• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kuzular ben gidiyom bisiklete binmeye birde kalça hareketlerimi birde göbek hareketlerimi yapmaya haftaya 1. olmak istiyom çünkü birde mezun olmayıı yani 50 kiloyu görmeyi hadi bana eşlik edecek varmı kalkın hanımlarrr haydı haydııııı

mercimek çorbası yaptım kendi içeceğim çorbaya yağ koymadan yedim bol salatayla beraber arada yarım simitim var,akşamda ya 60 gram tavuklu yada 3 köfteli yada 80 gram balıklı salatam var hasta olduğumdan mı nedir canım hiç birşey istemiyor böyle giderse kendim için ayırdığım zamandan daha çabuk kilo vericem,yarın sabah tartıda ne görücem merak ediyorum,şimdi çıkıyorum şu göğsüm için doktora gidicem sonra görüşürüz...

kuzular ben gidiyom bisiklete binmeye birde kalça hareketlerimi birde göbek hareketlerimi yapmaya haftaya 1. olmak istiyom çünkü birde mezun olmayıı yani 50 kiloyu görmeyi hadi bana eşlik edecek varmı kalkın hanımlarrr haydı haydııııı

kac günlerdir spor yapmadim yine.bugün zumbaya basliyorum yineeeeee:8::8::8:

şimdi geldim doktordan göğsüm mastit olmuş güçlü bir antibiyotik verdi geçmezse göğsü yarıp alabiliriz dediler çok ağrı yapıyor,ilacımı içtim birazdan yeşilçay içicem.....

şimdi geldim doktordan göğsüm mastit olmuş güçlü bir antibiyotik verdi geçmezse göğsü yarıp alabiliriz dediler çok ağrı yapıyor,ilacımı içtim birazdan yeşilçay içicem.....

canım benim bildiğim mastit emzirmeyi bıraktığın zaman oluyo. bebeğini memeden mi kesiyon

süpersin....zaten bana göre fıstık gibisin benim ideal kiloma 10 kilodan fazla var 2 kilo dediğin 2 haftalık iş.....

süpersin....zaten bana göre fıstık gibisin benim ideal kiloma 10 kilodan fazla var 2 kilo dediğin 2 haftalık iş.....

canım benim yaaa sağol utandırdın şimdi beni 2 haftalıkta benden bir türlü gitmiyo çünkü kaçamaklar çoğaldı bu ara yılbaşı hastalık girdi biraz saldım ama dediğin gibi 2 hafta vereyim kendime kurtulayım şunlardan

tabi tartım olsa evde daha dikkatli ve kontrollü olucam da daha gelmedi yaaaa

naber ayşem nasılsın aman allahım bir kişi var çok sevindim, nasıl gidiyor diyet kaç kilosun bacım sen ne güzel mezun olmuştun ne zaman aldın kiloyu? ankaradasın sanırım benim kayınvalidem ankara sincanda ama şimdi yanımda ankaraya gelirsem görmek isterim....

canım benim yaaa sağol utandırdın şimdi beni 2 haftalıkta benden bir türlü gitmiyo çünkü kaçamaklar çoğaldı bu ara yılbaşı hastalık girdi biraz saldım ama dediğin gibi 2 hafta vereyim kendime kurtulayım şunlardan

tabi tartım olsa evde daha dikkatli ve kontrollü olucam da daha gelmedi yaaaa

gelir gelir bir bayan için tartı çok önemli yıllardır tartılırım ve bu beni adapte eder tartılmasam alır başımı giderim,bebişini emziriyor musun? ben emziriyorum ama kayınvalidem yanımda çok karışıyor kuş kadar yiyorsun bunlarla süt olmaz deyip başımın etini yiyor .....

gelir gelir bir bayan için tartı çok önemli yıllardır tartılırım ve bu beni adapte eder tartılmasam alır başımı giderim,bebişini emziriyor musun? ben emziriyorum ama kayınvalidem yanımda çok karışıyor kuş kadar yiyorsun bunlarla süt olmaz deyip başımın etini yiyor .....

:)) 1.5 ay oldu canım bıraktıralı yemek yemiyordu birde artık gına geldi hep üstümde başımda düzgün giyinemiyom rahat edemiyom kızım değilde ben çok zorlandım birden kestim ben teyzem bir ilaç yolladı o kesti sütümü şimdi çok rahatım kızımda güzel güzel herşeyden yiyyor.

süt olması yemekle alakalı değilki arkadaşım maşallah bir yiyiyor bir yiyiyor ama sütü hiç yok desem yeri. karışmasalar olmaz zaten bilmişler:52::52::52:

canım 1.30 girdim mtfaga 8 çıktım :53::53:8 çeşit yaptım:1::1:2 çeşit fazla :9::9:ama deydim elimin sanatını görseniz vvarya:32::32::32:yemede yanında yat dersiniz:12::12:

canım bende hastalık derecesinde günlük kıyafetlerimide ütülerim ben :30:içim rahat etmez dip köşe mecbur temizliyorm benim paşa köpük sagolsn hep kirletiyolar etrafı banada antraman oluyor:15::15:rakibem beni geçmesin :36::36:

canım oraya sen 82 yaz maleasef adetimin azabına ugradım bebem :14::14::14:rakibem beni geçtigine sevinebilrsin :14::14::14:

canım herşeyin zorlg var tabi ama insanın vatanı gibi varmı be :29::29::29:üzülme işşallah dönüş yaparsınız bebem ailen ordaysa sorn yok :16::16:eger türkiyedeyse sorn var özlem vs olur:5::5:

canım ben 8 çeşit yaptım bak sana sayıyım
ıssız adam keki
sultan lokumu çuklatalı vanilyalı
tuzlu kurabiye
irmik tatalısı profetörol
patatesli kol böregi
zeytin yaglı yaprak sarması
kremeli krabiye
makarna salatası
hepside güzel oldu harike:32::32::32::32:gerl sende misafirim ol :27::27:bense krep yapıcem yada kereviz salatası yaparım yarın bol yogurtlu:32::32::32:reglimin azabına ugradım beni geçtigine sevinebilirsin :14::14::14:da et regliyim yoksa bitmiştin sen heryerim şişti:14::14::14:

canım bende sorn yokta ş kilo bildirimini cma yaopsak ne olr perşembe istemiyorm ben ya sabah herkez erken gelsin bildirsin kilosnu çıksın :50::50::50:
çok temızlık yapmak her zaman ıyı diildir bacım kendını parcala parcala nereye kadar....şahsen ben pisliğin önde gidenıyım mesela yetısemıyorum bacım yetısemedığım yerde de salıyom valla ne yalan söylıyım....
akşam yemeğinde sofrada değişiklik yaptım

18:00 gibi akşam yemeği

1 kepçe şehriyeli tavuk çorbası
1 kepçe patatesli bezelye
1 bardak ayran
göbek marullu ve havuçlu salata yedim

saat 20:00 gibi

3 fincan çay içtim birde 5 tane gün kurusu yedim
bak bu daha iyi olmuş sankı...afiyet olsun canım yaramasın kemık olsun
bugünkü menüm cok sacma oldu
sabah:1 dilim ekmek,beyaz peynir,7-8 tane zeytin,revani
öglen:1 kücük avuc meyveli müsli
aksam:4 kuru kayisi
evett bence de ama tatlıyı sabah yemen cok guzel gun ıcınde kaybolup gitmıştır.
selam kızlar,dün günümüz vardı sabah uyandığımda başım çok ağrıyordu orda bir fenalaştım bir ateş bir üşüme zor atım eve kendimi geldim bi istifra öğlen salata yemiştim bu saate kadar bişey yiyemedim kafam kazan gibi allahtan kayınvalidem yanımda ama gidecek ankaraya çocuklar mahvolurdu dün,bugünde çamaşırlarım vardı onları kaldırdım ev çamaşırhane gibi hiç çamaşır bitmiyor....
annem kurutma amakınesı denen aletı sıddetle tavsiye ediyorum yerın varsa evın de kesınlıkle aklında bulundusun...
01.02 carsamba mesaj sayimidir

gerbera1987_____________6
Ganfed__________________7
maviyesil1999 ___________0
anşaa __________________4
Bahayk_________________4
Azerikizi________________2
Paşam3405______________8
dsds___________________
roseberry________________0
pearljam________________0
yanlış bebeşimm kendi adıma 5 mesajımı doldurduğumdan emınımm.....
***7. TAKIM 290. ETAP***

gerbera1987;28066948]
Ganfed(58/57.7/0.3/%0.52)
maviyesil1999 (69.2)İZİNLİ
anşaa (71,0
Bahayk(52
Azerikizi(60,4/60,3/0,1/%0,16)
Paşam3405(82
dsds(82,6)İZİNLİ
roseberry(70,5
pearljam(67,5
7. TAKIM ORTALAMASI

inanamiyorum yaa,sadece 100 gram gitmis.offf sinir oluyorum 6 larda durmaya.bir an önce yeniden 5 leri görmek istiyorum.59,9 u görseydim bile havalara ucacaktim yaa
100 gr kuçmseme annem giden gidendir ....azmıne sağlık...
selam arkadaşlar,

akşam birsürü çay ve ıhlamur içtim sabah kalktım midem yapışmıştı açlıktan :52::52: ama aferin bana eşim akşam kendine vişneli ekmek tatlısı aldı birde alman pastası ama hiçbirinden yemedim yine koydum kafaya yememeyi ama şu var sporu zorla yapıyom. ancak yapıyom valla aksatmadan eşim vücut geliştirmeye gidecek akşam araştırıyordu birkaç haraket gösterdi banada göbek için doğumdan sonra çokta olmasa göbiş var bende akşam yaptım hareketleri göbeğim biraz acıyo ama bu iyiye işaret hareketlerime bu göbek hareketlerini de kattım. böyle işte

sabah

2 dilim kızarmış missss gibi kepek ekmeği :))) kokusu burnuma geldi valla gene:52::52::32::32:
2yeşil 3 siyah zeytin
1kk daha az peynir
1 haşlanmış yumurta
1 fincan çay

ara
tabiki vazgeçilmezim 2 şekerli türk kahvesi

şimdilik bu kadar
yaaa banada kahveee....sen nerdeydın yolumuz duşerse uğrayalım da kahve köpürttür tatlım bize...
kızlar nacizane bir fikrim var sizinle paylaşmak istiyom grubumuzda bir gevşeme bir boşvermişlik var sanki ben öyle hissediyom biraz kurallar getirelim bence. hergün belirli bir spor dakikamız olsun mesela kaçamaklarımızda cezalarımız olsun ki bu bence bizi motive edecek ama herkez söz verecek ve kandırmaca yapmadan kaçamak yapsa bile yazacak :52::52: hala kaptanımızı onaylamadık birisi açıklasın ilan etsin artık gerberanın kaptanımız olduğunu

biraz disipline ihtiyaçımız var bence. birbirimizin menülerine el atalım yorumları açık açık yapalım ne biliyim işte biraz daha sıkı tutunalım birbirimize
tam destek katılıyorum canım benımm...
canım, benim fikrim kaçamak yapsak kendimizi kandırırız ama fikrin güzel sana katılıyorum genelde kalabalık olmuyoruz yazışamıyoruz buda motive etmiyor ...
ne muhabbet edilirdi ya esracım gecen sene mıydı yok 2011 di ama...bi gecede 15-20 sayfa yazdığımızı biliyorum vallaaa.....:16:
mercimek çorbası yaptım kendi içeceğim çorbaya yağ koymadan yedim bol salatayla beraber arada yarım simitim var,akşamda ya 60 gram tavuklu yada 3 köfteli yada 80 gram balıklı salatam var hasta olduğumdan mı nedir canım hiç birşey istemiyor böyle giderse kendim için ayırdığım zamandan daha çabuk kilo vericem,yarın sabah tartıda ne görücem merak ediyorum,şimdi çıkıyorum şu göğsüm için doktora gidicem sonra görüşürüz...

canım gelmiş gecmış olsun....dikkat et kendine yaa...bide bebik emziriyon....
naber ayşem nasılsın aman allahım bir kişi var çok sevindim, nasıl gidiyor diyet kaç kilosun bacım sen ne güzel mezun olmuştun ne zaman aldın kiloyu? ankaradasın sanırım benim kayınvalidem ankara sincanda ama şimdi yanımda ankaraya gelirsem görmek isterim....

dadlum malatyaya gelıyodun az daha kısmet olmamıştı inşallah ankarada buluşuruz...

anşaacım beklerim valla istanbuldayım ben yapmazmıyım en alasını yaparım sanada sen gel yeterki

BAHAYK senin bu türk kahvesi aralarina bayiliyorum.hergün aksatmadan iciyorsun.Ben de cok severim ama 2-3 günde bir iciyorum ben.mmhh varmi türk kahvesi gibi güzel kahve yaa

bende türk kahvesi aşığıyım ama emine hanımcığım izin vermiyor vucutta su tutuyormuş ama dinleyen kim

kıııııızzzzzzzzzzzz esraaaaaaaaaaa napıyon aşağıda sessız sessızzz.....:24:

ne yapıyim canım ateşler içinde yanıyorum başım ağrıyor midem bulanıyor....

slm canlar
yenı yılınızı kutluyorum en ıcten dıleklerımle:3:
hastalıktan kırıldık bır haftadır hala da cıgerlerım agzımda resmen kızlar yaaaa sureklı oksuruk gece bıle uykumdan uyandırıyor valla ve o kadar korumama ragmen kızıma da gectı hooppp bır ay dolmadan yıne antıbıyotıge basladık neysekı sımdı bıraz ıyı ama uc gun hıc uyumadı desem yerı
gerberam benden sana yıldızlı evet takım kaptanlıgı oylamasında yanı:65:
bu arada yarın benım mesaj sayım gunum ızınlıyım ama yıne de sayıcam aklınız da olsun

ve ıznımın bıtmesıne bu haftadan sonra ıkı hafta kaldı yalnız dıkkatımı bırsey celbettı lıstede ben yokum ya dsds ye mavı yesıle ızınlı yazılmıs ben yokum ama
takımdan cıkarıldıgımı dusunuyorum
:17:
yanlısmı dusunuyorum yanı cıkarılsam da kural boyle ıse kırılmam tabıkı ben yıne sızınle devam etmeyı dusunuyorum sonucta muhabbetınızı esırgemezsınız herhalde kapıdan kovsanız bacadan yınede gırerım bıraz karar sıkıntım var bu aralar kendıme yasam sıtılıme ve karakterıme uygun bır dıyet arıyorum daldan dala atlamak ıstemıyorum dıyet lıstelerını ıncelıyorum tek tek donusum muhtesem olsun dıye cunku bu sekılde verımlı olamadıgımı hıssedıyorum
herkesı opuyorum ıyı aksamlar
:34:

bende türk kahvesi aşığıyım ama emine hanımcığım izin vermiyor vucutta su tutuyormuş ama dinleyen kim

ne yapıyim canım ateşler içinde yanıyorum başım ağrıyor midem bulanıyor....

aaa su mu tutuyormus?off ya en güzel seyler hep diyete uygunsuz yaa.ne bu bizim cilemiz Allahaskinaaaa:37:

menüm

sabah:2 dilim ekmek,1 haslanmis yumurta,beyaz peynir,7-8 zeytin,1 kupa bol sütlü kahve
ara:1 parca cikolata
öglen:yarim muz,yarim portakal,yarim mandalina,yarim elma
aksam:1 tabak kiymali kabak yemegi,200 gram sarmisakli yogurt
sonrada Türk kahvesi icicem

Back
X