dünkü menümü paylaşmıştım
bugun
sabah
kaşar salçalı tost
ara yok
öğlen
yarım kase corba 2 kasık patates püresi 2 kasık pilav avuc içi kadar tavuk
1 bardak ayran
simdi de bir bardak 2 skeerli cay içeceğim :)
aksam yemek yemicem
sdce güzel bir kahve içmek istiorm:)
heey kaşarlı tost yiyeceğine güzelce bir kahvaltı yapsan çok daha iyi olmaz mı? :)
ara da yok :)
pilav ve patates püresi de sağlıklı beslenmek için çok doğru tercihler değil sanki?
kızmayın bana ama :))
yok canım yok neden kızayımm..
şöyleki 8.30 iş bası yapıorum- kahavltı yapamadan evden cıkıorum tostu da annem geceden koymus tost makinasına uyanınca fişi taktım evden cıkarkende tostu yanıma aldım...
öğlen yemicektm tost yedm die ama işim cok yorucu saat 1 de bayılcak gibi oldum, br de regl olcam halsizim mecburen aşadaki lokantaya indim orda ev yemeği ne varsa yemek zorunda kaldım, tırtıkladım ama=)
aksam sa kendime hakim olamadım ne yedimi hiç yazmıcam
benim içn rejim yapmak cok zor kendmi alıstırmaya calısıorum bu 1 hafta, deneme haftası zaten:) öle birden dalamıyorum..
Kizlar selam :) ben bugunde hastanedeydim gogus hastaliklarina gittim yarin tekrar gidicem ve duruma gore yatisimda olabilirmis simdi oksurmeden saglikli bi uyku ceksem belki gerek kalmaz bilemiyorum kekik iyi geliyomus onu kaynattim astim spreyi aldim insallah cabucak duzelirim bu arada ben yemeden icmeden kesilince bugun panduflarla hirka esofman falan bi ciktim 69du ben bunu 67lere dustum diye yorumladim bakcaz artik:)
cok geçmiş olsunn... dikkat et kendine su an kilodan cok sağlık önemli:)
cnm sabh toşt yemesen olmuyor mu yanı clhsıyosan kahvltı yapman zor oluyodur eger kılo veryosan menun uygundur
dha hiç tartılmadım. cumaya kdr tartılmayı düşünmüorum cunku regl olcam yarın öbürgün davul gib karnım..
tost yemesem oluyor tabiki ztn her gün tost ymiorm cogu zaman kahvaltım yok

Bugünkü menüm
Sabah (12de yaptım bugn kahvaltımı)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
yarım domates-salatalık
1 kk peynir
biraz maydanoz
1 fincan yeşil çay
2 ceviz
Ara(15.00)
2 kuru kayısı
Akşam (18.00)
1 yk az yağlı makarna
2 yk ekşili köfte yemeği
Bol salata
3 küçük acı biber turşusu
Ara
yeşil çay
Kahvaltıyı geç ve çok yediğim için öğle yemeği yiyemedim :)
takdir ettm gene canım cok azimlisin bravo :)
bu sıralar pek keyfimde yok inş bu hava dağılır
yeni gelen arkadaşlar gruba bir dinamiklik getirmişl
keşke o dinamiklik bedenimde de olsa!!! :)