Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

dünkü menümü paylaşmıştım
bugun
sabah
kaşar salçalı tost
ara yok
öğlen
yarım kase corba 2 kasık patates püresi 2 kasık pilav avuc içi kadar tavuk
1 bardak ayran

simdi de bir bardak 2 skeerli cay içeceğim :)
aksam yemek yemicem
sdce güzel bir kahve içmek istiorm:)

:4:

heey kaşarlı tost yiyeceğine güzelce bir kahvaltı yapsan çok daha iyi olmaz mı? :)
ara da yok :)
pilav ve patates püresi de sağlıklı beslenmek için çok doğru tercihler değil sanki?
kızmayın bana ama :))

yok canım yok neden kızayımm..
şöyleki 8.30 iş bası yapıorum- kahavltı yapamadan evden cıkıorum tostu da annem geceden koymus tost makinasına uyanınca fişi taktım evden cıkarkende tostu yanıma aldım...
öğlen yemicektm tost yedm die ama işim cok yorucu saat 1 de bayılcak gibi oldum, br de regl olcam halsizim mecburen aşadaki lokantaya indim orda ev yemeği ne varsa yemek zorunda kaldım, tırtıkladım ama=)
aksam sa kendime hakim olamadım ne yedimi hiç yazmıcam
benim içn rejim yapmak cok zor kendmi alıstırmaya calısıorum bu 1 hafta, deneme haftası zaten:) öle birden dalamıyorum..

Kizlar selam :) ben bugunde hastanedeydim gogus hastaliklarina gittim yarin tekrar gidicem ve duruma gore yatisimda olabilirmis simdi oksurmeden saglikli bi uyku ceksem belki gerek kalmaz bilemiyorum kekik iyi geliyomus onu kaynattim astim spreyi aldim insallah cabucak duzelirim bu arada ben yemeden icmeden kesilince bugun panduflarla hirka esofman falan bi ciktim 69du ben bunu 67lere dustum diye yorumladim bakcaz artik:)

cok geçmiş olsunn... dikkat et kendine su an kilodan cok sağlık önemli:)

cnm sabh toşt yemesen olmuyor mu yanı clhsıyosan kahvltı yapman zor oluyodur eger kılo veryosan menun uygundur

dha hiç tartılmadım. cumaya kdr tartılmayı düşünmüorum cunku regl olcam yarın öbürgün davul gib karnım..
tost yemesem oluyor tabiki ztn her gün tost ymiorm cogu zaman kahvaltım yok:(

Bugünkü menüm

Sabah (12de yaptım bugn kahvaltımı)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
yarım domates-salatalık
1 kk peynir
biraz maydanoz
1 fincan yeşil çay
2 ceviz

Ara(15.00)
2 kuru kayısı

Akşam (18.00)
1 yk az yağlı makarna
2 yk ekşili köfte yemeği
Bol salata
3 küçük acı biber turşusu

Ara
yeşil çay

Kahvaltıyı geç ve çok yediğim için öğle yemeği yiyemedim :)

takdir ettm gene canım cok azimlisin bravo :)

bu sıralar pek keyfimde yok inş bu hava dağılır
yeni gelen arkadaşlar gruba bir dinamiklik getirmişl

keşke o dinamiklik bedenimde de olsa!!! :)

kızlarr
regl olursam kendime gelirim ben başlarım spora =))

tahminimce perşgünü başlayacağım artık her aksam 1 mil leslie yapmaya
1 hafta 1 mil
2. hafta 2 mil böle böle cogaltacağım:)

kızlarr
regl olursam kendime gelirim ben başlarım spora =))

tahminimce perşgünü başlayacağım artık her aksam 1 mil leslie yapmaya
1 hafta 1 mil
2. hafta 2 mil böle böle cogaltacağım:)

benım de reglime 1 2 gün kaldı, ağrıları inceden hissedebiliyorum.. olsak da rahatlasak..
reglden sonraki hafta kilolar hemencecik gidiyor :)) o yuzden sabırsızlıkla bekliyorum.

Bir de leslie hakkında bilgi almak istiyorum? :)
yazın jillian yapmıştım ama leslie hakkında hiçbir şey bilmiyorum.
çok zıplamalı atlamalıysa yapamam ama. jillian yüzünden alt komşuyla papaz olduk zaten :1:

nasıl bir şey bu leslie? ne kadar sürüyor yapmak? filan filan birazcık bilgi verirseniz çok mutlu olurm:))

benım de reglime 1 2 gün kaldı, ağrıları inceden hissedebiliyorum.. olsak da rahatlasak..
reglden sonraki hafta kilolar hemencecik gidiyor :)) o yuzden sabırsızlıkla bekliyorum.

çok zıplamalı atlamalıysa yapamam ama. jillian yüzünden alt komşuyla papaz olduk zaten :1:

nasıl bir şey bu leslie? ne kadar sürüyor yapmak? filan filan birazcık bilgi verirseniz çok mutlu olurm:))

Walking - Part 1: Start Quick & Easy - YouTube işte böyle birseyyy:)))

şu 21 aralıkla ilgili ne düşünüyorsunuz içimde tuhaf bir ürperti var:ssz::ssz:nasıl can sıkıyorlar var ya :ssz::ssz:
valla ben mantıklı birşey olarak görmüyorum arkadaşım saçma. Allah ın dediği olur
14 aralık mesaj sayımı
Bahar 20
Ganfed 14
Ecemavi 6
Dsds 6
Azeri kızı 7
Maviyeşil 28
Gerbera 6
Anane 20
Berenim 5
aferin bana yaaa iyiymiş :))
dünkü menümü paylaşmıştım
bugun
sabah
kaşar salçalı tost
ara yok
öğlen
yarım kase corba 2 kasık patates püresi 2 kasık pilav avuc içi kadar tavuk
1 bardak ayran

simdi de bir bardak 2 skeerli cay içeceğim :)
aksam yemek yemicem
sdce güzel bir kahve içmek istiorm:)
canım öğle biraz ağır olmuş bence hem patates hem pilav olmamalı bence
Kizlar selam :) ben bugunde hastanedeydim gogus hastaliklarina gittim yarin tekrar gidicem ve duruma gore yatisimda olabilirmis simdi oksurmeden saglikli bi uyku ceksem belki gerek kalmaz bilemiyorum kekik iyi geliyomus onu kaynattim astim spreyi aldim insallah cabucak duzelirim bu arada ben yemeden icmeden kesilince bugun panduflarla hirka esofman falan bi ciktim 69du ben bunu 67lere dustum diye yorumladim bakcaz artik:)

canım sen şifayı fena kapmışsın çok çok geçmiş olsun kilonda kesin dediğin gibi 67 lerdedir çok sevindim

esracım yağ yakma leslisini sormuşsun you tube de denise Austin diye bi hatun sarışın hoş bi hatun bir kaç kızla leslie yapıyo o işte yağ yakma yürüyüşü
canım kızım olduğu için onu bırakcak kimse yok eczaneye tartılmaya gitmrk için bu hafta bildiremiyeceğim.

Son düzenleme:
hepinize selam kızlar beni de soran hiç olmamış darıldım valla. :)))
Pc yoktu evde ondan giremedim. bugünümü paylaşayım sizinle

uyanınca 1 bardak sıcak suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı bal karıştırıp içiyom

sabah
1 haşlanmış yumurta
1 galeta
5 siyah zeytin
1 kk b.peynir
2 fincan çay

ara
sütlü 1 şekerli nescafe
öğle
yarım kase sütlü bal kabağı püresi
ara
yeşil elma 2yk kısır

akşam
3 kepçe sebze çorbası
1 kase yoğurtlu mor lahana salatası
3-4 yk kısır
2 parmak kalınlığında tahin helvası (akşamı abarttım biraz ama engel olamıyom akşam yemeğinden sonraki tatlı krizine)

2 litre su içtim dün akşam da yatana kadar bitirdim 2 litre suyumu

yatmadan öncesine kadar bitiriyom 2 litre suyumu bitirmeden yatmıyom :)))

sporumuda yazayım

15dk. pc yoktu ama dk. tuttum kendi kendime leslie yaptım. 15 dk bisiklete bindim birde kalça hareketlerini yaptım.

Son düzenleme:

canım bu leslie çok güzel bi yürüyüş hemde evde. bende yeni başladım. 1hafta olacak 1-2-3-4-5-6 km yürüyüş yapıyorsun çok zevkli tavsiye ederim. ben zamanım çok olmadığından 1km olanı yapıyorum.

cnm bende yenı arkadasları sayackmıym bılemedm ama sayaym dedm

cnm bız sayhyoruz ve yaynlıyoruz

cnm sabh toşt yemesen olmuyor mu yanı clhsıyosan kahvltı yapman zor oluyodur eger kılo veryosan menun uygundur

cnm cok gecms olşn ya ne oldu şana allah siFA versn pekmez de icebilrsn nerde usuttn bu kadar
kızlar teldn yazmaya clisyorum yanlıs yazdklarm oldu kusura bkmayn
Tesekkur ederim canim ben kansizim zaten pekmez deme bana iyy:d
canlarrr özledimm yaaaa.....gecmışı okudum ama alıntı yapmadım...
ananecim kuzum rakıbem...gecmış olsun....
yenı uyeleriiz olmuş hoşgelmişler sefa getirmişler...
mavıyeşill lahana çorbası ile gecen sene 10 kılo vermıştim iğrenç falan diil sen uyma bunlara lahana devaaammm:7:
berenın dişleri de çıkar ben gelene kadar inşallah
paşam gelmedi mi yoksa ben mı kaçırdım...
herkese iyi akşamlar diliyorum benım herif nasıl ama:34:akşam göreve gidince aradım dedim kk ya gir foruma geç profilimden takımı görüceksin zaten kızlara haber ver dedim...:ssz:yok ben yapamam ne işim var kadın forumunda falan dedi ama çok can alıcı bi bölgeden yakaladım kendisini:34:evliler anladı...bekarlar sorgulamasın:38:
ama becermiş tosunum....:nazar:
kızlar sabah 10 gibi eve geldim yenı kalktım...ve ufak bi haberim var size...
biliyosunuz maraşta urfada ve hatayda suriyeli göçmenlerin kaldığı kamplar var...ve anşanız ankarayı bitirdi urfaya 21 günlük yanı 3 haftalığına geçici görecli gidio..perşembe abbas yolcuyum....şimdi nasıl yapalım 3 hafta izine mi ayrılıyım yoksa laptopu götürcem ama internet olayı nasıl bilmiyorum...kaptancım ben internet olup olmadığını netleşince haber mi edeyim ne diyosunuz bilemedim...biliyosunuz ben kksız yapamam:38:yarın alışverişe çıkıcam corap camaşır içlik falan alcam kendime askere gidicek gibi hissediyorum kendimi yahu:26:şimdilik izinli sayılmak istiyorum evimi düzenlemem kızımın eşyalarını babannesine götürmem falan lazım foruma giremiyebilirim kımsenın hakkına gecmek istemem kilomu da cumaya kadar bildiremezsem 71,1 olarak bildirmiş oluyum...arada uğramaya calışıcam gitmeden benı özleyin anacığımmm:16:
Canimmm hosgeldin niye oyle yapmislar seni bide evlisin ya cocugun var bu durumlari goz onune almiyolarmi neden polis gerekiyomus oralara onuda ayri merak ettim.. Seni izne ayiralimm ansacim bu cuma eger musait olursan ordan girersin olmazsan 3hafta sonra hayirlisiyla gorusuruz insallah kendine cok iyi bak:) bence bu sana 6lara dusme firsati olabilir bence bu arada:)
kızlar selam

ananecım eklermısın

12dk bel bolgesı
13 dk karın
12 dk bel,klça ve bacak kısmı calıstım

bugun bı suru temızlık yaptım..aksamda oglumu uyutup devame decegım ıslerıme...
Supersin canim:)
Ama bana sanki kimse 5 mesaj yazmıyormuş gibi geldi,topic cok sessiz, o yüzden merak ettim :)
Aa:) nasil ya alintilari sayinca masallah diyelim takim tikirinda:)
paşadan haberi olan varmı arkadaşlar
Gerberada demis canim izinden donmesi gerekiyodu bu hafta ama bilgisayari bozulmus
bu arad kızlar ben hergün yarım saat yürümeye devam ediyorum
Hergune yarim saat yaziyorum canim:)
şöyleki 8.30 iş bası yapıorum- kahavltı yapamadan evden cıkıorum tostu da annem geceden koymus tost makinasına uyanınca fişi taktım evden cıkarkende tostu yanıma aldım...
öğlen yemicektm tost yedm die ama işim cok yorucu saat 1 de bayılcak gibi oldum, br de regl olcam halsizim mecburen aşadaki lokantaya indim orda ev yemeği ne varsa yemek zorunda kaldım, tırtıkladım ama=)
benim içn rejim yapmak cok zor kendmi alıstırmaya calısıorum bu 1 hafta, deneme haftası zaten:) öle birden dalamıyorum..

dha hiç tartılmadım. cumaya kdr tartılmayı düşünmüorum cunku regl olcam yarın öbürgün davul gib karnım..

Tesekkur ederim:) benim aklima geldi bende universteye giderken oyle yapardim kahvaltisiz duramayan biri olarak elma ve yanina peynir olmadi musli yiyebilirsin canim bence onlarda tutcaktir seni klasik kahvalti derdine girmeden oyle olurmu sanki?:)
valla ben mantıklı birşey olarak görmüyorum arkadaşım saçma. Allah ın dediği olur

canım sen şifayı fena kapmışsın çok çok geçmiş olsun kilonda kesin dediğin gibi 67 lerdedir çok sevindim

esracım yağ yakma leslisini sormuşsun you tube de denise Austin diye bi hatun sarışın hoş bi hatun bir kaç kızla leslie yapıyo o işte yağ yakma yürüyüşü
canım kızım olduğu için onu bırakcak kimse yok eczaneye tartılmaya gitmrk için bu hafta bildiremiyeceğim.
Tesekkurler canim 67yi gordum ya moral oldu bana:) ben bakiyim belki bende yaparim ondan adi ilgimi cok cekti:)
hepinize selam kızlar beni de soran hiç olmamış darıldım valla. :)))
Pc yoktu evde ondan giremedim. bugünümü paylaşayım sizinle

uyanınca 1 bardak sıcak suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı bal karıştırıp içiyom

sabah
1 haşlanmış yumurta
1 galeta
5 siyah zeytin
1 kk b.peynir
2 fincan çay

ara
sütlü 1 şekerli nescafe
öğle
yarım kase sütlü bal kabağı püresi
ara
yeşil elma 2yk kısır

akşam
3 kepçe sebze çorbası
1 kase yoğurtlu mor lahana salatası
3-4 yk kısır
2 parmak kalınlığında tahin helvası (akşamı abarttım biraz ama engel olamıyom akşam yemeğinden sonraki tatlı krizine)

2 litre su içtim dün akşam da yatana kadar bitirdim 2 litre suyumu

yatmadan öncesine kadar bitiriyom 2 litre suyumu bitirmeden yatmıyom :)))

sporumuda yazayım

15dk. pc yoktu ama dk. tuttum kendi kendime leslie yaptım. 15 dk bisiklete bindim birde kalça hareketlerini yaptım.
Kendi kendine lesliyi nasil yaptin:) iyi yapmissin ama:) canim aksam ya helva ya kisir olcakti hatta helva olmicakti bence:) bu arada sirkeli suyu devamli kullaniyosan yemekten yaklasik yarim saak once icmen gerekiyo canim hemen once icince mide asidini degistirdiginden olumsuz bi etkisi oluyodu tam hatirlayamiyorum suanda

Evet canim hemde cok etkili tabi bende becerebilsem yapardim:)

Gecmis olsun ya migrende zor canim :(

canim müzigi koy,diledigince dans et.istedigin hareketleri yap.becermek önemli degilki.

evet canim,migren her ay yasiyorum ve tuttumu 3-4 gün birakmiyor.yarin 4. gün,yarinda cekerim sonra biter insallah.

menüm

sabah: 2 dilim tahilli ekmek,beyaz peynir.ka$ar,zeytin
ara:4 kuru kayisi,bol sütlü sekersiz kahve
öglen:ceyrek cennet hurmasi,ceyrek elma ve armut
aksam:4 izgara köfte,2 izgara pirzola,yesillik,2 bardak ayran

aksami biraz abarttim galiba ama doyamadim bir türlüüüü:14:

Son düzenleme:

Leslie yi cok tavsiye ederim canim.ben cok yapmistim bir aralar ve bu sayede vücudum oldugum kilodan cok daha az gösteriyor.kardesim 62 kilodur hep,ben bir anda yiyip 62 olmama ragmen yani bir sürüde ödem yapmama ragmen,gecen gün biri dediki bana,kardesinden cok cok daha zyif gözüküyorsun.yani spor kesinlikle vücudu tparliyor.ben bunu Leslie'yle basardim.
Ha ama su an hic keyfim yok spora falan,orasida ayri.bir türlü yapamadim dogru düzgün:14:

anlayabılıyorum cnm bende 6 dagıdıyorum ıse benım kahvaltım olmuyor cogu zaman bende bazen dayanamayıp tost yıyorum cunku bıskuvı yesem daha kalorılı olacak dıye yemesem eve gelınce saldırıyorum bu sefer

evet cn yırmı mesaj opşldukca ıyı bır performans senın de kızın vardı degılmı nasıl vakıt buluyorsun ben kızım uyanık olunca laptopu elıme dahı alamıyorum hemen kablosuna saldırıyor cunku bu yuzden pek vaktım olmuyor
Tesekkur ederim canim ben kansizim zaten pekmez deme bana iyy:d

Canimmm hosgeldin niye oyle yapmislar seni bide evlisin ya cocugun var bu durumlari goz onune almiyolarmi neden polis gerekiyomus oralara onuda ayri merak ettim.. Seni izne ayiralimm ansacim bu cuma eger musait olursan ordan girersin olmazsan 3hafta sonra hayirlisiyla gorusuruz insallah kendine cok iyi bak:) bence bu sana 6lara dusme firsati olabilir bence bu arada:)

Supersin canim:)

Aa:) nasil ya alintilari sayinca masallah diyelim takim tikirinda:)

Gerberada demis canim izinden donmesi gerekiyodu bu hafta ama bilgisayari bozulmus

Hergune yarim saat yaziyorum canim:)

Tesekkur ederim:) benim aklima geldi bende universteye giderken oyle yapardim kahvaltisiz duramayan biri olarak elma ve yanina peynir olmadi musli yiyebilirsin canim bence onlarda tutcaktir seni klasik kahvalti derdine girmeden oyle olurmu sanki?:)

Tesekkurler canim 67yi gordum ya moral oldu bana:) ben bakiyim belki bende yaparim ondan adi ilgimi cok cekti:)

Kendi kendine lesliyi nasil yaptin:) iyi yapmissin ama:) canim aksam ya helva ya kisir olcakti hatta helva olmicakti bence:) bu arada sirkeli suyu devamli kullaniyosan yemekten yaklasik yarim saak once icmen gerekiyo canim hemen once icince mide asidini degistirdiginden olumsuz bi etkisi oluyodu tam hatirlayamiyorum suanda
cnm bende hıc sevmem pekmez ama kızı alıstırıyorum hergun pekmez ıcmeye cunku onda da kansızlık var gıbı

kızlar cok kotutyum yaaaa sankı karnım yere duscek gıbı agrıyor bole lop lop gunumde bır gun gectı regl olmak ıstıyorum yaaaa ya reglım yakın bu belırtılere gore ya da nur topu gıbı bır kıstım oldu polı kıstık over var benım ama dogumdan sonra duzelmıstı adetlerım korkuyorum

menumu hıc veremem kusura bakmayın ustume cullanırsınız sadece su kadar solıyım aksama mısafır var kek borek ve kısır yapıcm karnım davul gıbı acayıp tatlı ıstıyorm delırcm

menumu hıc veremem kusura bakmayın ustume cullanırsınız sadece su kadar solıyım aksama mısafır var kek borek ve kısır yapıcm karnım davul gıbı acayıp tatlı ıstıyorm delırcm
ooooooooooooooooooooooooooooooooo:))
Leslie yi cok tavsiye ederim canim.ben cok yapmistim bir aralar ve bu sayede vücudum oldugum kilodan cok daha az gösteriyor.kardesim 62 kilodur hep,ben bir anda yiyip 62 olmama ragmen yani bir sürüde ödem yapmama ragmen,gecen gün biri dediki bana,kardesinden cok cok daha zyif gözüküyorsun.yani spor kesinlikle vücudu tparliyor.ben bunu Leslie'yle basardim.
Ha ama su an hic keyfim yok spora falan,orasida ayri.bir türlü yapamadim dogru düzgün:14:
evet leslıe cok ıyı ya

paşadan haberi olan varmı arkadaşlar
bılgısayarı bozulmus

kızlar cok kotutyum yaaaa sankı karnım yere duscek gıbı agrıyor bole lop lop gunumde bır gun gectı regl olmak ıstıyorum yaaaa ya reglım yakın bu belırtılere gore ya da nur topu gıbı bır kıstım oldu polı kıstık over var benım ama dogumdan sonra duzelmıstı adetlerım korkuyorum

gecmis olsun canim insallah regl agrisidir .ama sen genede bi doktora gorun istersen ihmal etme
:26:

ya sahiden dokuluyoruz gene
kizlar acil toparlanalim hasta arkadaslar hepinize gecmis olsun malum kis ayindayiz ara ara hepimiz yakalanacagiz ama insallah cabuk atlatiriz .ben yakalandigimda cok agir geciriyom da:19:

Back
X