oh oh ne guzel lesliciler cogaliyorkızlarr
regl olursam kendime gelirim ben başlarım spora =))
tahminimce perşgünü başlayacağım artık her aksam 1 mil leslie yapmaya
1 hafta 1 mil
2. hafta 2 mil böle böle cogaltacağım:)
arkadasimiz linki ile birlikte bildirmis .umarim memnun kalirsin sende yaparsin surekli.guzel ve zevkli geciyorbenım de reglime 1 2 gün kaldı, ağrıları inceden hissedebiliyorum.. olsak da rahatlasak..
reglden sonraki hafta kilolar hemencecik gidiyor :)) o yuzden sabırsızlıkla bekliyorum.
Bir de leslie hakkında bilgi almak istiyorum? :)
yazın jillian yapmıştım ama leslie hakkında hiçbir şey bilmiyorum.
çok zıplamalı atlamalıysa yapamam ama. jillian yüzünden alt komşuyla papaz olduk zaten
nasıl bir şey bu leslie? ne kadar sürüyor yapmak? filan filan birazcık bilgi verirseniz çok mutlu olurm:))
valla ben mantıklı birşey olarak görmüyorum arkadaşım saçma. Allah ın dediği olur
aferin bana yaaa iyiymiş :))
canım öğle biraz ağır olmuş bence hem patates hem pilav olmamalı bence
canım sen şifayı fena kapmışsın çok çok geçmiş olsun kilonda kesin dediğin gibi 67 lerdedir çok sevindim
esracım yağ yakma leslisini sormuşsun you tube de denise Austin diye bi hatun sarışın hoş bi hatun bir kaç kızla leslie yapıyo o işte yağ yakma yürüyüşü
canım kızım olduğu için onu bırakcak kimse yok eczaneye tartılmaya gitmrk için bu hafta bildiremiyeceğim.
hepinize selam kızlar beni de soran hiç olmamış darıldım valla. :)))
Pc yoktu evde ondan giremedim. bugünümü paylaşayım sizinle
uyanınca 1 bardak sıcak suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı bal karıştırıp içiyom
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 galeta
5 siyah zeytin
1 kk b.peynir
2 fincan çay
ara
sütlü 1 şekerli nescafe
öğle
yarım kase sütlü bal kabağı püresi
ara
yeşil elma 2yk kısır
akşam
3 kepçe sebze çorbası
1 kase yoğurtlu mor lahana salatası
3-4 yk kısır
2 parmak kalınlığında tahin helvası (akşamı abarttım biraz ama engel olamıyom akşam yemeğinden sonraki tatlı krizine)
2 litre su içtim dün akşam da yatana kadar bitirdim 2 litre suyumu
yatmadan öncesine kadar bitiriyom 2 litre suyumu bitirmeden yatmıyom :)))
sporumuda yazayım
15dk. pc yoktu ama dk. tuttum kendi kendime leslie yaptım. 15 dk bisiklete bindim birde kalça hareketlerini yaptım.
lesli zaten bildik basit hareketlerle yaptiriyor yuruyusu insan ezberliyor bi sure sonra internet olmasada olur