Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dünkü menümü paylaşmıştım
bugun
sabah
kaşar salçalı tost
ara yok
öğlen
yarım kase corba 2 kasık patates püresi 2 kasık pilav avuc içi kadar tavuk
1 bardak ayran
simdi de bir bardak 2 skeerli cay içeceğim :)
aksam yemek yemicem
sdce güzel bir kahve içmek istiorm:)
hahaha bende canim spor yapmak istemeyince güzel hareketli müzikler acarim oynarim 1 saat.dans ta spordur zaten.supersin canim sen yazdikca kendime nasil kiziyom bi bilsen sen niye yapmiyon sporunu diye
ama bu sabah spor degilde acayip ankara havasi oynadim nasil terledim anlatamam![]()
Canim bu oksuruk bronsitten geliyo o dahada fena ben hastaneye yaticakmisim gogus hastlklari uzmani nasil nefes aliyosun dedi o derece olmus benimki.. Viks nedir?aynen benıde sasırtıyor o kdr spor kılo verılmezmı ya
tmm bebem
kız hasta olcan yaz yagmuru deıl bu
of ya o oksuruk ıgrenc bısı..uyutmazzzzzzz ımkanı yok....seyı denedınmı ayak altına vıks surme olayı
Gercektenmi ne guzel ya sevmen ruslar bunu yemek niyetine yiyomus bilgine:) sevdiysen ayda bir yap benceanane bılıyormusun ıgrenc fln demıssın ama ben severek yıyorum valla :))) lahana corbama ses yok keserım hepunuzu:))
Tesekkur ederim canim napalim artik:)cnm son anda gordum tekrar olsun on ucu saydım en azındn bu arada cok gecmıs olsun
kız bana takılmıyon artık bırıcık rakıbem
yenı arkadaslar hosgelmısler bu arada
:) bugunde sira gerberadaevet doldurup buraya ekliyecen ayricada aktif olarak uygulaniyor sayima gelince
hergun bir kisi gorevlendiriliyor o kisi tum uyelerin mesajlarini sayip buraya ekliyor sayimi az olanlara ceza puani veriliyor hakkini dolduran diskalifiye oluyor canim
Sabah sabah nerden cikti o:) ama iyi yapmissin vallasupersin canim sen yazdikca kendime nasil kiziyom bi bilsen sen niye yapmiyon sporunu diye
ama bu sabah spor degilde acayip ankara havasi oynadim nasil terledim anlatamam![]()
Bu mesaji bir degil yüz kez falan begenmek istiyorummmm:) hosgeldin tekrardan aramiza skiny jeanlere kavusman dilegiyle:) bide eskiden bi takimdami yarisiyodun ben seni listeye alirken lazim olcak eger oyleysetakıma katılma başvuru formu
adınız: Pearljam
yaşınız: 20
işiniz: Üni. öğrencisiyim.
şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:
Eskiden beri hafif tombiklik vardı ama hiçbir zaman bunun rahatsız edici boyutlara varacağını düşünmemiştim. Geçen yıl bu zamanlar bir baktım 77 kilo olmuşum. Acilen buraya daha sık yazmaya başladım ve 11 kilo verdim :) Sonra ipin ucu kaçtı 66 olmuşken yine 69 oldum eylülde. Şimdi yine burdayım bu kez 50'lere düşmeden bırakmamaya and içtim :) Kilolu olmak aslında çok kötü bir şey. İnsan kendi tarzını istediği gibi ifade edemiyor. Mesela pantolon almak benim için her zaman koca bir kabus ve utanç kaynağı oldu. 44 giydiğim dönemlerde özellikle. (yani 77 kiloyken). Şu an da 40 giyiyorum yine de zorlanıyorum. Çünkü belirli markaların ürettiği ürünler hep zayıf insanlar için. Öyle özeniyorum ki ordan alışveriş yapanlara.. İşte artık bu özenme durumunu bi kenara bırakıp 38 - 36 beden dar kalıp pantolonlar satın almak istiyorum. Kendimi göstermek istiyorum. Kilolu insanların güzellikleri sanki bir tülle örtülü gibi. Ne kadar isteseler de çevrede dikkat çekemiyorlar. Kendilerini rahat hissedemiyorlar. Bunların hepsinden çok sıkıldığım için bu kez sonuna kadar savaşacağım. Kızlar, kilo vermek bizim elimizde! Çikolata, kek, pasta yemeyerek kendimize ceza vermiş olmuyoruz aslında; ödüllendirmiş oluyoruz. Biz kendimizi neden yemekle ödüllendirelim ki? Biz köpek miyiz? Yemek sadece anlık bir zevk. Ama o kiloları verdikten sonraki zayıf vücudumuzun, çevreden aldığımız takdir mesajlarının, ve çevrenin kıskanç bakışlarının verdiği zevk bi ömür sürecek!
kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):
Genelde ailedekiler bu tür yorumları yapıyor. Kardeşim çok zayıf olduğu için genellikle, şu kilolarını biraz kardeşine ver filan diyorlar. İşte bu tür şeyler. Eskiden daha çok duyardım ama 77den 66ya indikten sonra hepsi şaşkınlıktan bir şey diyemez oldu:)
50leri gördüğümde asıl merak ediyorum ne diyeceklerini :):)))
boyunuz: 1.67
ilk başladığınız kilo: 77
hedef kilonuz: 58
hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:
Çok fazla bir yöntem denemedim aslında. Sadece ekmek yok, şeker hiç yok, hamur işi yok, aburcubur yok. Bol bol yeşil çay ve form çayı içiyorum. Eskisinin 3 katı su içiyorum. Daha fazla hareket etmeye çalışıyorum.
bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:
Bundan yukarıda biraz bahsetmiştim ama; Dar skinny jeansler alacağım, dar kazaklar, gömlekler..Hele yazın birbirinden güzel bikiniler, mayolar alacağım inşallah! :)
zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:
İnsanın kendine özgüveni geliyor. Çevreden daha fazla takdir ve beğeni alıyorsun. Bu insanın gururunu okşuyor tabi.
Evet canim hemde cok etkili tabi bende becerebilsem yapardim:)hahaha bende canim spor yapmak istemeyince güzel hareketli müzikler acarim oynarim 1 saat.dans ta spordur zaten.
2 gündür migrenim tutmus,zannedersem ben bugünde spor yapamicam.bakalim artik
Bu mesaji bir degil yüz kez falan begenmek istiyorummmm:) hosgeldin tekrardan aramiza skiny jeanlere kavusman dilegiyle:) bide eskiden bi takimdami yarisiyodun ben seni listeye alirken lazim olcak eger oyleyse
cnm bende yenı arkadasları sayackmıym bılemedm ama sayaym dedmilk günüm acemilik olur o kadar![]()
cnm bız sayhyoruz ve yaynlıyoruzBu kurallardan haberim yoktu. Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. ben de ona göre dikkat edeceğim :)
1. madde aktif olarak uygulanıyor mu?
Uygulanıyorsa da kimin ne kadar mesaj attığını hergün kim hesaplıyor? çok merak ettim de:))
Bu arada katılım formunu doldurup bu topiğe mi yazacağım?
cnm sabh toşt yemesen olmuyor mu yanı clhsıyosan kahvltı yapman zor oluyodur eger kılo veryosan menun uygundurdünkü menümü paylaşmıştım
bugun
sabah
kaşar salçalı tost
ara yok
öğlen
yarım kase corba 2 kasık patates püresi 2 kasık pilav avuc içi kadar tavuk
1 bardak ayran
simdi de bir bardak 2 skeerli cay içeceğim :)
aksam yemek yemicem
sdce güzel bir kahve içmek istiorm:)
cnm cok gecms olşn ya ne oldu şana allah siFA versn pekmez de icebilrsn nerde usuttn bu kadarKizlar selam :) ben bugunde hastanedeydim gogus hastaliklarina gittim yarin tekrar gidicem ve duruma gore yatisimda olabilirmis simdi oksurmeden saglikli bi uyku ceksem belki gerek kalmaz bilemiyorum kekik iyi geliyomus onu kaynattim astim spreyi aldim insallah cabucak duzelirim bu arada ben yemeden icmeden kesilince bugun panduflarla hirka esofman falan bi ciktim 69du ben bunu 67lere dustum diye yorumladim bakcaz artik:)
evet doldurup buraya ekliyecen ayricada aktif olarak uygulaniyor sayima gelince
hergun bir kisi gorevlendiriliyor o kisi tum uyelerin mesajlarini sayip buraya ekliyor sayimi az olanlara ceza puani veriliyor hakkini dolduran diskalifiye oluyor canim
paşadan haberi olan varmı arkadaşlar
bu sıralar pek keyfimde yok inş bu hava dağılır
yeni gelen arkadaşlar gruba bir dinamiklik getirmişl