Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

çok değişik bir listeymiş:44:

gerberacığım diyatisyen olarak emine hanımcığımı tek geçerim her hafta diyeti değiştiriyır tarttıktan sonra bir a4 kağıda resmen matematik işlemi gibi bölü çarpıyor çıkarıyor çıkan rakamlarla haftalık ne yi ne kadar ve hangi saatlerde yiyeceğimi hazırlıyor

ayşecim tahmin edebiliyorum hem işin çok ağır hem annesin hem ev allah yardımcın olsun,bende evde ve dışarda köpek gibi yoruluyorum biliyorsun herşey benim üzerimde yine ve artı bir bebek ve hiperaktif yusufla zaman geçip gidiyor bu kargaşanın içinde artık kendime bakma zamanının geldiğini hisstetim veeeee hemen buraya geldim canım yine ortam şahane burda arkadaşlarda öyle allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.....

gerberacığım diyatisyen olarak emine hanımcığımı tek geçerim her hafta diyeti değiştiriyır tarttıktan sonra bir a4 kağıda resmen matematik işlemi gibi bölü çarpıyor çıkarıyor çıkan rakamlarla haftalık ne yi ne kadar ve hangi saatlerde yiyeceğimi hazırlıyor

ne güzel nasıl imrendim anlatamam ben menüme pek uyamyorum da:ssz:

Yaşam üzerine fazla geldiği zaman onu zorlama,
Biraz duraksa...
Neler olup bittiğine anlam verme !
Mutlaka yanlış bir şey oldu..
Düşüncelerin ile dileklerin aynı orantıda değildi,
Ve varlığın ile buluşamadı...

Sorun yok, sadece bekle..

Güneş doğacaktır.
Rüzgar esecek ve yağmur yağacaktır.
Zorlamaya gerek yoktur,

İzlemeye devam et..

Şahitlik güzeldir, hem olayın dışındasındır hem de içinde. Zorlamaya gerek yoktur, olması gereken her şey Varoluşun uygunluğunda kendiliğinden olur....

Adamın bağırsakları bozulmuştu. Telaşla boş bir kabin buldu ve hacetini giderirken yan taraftan hoş bir ses duydu,
- MERHABA
- merhaba dedi birazda şüphe ile
- NASILSIN ?
- şimdi biraz daha iyiyim.
-NE YAPIYORSUN ?
-kakamı yapıyorum diye cevapladı. birazda tuvalette yapılabileceklerin az seçenekleri ile
-HAYATIM TELEFONU KAPAYALIM TUVALETTEKİ BİR GERZEK SANA SORDUKLARIMA CEVAP VERİYOR

kilo oranlarınızı hesaplamazına gerek yok sadece tartıldığınız kiloyu yazmanız yeterli excelde hesaplayıp eklerim hepsini en son:34:

Son düzenleme:
yarın tartı günü merak ediyoru sonucu 2 haftadır birinci oluyoruz ay pardon dördüncü oluyoruz hadi gari ilk 3ün içinde olalım hakediyouz biz

bende okucam 63 gün 21 fatiha dilek için aksatmadan okuyabilirim inş.sonrada yatayım yarın uzun bir gün olacak kahvaltı günümüz var hem yasin okuncak hem kuran bilmeyenlere kuran öğretcez sonrada kahvaltı etcez..

iyi geceler:16:

Son düzenleme:
günaydın herkese kalkalı bir saat oldu benim sıpalar uyutmadı eşime kahvaltı hazırladım birazdan oğlanı yolluycam sonra ben kahvaltımı yapıcam....

dur bakıyım kaçamak yapmişmisin :27::27::27:acabamı heçmi yapmadın bakalım :33::33:ben 3 gündür kaçamak yapmıyorum :32::32::32:

hehe yapip yapmadigim cumaya belli olar demi.sende yapma bag fena bozusuruz .zaten benim rakip kactikendime yeni rakip ariyom.ah bahayk ah nerdesin gel bana destek ver.bu pasam beni gecmesin:1:

kilo oranlarınızı hesaplamazına gerek yok sadece tartıldığınız kiloyu yazmanız yeterli excelde hesaplayıp eklerim hepsini en son:34:
:38::38::38:bnede kara kara düşünüyordum yeminle nasıl hesaplarım diye bir sefer daha gözüme girdin haberin olsun :9::9::9:seviyorum kız seni topiligim :17::17:
günaydın herkese kalkalı bir saat oldu benim sıpalar uyutmadı eşime kahvaltı hazırladım birazdan oğlanı yolluycam sonra ben kahvaltımı yapıcam....
canım bende 8 kalktım yataktan çıkmadım eşim kahvaltı stedi deidm bugün beni mazur gör yatakta oyalınacam temem canem sen yat dedi bir haftadır geç geliyor eve ne yapıcan bacım ekmek parası :5::5:tek kalıyororum canım sıkılıyor şöyle önericeginiz bir kitap varmı okuyum vakit geçer :9::9:
hehe yapip yapmadigim cumaya belli olar demi.sende yapma bag fena bozusuruz .zaten benim rakip kactikendime yeni rakip ariyom.ah bahayk ah nerdesin gel bana destek ver.bu pasam beni gecmesin:1:

canem maffetttim seni ne geçtim bir bilsen 86 kilo geliyodum pazartesi sabahı bakalım yarın nasıl kilo vermiş olarak geri dönücem geçen hafta listede ben olsaydım bu hafta 1 benimdi okadarda idda ediyorum kiloma:9::9::9: sende bize katıl 3 kişi çekişiriz:9::9:

kızlar yatakta yatırdum baktım saate ebrucumun saati gelmiş dedim paşa kalk bir tarafımda yat diyor karnımın içi halen acıyor dedim kalk içimdeki ses yat aman dedim besmele çektim ebrucumla buluştum gene anamı aglattı :57::57:işin kötüsü çarpıntım çok oluyor nefes al ver diyorya hoş acaba diyorum panik atagım benmi yapıyorum :18::18:sizlerdede oluyormu merak ettim arkadaşım 3 link attı onlarıda yaparım işşallah diyorum bakalım daha tartılmadım dün gece bir çay kaşıgı yok balla süt ısıttım yarım bardagını içtim bana zararı olurmu her gece yatarken süt içsem diyorum fikri olan:44::44::44: evi toplucem namazı kılıcem alt kata ilkindiden sonra oturmaya inicem eşime bere başlıcem bakalım :6::6::6:atkısını ördüm emme ebruyu açık 4 günlük kür veriyor beyaz tvde demedi demeyin beni o açık daha kahvaltı yapmadım yedikelrimi sonra girerim yazarım ay kaç kilo geliyourm acaba çok meraktayım he:9::9:sporda yaptım :8::8:bacaklarım karnım agrıyor ama ne zaman geçer bu agrı gözüm alsa yürüsem gelsem diyorum ama şimdilik yüklemiyim zati yemek yedigim yok allah korusun birşey olur:18::18::18:günaydın bebelerrr:24::24::24::24:

ay bende bugünü cuma zannediyorum,diyorum niye kimse eklememis kilosunu.ayyy günleri sasirdim yaaa.zatn iyi uyuyamadim bugün.neyse ben yine yatmaya gidiyorum.bana iyi uykular

yarın tartı günü merak ediyoru sonucu 2 haftadır birinci oluyoruz ay pardon dördüncü oluyoruz hadi gari ilk 3ün içinde olalım hakediyouz biz

bende okucam 63 gün 21 fatiha dilek için aksatmadan okuyabilirim inş.sonrada yatayım yarın uzun bir gün olacak kahvaltı günümüz var hem yasin okuncak hem kuran bilmeyenlere kuran öğretcez sonrada kahvaltı etcez..

iyi geceler:16:

allah kabul etsin canim .insallah bu hafta herkes vermis olur bakalim ne olacak sonuc:):46:

Yaşam üzerine fazla geldiği zaman onu zorlama,
Biraz duraksa...
Neler olup bittiğine anlam verme !
Mutlaka yanlış bir şey oldu..
Düşüncelerin ile dileklerin aynı orantıda değildi,
Ve varlığın ile buluşamadı...

Sorun yok, sadece bekle..

Güneş doğacaktır.
Rüzgar esecek ve yağmur yağacaktır.
Zorlamaya gerek yoktur,

İzlemeye devam et..

Şahitlik güzeldir, hem olayın dışındasındır hem de içinde. Zorlamaya gerek yoktur, olması gereken her şey Varoluşun uygunluğunda kendiliğinden olur....

emegine saglik canim cok guzeldi:46::46::46::46:

Back
X