Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bu arada kızlar gruba bir disiplin getirelim kimsecikler yok yaaa aaaaaaaaaaaaa özledim hepinizi bi yoksunuz.

hadi 7. takım bi silkenelim kilocukları veriyoruz sporu çılgım gibi yapıyoruz hayde hayde destekkkk destekkkkk

ben zayıf olmak istiyom varmı benimle gelen. :52::52::52::52::52::52:

hasta olduğumdan beri diyeti salladım yedim deyedim valla çok değil ama sıkı diyet yaptığım için saldım çok yedim gibime geliyo bana

evde tartım da yok sinir oluyom 2 hafta oldu servisi arayıp kalaylıycam valla :33::33::33:

birde kim nerde yaşıyo ben merak ediyom bazen muhabbet oluyo anlamıyom kendimizi tanıtalımmı birazcık

bu arada kızlar gruba bir disiplin getirelim kimsecikler yok yaaa aaaaaaaaaaaaa özledim hepinizi bi yoksunuz.

hadi 7. takım bi silkenelim kilocukları veriyoruz sporu çılgım gibi yapıyoruz hayde hayde destekkkk destekkkkk

hasta olduğumdan beri diyeti salladım yedim deyedim valla çok değil ama sıkı diyet yaptığım için saldım çok yedim gibime geliyo bana

evde tartım da yok sinir oluyom 2 hafta oldu servisi arayıp kalaylıycam valla :33::33::33:

birde kim nerde yaşıyo ben merak ediyom bazen muhabbet oluyo anlamıyom kendimizi tanıtalımmı birazcık

zaten inceciksin cnm çimdik kadar kalmışsın neyse ben izmir bucalıyım

tebrikler ekliyorum hemen :46:

ben demiştim bahar geçmiş olsun iyi geldiğine çok sevindim
:17::17:sagol bebem geçen hafta listede olsaydım keism birinciydim he:14::14:ama saglık olsun :27::27:bu saatete sizlere yazıyourm yeni eve geldim kaşrşı komşudaydımda anca geldim :27::27:
Iyi aksamlar kizlar ben bu sabah 67.2yi gordumm ay cok mutlu oldum ve ben mezuniyetimi isticem cunku hem cok yogunum hem takimimiz kalabalik hemde guclendirmeye gecicem artik bi makarna yemeyi ozledim yani liste en son ansada kalmis sanirim gerbera yine olmadi sanki bu haftada liste isi:(
canım gitmesen olmazmı sende terkedersen buraları ben yetim çocuklar gibi kalırım :14::14:zate babam ölmüş yetimim :5::5:
yemekle birlikte su içmek çok yararlı bir şey değilmiş. yemeklerden yarım saat filan önce içersen hem iştahı azaltıyor hem daha sağlıklı
aklında bulunsun :))
canım biliyorum ben onu lafın gelimi söyledim hoş sularıda içmedim :9::9::9:
ama sımarırım bak esraaaa yapma böle seylerr...

ayyy paşam buzum çözülmedi inan daha nasıl usuduysem hala ısınamadım....

owwww sımarırız bak gerberacım....

uyumaaaa yaaaa....bende ıstıyorum söle yatsam 2 gun kımse bana dokunmasa....

foto isteriiiizzzz...manken bacım helal olsun idolumsun 65 beklemıycekmısın gercı boy var şimdi sende ne popo kalmıştır ne göbekk:nazar:65 i bekle istersen derim ama ben tabı karae senın....
yavrum gel beni istedigim şekilde çözerim :9::9:
canım tşk ederim kızım iyileşti birazburnu akıyo o kadar bende iyiym şimdi eşim bi ağrı kesici almış ayağadikti beni :)

darısı basıma sekerım tebrık ederım senı de sende yaz bı dıyetını belkım obr haftaya da onu yaparım

canım kızıma bır dogum gunu elbıesı bır de pıjama takımı almıstım ve de esımın yenı yegenı olacak onada bır suru sey aldım hepsını super geldı cok sukur ama dedıgım gıbı bellı sıtelerım var guvenılır ve bellı markaları takıp edıp alıyorum

hade bakalım tartı yuzunu guldurur umarım

cancagızım nereye gıdıyon kımse bır yere gıtmıyor lutfen yaaaaaaaaaa

canım cok ama cok mutlu oldum allah tamamına erdırsın

anam ne oluyor bızım takıma boleeeeeeeeee

gecmısler olsun sekerım

cnm tabıkı verırım ne demek ama reklam oluyor burda kk da arkadas olarak eklersen ozelıne atarım bır kac sıte var ve harka geldı ınanırmısın ayakkabı cuk dıye oturdu kızıma ve esıme aldıklarım da oyle

canım sana özelden mesaj attım şu adresler için dönmrdin merak ediyom hadee ama

sen uçuyon kuzum valla imreniyom sana ama ben hiç sevemedim ebru şallıyıda pilateside hiçde inanmıyom neden bilmem

valla katılıyom canım sana sabah erken kalkmak gerekiyo bende yatıyom aşağı ama hastalıkta oldu öyle bi silkelenmem lazım

vallapaşam nediyim iyisin valla sende çetin ceviz çıktın:52::52:

ssenden acayip gaz aldım valla geliyom bende tam gaz inşallah

sende bendensin bende kaçırınca ceza olarak spor yapıyom. devam bizi terk edecek bu kilolar

sende çok az yidin be gülüm hasta olursun dikkat et

şu granlı diyetler hiç bsns göre değil helal sana arkadaşım yapabiliyon birde kasmayan yiyecekli diyetleri seviyorum ben :1:

canım grisini diyeti yapmıyorum acımda karnım doysun diye sözde:9::9:yerim ben onu rabbim banada nasip etsin işşallah bebe:14::14:rabbim uuzn ömürler versin işşallah sıpama annesi:16::16:

:27::27::27:kız yapsammı zati acım tel olsa yerim arpayı sevmiyim :9::9:admmı sevgi canım :48::48:bu hafta diyorum 1 kilo ıspanak 1 kilo pırası bol kıvırcık broki alıyımd eyom ne dersin yeşil elmada alıyım deyom ama elmam var o bitsinde bakayız:9::9::9:sebzeli takılıyoruz bebem işte cüsse agır allah korusun düşüveirirm hem şu ılık ballı sirkeli su ne işime yaradı maşşallah 2 kere wc çıkıyourm
şu diyet çayı vardı karanfilli karabiberli elmalı biri biliyorsa versin :36::36::36:heop aldım malzemeleri bebeler pc yeni oldugundan hepsi silindi:14::14:

olsun canım aç kalıyoz ama çok güzel bir yazmevsimi bizi bekliyo hakkını verelim :21::21::21:

arada kaçırıyoz işte fazla olursa sporla halledersin canım yaaaa

geliyom canım geliyom ben rakibimi kimseye vermem sen benimsin:52::52: inşallah pazartesi dönerim iyiyim amatam iyileşmek itiyom

canım benim de var ama spor yaparken unutuyom yaaa giymeyi ortalığa koyayımda giyeyim bari bende
:27::27::27:canım kaçamak yapmayınca neler oluyormuş degilmi bugün yengem pogaca yapmış yemedi mısır patlattılar kek kurabiye envanteri vardı yemedim :9::9:azimli hatun didiler bana:9::9:azimliyim demin eşim60 düşemezsin çok zor dedi iddaya girdim düşerim dedim çok zor dedi hodri meydan düşüyommu düşmüyormuyum bakalım :9::9::9:
SELAM KIZLARRRR

Şükürler olsun iyiyim bi geçmişe baktım bakabildiğim kadar işte. eşim bi ağrı kesici almış onunla ayağa kalktım bugün paso yattım kızımda kendi kendine oyuncaklarıyla öynadı sağolsun sanki biliyo hasta olduğumu yavrum benim.

pazartesi diyete ve spora kaldığım yerden devam edeceğim hastayım diye diyeti saldım biraz sporun da s sini bile yapmadım. mayıs sonuna kadar ideal kiloma ulaşmış olmalıyım kuzenlerimin düğünü var. çok kafama takıyom bu kiloları. offffffffffff offffffffffffffff

canım geçmiş olsun tekrardan bebem devam et tabe diyete dicen neren kilolu kız seni ben senin yerinde olsam kilo vermem:9::9:bende 60 görürümüyüm acaba:30::30:
kızlar gecenın bu saati sizlere yazıyourm sizler yoksunuz olmuyor böle ama :9::9:

kızlar söz verdigim gibi eşime çektirdim bu hafta kapışmaya giricek rumuzlar şunlar :kkk:
1 - paşam 3405 :27:ganfed:55::55:
2-pearljam:24::24:azerikız:21:
3-dsds:ssz::ssz:anane:48::48:
4-beren:54::54:rosabey
5-gerbera:18::18:anşa:8::8:
6-maviyeşil:4::4:bahayk:3::3:
ben yazdım eşim seçti kızlar haberiniz olsun hoş benle ganfed kuraya girmedi bana meydan okudu pişman olucek :9::9::9:neyse gdiyimde yatıyım bari uykum geldi siz yatın yataklarınızda ben burda ugraşıyım:27::27::27:ölmesek sabah görürüz kilo bildirimini yaparım yarım erkenden :32::32:

kızlar söz verdigim gibi eşime çektirdim bu hafta kapışmaya giricek rumuzlar şunlar :kkk:
ben yazdım eşim seçti kızlar haberiniz olsun hoş benle ganfed kuraya girmedi bana meydan okudu pişman olucek :9::9::9:neyse gdiyimde yatıyım bari uykum geldi siz yatın yataklarınızda ben burda ugraşıyım:27::27::27:ölmesek sabah görürüz kilo bildirimini yaparım yarım erkenden :32::32:
Herkese günaydınlar.Bol bol kilo vermiş günler.Arkadaşlar kilo vermek ne güzelmniş)).Yakında alışverişe gidecem sanırım istediğimi alabilecem.Ben 160 boyunda 75 kilolarda iken 46 bedenlerde idim.Şimdi 42 40 arası (ama şimdilik) mutluyum gururluyum))

günaydın kızlar,dün evden bi çıktım anneme geldim burda net yok telefonumdanda giremedim kk ya erkek kardeşimin dükkanından giriyorum kilom 70,5
geçen hafta 71.7 giden 1.2 bugün giremeyebilirim ne olur beni idare edin......

***7. TAKIM 288. ETAP***
Ganfed(58.3/58/0.3/%0.51)
maviyesil1999 (68,5)
anşaa (71,0/71.0/0/%0)
ecemavi (73)İZNE AYRILDI(HAMİLE)
ananee (67.7/67.2/0.5/%0.74)MEZUN OLMAK ISTIYOR
gerbera1987 (92,3)İZNE AYRILDI
Berenim(85)
Bahayk(52/)KILO BILDIRMEDI
Azerikizi(61,5/61,5/0/0%)
dsds(82,6)YENI ÜYE HEDEF KİLO 65
[/B]roseberry (60)227. ETAPTA İZNE AYRILAN ÜYENİN KİLOSU 61 E BÖLÜNDÜ
Paşam3405(80.7)285.ETAPTA İZNE AYRILAN ÜYENİN KİLOSU 3 E BÖLÜNDÜ
PearlJam() YENİ ÜYE HEDEF KİLO

bak sen cidden beni kendine saklamis gorursun sen seni ezip gecmezsem bende :1::1::1::1::1::1:.sen dur daha duurrr ben bu hafta bi ac kalim surunum sporumu yapiim da bak sana neler edecem :27::27::27::27:ben seni kurasiz yenecem bundan sonra kimsede bana meydan okuyamayacak .:18::18::18::18:sist pasama soylemeyin ama cokda tirsiyom ne yapsam acaba.neyse ya vermesemde verdim diyecem .duymasin ama ha aramizda:46::46::46::46:

SELAM KIZLARRRR

Şükürler olsun iyiyim bi geçmişe baktım bakabildiğim kadar işte. eşim bi ağrı kesici almış onunla ayağa kalktım bugün paso yattım kızımda kendi kendine oyuncaklarıyla öynadı sağolsun sanki biliyo hasta olduğumu yavrum benim.

pazartesi diyete ve spora kaldığım yerden devam edeceğim hastayım diye diyeti saldım biraz sporun da s sini bile yapmadım. mayıs sonuna kadar ideal kiloma ulaşmış olmalıyım kuzenlerimin düğünü var. çok kafama takıyom bu kiloları. offffffffffff offffffffffffffff

hepinize gecmis olsun canim insallah cabuk atlatirsiniz ailecek .cocuklar anlamaz demeyin gercekten herseyin farkindalar sadece bizim gibi dile getiremiyorlar o kadar cabuk don bidenem bak pasam beni ezip gecmeden gaz ver bana hatta bin bisiklete benide kat onune sen sur bende kosayim taaa pasami gecene kadar:33::33::33:pasam duyuyon demi kendime destekcide buldum bak ona gore kilolari ver:1::1:

sakin ol canim hastayken cok yedin gibi gelir ama insan cokda yiyemiyor hem alsan bile o yag olmaz kisa zamanda hemen atarsin sen once bi iyiles demi ama.bende almanyada yasiyorum ama bu yaz trye kesin donus yapacam istanbula yerlesecem.herseyin yolunda gitmesi icin bana dualarinizi eksik etmeyin fistiklar :50:

kizlar 1,5 saat ZUMBA yaptiiiiim:52:.donum bile terledi.bundan sonra hergün zumba yapicam.cok zevkli ya:8:
anane yazarmisin canim son bi defa.artik mezun oluyorsun degilmi?
ay o zumbayi yaptiysan helal sana ben bi kere denedimde iki dk dayanamadim o ne oyle saga sola ziplamaktan insanin dengesi sasiyor :1::1:baktim beceremiyecem biraktim bende hadi sana kolay gelsin :46:
Ama mezuniyet vereceklermi sana.onu diyorum ,insallah mezuniyet alirsin püsküüt ten.
ya gruba bende katilmak istiyorum canim.linkini atabilirmisiniz banaaa.fotolarinizi bende görmek istiyorum.bende eklerim hatta.
Dukan diyeti hangisiydi,hani sirf protein yediginmiydi?iyi güzel de ben öyle listeli seylere gelemiyorum.biraz SIKINTILIyimdir da.sen ne kadar yaptin ve kac kilo verdin?
ya gercekten bende listeli seylere gelemem helede yasaklara hic uyamamm o yuzden ben az ye herseyden ye taraftariyim.ilk yaptigimda 5 gun 5 kilo diyeti yaptim hem igrencti hemde hic veremedim:1::1:sadece eziyeti kar kaldi.:21:
Iyi aksamlar kizlar ben bu sabah 67.2yi gordumm ay cok mutlu oldum ve ben mezuniyetimi isticem cunku hem cok yogunum hem takimimiz kalabalik hemde guclendirmeye gecicem artik bi makarna yemeyi ozledim yani liste en son ansada kalmis sanirim gerbera yine olmadi sanki bu haftada liste isi:(

helal sana anane .eger gercekten yorulduysan aravermende fayda var .bazen insan gercekten bikiyor sen mezuniyet degilde izinli ayril istedigin zaman donersin aramiza o zaman.bu arada ayrilsanda firsat buldukca ziyaretimize gel ozletme kendini.hem bu koruma doneminde sana destekde veririz .sende bize mezuniyet icin azimlendirirsin.anlayacagin karsilikli yardimlasiriz:46:

zaten inceciksin cnm çimdik kadar kalmışsın neyse ben izmir bucalıyım

tatlım yaaa benim boy kısa 155 popo da var gitti tabide boy kilo oranına göre 50 olsam iyi olacak eşime dedim 50 kilo olunca hediye isterim ne istersen dedi. bırakmam valla :D

:17::17:sagol bebem geçen hafta listede olsaydım keism birinciydim he:14::14:ama saglık olsun :27::27:bu saatete sizlere yazıyourm yeni eve geldim kaşrşı komşudaydımda anca geldim :27::27:

canım gitmesen olmazmı sende terkedersen buraları ben yetim çocuklar gibi kalırım :14::14:zate babam ölmüş yetimim :5::5:

canım biliyorum ben onu lafın gelimi söyledim hoş sularıda içmedim :9::9::9:

yavrum gel beni istedigim şekilde çözerim :9::9:

kuzum geçen hafta benim haftamdı 2 kilo gitmişti.

darısı basıma sekerım tebrık ederım senı de sende yaz bı dıyetını belkım obr haftaya da onu yaparım

canım kızıma bır dogum gunu elbıesı bır de pıjama takımı almıstım ve de esımın yenı yegenı olacak onada bır suru sey aldım hepsını super geldı cok sukur ama dedıgım gıbı bellı sıtelerım var guvenılır ve bellı markaları takıp edıp alıyorum

hade bakalım tartı yuzunu guldurur umarım

cancagızım nereye gıdıyon kımse bır yere gıtmıyor lutfen yaaaaaaaaaa

canım cok ama cok mutlu oldum allah tamamına erdırsın

anam ne oluyor bızım takıma boleeeeeeeeee

gecmısler olsun sekerım

cnm tabıkı verırım ne demek ama reklam oluyor burda kk da arkadas olarak eklersen ozelıne atarım bır kac sıte var ve harka geldı ınanırmısın ayakkabı cuk dıye oturdu kızıma ve esıme aldıklarım da oyle

canım sana özelden mesaj attım şu adresler için dönmrdin merak ediyom hadee ama

sen uçuyon kuzum valla imreniyom sana ama ben hiç sevemedim ebru şallıyıda pilateside hiçde inanmıyom neden bilmem

valla katılıyom canım sana sabah erken kalkmak gerekiyo bende yatıyom aşağı ama hastalıkta oldu öyle bi silkelenmem lazım

vallapaşam nediyim iyisin valla sende çetin ceviz çıktın:52::52:

ssenden acayip gaz aldım valla geliyom bende tam gaz inşallah

sende bendensin bende kaçırınca ceza olarak spor yapıyom. devam bizi terk edecek bu kilolar

sende çok az yidin be gülüm hasta olursun dikkat et

şu granlı diyetler hiç bsns göre değil helal sana arkadaşım yapabiliyon birde kasmayan yiyecekli diyetleri seviyorum ben :1:

:27::27::27:canım kaçamak yapmayınca neler oluyormuş degilmi bugün yengem pogaca yapmış yemedi mısır patlattılar kek kurabiye envanteri vardı yemedim :9::9:azimli hatun didiler bana:9::9:azimliyim demin eşim60 düşemezsin çok zor dedi iddaya girdim düşerim dedim çok zor dedi hodri meydan düşüyommu düşmüyormuyum bakalım :9::9::9:

aferin sana paşam gözümü çıkardın valla girmeyi bırak :D helalllll

canım geçmiş olsun tekrardan bebem devam et tabe diyete dicen neren kilolu kız seni ben senin yerinde olsam kilo vermem:9::9:bende 60 görürümüyüm acaba:30::30:
kızlar gecenın bu saati sizlere yazıyourm sizler yoksunuz olmuyor böle ama :9::9:
kuzum akşam 1.30 kadar burdaydım kimse yoktu valla nasıl vermiyim eşim dal gibi yanında kısa şişkocuk olmaz 50 hatta 49 olmam lazım destek istiyom gazverin yaaaa

evetttt benim rakibim belli maviyeşil bekle beni çok fena geliyommmmmmmmm

hepinize gecmis olsun canim insallah cabuk atlatirsiniz ailecek .cocuklar anlamaz demeyin gercekten herseyin farkindalar sadece bizim gibi dile getiremiyorlar o kadar cabuk don bidenem bak pasam beni ezip gecmeden gaz ver bana hatta bin bisiklete benide kat onune sen sur bende kosayim taaa pasami gecene kadar:33::33::33:pasam duyuyon demi kendime destekcide buldum bak ona gore kilolari ver:1::1:

çok şükür iyiyim sesim düzelmedi ama olsun akmıyo burnum ve kırgınlığım yok sizden de ayrı kalamıyom valla

sakin ol canim hastayken cok yedin gibi gelir ama insan cokda yiyemiyor hem alsan bile o yag olmaz kisa zamanda hemen atarsin sen once bi iyiles demi ama.bende almanyada yasiyorum ama bu yaz trye kesin donus yapacam istanbula yerlesecem.herseyin yolunda gitmesi icin bana dualarinizi eksik etmeyin fistiklar :50:

canım teyzemde almanyada menden de yaşıyo. gelin bakalım hatta görüşürüz:D herşey gönlünce istediğin gibi olur inşallah dua edicem emin ol.

bahayk ve roseberry ben size yazanakadar cikmissiniz neyse yinede hg deyim ve gule gule deyim size.gerci pespese oldu ama idare edin.azericim balim hg sen nasilsin kilo durumun ne alemde bak bu hafta yaris kizisiyor rakibene dikkat et gecmesin seni bak benim rakibem cok guclu emme onu yenecem ben:1::1::1:bu arada kazanana rakibesi cicek verecek yoksa karismam ha:47::47:.bu arada ben gul severim rakibem hatirlatayim dedim nasilsa sen alacan gülleri.ben kazanacagim icin:46::46::46::46:

kuzular ben göndüm. ama kilo bildiremiyom tartım yok.

sabah 8.30 da kalktım ılık sirkeli ballı suyumu içtim.

5 siyah zeytin
2 galeta tam buğdaylı
1kk azyaplı peynir
1 fincan çay

bahayk ve roseberry ben size yazanakadar cikmissiniz neyse yinede hg deyim ve gule gule deyim size.gerci pespese oldu ama idare edin.azericim balim hg sen nasilsin kilo durumun ne alemde bak bu hafta yaris kizisiyor rakibene dikkat et gecmesin seni bak benim rakibem cok guclu emme onu yenecem ben:1::1::1:bu arada kazanana rakibesi cicek verecek yoksa karismam ha:47::47:.bu arada ben gul severim rakibem hatirlatayim dedim nasilsa sen alacan gülleri.ben kazanacagim icin:46::46::46::46:

yok be kuzum burdayım sen yeneceksin paşayı eminim :))) dostlukta kazanabilir tabi :P

paşadamaşallah ama çok hırslı. gaza gelin de verin şu kilocukları. şimdi teknik servisi arıycam 2 hafta oldu tartımdan haber yok yaaa. merak ediyom kilomu çok. neyse ama ben şimdilik kaçıyom ev çok fena durumda 2 gündür yatıyom iş yapmadım birde çorba yapayım falan gelirim gene dostlar....

aaaaa iyiymis,pearljam duy duy sen benim rakibimsin.bakalim kim bu hafta daha fazla kilo verecek.ayni zamanda kim daha fazla spor yapacak diyede yarisalim ikimiz ne dersin:27:

hosbulduk.bugün erken kalktim.ama noel tatili bitene kadar bu kadar erken kalkmycam bir daha:9:bugün hem kilomu vereyim dedim hemde Amt a gitmem lazim.
kiz sen 700 gram verdim dememismiydin len.niye 300 gram vermissin listede?

***7. TAKIM 288. ETAP***
Ganfed(58.3/58/0.3/%0.51)
maviyesil1999 (68,5)
anşaa (71,0/71.0/0/%0)
ecemavi (73)İZNE AYRILDI(HAMİLE)
ananee (67.7/67.2/0.5/%0.74)MEZUN OLMAK ISTIYOR
gerbera1987 (92,3)İZNE AYRILDI
Berenim(85)
Bahayk(52/)KILO BILDIRMEDI
Azerikizi(61,5/60,4/1,1/1,79%)
dsds(82,6)YENI ÜYE HEDEF KİLO 65
[/B]roseberry (60)227. ETAPTA İZNE AYRILAN ÜYENİN KİLOSU 61 E BÖLÜNDÜ