Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım geçmiş olsun dinlenmeye çalış. inş. iyi sonuç alırsın

anşacım yaaa canım benim darılma alel acele yazıyom elimden geldiğince yazmayaçalışıyom dün beni kimse sormamış sorarlar diye düşünmüştüm de.
valla hala öyle dedi çok gazladı beni sabahtan beri patladım spor yapmaktan

leslie 1-2 47dk.
240 kez kalça hareketleri
10dk. kondisyon bisikletine bindim.
47 dakıka leslieee vay anamm vayyy....tutmayın benı leslie yapmam lazım...naptın yaaa....helallll süpersin...
aşure fiyaskosu 93.3:2:
ne aşureymış arkadaş 1 aydır ye ye bitmedi....aşure diildir tek o bence:20:yürüyüşede başladın yakıyo olman lazım yapma gerbera allah aşkına 87 lerden nereye geldin bayramdan sonra bi toparlanamadın....şu muharrem ayı bi çıksaydı .....aşure yasak sana şu an itibari ile....
bugun yediklerimide sayim
sabahi yazmistim zaten de bidaha yazim toplu olsun iki dilim fitnes ekmeginden yapilmis biraz yagsiz surme peynir bir tatli kasigi kadar
ustune beyaz peynir %45 yagli daha azini bulamadim malesef bir adette domates baska bisey yok
oglen
3 kasik yogurt
1 brotcen ama tam bugdaydan yapilmis iki dilim ekmeye deng geliryarim salatalik 3 kasik kadar bulgur pilavi
aksamda
3 tane haslanmis patates baska sey yemedim
insalah abartili olmamis
2 yada 3 bardak kadarda su ictim :18:

menu iyide bacım 2-3 bardak su nedir yanııııııı:20:ya allahın suyu mıs gibi böbrelerını calıştırıyo kanını temızlıyo iç bacım neden içmezsin anlamam....8 bardağa tamamla bari yatmada...:41:

47 dakıka leslieee vay anamm vayyy....tutmayın benı leslie yapmam lazım...naptın yaaa....helallll süpersin...

ne aşureymış arkadaş 1 aydır ye ye bitmedi....aşure diildir tek o bence:20:yürüyüşede başladın yakıyo olman lazım yapma gerbera allah aşkına 87 lerden nereye geldin bayramdan sonra bi toparlanamadın....şu muharrem ayı bi çıksaydı .....aşure yasak sana şu an itibari ile....

menu iyide bacım 2-3 bardak su nedir yanııııııı:20:ya allahın suyu mıs gibi böbrelerını calıştırıyo kanını temızlıyo iç bacım neden içmezsin anlamam....8 bardağa tamamla bari yatmada...:41:

:17::17:ewet börek ve sarmada vardı bide uff:17::17:ama bide ben aşureyi bu sene ilk defa dün yedim:ssz:

ama söz hiç kaçamak yapmıcam bak söz kk sözü:kkk::kkk:affedildimmi:35:

Son düzenleme:
sabah(10)
yumurta
2 dilim ekmek
birkaç zeytin(3-4 tane)

ara (1)
3te 2 portakal

ara(3)
1,5 mandalina

ara(4,5)
1 bardak yoğurt (sarımsaklı naneli ev yoğurdu)
incecik bir dilim ekmek
yarım bardak aşure

akşam(7,5)
1 haşlanmış yumurta
2 domates
1 dilim peynir
2 dilim ekmek

ara(9)
1 meyve

ara(10)
1 bardak yoğurt

öğlen öğününü atlayarak 7 öğünü tamamlamış olcam

Son düzenleme:
canim müzigi koy,diledigince dans et.istedigin hareketleri yap.becermek önemli degilki.

evet canim,migren her ay yasiyorum ve tuttumu 3-4 gün birakmiyor.yarin 4. gün,yarinda cekerim sonra biter insallah.
Dogru diyosunda yapamayinca daha bi yorucu oluyo o yuzden 5dk dan sonra iptal oluyorum ben:) gectimi canim iyisindir simdi umarim
menüm

sabah: 2 dilim tahilli ekmek,beyaz peynir.ka$ar,zeytin
ara:4 kuru kayisi,bol sütlü sekersiz kahve
öglen:ceyrek cennet hurmasi,ceyrek elma ve armut
aksam:4 izgara köfte,2 izgara pirzola,yesillik,2 bardak ayran

aksami biraz abarttim galiba ama doyamadim bir türlüüüü:14:
Canim abartmamissin ben menulerini begeniyorum senin gayet guzel aksama karbonhidrat ve nisasta almamissin daha nolsun:)
anlayabılıyorum cnm bende 6 dagıdıyorum ıse benım kahvaltım olmuyor cogu zaman bende bazen dayanamayıp tost yıyorum cunku bıskuvı yesem daha kalorılı olacak dıye yemesem eve gelınce saldırıyorum bu sefer

evet cn yırmı mesaj opşldukca ıyı bır performans senın de kızın vardı degılmı nasıl vakıt buluyorsun ben kızım uyanık olunca laptopu elıme dahı alamıyorum hemen kablosuna saldırıyor cunku bu yuzden pek vaktım olmuyor

cnm bende hıc sevmem pekmez ama kızı alıstırıyorum hergun pekmez ıcmeye cunku onda da kansızlık var gıbı
Canim sende cikarken musli veya meyve falan yesen biskuvi yerine? Alismaz sanirim annem banada kucukken icirirdi nefret ederek hatirliyorum ben gerci seninki daha kucuk tabi
kızlar cok kotutyum yaaaa sankı karnım yere duscek gıbı agrıyor bole lop lop gunumde bır gun gectı regl olmak ıstıyorum yaaaa ya reglım yakın bu belırtılere gore ya da nur topu gıbı bır kıstım oldu polı kıstık over var benım ama dogumdan sonra duzelmıstı adetlerım korkuyorum
Canim hemen doktora gorunmen lazim senin
menumu hıc veremem kusura bakmayın ustume cullanırsınız sadece su kadar solıyım aksama mısafır var kek borek ve kısır yapıcm karnım davul gıbı acayıp tatlı ıstıyorm delırcm
Insallah aksami iyi atlatirsin..
gunaydın bebeklerım

su anda 45dk platesımı yaptım
ananecım duyrulur:))

sımdı lahana crbamı yıcem
Afiyet olsun ya bende gaza geldim ayda bir yapcam bu corbadan tartildinmi hic canim:)
ya sahiden dokuluyoruz gene
kizlar acil toparlanalim hasta arkadaslar hepinize gecmis olsun malum kis ayindayiz ara ara hepimiz yakalanacagiz ama insallah cabuk atlatiriz .ben yakalandigimda cok agir geciriyom da:19:
Canim ben bide kisin ne zaman hasta olsam o gribimsi hava gitmiyo bende :( kilomdan baska bi tesellim yok suan:)
once dun yediklerimi yazim yazmaya firsatim olmamisti
sabah kahvalti yapmadan ciktim oglumu oyun gurubuna goturdum oglen 12 ye kadar ordaydik
oglen eve gelince acikmistim bir tas mercimek corbasi ile bir tane brotchen yedim yumruk kadar bi ekmek iste burda oyle diyorlar insalah anlatabildim
aksam cok aciktim yine mutfaga dalip dalip ciktim ama yemeden
baktim olmayacak iki tane mandalina yedim innainki acligimin onunu kestibir tabak etli nohut yedim ekmeksiz .4 bardak kadarda su ictim sanirim dikkat etmedim ona:((
Cok guzel olmuss:) ama suyu icmwn lazim ya hic icmiyosunuz kizllaaar..
bugun yediklerimide gun icinde yazacagim simdiye kadar bisey yemedim ama kalkiyorum iki dilim ekmekle sandvic yapacam onu yiyecem .ama sabah bir buyuk fincan bir kasik balli sicak süt ictim:1:
Balli sut tatli krizinemi acaba:)
canım aende benim gibisin yaptığımız hataları fark ediyoruz ama yapıyoruz akşam evet biraz kaçmışama bu akşam veyagün içerisinde dengelersin. her akşam aynı gidersen tabi olmaz bence, :D

evet canım 15 aylık bir kızım var ona müzik açıyorum tv de yerde dans ediyor bende yazıyom valla yaramaz ama cızzz diyorum gelmiyor bazendekucağımaalıp onu öyle yazıyom birde o uyurken giriyom internete :9:

canım tarçınlı birşeyler ye o senin tatlı krizini engeller yada birazcık ağızında eriterek

canım sen bu gidişle biziezip gideceksin imreniyom valla sana bebişin falan var mı evlimisin ?

evet canım nerdeyse 1haftada ezberledim hareketlerin çoğunu sırasını bilmiyom ama aklıma geleni yapıyom işte komik oluyo yaaa biri beni görse delimi bu der valla :)))

tebrik ederim arkadaşım. BİZHARİKA BİR TAKIMIZ KIZLAR HAYDİ GAYRET O AÇLIK TATLI KRİZİ YARATAN ŞEYTANA UYMAK YOKKKKK ZAYIF LOLİTA OLARAK YENİ YILAHAZIRLANIYORUZ BEKLE BİZİ GÜZEL YAZGÜNLERİ 7. TAKIM GELİYOOOOOOOOOOOOOOOOOO:52::52::52::52::52:

acayip gazageldim deli gibi spor yapıcam bugünn akşamki helvanın da acısını çıkarmalıyım
Telafi fikrine katiliyorum:) valla en iyi yeni yilima gircem ben bitane takimim sayesindee:)
kızlar leslie 2 yaptım 33dk. 120 tane kalçahareketimide yaptım. sadece bisiklet kaldı. birde kalça hareketlerimi tekrarlayacağım. yapacaklarımı yazınca kendimi söz vermiş hissedip yapıyorum hemde sizinle paylaşmış oluyom.

akşam yemeğinde 250 kalori sizce çok mu kızlar yemek yapmadım, eşim dışarıdan getirecek internetten kalorisine baktım 250kalori.yemeden bana bi haberin verin ona göre yiyeceğim :9:
Normal canim az hatta
kızlar sizlerle paylaşmazsam olmaz eşimin halası geldi bugün. beni gördü ve çok zayıfladın sende eşyalarındanda belli oluyor dedi motivasyon tavan bende tartıya bile gerek yok gözle görülür şekilde zayıfladım demekki. o zaman bayağı gitti demektir. bekle 50 kilo beni geliyom :)))) koşa koşa:36::36:
:) cok sevindim ne mutlu oluyo insan oyle dimi beklesin valla az kaldi:)
ewet 2 saat daha yürüdüm bugünde spor tamam:21:
Cok iyi yapmissin canim
sabah(10)
yumurta
2 dilim ekmek
birkaç zeytin(3-4 tane)

ara (1)
3te 2 portakal

ara(3)
1,5 mandalina

ara(4,5)
incecik bir dilim ekmek
yarım bardak aşure

akşama allah kerim:1::1: yanlız hiç su içmedim:20:
Aksam nasi allahkerim:) su ic ama ya
diyetime tekrar başladım inş. böyle gider:25:
Hayirli olsun canim insallah devam ettircen bu sefer ansa ne guzel kizdi bak sana artik diyetini birakma hic..
yarın sabah gözcüye gitcem ne dicek çok merak ediyorum dün çok ağrıdı yine:2:

insallah biseyin yoktur canim ya bende yarin son kez gitcem sanirim hic sevmiyorum hasta olmayi..

yok canım yazılıyo yazılmaz mı bazı durumlarda fire var ama nedenını bildirmek koşulu ile....

hoşbuduk canım 3 dakıkada ayrı ayrı 5 mesaj birleştirsene şunları...

regl bekleme canım neden diyeceksin reglı ile birlıkte metabolizman daha da hızlancak sporun 2 kat faydasını göreceksın...

leslie durduğun yerde yürüyosun videolarını izle görüceksin öle çok ses falan da olmuyo merak etme...çok eğlenceli hava soğuk dışarı çıkamıyorum yürüyüş yapamıyorum diyenlere birebir özellikle...

darıldım diyosan ben öliyim bacım neler yazdım bi allahın kulu bişey dememiş asıl ben çok darıldım vallaa bi anannecim canım saolsun başkada kımseden tık yok maşallah....:5:
ananecım gitmıyorum canım iptal oldu bekar bayanlardan göndericekler güç bela kavga kıyamet hallettık ama hayırlısı bakalım...

67 yı gördun mu helal olsun canım yaaa...mezunıyet yolu sana da gözüktü desene...:16:

doktora görün hemen ihmal etme canım benım...

senı takdır ve saygıyla izliyorum bacım bir döndün pir döndün...

duydun muuuu bereeeenn katılıyorum ganfeda

hatun gazı almışın kımse tutamaz artık senı...:nazar:

soğuk falan demıyosun artık yürüyüşe gidiyosun helal kızz...bide diyete tam adapte olsan sallıycaksın topiği...:nazar:

cok ıhmal ettın kac haftadır cekıyosun canına yazık valla git de görün ne diycek bakalım...
:):) ansammm:) iyi olmus cok sevindim ne isin vardi oralarda ya gel sen biz beraber mezun olcaz insallah:) valla ansa hic yiyesim yok nefes alamiyorum resmen uzun konusamiyorum bi ilacim var bu spreylerden onu icime cekemiyorum o derece oldum bi duzelseydim..

anşacım yaaa canım benim darılma alel acele yazıyom elimden geldiğince yazmayaçalışıyom dün beni kimse sormamış sorarlar diye düşünmüştüm de.

leslie 1-2 47dk.
Bravooo:)
canım çok beğendim menünü tebrikler şu su konusunda bende muzdaribim saat 18:00 oldu ve ben sadece 1 lt su içtim ama yatana kadar içiyom. en fazla 2 lt su içebiliyom. sadece su aradaiçtiğim çayları mesela bitki çaylarını saymıyom.
Bitki cayi sayilmiyo zaten canim ama artirman lazim insallah gunde 2lt olur
:( reset at kendine artik canim baska yapcak bisey yok
bir saat oglumun sporunda beraber kosturduk.cidden terletiyor orasi beni ya:=):8:canim hic spor yapmak istemiyor ne yapsam acaba:47:
Oglunun sporu ne canim:)

Takim leslici oldu sende yap canim valla:)
:17::17:ewet börek ve sarmada vardı bide uff:17::17:

ama söz hiç kaçamak yapmıcam bak söz kk sözü:kkk::kkk:affedildimmi:35:
87ol bence o zamana kendini affetmeden sifir kacamakla devam et diyetine olurmuu:)

Iyi aksamlar kizlar benim uyku duzenim gitti kursum aksadi haftayada kur atlama sinavim var bakalim nolcak gecemezsem deliririm ben ama ders calismiyorum bu hastalik yuzunden sporda yok tabide ben artik iyilesseydim doktor yarin yine cagirdi annem eve geldi karabukten yarin beraber gidicez son olcak buyuk ihtimalle sonra iyilesmeyi bekliyorum annem tavuk suyu corbasi yapti onu iciyorum simdi oyle iste kizlar:)

Iyi aksamlar kizlar benim uyku duzenim gitti kursum aksadi haftayada kur atlama sinavim var bakalim nolcak gecemezsem deliririm ben ama ders calismiyorum bu hastalik yuzunden sporda yok tabide ben artik iyilesseydim doktor yarin yine cagirdi annem eve geldi karabukten yarin beraber gidicez son olcak buyuk ihtimalle sonra iyilesmeyi bekliyorum annem tavuk suyu corbasi yapti onu iciyorum simdi oyle iste kizlar:)

esracın annen geldi ya o seni 2 güne kadar ayağa diker sende sınavında başarılı olursun diyetten mi direncin düştü acaba dikkat et kendine valla hasta olmak kolayda iyileşmek zor oluyo

selam kızlar

menümü yazayım
sabah
1dilim tam buğday ekmeği
2 yeşil 3 siyah zeytin
1kk peynir ve maydonoz
2 fincan çay

ara
türk kahvesi

öğle
1 kase tarhana çorbası az yağlısüt koydum içine

ara

1 elma

akşam
2 kepçe sebze çorbası
2 dilim pizza
1 bardak ayran
2 çatal mor lahanalı yoğuttan aldım
2-3 çatalda şu közlenmiş kırmızı biberler varya kahvaltıda yenebiliyor sarımsaklı falan yapıyoz annem yaptı ondan yedim.(ÇOK MU OLDU AKŞAM YEMEĞİ KIZLAR YAAA)

10 dk. bisiklete bineceğim şimdi

Son düzenleme:
koca gün evde valla hiç oturmadan oyalanıyom iş yapıyom evi topluyom kızıma çorbaydı yoğurduydu mutfakla oturma odasında geziniyom birde sporumu yapıyom aktifim yani evde ama üzgünüm yine sanki akşam yemeğinde yediklerim biraz fazla oldu gibi.

10dk.kondisyon bisikletine bindim çok hızlı yaptım yani 103 kalori yaktım.

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar :16:

ben de menümü yazayım

Sabah
1 yumurta
1 salatalık
1 kk peynir
2 ceviz
2 kuru kayısı
1 fincan yeşil çay
yarım dilim çavdar ekmeği

Öğlen
kocaman bir tavuklu salata(yağsız) :)

Ara
1 avuç beyaz leblebi

Akşam
1 kase çorba
1 tane biber dolması
1 kase yoğurt

Toplamda 1.5 lt su,

Birazdan da 1 fincan bitki çayı içip bitirrim :17:

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun. Ne kursuna gidiyorsun yabancı dil mi? :)

selam kızlar

menümü yazayım
sabah
1dilim tam buğday ekmeği
2 yeşil 3 siyah zeytin
1kk peynir ve maydonoz
2 fincan çay

ara
türk kahvesi

öğle
1 kase tarhana çorbası az yağlısüt koydum içine

ara

1 elma

akşam
2 kepçe sebze çorbası
2 dilim pizza
1 bardak ayran
2 çatal mor lahanalı yoğuttan aldım
2-3 çatalda şu közlenmiş kırmızı biberler varya kahvaltıda yenebiliyor sarımsaklı falan yapıyoz annem yaptı ondan yedim.(ÇOK MU OLDU AKŞAM YEMEĞİ KIZLAR YAAA)

10 dk. bisiklete bineceğim şimdi

Pizza olmasaymış harika olurmuş ama yine de kötü değil bence :16:

leslie 1-2 47dk.

valla çok güzel spor yapmışsın. çok kıskandım :1:
ben de okuldan eve yürümek istiyorum ki bu da 1 saatlik yürüş demek, ama havalar buz gibi olduğu için yapamıyorum.
dün akşam leslie yaptım ama bu akşam kendimden çok ümitli değilim :1:

menüm

sabah: 2 dilim tahilli ekmek,beyaz peynir.ka$ar,zeytin
ara:4 kuru kayisi,bol sütlü sekersiz kahve
öglen:ceyrek cennet hurmasi,ceyrek elma ve armut
aksam:4 izgara köfte,2 izgara pirzola,yesillik,2 bardak ayran

aksami biraz abarttim galiba ama doyamadim bir türlüüüü:14:

ahaha aksam doymak bilmiosun benim gibi yaa bazen öle oluor insan:D ama diğerleri güzel..

kızlar cok kotutyum yaaaa sankı karnım yere duscek gıbı agrıyor bole lop lop gunumde bır gun gectı regl olmak ıstıyorum yaaaa ya reglım yakın bu belırtılere gore ya da nur topu gıbı bır kıstım oldu polı kıstık over var benım ama dogumdan sonra duzelmıstı adetlerım korkuyorum

tüm 7.takım aynı anda regl olcak herhalde:D

sabah(10)
yumurta
2 dilim ekmek
birkaç zeytin(3-4 tane)

ara (1)
3te 2 portakal

ara(3)
1,5 mandalina

ara(4,5)
incecik bir dilim ekmek
yarım bardak aşure

akşama allah kerim:1::1: yanlız hiç su içmedim:20:

su da olsaymıs tam olcakmıs ;)

sana bidaki aşure ayına kadar aşure yok :))))

iyi akşamlar kızlar :16:

ben de menümü yazayım

Sabah
1 yumurta
1 salatalık
1 kk peynir
2 ceviz
2 kuru kayısı
1 fincan yeşil çay
yarım dilim çavdar ekmeği

Öğlen
kocaman bir tavuklu salata(yağsız) :)

Ara
1 avuç beyaz leblebi

Akşam
1 kase çorba
1 tane biber dolması
1 kase yoğurt

Toplamda 1.5 lt su,

Birazdan da 1 fincan bitki çayı içip bitirrim :17:

güzel olmus cnm tebrikler,

valla çok güzel spor yapmışsın. çok kıskandım :1:
ben de okuldan eve yürümek istiyorum ki bu da 1 saatlik yürüş demek, ama havalar buz gibi olduğu için yapamıyorum.
dün akşam leslie yaptım ama bu akşam kendimden çok ümitli değilim :1:

hangi okuldasın?

kızlarr bugun ugrayamadım...
sabah 8.30-18.00 arası calısıorum ve 1 dk bile nefes alamadım aşırı yogundu..
cıkısıtada lazerim vardı eve gireli 1 saat oluor anca geldimm..

ben gelmedim ya sayfaarca yazmıssınız bugun herkesin formu yerinde:)
tüm mesajalrı okudum masallah azminize hayranım :)

ben bugunu yazıyorum
sabah
yok
ara
yok
öğle
yarım kase brokoli corbası
yarım tabak makarna
1 bardak cay 2 parmak kadar mozaik pasta ufacıktı
ara
yok
aksam
yarım tabak tavuklu pilav ( eve geç geldik mevlütten kalma o vardı onu yedim) hem ögle hem aksam olmadı malesef evet ama seçeneğim yoktuuu
yemesem de olurdu ama dayanamadım:(

smdi de 1 bardak cay içtim 1tane de kurabiye :(

su 1.5 lt içmişimdir daha fazla değil...

babam da bugun bana fitness kartları olmus birsürü hareket vr üsütnde:D:D
yarın baslıcam sporummaa ben planladığımm gibii
yapcam hepsini:p

Back
X