şimdi gelelim bugün neler yaptıgıma sabah eerkenden telefonun sesine kalktım 
hayde eşime kahvaltı hazırladım ıhlamrnu koydm ocaga yumurta kırdım 2adet kahvaltılıklarıda dizdin sininin içine otrma odasına getirdim ben sizleri okrken o kahvaltısını yaptı sonra pc kapadım yatayımd edim anacım adan yanıma girdi dedim noliyi biraz yatalım gel sen le deid gidicem birazdan dedi yattık sarıldık
2 kere telefon geldi hade dedim tamam dedi gene yya kalmışız saate bakarımki ebr bitmiş 
len kociş dedim getti ebr
bugün ebrucumla görüşemedim anlıcagınız onn yerine işlerim çoık 

evi süpürücem
silicem
toz alıcem
duşa kabını temizlicem
ütü yapıcem
çamaşırları atıcem beyazlıları yıkıcem
daha yataıgımı toplamadım onu toplcem
allahtan akşama yemegim var

wc yıkıcem
evi tavalandırıcem paşa beyin kafesini temizlicem işlrim çok nevresimleirmi degiştiircem

bugün kahvaltıda pirinç lapası yaptım onu yedim dereotl maydonozlu yeşil soganlı karabiber ve diger baharaktalradn attım yedim 1 bardakta s şimdilik allahım affetsin bu kadarmı olr tadı ya midem kalktı:120::120:reglim yakın ne yapam s ttt vcd rakibem beni geçer neme lazım

ah ah çok hırsılandım bilesin rakibem :78::78::78:haberin olsnm bu arada tartılmadım kaç kilo geliyormd iye işşallah perşembe tartıya çıkıcem ozaman dicem sizlere kaç kilo geliyorm :18::18:eşime söz verdim paşa perşembe ben tartıcem seni dedide

aman deminden beri ben yazıyıom ben okyom nerde bu devlet nerde bu millet huuuuuuuuuuuuuuuu

öylen akşama pirinç lapası bol su 3 gün perşeembe günüde dkana başlıcmde ne yiyordk dkanda:44::44::44:

evi süpürücem
silicem
toz alıcem
duşa kabını temizlicem
ütü yapıcem
çamaşırları atıcem beyazlıları yıkıcem
daha yataıgımı toplamadım onu toplcem
allahtan akşama yemegim var

wc yıkıcem
evi tavalandırıcem paşa beyin kafesini temizlicem işlrim çok nevresimleirmi degiştiircem

bugün kahvaltıda pirinç lapası yaptım onu yedim dereotl maydonozlu yeşil soganlı karabiber ve diger baharaktalradn attım yedim 1 bardakta s şimdilik allahım affetsin bu kadarmı olr tadı ya midem kalktı:120::120:reglim yakın ne yapam s ttt vcd rakibem beni geçer neme lazım