Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlarr
regl olursam kendime gelirim ben başlarım spora =))

tahminimce perşgünü başlayacağım artık her aksam 1 mil leslie yapmaya
1 hafta 1 mil
2. hafta 2 mil böle böle cogaltacağım:)
oh oh ne guzel lesliciler cogaliyor
benım de reglime 1 2 gün kaldı, ağrıları inceden hissedebiliyorum.. olsak da rahatlasak..
reglden sonraki hafta kilolar hemencecik gidiyor :)) o yuzden sabırsızlıkla bekliyorum.

Bir de leslie hakkında bilgi almak istiyorum? :)
yazın jillian yapmıştım ama leslie hakkında hiçbir şey bilmiyorum.
çok zıplamalı atlamalıysa yapamam ama. jillian yüzünden alt komşuyla papaz olduk zaten :1:

nasıl bir şey bu leslie? ne kadar sürüyor yapmak? filan filan birazcık bilgi verirseniz çok mutlu olurm:))
arkadasimiz linki ile birlikte bildirmis .umarim memnun kalirsin sende yaparsin surekli.guzel ve zevkli geciyor
valla ben mantıklı birşey olarak görmüyorum arkadaşım saçma. Allah ın dediği olur

aferin bana yaaa iyiymiş :))

canım öğle biraz ağır olmuş bence hem patates hem pilav olmamalı bence

canım sen şifayı fena kapmışsın çok çok geçmiş olsun kilonda kesin dediğin gibi 67 lerdedir çok sevindim

esracım yağ yakma leslisini sormuşsun you tube de denise Austin diye bi hatun sarışın hoş bi hatun bir kaç kızla leslie yapıyo o işte yağ yakma yürüyüşü
canım kızım olduğu için onu bırakcak kimse yok eczaneye tartılmaya gitmrk için bu hafta bildiremiyeceğim.

hepinize selam kızlar beni de soran hiç olmamış darıldım valla. :)))
Pc yoktu evde ondan giremedim. bugünümü paylaşayım sizinle

uyanınca 1 bardak sıcak suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı bal karıştırıp içiyom

sabah
1 haşlanmış yumurta
1 galeta
5 siyah zeytin
1 kk b.peynir
2 fincan çay

ara
sütlü 1 şekerli nescafe
öğle
yarım kase sütlü bal kabağı püresi
ara
yeşil elma 2yk kısır

akşam
3 kepçe sebze çorbası
1 kase yoğurtlu mor lahana salatası
3-4 yk kısır
2 parmak kalınlığında tahin helvası (akşamı abarttım biraz ama engel olamıyom akşam yemeğinden sonraki tatlı krizine)

2 litre su içtim dün akşam da yatana kadar bitirdim 2 litre suyumu

yatmadan öncesine kadar bitiriyom 2 litre suyumu bitirmeden yatmıyom :)))

sporumuda yazayım

15dk. pc yoktu ama dk. tuttum kendi kendime leslie yaptım. 15 dk bisiklete bindim birde kalça hareketlerini yaptım.

lesli zaten bildik basit hareketlerle yaptiriyor yuruyusu insan ezberliyor bi sure sonra internet olmasada olur:1:

once dun yediklerimi yazim yazmaya firsatim olmamisti
sabah kahvalti yapmadan ciktim oglumu oyun gurubuna goturdum oglen 12 ye kadar ordaydik
oglen eve gelince acikmistim bir tas mercimek corbasi ile bir tane brotchen yedim yumruk kadar bi ekmek iste burda oyle diyorlar insalah anlatabildim
aksam cok aciktim yine mutfaga dalip dalip ciktim ama yemeden
baktim olmayacak iki tane mandalina yedim innainki acligimin onunu kestibir tabak etli nohut yedim ekmeksiz .4 bardak kadarda su ictim sanirim dikkat etmedim ona:((

bugun yediklerimide gun icinde yazacagim simdiye kadar bisey yemedim ama kalkiyorum iki dilim ekmekle sandvic yapacam onu yiyecem .ama sabah bir buyuk fincan bir kasik balli sicak süt ictim:1:

menüm

sabah: 2 dilim tahilli ekmek,beyaz peynir.ka$ar,zeytin
ara:4 kuru kayisi,bol sütlü sekersiz kahve
öglen:ceyrek cennet hurmasi,ceyrek elma ve armut
aksam:4 izgara köfte,2 izgara pirzola,yesillik,2 bardak ayran

aksami biraz abarttim galiba ama doyamadim bir türlüüüü:14:

canım aende benim gibisin yaptığımız hataları fark ediyoruz ama yapıyoruz akşam evet biraz kaçmışama bu akşam veyagün içerisinde dengelersin. her akşam aynı gidersen tabi olmaz bence, :D

anlayabılıyorum cnm bende 6 dagıdıyorum ıse benım kahvaltım olmuyor cogu zaman bende bazen dayanamayıp tost yıyorum cunku bıskuvı yesem daha kalorılı olacak dıye yemesem eve gelınce saldırıyorum bu sefer

evet cn yırmı mesaj opşldukca ıyı bır performans senın de kızın vardı degılmı nasıl vakıt buluyorsun ben kızım uyanık olunca laptopu elıme dahı alamıyorum hemen kablosuna saldırıyor cunku bu yuzden pek vaktım olmuyor

evet canım 15 aylık bir kızım var ona müzik açıyorum tv de yerde dans ediyor bende yazıyom valla yaramaz ama cızzz diyorum gelmiyor bazendekucağımaalıp onu öyle yazıyom birde o uyurken giriyom internete :9:

kızlar cok kotutyum yaaaa sankı karnım yere duscek gıbı agrıyor bole lop lop gunumde bır gun gectı regl olmak ıstıyorum yaaaa ya reglım yakın bu belırtılere gore ya da nur topu gıbı bır kıstım oldu polı kıstık over var benım ama dogumdan sonra duzelmıstı adetlerım korkuyorum

menumu hıc veremem kusura bakmayın ustume cullanırsınız sadece su kadar solıyım aksama mısafır var kek borek ve kısır yapıcm karnım davul gıbı acayıp tatlı ıstıyorm delırcm

canım tarçınlı birşeyler ye o senin tatlı krizini engeller yada birazcık ağızında eriterek bitter çikolata etkili oluyor.

gunaydın bebeklerım

su anda 45dk platesımı yaptım
ananecım duyrulur:))

canım sen bu gidişle biziezip gideceksin imreniyom valla sana bebişin falan var mı evlimisin ?

oh oh ne guzel lesliciler cogaliyor

arkadasimiz linki ile birlikte bildirmis .umarim memnun kalirsin sende yaparsin surekli.guzel ve zevkli geciyor

lesli zaten bildik basit hareketlerle yaptiriyor yuruyusu insan ezberliyor bi sure sonra internet olmasada olur:1:

evet canım nerdeyse 1haftada ezberledim hareketlerin çoğunu sırasını bilmiyom ama aklıma geleni yapıyom işte komik oluyo yaaa biri beni görse delimi bu der valla :)))

once dun yediklerimi yazim yazmaya firsatim olmamisti
sabah kahvalti yapmadan ciktim oglumu oyun gurubuna goturdum oglen 12 ye kadar ordaydik
oglen eve gelince acikmistim bir tas mercimek corbasi ile bir tane brotchen yedim yumruk kadar bi ekmek iste burda oyle diyorlar insalah anlatabildim
aksam cok aciktim yine mutfaga dalip dalip ciktim ama yemeden
baktim olmayacak iki tane mandalina yedim innainki acligimin onunu kestibir tabak etli nohut yedim ekmeksiz .4 bardak kadarda su ictim sanirim dikkat etmedim ona:((

tebrik ederim arkadaşım. BİZHARİKA BİR TAKIMIZ KIZLAR HAYDİ GAYRET O AÇLIK TATLI KRİZİ YARATAN ŞEYTANA UYMAK YOKKKKK ZAYIF LOLİTA OLARAK YENİ YILAHAZIRLANIYORUZ BEKLE BİZİ GÜZEL YAZGÜNLERİ 7. TAKIM GELİYOOOOOOOOOOOOOOOOOO:52::52::52::52::52:

acayip gazageldim deli gibi spor yapıcam bugünn akşamki helvanın da acısını çıkarmalıyım

sabah
3 siyah 2 yeşil zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
1kk peynir
2 fincan çay

ara,
tek şekerli türk kahvesi

şimdilik menüm böyle spora kalkıyom şimdi yaz<arım size yine

ballı sirkeyi akşam sabah içmemlazım 2. günüm bugün ama akaşamları yatmadan içmeyi unutuyom kahvaltıdan 20 dk. önce içiyom esracımmmm

kızlar leslie 2 yaptım 33dk. 120 tane kalçahareketimide yaptım. sadece bisiklet kaldı. birde kalça hareketlerimi tekrarlayacağım. yapacaklarımı yazınca kendimi söz vermiş hissedip yapıyorum hemde sizinle paylaşmış oluyom.

akşam yemeğinde 250 kalori sizce çok mu kızlar yemek yapmadım, eşim dışarıdan getirecek internetten kalorisine baktım 250kalori.yemeden bana bi haberin verin ona göre yiyeceğim :9:

kızlar sizlerle paylaşmazsam olmaz eşimin halası geldi bugün. beni gördü ve çok zayıfladın sende eşyalarındanda belli oluyor dedi motivasyon tavan bende tartıya bile gerek yok gözle görülür şekilde zayıfladım demekki. o zaman bayağı gitti demektir. bekle 50 kilo beni geliyom :)))) koşa koşa:36::36:

sabah(10)
yumurta
2 dilim ekmek
birkaç zeytin(3-4 tane)

ara (1)
3te 2 portakal

ara(3)
1,5 mandalina

ara(4,5)
1 bardak yoğurt (sarımsaklı naneli ev yoğurdu)
incecik bir dilim ekmek
yarım bardak aşure

akşama allah kerim:1::1: yanlız hiç su içmedim:20:

Ama bana sanki kimse 5 mesaj yazmıyormuş gibi geldi,topic cok sessiz, o yüzden merak ettim :)
yok canım yazılıyo yazılmaz mı bazı durumlarda fire var ama nedenını bildirmek koşulu ile....
anşaaa hoşgeldin

iyi akşamlar kızlar bir şiştimki sormayın günüm geçti bomba gibiyim

bu sıralar pek keyfimde yok inş bu hava dağılır
yeni gelen arkadaşlar gruba bir dinamiklik getirmişl

paşadan haberi olan varmı arkadaşlar

bu arad kızlar ben hergün yarım saat yürümeye devam ediyorum
hoşbuduk canım 3 dakıkada ayrı ayrı 5 mesaj birleştirsene şunları...
kızlarr
regl olursam kendime gelirim ben başlarım spora =))

tahminimce perşgünü başlayacağım artık her aksam 1 mil leslie yapmaya
1 hafta 1 mil
2. hafta 2 mil böle böle cogaltacağım:)
regl bekleme canım neden diyeceksin reglı ile birlıkte metabolizman daha da hızlancak sporun 2 kat faydasını göreceksın...
benım de reglime 1 2 gün kaldı, ağrıları inceden hissedebiliyorum.. olsak da rahatlasak..
reglden sonraki hafta kilolar hemencecik gidiyor :)) o yuzden sabırsızlıkla bekliyorum.

Bir de leslie hakkında bilgi almak istiyorum? :)
yazın jillian yapmıştım ama leslie hakkında hiçbir şey bilmiyorum.
çok zıplamalı atlamalıysa yapamam ama. jillian yüzünden alt komşuyla papaz olduk zaten :1:

nasıl bir şey bu leslie? ne kadar sürüyor yapmak? filan filan birazcık bilgi verirseniz çok mutlu olurm:))
leslie durduğun yerde yürüyosun videolarını izle görüceksin öle çok ses falan da olmuyo merak etme...çok eğlenceli hava soğuk dışarı çıkamıyorum yürüyüş yapamıyorum diyenlere birebir özellikle...
hepinize selam kızlar beni de soran hiç olmamış darıldım valla. :)))
Pc yoktu evde ondan giremedim. bugünümü paylaşayım sizinle

uyanınca 1 bardak sıcak suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı bal karıştırıp içiyom

sabah
1 haşlanmış yumurta
1 galeta
5 siyah zeytin
1 kk b.peynir
2 fincan çay

ara
sütlü 1 şekerli nescafe
öğle
yarım kase sütlü bal kabağı püresi
ara
yeşil elma 2yk kısır

akşam
3 kepçe sebze çorbası
1 kase yoğurtlu mor lahana salatası
3-4 yk kısır
2 parmak kalınlığında tahin helvası (akşamı abarttım biraz ama engel olamıyom akşam yemeğinden sonraki tatlı krizine)

2 litre su içtim dün akşam da yatana kadar bitirdim 2 litre suyumu

yatmadan öncesine kadar bitiriyom 2 litre suyumu bitirmeden yatmıyom :)))

sporumuda yazayım

15dk. pc yoktu ama dk. tuttum kendi kendime leslie yaptım. 15 dk bisiklete bindim birde kalça hareketlerini yaptım.
darıldım diyosan ben öliyim bacım neler yazdım bi allahın kulu bişey dememiş asıl ben çok darıldım vallaa bi anannecim canım saolsun başkada kımseden tık yok maşallah....:5:
ananecım gitmıyorum canım iptal oldu bekar bayanlardan göndericekler güç bela kavga kıyamet hallettık ama hayırlısı bakalım...
Tesekkur ederim canim ben kansizim zaten pekmez deme bana iyy:d

Canimmm hosgeldin niye oyle yapmislar seni bide evlisin ya cocugun var bu durumlari goz onune almiyolarmi neden polis gerekiyomus oralara onuda ayri merak ettim.. Seni izne ayiralimm ansacim bu cuma eger musait olursan ordan girersin olmazsan 3hafta sonra hayirlisiyla gorusuruz insallah kendine cok iyi bak:) bence bu sana 6lara dusme firsati olabilir bence bu arada:)

Supersin canim:)

Aa:) nasil ya alintilari sayinca masallah diyelim takim tikirinda:)

Gerberada demis canim izinden donmesi gerekiyodu bu hafta ama bilgisayari bozulmus

Hergune yarim saat yaziyorum canim:)

Tesekkur ederim:) benim aklima geldi bende universteye giderken oyle yapardim kahvaltisiz duramayan biri olarak elma ve yanina peynir olmadi musli yiyebilirsin canim bence onlarda tutcaktir seni klasik kahvalti derdine girmeden oyle olurmu sanki?:)

Tesekkurler canim 67yi gordum ya moral oldu bana:) ben bakiyim belki bende yaparim ondan adi ilgimi cok cekti:)

Kendi kendine lesliyi nasil yaptin:) iyi yapmissin ama:) canim aksam ya helva ya kisir olcakti hatta helva olmicakti bence:) bu arada sirkeli suyu devamli kullaniyosan yemekten yaklasik yarim saak once icmen gerekiyo canim hemen once icince mide asidini degistirdiginden olumsuz bi etkisi oluyodu tam hatirlayamiyorum suanda
67 yı gördun mu helal olsun canım yaaa...mezunıyet yolu sana da gözüktü desene...:16:
kızlar cok kotutyum yaaaa sankı karnım yere duscek gıbı agrıyor bole lop lop gunumde bır gun gectı regl olmak ıstıyorum yaaaa ya reglım yakın bu belırtılere gore ya da nur topu gıbı bır kıstım oldu polı kıstık over var benım ama dogumdan sonra duzelmıstı adetlerım korkuyorum
doktora görün hemen ihmal etme canım benım...
gunaydın bebeklerım

su anda 45dk platesımı yaptım
ananecım duyrulur:))

sımdı lahana crbamı yıcem
senı takdır ve saygıyla izliyorum bacım bir döndün pir döndün...
aman deyim cok kacirma,bak verirken eziyetini gene sen cekiyorsun onu dusun:47:
duydun muuuu bereeeenn katılıyorum ganfeda
kızlar sizlerle paylaşmazsam olmaz eşimin halası geldi bugün. beni gördü ve çok zayıfladın sende eşyalarındanda belli oluyor dedi motivasyon tavan bende tartıya bile gerek yok gözle görülür şekilde zayıfladım demekki. o zaman bayağı gitti demektir. bekle 50 kilo beni geliyom :)))) koşa koşa:36::36:
hatun gazı almışın kımse tutamaz artık senı...:nazar:
ewet 2 saat daha yürüdüm bugünde spor tamam:21:
soğuk falan demıyosun artık yürüyüşe gidiyosun helal kızz...bide diyete tam adapte olsan sallıycaksın topiği...:nazar:
yarın sabah gözcüye gitcem ne dicek çok merak ediyorum dün çok ağrıdı yine:2:

cok ıhmal ettın kac haftadır cekıyosun canına yazık valla git de görün ne diycek bakalım...

yarın sabah gözcüye gitcem ne dicek çok merak ediyorum dün çok ağrıdı yine:2:

canım geçmiş olsun dinlenmeye çalış. inş. iyi sonuç alırsın

anşacım yaaa canım benim darılma alel acele yazıyom elimden geldiğince yazmayaçalışıyom dün beni kimse sormamış sorarlar diye düşünmüştüm de.
valla hala öyle dedi çok gazladı beni sabahtan beri patladım spor yapmaktan

leslie 1-2 47dk.
240 kez kalça hareketleri
10dk. kondisyon bisikletine bindim.

sabah(10)
yumurta
2 dilim ekmek
birkaç zeytin(3-4 tane)

ara (1)
3te 2 portakal

ara(3)
1,5 mandalina

ara(4,5)
1 bardak yoğurt (sarımsaklı naneli ev yoğurdu)
incecik bir dilim ekmek
yarım bardak aşure
akşama allah kerim:1::1: yanlız hiç su içmedim:20:

canım çok beğendim menünü tebrikler şu su konusunda bende muzdaribim saat 18:00 oldu ve ben sadece 1 lt su içtim ama yatana kadar içiyom. en fazla 2 lt su içebiliyom. sadece su aradaiçtiğim çayları mesela bitki çaylarını saymıyom.

bugun yediklerimide sayim
sabahi yazmistim zaten de bidaha yazim toplu olsun iki dilim fitnes ekmeginden yapilmis biraz yagsiz surme peynir bir tatli kasigi kadar
ustune beyaz peynir %45 yagli daha azini bulamadim malesef bir adette domates baska bisey yok
oglen
3 kasik yogurt
1 brotcen ama tam bugdaydan yapilmis iki dilim ekmeye deng geliryarim salatalik 3 kasik kadar bulgur pilavi
aksamda
3 tane haslanmis patates baska sey yemedim
insalah abartili olmamis
2 yada 3 bardak kadarda su ictim :18:

bugun yediklerimide sayim
sabahi yazmistim zaten de bidaha yazim toplu olsun iki dilim fitnes ekmeginden yapilmis biraz yagsiz surme peynir bir tatli kasigi kadar
ustune beyaz peynir %45 yagli daha azini bulamadim malesef bir adette domates baska bisey yok
oglen
3 kasik yogurt
1 brotcen ama tam bugdaydan yapilmis iki dilim ekmeye deng geliryarim salatalik 3 kasik kadar bulgur pilavi
aksamda
3 tane haslanmis patates baska sey yemedim
insalah abartili olmamis
2 yada 3 bardak kadarda su ictim :18:

menü güzel bana diyetisyenim akşam yemeğinde patates bezelye barbunya yer elması yeme bütün gün yediklerin yağa dönüşür demişti ben yememeye dikkat ediyorum ama bu herkkes için geçerlimidir yoksa kan tahlillerime göre insülin direnci ve gizli şekerim var o yüzden bana mı yasaktır sadece bilmiyorum

birde 1 öğünde 2 dilim ekmek vermişti bana ya makarn bulgur pirinç pilavıyla değiştir ekmek yeme demişti diyetisyenim yani ya pilav ya ekmeği tercih etsen daha iyi olur:34::16:

Back
X