Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

***7. TAKIM 288. ETAP***[/COLOR]
Ganfed(58.3/)
maviyesil1999 (68,5)
anşaa (71,0/71.0/0/%0)
ecemavi (73)İZNE AYRILDI(HAMİLE)
ananee (67.7/67.2/0.5/%0.74)MEZUN OLMAK ISTIYOR
gerbera1987 (92,3)İZNE AYRILDI
Berenim(85)
Bahayk(52/)KILO BILDIRMEDI
Azerikizi(61,5/61,5/0/0%)
dsds(82,6)YENI ÜYE HEDEF KİLO 65
[/B]roseberry (60)227. ETAPTA İZNE AYRILAN ÜYENİN KİLOSU 61 E BÖLÜNDÜ
Paşam3405(80.7)285.ETAPTA İZNE AYRILAN ÜYENİN KİLOSU 3 E BÖLÜNDÜ
PearlJam() YENİ ÜYE HEDEF KİLO

Iyi aksamlar kizlar ben bu sabah 67.2yi gordumm ay cok mutlu oldum ve ben mezuniyetimi isticem cunku hem cok yogunum hem takimimiz kalabalik hemde guclendirmeye gecicem artik bi makarna yemeyi ozledim yani liste en son ansada kalmis sanirim gerbera yine olmadi sanki bu haftada liste isi:(

canim bence 65 i gör sonra mezun ol.cünkü diyet birakilinca hemen 2 kilo geri geliyor ondan sonra sabitleniyor.ayrica mezuniyetini yapmazlar benim gibi.

selam kızlar, ne kadar sessiz burası bugün böyle..
Menümü yazayım:

Sabah
domates-salatalık-biber
1 haşlanmış yumurta
küçük parça kaşar
yarım dilim kep.ekm
1 fincan yeşil çay

Öğlen
1 mandalina
1 muz

Ara
4 petibör bisküvi

Akşam
1 kase domates çorbası
4 köfte
2 közlenmiş biber
1 bardak gazoz

kızlar arada bir adet mandelina yedim bebeler :9::9:
öylen yemeginde 2 dilim minnacık kepekli ekmek ve mercimek çorbası içicem bir kase yogurtla birlikte yanınada 2 bardak su :2::2:arada gene elma yemeyi düşünüyorum akşamada ya brokoli yada salata yiyecegim bir kase yogurtla yanınada 2 bardak su :40::40: şimdi gidiyimde mercimek çorbamı ısıtıyımda yiyeyim doya doya :56::56::56:

yemekle birlikte su içmek çok yararlı bir şey değilmiş. yemeklerden yarım saat filan önce içersen hem iştahı azaltıyor hem daha sağlıklı
aklında bulunsun :))

bende menümü yazayim

sabah:3 kuru kayisi
öglen:1 elma,1 muz,1 parca cikolata
aksam:1 tabak etli nohut,1 dilim cavdar ekmegi ve yarim salatalik tursusu

birazdan da kalkip spor yapicam insallah

iyi geceler güzel kadın :16::16:
ama sımarırım bak esraaaa yapma böle seylerr...
sen beni öp onları öpme onlar kaka:9::9:fazla sırtını verme bebem allah korusun cigerlerim su toplar büzüşür:30::30:
ayyy paşam buzum çözülmedi inan daha nasıl usuduysem hala ısınamadım....
kilo oranlarınızı hesaplamazına gerek yok sadece tartıldığınız kiloyu yazmanız yeterli excelde hesaplayıp eklerim hepsini en son:34:
owwww sımarırız bak gerberacım....
ay bende bugünü cuma zannediyorum,diyorum niye kimse eklememis kilosunu.ayyy günleri sasirdim yaaa.zatn iyi uyuyamadim bugün.neyse ben yine yatmaya gidiyorum.bana iyi uykular
uyumaaaa yaaaa....bende ıstıyorum söle yatsam 2 gun kımse bana dokunmasa....
Iyi aksamlar kizlar ben bu sabah 67.2yi gordumm ay cok mutlu oldum ve ben mezuniyetimi isticem cunku hem cok yogunum hem takimimiz kalabalik hemde guclendirmeye gecicem artik bi makarna yemeyi ozledim yani liste en son ansada kalmis sanirim gerbera yine olmadi sanki bu haftada liste isi:(

foto isteriiiizzzz...manken bacım helal olsun idolumsun 65 beklemıycekmısın gercı boy var şimdi sende ne popo kalmıştır ne göbekk:nazar:65 i bekle istersen derim ama ben tabı karae senın....

yahu bu menü çok az olmamış mı :44:

evet son günlerde hic canim bisey istemiyor.istemeyince de bende zorlamak istemiyorumki midem kücülsün.Eskiden 5 ögün yapmistim diyetimi.evet cok güzel kilo verdim ama midem kücülmedi asla.diyeti biraktiktan sonra mide hala genis kaldigi icin kilomu korumakta cok zorlandim.sekil A da görüldügü gibi 3 ayda 7 kilo aldim ama bu sefer öyle yapmak istemiyorum.saat 18 e kadar sadece aciktigim zaman yemege karar verdim.insallah bu sefer olur.

ansaa kiz nerdesin.ikimiz rakibiz he unuttunmu.bak vermediysen ben kazanicam ha.iddialiyim.sporumu da artiricam.sen zaten isinden dolayi cok hareketlisin.hadi bakalim göreceeeeeezzz:33:

canim bence 65 i gör sonra mezun ol.cünkü diyet birakilinca hemen 2 kilo geri geliyor ondan sonra sabitleniyor.ayrica mezuniyetini yapmazlar benim gibi.
Canim diyeti birakmiyorum ben dukan yapiyorum guclendirmeye gecicem sporda yapiyorum 65 olmasamda olculerim iyi durumda zaten memnunum ve karbonhidrat ozledim artikk
ama sımarırım bak esraaaa yapma böle seylerr...

ayyy paşam buzum çözülmedi inan daha nasıl usuduysem hala ısınamadım....

owwww sımarırız bak gerberacım....

uyumaaaa yaaaa....bende ıstıyorum söle yatsam 2 gun kımse bana dokunmasa....

foto isteriiiizzzz...manken bacım helal olsun idolumsun 65 beklemıycekmısın gercı boy var şimdi sende ne popo kalmıştır ne göbekk:nazar:65 i bekle istersen derim ama ben tabı karae senın....
Ya ansa hesabim kapanmis butun fotolarim gitmis benim gruba attigim ben eski yeni yapcaktim halbuki ama eski halim yok simdi:( yarin atarim ben sacimi yaparsam yarinda sinavim var dua et banaa:)
evet son günlerde hic canim bisey istemiyor.istemeyince de bende zorlamak istemiyorumki midem kücülsün.Eskiden 5 ögün yapmistim diyetimi.evet cok güzel kilo verdim ama midem kücülmedi asla.diyeti biraktiktan sonra mide hala genis kaldigi icin kilomu korumakta cok zorlandim.sekil A da görüldügü gibi 3 ayda 7 kilo aldim ama bu sefer öyle yapmak istemiyorum.saat 18 e kadar sadece aciktigim zaman yemege karar verdim.insallah bu sefer olur.
Evet canim terbiye cok onemli o mide kuculmek bilmez ama hemen buyur insallah basarirsin ama ben siddetle dukani oneriyorum eger yapabilirsen inan bu dertlerinde kalmiyo

cnm bencede ayrılmasan iyi olurdu ama tebrikler ne güzel mezun oldun harikasın:46::46::46:takımın gururu:10::10:

Sevgili gerberacim ben yarin yine bakarim ama gorunen oki liste sana kaldi sanirim yine :(

ewet cnm ya listenin bugün hazır olması lazımdı haftaya böyle olursa eğer bugün listede olmayanları bildirim yapmadı olarak yazarım:41:

kizlar 1,5 saat ZUMBA yaptiiiiim:52:.donum bile terledi.bundan sonra hergün zumba yapicam.cok zevkli ya:8:
anane yazarmisin canim son bi defa.artik mezun oluyorsun degilmi?

Canim diyeti birakmiyorum ben dukan yapiyorum guclendirmeye gecicem sporda yapiyorum 65 olmasamda olculerim iyi durumda zaten memnunum ve karbonhidrat ozledim artikk

Ya ansa hesabim kapanmis butun fotolarim gitmis benim gruba attigim ben eski yeni yapcaktim halbuki ama eski halim yok simdi:( yarin atarim ben sacimi yaparsam yarinda sinavim var dua et banaa:)

Evet canim terbiye cok onemli o mide kuculmek bilmez ama hemen buyur insallah basarirsin ama ben siddetle dukani oneriyorum eger yapabilirsen inan bu dertlerinde kalmiyo

Ama mezuniyet vereceklermi sana.onu diyorum ,insallah mezuniyet alirsin püsküüt ten.
ya gruba bende katilmak istiyorum canim.linkini atabilirmisiniz banaaa.fotolarinizi bende görmek istiyorum.bende eklerim hatta.
Dukan diyeti hangisiydi,hani sirf protein yediginmiydi?iyi güzel de ben öyle listeli seylere gelemiyorum.biraz SIKINTILIyimdir da.sen ne kadar yaptin ve kac kilo verdin?

bugün sabah uyandığımdan beri bir yorgunluk var üstümde hiçbir sebebi yok ama moralman çöküğüm havalardan olsa gerek ....

bahayk ve kızı hastaymış çok geçmiş olsun....

canım tşk ederim kızım iyileşti birazburnu akıyo o kadar bende iyiym şimdi eşim bi ağrı kesici almış ayağadikti beni :)

darısı basıma sekerım tebrık ederım senı de sende yaz bı dıyetını belkım obr haftaya da onu yaparım

canım kızıma bır dogum gunu elbıesı bır de pıjama takımı almıstım ve de esımın yenı yegenı olacak onada bır suru sey aldım hepsını super geldı cok sukur ama dedıgım gıbı bellı sıtelerım var guvenılır ve bellı markaları takıp edıp alıyorum

hade bakalım tartı yuzunu guldurur umarım

cancagızım nereye gıdıyon kımse bır yere gıtmıyor lutfen yaaaaaaaaaa

canım cok ama cok mutlu oldum allah tamamına erdırsın

anam ne oluyor bızım takıma boleeeeeeeeee

gecmısler olsun sekerım

cnm tabıkı verırım ne demek ama reklam oluyor burda kk da arkadas olarak eklersen ozelıne atarım bır kac sıte var ve harka geldı ınanırmısın ayakkabı cuk dıye oturdu kızıma ve esıme aldıklarım da oyle

canım sana özelden mesaj attım şu adresler için dönmrdin merak ediyom hadee ama

:27::27::27::27:ananecım not alırmıısın

plates 40dk

sen uçuyon kuzum valla imreniyom sana ama ben hiç sevemedim ebru şallıyıda pilateside hiçde inanmıyom neden bilmem

iste geldim burdayim ben bu iste ustayim :1:canim sen nasilsin demek cok uyudun he .ama biliyormusun uyuyunca kilolar daha bir kalici oluyor sen en iyisi erkenden kalk saga sola git yor kendini gitsin o kilolar bak ben taaaduisburga kadar gidip geldim bu tatilde :)).bize nezaman gelecen sen tatil bitmeden:4:

valla katılıyom canım sana sabah erken kalkmak gerekiyo bende yatıyom aşağı ama hastalıkta oldu öyle bi silkelenmem lazım

sabah yedklerimi yazıyım :kkk:
1- 1 rafadan yumurta
2-5 yeşil zeytin
3-5 bir arada yeşil çay 2 bardak
4-2 minnacım kepek ekmegi
5-dereotu bir tutam
6-1 çatal peynir

öylen yediklerim şunlar:kkk:
1-1 kepçe mercimek çorbası
2-2 minnacım kepek ekmegi
3-bol yeşil salata kıvırcık brokoli turp havuç bol limonlu
4-2 bardak su
5-4 kaşık yogurt
arada bir adet elma
1 adet zeytin bir bardak çay açık 4 çatal çökelek 1 lomma beyaz ekmek kahvaltı sosuyla yedim

sabahta elmalı ballı ılık suyumu içtim o küre başladım başlayalı 2 kere wc çıktım :17::17:
sonuç 82.500 gram haberiniz olsun kızlar ianmadım eşimi çıkardım :9::9:eşim dedi kafayı yedin galiba dedi :9:boynuna bir atlayım öpmem varmış sormayın :17::17:
şimdi gelelim asıl mevzuya dün eşim almış gelmiş elinde patates cipsi onu yedimi gözümün önünde :53:peşine aşure yedimi sana:53::53: çayıda götürdümü sana:53::53:allahım dedim seni bana paraylamı verdiler delü koçiş dedim tepki aynen bu:33::33:benim nefsimi ölçüyormuş şu suyuda bol içsem ne ka gzüel olucek plates yapmaktan yeminle karnımı içi acıdı he :5::5:zor kalktım yataktan eşime diyorum ay karnım adam katıla katıla gülüyor hamlamışın hatun ha gayret alışınca acımaz diyor :9::9:tam sopalık bu adam he:27::27::27:kızlar nerdesiniz kimseler yok :20::20::20:

akşam yediklerim brokoli haşlaması havuk haşlaması bir kase yogurt

vallapaşam nediyim iyisin valla sende çetin ceviz çıktın:52::52:

dur bakıyım kaçamak yapmişmisin :27::27::27:acabamı heçmi yapmadın bakalım :33::33:ben 3 gündür kaçamak yapmıyorum :32::32::32:

ssenden acayip gaz aldım valla geliyom bende tam gaz inşallah

Menumu yazıyorumm

Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 küçük dilim kepek ekmeği arasına beyaz peynirle yağsız tost
1 fincan yeşil çay

Ara
Yarım yağlı sütle nescafe

Öğlen
1 kase mercimek çorbası

Ara
1 dilim küçük; petibör ve pudingle yapılmış tatlı ama yarım yağlı sütle yaptım, hafif bi şey bilirsiniz :)
kendi ellerimle hazırladım küçük bi şey yemesem aklım kalırdı :)

Akşam
2 yk kabak yemeği
1 dilim kepek ekmeği

Ara
2 mandalina
1 fincan form çayı

birazdan da leslie bir bölüm yapıcam, o tatlıdan yediğim için :))
umarım beğenirsiniz bebeklerr:37:

sende bendensin bende kaçırınca ceza olarak spor yapıyom. devam bizi terk edecek bu kilolar

Menüm

sabah:4 kuru kayisi
öglen:2 dilim kepekli ekmekten tost kasarli
ara:1 dilim pasta
aksam :bir kase müsli

sende çok az yidin be gülüm hasta olursun dikkat et

iyi akşamlar hanımlar,çok klasik olacak ama çok yorgunum,sabah saat 7:30 da bir kalkıyorum gece en erken 23 te yatabiliyorum ...

menümü yazayım hemen

sabah
1 d.ekmek
30 gram dil peyniri
domates biber

ara 1 yeşil elma

öğle ton balıklı salata

ara
3 ad.diyet bisküvi

akşam 30 gram kıymalı kabak yemeği
1,5 dilim ekmek
1 çay bardağı yoğurt

birazdan 188 gram meyve
tartcam bakalım elmamı olur mandalina mı?

şu granlı diyetler hiç bsns göre değil helal sana arkadaşım yapabiliyon birde kasmayan yiyecekli diyetleri seviyorum ben :1:

canım grisini diyeti yapmıyorum acımda karnım doysun diye sözde:9::9:yerim ben onu rabbim banada nasip etsin işşallah bebe:14::14:rabbim uuzn ömürler versin işşallah sıpama annesi:16::16:

:27::27::27:kız yapsammı zati acım tel olsa yerim arpayı sevmiyim :9::9:admmı sevgi canım :48::48:bu hafta diyorum 1 kilo ıspanak 1 kilo pırası bol kıvırcık broki alıyımd eyom ne dersin yeşil elmada alıyım deyom ama elmam var o bitsinde bakayız:9::9::9:sebzeli takılıyoruz bebem işte cüsse agır allah korusun düşüveirirm hem şu ılık ballı sirkeli su ne işime yaradı maşşallah 2 kere wc çıkıyourm
şu diyet çayı vardı karanfilli karabiberli elmalı biri biliyorsa versin :36::36::36:heop aldım malzemeleri bebeler pc yeni oldugundan hepsi silindi:14::14:

olsun canım aç kalıyoz ama çok güzel bir yazmevsimi bizi bekliyo hakkını verelim :21::21::21:

ne güzel nasıl imrendim anlatamam ben menüme pek uyamyorum da:ssz:

arada kaçırıyoz işte fazla olursa sporla halledersin canım yaaaa

hehe yapip yapmadigim cumaya belli olar demi.sende yapma bag fena bozusuruz .zaten benim rakip kactikendime yeni rakip ariyom.ah bahayk ah nerdesin gel bana destek ver.bu pasam beni gecmesin:1:

geliyom canım geliyom ben rakibimi kimseye vermem sen benimsin:52::52: inşallah pazartesi dönerim iyiyim amatam iyileşmek itiyom

demeyi unuttum sauna şortumuda giydim spor yaparken çok yapıştı he vucuduma:9::9::9:

canım benim de var ama spor yaparken unutuyom yaaa giymeyi ortalığa koyayımda giyeyim bari bende

Son düzenleme:
SELAM KIZLARRRR

Şükürler olsun iyiyim bi geçmişe baktım bakabildiğim kadar işte. eşim bi ağrı kesici almış onunla ayağa kalktım bugün paso yattım kızımda kendi kendine oyuncaklarıyla öynadı sağolsun sanki biliyo hasta olduğumu yavrum benim.

pazartesi diyete ve spora kaldığım yerden devam edeceğim hastayım diye diyeti saldım biraz sporun da s sini bile yapmadım. mayıs sonuna kadar ideal kiloma ulaşmış olmalıyım kuzenlerimin düğünü var. çok kafama takıyom bu kiloları. offffffffffff offffffffffffffff

Back
X