) lahana corbama ses yok keserım hepunuzu:))
Gercektenmi ne guzel ya sevmen ruslar bunu yemek niyetine yiyomus bilgine:) sevdiysen ayda bir yap bence
cnm son anda gordum tekrar olsun on ucu saydım en azındn bu arada cok gecmıs olsun

kız bana takılmıyon artık bırıcık rakıbem

yenı arkadaslar hosgelmısler bu arada
Tesekkur ederim canim napalim artik:)
evet doldurup buraya ekliyecen ayricada aktif olarak uygulaniyor sayima gelince
hergun bir kisi gorevlendiriliyor o kisi tum uyelerin mesajlarini sayip buraya ekliyor sayimi az olanlara ceza puani veriliyor hakkini dolduran diskalifiye oluyor canim
:) bugunde sira gerberada
supersin canim sen yazdikca kendime nasil kiziyom bi bilsen sen niye yapmiyon sporunu diye
ama bu sabah spor degilde acayip ankara havasi oynadim nasil terledim anlatamam:1:
Sabah sabah nerden cikti o:) ama iyi yapmissin valla
takıma katılma başvuru formu

adınız: Pearljam

yaşınız: 20

işiniz: Üni. öğrencisiyim.

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:
Eskiden beri hafif tombiklik vardı ama hiçbir zaman bunun rahatsız edici boyutlara varacağını düşünmemiştim. Geçen yıl bu zamanlar bir baktım 77 kilo olmuşum. Acilen buraya daha sık yazmaya başladım ve 11 kilo verdim :) Sonra ipin ucu kaçtı 66 olmuşken yine 69 oldum eylülde. Şimdi yine burdayım bu kez 50'lere düşmeden bırakmamaya and içtim :) Kilolu olmak aslında çok kötü bir şey. İnsan kendi tarzını istediği gibi ifade edemiyor. Mesela pantolon almak benim için her zaman koca bir kabus ve utanç kaynağı oldu. 44 giydiğim dönemlerde özellikle. (yani 77 kiloyken). Şu an da 40 giyiyorum yine de zorlanıyorum. Çünkü belirli markaların ürettiği ürünler hep zayıf insanlar için. Öyle özeniyorum ki ordan alışveriş yapanlara.. İşte artık bu özenme durumunu bi kenara bırakıp 38 - 36 beden dar kalıp pantolonlar satın almak istiyorum. Kendimi göstermek istiyorum. Kilolu insanların güzellikleri sanki bir tülle örtülü gibi. Ne kadar isteseler de çevrede dikkat çekemiyorlar. Kendilerini rahat hissedemiyorlar. Bunların hepsinden çok sıkıldığım için bu kez sonuna kadar savaşacağım. Kızlar, kilo vermek bizim elimizde! Çikolata, kek, pasta yemeyerek kendimize ceza vermiş olmuyoruz aslında; ödüllendirmiş oluyoruz. Biz kendimizi neden yemekle ödüllendirelim ki? Biz köpek miyiz? Yemek sadece anlık bir zevk. Ama o kiloları verdikten sonraki zayıf vücudumuzun, çevreden aldığımız takdir mesajlarının, ve çevrenin kıskanç bakışlarının verdiği zevk bi ömür sürecek! :21:

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):
Genelde ailedekiler bu tür yorumları yapıyor. Kardeşim çok zayıf olduğu için genellikle, şu kilolarını biraz kardeşine ver filan diyorlar. İşte bu tür şeyler. Eskiden daha çok duyardım ama 77den 66ya indikten sonra hepsi şaşkınlıktan bir şey diyemez oldu:)
50leri gördüğümde asıl merak ediyorum ne diyeceklerini :):)))

boyunuz: 1.67

ilk başladığınız kilo: 77

hedef kilonuz: 58

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:
Çok fazla bir yöntem denemedim aslında. Sadece ekmek yok, şeker hiç yok, hamur işi yok, aburcubur yok. Bol bol yeşil çay ve form çayı içiyorum. Eskisinin 3 katı su içiyorum. Daha fazla hareket etmeye çalışıyorum.

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:
Bundan yukarıda biraz bahsetmiştim ama; Dar skinny jeansler alacağım, dar kazaklar, gömlekler..Hele yazın birbirinden güzel bikiniler, mayolar alacağım inşallah! :)

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:
İnsanın kendine özgüveni geliyor. Çevreden daha fazla takdir ve beğeni alıyorsun. Bu insanın gururunu okşuyor tabi.
Bu mesaji bir degil yüz kez falan begenmek istiyorummmm:) hosgeldin tekrardan aramiza skiny jeanlere kavusman dilegiyle:) bide eskiden bi takimdami yarisiyodun ben seni listeye alirken lazim olcak eger oyleyse
hahaha bende canim spor yapmak istemeyince güzel hareketli müzikler acarim oynarim 1 saat.dans ta spordur zaten.
Evet canim hemde cok etkili tabi bende becerebilsem yapardim:)
2 gündür migrenim tutmus,zannedersem ben bugünde spor yapamicam.bakalim artik

Gecmis olsun ya migrende zor canim :(

Kizlar selam :) ben bugunde hastanedeydim gogus hastaliklarina gittim yarin tekrar gidicem ve duruma gore yatisimda olabilirmis simdi oksurmeden saglikli bi uyku ceksem belki gerek kalmaz bilemiyorum kekik iyi geliyomus onu kaynattim astim spreyi aldim insallah cabucak duzelirim bu arada ben yemeden icmeden kesilince bugun panduflarla hirka esofman falan bi ciktim 69du ben bunu 67lere dustum diye yorumladim bakcaz artik:)

Bu mesaji bir degil yüz kez falan begenmek istiyorummmm:) hosgeldin tekrardan aramiza skiny jeanlere kavusman dilegiyle:) bide eskiden bi takimdami yarisiyodun ben seni listeye alirken lazim olcak eger oyleyse

Hoşbulduk tekrar teşekkür ederim inşallah hepimiz kavuşucaz skinnylere :))

Hayır daha önce hiç yarışmada yarışmadım, bu ilk :)

ilk günüm acemilik olur o kadar:D:D:D:D
cnm bende yenı arkadasları sayackmıym bılemedm ama sayaym dedm
Bu kurallardan haberim yoktu. Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. ben de ona göre dikkat edeceğim :)

1. madde aktif olarak uygulanıyor mu?
Uygulanıyorsa da kimin ne kadar mesaj attığını hergün kim hesaplıyor? çok merak ettim de:)) :52:

Bu arada katılım formunu doldurup bu topiğe mi yazacağım?
cnm bız sayhyoruz ve yaynlıyoruz
bugun
sabah
kaşar salçalı tost
ara yok
öğlen
1 bardak ayran

aksam yemek yemicem
cnm sabh toşt yemesen olmuyor mu yanı clhsıyosan kahvltı yapman zor oluyodur eger kılo veryosan menun uygundur
Kizlar selam :) ben bugunde hastanedeydim gogus hastaliklarina gittim yarin tekrar gidicem ve duruma gore yatisimda olabilirmis simdi oksurmeden saglikli bi uyku ceksem belki gerek kalmaz bilemiyorum kekik iyi geliyomus onu kaynattim astim spreyi aldim insallah cabucak duzelirim bu arada ben yemeden icmeden kesilince bugun panduflarla hirka esofman falan bi ciktim 69du ben bunu 67lere dustum diye yorumladim bakcaz artik:)
cnm cok gecms olşn ya ne oldu şana allah siFA versn pekmez de icebilrsn nerde usuttn bu kadar
kızlar teldn yazmaya clisyorum yanlıs yazdklarm oldu kusura bkmayn

canlarrr özledimm yaaaa.....gecmışı okudum ama alıntı yapmadım...
ananecim kuzum rakıbem...gecmış olsun....
yenı uyeleriiz olmuş hoşgelmişler sefa getirmişler...
mavıyeşill lahana çorbası ile gecen sene 10 kılo vermıştim iğrenç falan diil sen uyma bunlara lahana devaaammm:7:
berenın dişleri de çıkar ben gelene kadar inşallah
paşam gelmedi mi yoksa ben mı kaçırdım...
herkese iyi akşamlar diliyorum benım herif nasıl ama:34:akşam göreve gidince aradım dedim kk ya gir foruma geç profilimden takımı görüceksin zaten kızlara haber ver dedim...:ssz:yok ben yapamam ne işim var kadın forumunda falan dedi ama çok can alıcı bi bölgeden yakaladım kendisini:34:evliler anladı...bekarlar sorgulamasın:38:
ama becermiş tosunum....:nazar:
kızlar sabah 10 gibi eve geldim yenı kalktım...ve ufak bi haberim var size...
biliyosunuz maraşta urfada ve hatayda suriyeli göçmenlerin kaldığı kamplar var...ve anşanız ankarayı bitirdi urfaya 21 günlük yanı 3 haftalığına geçici görecli gidio..perşembe abbas yolcuyum....şimdi nasıl yapalım 3 hafta izine mi ayrılıyım yoksa laptopu götürcem ama internet olayı nasıl bilmiyorum...kaptancım ben internet olup olmadığını netleşince haber mi edeyim ne diyosunuz bilemedim...biliyosunuz ben kksız yapamam:38:yarın alışverişe çıkıcam corap camaşır içlik falan alcam kendime askere gidicek gibi hissediyorum kendimi yahu:26:şimdilik izinli sayılmak istiyorum evimi düzenlemem kızımın eşyalarını babannesine götürmem falan lazım foruma giremiyebilirim kımsenın hakkına gecmek istemem kilomu da cumaya kadar bildiremezsem 71,1 olarak bildirmiş oluyum...arada uğramaya calışıcam gitmeden benı özleyin anacığımmm:16:

Son düzenleme:
kızlar selam

ananecım eklermısın

12dk bel bolgesı
13 dk karın
12 dk bel,klça ve bacak kısmı calıstım

bugun bı suru temızlık yaptım..aksamda oglumu uyutup devame decegım ıslerıme...

evet doldurup buraya ekliyecen ayricada aktif olarak uygulaniyor sayima gelince
hergun bir kisi gorevlendiriliyor o kisi tum uyelerin mesajlarini sayip buraya ekliyor sayimi az olanlara ceza puani veriliyor hakkini dolduran diskalifiye oluyor canim

Ama bana sanki kimse 5 mesaj yazmıyormuş gibi geldi,topic cok sessiz, o yüzden merak ettim :)

Son düzenleme:
Bugünkü menüm

Sabah (12de yaptım bugn kahvaltımı)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
yarım domates-salatalık
1 kk peynir
biraz maydanoz
1 fincan yeşil çay
2 ceviz

Ara(15.00)
2 kuru kayısı

Akşam (18.00)
1 yk az yağlı makarna
2 yk ekşili köfte yemeği
Bol salata
3 küçük acı biber turşusu

Ara
yeşil çay

Kahvaltıyı geç ve çok yediğim için öğle yemeği yiyemedim :)

bu sıralar pek keyfimde yok inş bu hava dağılır
yeni gelen arkadaşlar gruba bir dinamiklik getirmişl

Back
X