- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
gerbera dan cevap bekliyorum o zmnbenide alın aranıza zayıflamalıyım biliyorum ki bu iş destek almadan olmuyo :)
tabiki gelebilirsin tatlım kilonuda bildirirmisin tatlım

slm canlar
yenı yılınızı kutluyorum en ıcten dıleklerımle
hastalıktan kırıldık bır haftadır hala da cıgerlerım agzımda resmen kızlar yaaaa sureklı oksuruk gece bıle uykumdan uyandırıyor valla ve o kadar korumama ragmen kızıma da gectı hooppp bır ay dolmadan yıne antıbıyotıge basladık neysekı sımdı bıraz ıyı ama uc gun hıc uyumadı desem yerı
gerberam benden sana yıldızlı evet takım kaptanlıgı oylamasında yanı
bu arada yarın benım mesaj sayım gunum ızınlıyım ama yıne de sayıcam aklınız da olsun
ve ıznımın bıtmesıne bu haftadan sonra ıkı hafta kaldı yalnız dıkkatımı bırsey celbettı lıstede ben yokum ya dsds ye mavı yesıle ızınlı yazılmıs ben yokum ama
takımdan cıkarıldıgımı dusunuyorum
yanlısmı dusunuyorum yanı cıkarılsam da kural boyle ıse kırılmam tabıkı ben yıne sızınle devam etmeyı dusunuyorum sonucta muhabbetınızı esırgemezsınız herhalde kapıdan kovsanız bacadan yınede gırerım bıraz karar sıkıntım var bu aralar kendıme yasam sıtılıme ve karakterıme uygun bır dıyet arıyorum daldan dala atlamak ıstemıyorum dıyet lıstelerını ıncelıyorum tek tek donusum muhtesem olsun dıye cunku bu sekılde verımlı olamadıgımı hıssedıyorum
herkesı opuyorum ıyı aksamlar![]()
teşekkürler berenim hg. bu arada yeni yılınızda kutlu olsun

aaa su mu tutuyormus?off ya en güzel seyler hep diyete uygunsuz yaa.ne bu bizim cilemiz Allahaskinaaaa![]()
cnm su içmemek ve tuzlu yemek gibi su tutamaz herhalde