canım bende öle yapayım bariyok canım tadı çok güzel oluyo bizim forumda araştırdım elma sirkeli ballı kür diye ben öyle yapıyom tadınıda seviyom valla

2-anşa -roseberry
3-bahayk -ganfet
4-paşam -azerikız
yeni liste kızlar olmayanlar elenincee liste böyle oldu![]()

sen izinlimisin tüh onu unutmuşuzay bılıyorum hayatım yaaa ama aklım neredeyse yanlış yazmısım
ben ızınlıyım hayatım bu haftada sonrakı hafta da

siist uyan ruyadasin diyecem de gene olmayacak sen beni ruyandada gecemezsin pasami nasi yendiysem bu haftada seni ezip suyunu cikaracambir kisi ambulansi hazirda tutsun bu gidisle ben kesin onu cagiracam
neyse saka bi yana benide gercekten cok motive ediyor helede rakibem sen gibi iddali olursa
bakalim bu hafta ne olacak
bu haftada kupabenim he ona gore

selam kızlar,bugün biraz yoğunum sabah sporuma gittim daha iyiyim çok şükür diyette güzel gidiyor türk kahvemi içtim elektril süpürgesi şovu yapmayı düşünüyorum...

evet canım liste rekabet listesi adamın biri beni 300 gramla geçtiya regliyimya sen bakalım kaç gramla geçicenzaten senden kurtulmak isteyen kiiimmm49 a düsmek iyi fikir,cünkü diyet birakilinca biraz üzerine alinabiliyor.
bu ne listesi,rekabet mi?
yener benim arkadasim valla,korkun ondan.bi azimlensin var ya,kise gecemez onu
hahahaah Allah iyiligini versin,elektrik süpürgesi $ovu haaa,iyiymis![]()

arkadaslar ben bir haftadir tuvalete cikmiyorum,ne olacak benim bu halim.ilk defa böyle uzun cikmadim ya.bu kadar uzun hic olmamisti.bir sorunmu var acaba bende.?![]()
canım ne yiyorsnki neye çıkıcen dicem ayıp olcek

kızlar eve yeni girdim çok gzüel bir gün geçirdik