• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bahayk bende o sirkeli su tuvalete çıkarmazmı ballı ılık suyun doğal etkisi ... ben de sabah kalktım 11de içsemmi içmessemmmi karar veremedm yarım saat sora hadi içeyim dedim bi içtim çok geçmedi tuvalete çkardı ama tadı pek hoş değil ama işe yarıyorsa yapıcam her gün

menümüde yazayım hergün yazcam artık ne yersem yiyim

sabah-öğlen(12:30)
domates
taze soğan
haşlanmış yumurta
1 simit
peynir

ara
1 muz

ara
1 portakal
türk kahvesi

ara
salep

akşam
az hünkar beğendi üstüne et koymadım
az ekmek
biraz sarma

ara
çeyrek portakal

neden kimse mutuluğumu paylaşmadı. kimse yazdıklarımı okumadı mı aşk olsun yaaaa kimse takmıyo beni gerçekten darıldım valla.
oyyyy canim yaaa,paylasmaz olurmuyuz:16:ama biz:16: seni sabah ac karnina kiyafetsiz kilonu bilmek istiyoruz bebi$.ben sana demistim demi sen kesin 50 sindir diye.
ahanda biri delü daha:9::9::9:allahım yarabbim gene bana hırsılısı düştü he yazık bana ama ben regliyim cuma anca abdestlenırım bebem :2::2::2:sende geç beni hastayım zati açım bir çoba kaynnatanım bile yok :14::14::14:brnmu çeke çeke yara old be:9::9:yarın silivriden arkadaş gelicek kkdan çok mutluyum :52::52::52:ne yapsam acaba yarına yemek:56::56::56:

canım ben hastayım bebem yazdıgın eger kilo vermenle alakalaysa tebrikler inan okdmda ntmşmdur beynim uyşt iki adım atsa agrıyor inan pc başından kalkamadım yemek desen yapamadım wc bil e zor gidiyon pc bgün çok az kllandım :2::2::2:tekrardan ksra bakma olrm hastalıgıma ver inan gözlerim yanıyor :5::5:barıştıkmı kız ne kilo veriyon senin gibi olsam ben daha ne isterim :27::27:
cok cok gecmis olsun,Allah sifalar versin de yarin hasta hasta nasil misafir kabul edicen?
bahayk bende o sirkeli su tuvalete çıkarmazmı ballı ılık suyun doğal etkisi ... ben de sabah kalktım 11de içsemmi içmessemmmi karar veremedm yarım saat sora hadi içeyim dedim bi içtim çok geçmedi tuvalete çkardı ama tadı pek hoş değil ama işe yarıyorsa yapıcam her gün

menümüde yazayım hergün yazcam artık ne yersem yiyim

sabah-öğlen(12:30)
domates
taze soğan
haşlanmış yumurta
1 simit
peynir

ara
1 muz

ara
1 portakal
türk kahvesi

ara
salep

akşam
az hünkar beğendi üstüne et koymadım
az ekmek
biraz sarma

ara
çeyrek portakal
sagolsun BAHAYK ve PASAM sirkeli balli suyu deyince yaptim sabah.öldüm öldün icerken.girtlagim yandi 1 saat kadar.ben bunu bir zamnlar denemis ve 2 günden fazla yapamamistim.ama bugün ne oldu,ictim kahvaltimi yarim saat sonra yaptim ve tuvalete ciktim sükür.sagolun canlarim.hatta karar verdim bende sizin gibi günde iki kere valla aglasamda bu suyu icicem.kararliyim

arkadaslar ben bir haftadir tuvalete cikmiyorum,ne olacak benim bu halim.ilk defa böyle uzun cikmadim ya.bu kadar uzun hic olmamisti.bir sorunmu var acaba bende.?:5:
canim gecen hafta boyunca bisey yemedin ki ne cikacan :)) hepimiz okuduk yediklerini ben oyle yesem bir ay cikmam:DDD
canım bende öle yapayım bari :29::29:ama çay kaşıgıda işimi görüyor bebem tatlıyla aram yokta:32::32:

:53::53::53:allahını seversen gerbera haftaya ganfetle beni çekme rakibesi benim haberi olsn gösteirirm ben ona da etsin reglime denk geldi:27::27::27:anladınmı bebem çig çig yicem onu :76::76::76:

sen izinlimisin tüh onu unutmuşuz :17::17:pardon benimde rakibem iyiymiş :29::29:

:53::53:sen benimi yendim hemde 30o gramla:60::60::60:dua et adettim her adetken artıda olyorm heryerim şişti yeminle :57::57::57::57:haftaya benimsin kızım haberin olsun hodri meydan varmısın haftaya kapışmaya ben senei 300 gramla degil 1 kilodan gfazlayla yenicem iddaam bu kpa benim koklatmam sana:60::60::60::60:sen dua et adetimin aziziligi geldi ben öle çok kilo verdim birden bire haftaya blşalım köşede senle bak neler oluyor :76::76::76::76:

:9::9::9:allah seni bende diyorm ne diyor

evet canım liste rekabet listesi adamın biri beni 300 gramla geçtiya regliyimya sen bakalım kaç gramla geçicen :9::9::9:ay gülmekten karnıma agrılar girdi :60::60::60:

canım ne yiyorsnki neye çıkıcen dicem ayıp olcek:17::17:ballı sirkeli ılık s iç birebir yada kahvaltıdan önce armd ye üstüne ılık su iç:17::17:
kızlar eve yeni girdim çok gzüel bir gün geçirdik :16::16:agladık güldük üzüntüler ortak olunca:5::5:
bababa bahaneye bah
gecen hafta bende regldin bu hafta azeride reglsin .gec bunlari kardesim 10 grlada olsa gectim ya:)))))))hehe gecemeyenlerde var:1::1:sen azeriyi gecemezsin iste o kadar:20:
bugün yediklerim şnlar
1- çavdar ekmegi 1 dilim
2-domates çeri 4 adet
3-badem 1 adet
4-bir bardak ıhlamur

öylen 3 gibi arkadaşa gittik bol kısır yedim 9 kaşık kadar tzl kurabiye kremalı kurabiye yarım dilim kek 2 bardak çay 1 soda akşamada birşey yemeyi düşünmüyorm çokta yürüdüm kesin eritmişimdir yediklerimi:53::53:çok yorldm biraz zanıyım ben sonra görüşrüz:27::27:
afiyet bal olsun canim ama kara yag olup kalmasin tez zamanda hepimiz verelim o kilolari cancagazim
selam kızlar bugün pek uğrayamadım eşim erken geldi pc yi bana hiç bırakmadı :DD

ilk olarak menümü yazayım sonrada size bir müjdeli haberim var
sabah

ılık ballı sikeli suyumu içtim

1 dilim tam buğday ekmeği
1 haşalnmış yumurta
3 yeşil 3 siyah zeytin
1kk peynir
domates,salatalık,dereotu,maydonoz,kırmızı biber köy biberi yedim.
3 fincan çay

ara
4 gün kurusu 1 galeta

öğle
1 kepçe mercimek çorbası
1 kepçe patlıcanlı kıymalı patatesli yemek
2 yk yoğurt
salata

ara
1 yeşil elma

akşam
arkadaşa yemeğe gittik balık yapmış hayır diyemedim ama kontrollü gittim
balık yedim 6-7 tane çinekoptu sanırım
salata,
1 dilim ekmek
1 kepçe brokoli çorbası

VE MÜJDEM
KIZLAR BUNLARI YEDİM KOCA GÜN VE AKŞAM YEMEĞİNDEN SONRA ARKADAŞTA TARTILDIM KIYAFETLERİMLE KAZAK VE KOT VARDI. VE YEMEK DE YEDİM 53 KİLO ÇIKTIM HARİKA Bİ HABER BU 2 KİLO OYNASA 51 KİLO OLMUŞUM.deli gibi sevindim. sabah aç karnına tartılsam kim bilir belkide düşündüğümden daha az çıkarım. bilmiyom ama tok karnına 53 çıkmak harika.

kiloyu görünce tatlıyı hiç geri çevirmedim kendimi ödüllendirdim. 3 koca kupa çayda içtim .

çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mutluyum.

20 dk. sadece leslie yaptım.
harikasin canim harika guzel vermissinde beni cokda ezme da :/// bak bozusacagiz ha sen ye biraz o kadar fark atma bana:47::47:
ben kazancam iste,bu hafta azimliyim.yine zumbami da yaptim geldim.evelsi gün 1 saat yapmistim,bugün de 1 saat 10 dakika yaptim.yarin da ayriyeten pilatese basliycam belki.azimliyim azimli.5 kilo sonra hedefimdeyim.kork benden pasa hanimefendiiii:27::27::27:
helal azerime kim tutar seni yuruuu.gumbur gumbur geliyor canim arkadasim:)))
neden kimse mutuluğumu paylaşmadı. kimse yazdıklarımı okumadı mı aşk olsun yaaaa kimse takmıyo beni gerçekten darıldım valla.
kiz sanada ne oluyor ikide bir kusuyon kusmende hazir kapida bekliyor ne ayip insan arkadaslarina kusermi hic :47::47::47:
ahanda biri delü daha:9::9::9:allahım yarabbim gene bana hırsılısı düştü he yazık bana ama ben regliyim cuma anca abdestlenırım bebem :2::2::2:sende geç beni hastayım zati açım bir çoba kaynnatanım bile yok :14::14::14:brnmu çeke çeke yara old be:9::9:yarın silivriden arkadaş gelicek kkdan çok mutluyum :52::52::52:ne yapsam acaba yarına yemek:56::56::56:

canım ben hastayım bebem yazdıgın eger kilo vermenle alakalaysa tebrikler inan okdmda ntmşmdur beynim uyşt iki adım atsa agrıyor inan pc başından kalkamadım yemek desen yapamadım wc bil e zor gidiyon pc bgün çok az kllandım :2::2::2:tekrardan ksra bakma olrm hastalıgıma ver inan gözlerim yanıyor :5::5:barıştıkmı kız ne kilo veriyon senin gibi olsam ben daha ne isterim :27::27:

kiz olacan sen bu rakibelerini bir gec hele bak nasul fistik gibi olacan:21:

kizlar ya canim cok SIKILIYOR DURMADAN YEMEK ISTIYOM
sabah iki tost yedim ikide domates iki avuc kadar findik oglen dorttane kuru kofte yedim aksama ne yerim daha bilmiyorum ne olacak benim bu halim ya:47:

selam kızlar sabah kaynanamı bıraktım diyetisyenimde randevum vardı yine çok sevindim 800 gram yağdan gitmiş 1200 toplam giden kilo cumaya bakalım ne olacak acaba?

aman yarabbim yolda kar bi başladı anama uğriyim dedim allahtan kardeşim lastikçi kar lastiği taktırdım beylikdüzüne döndüm yusufu aldım tekrar anneme döndüm bu hafta burdayım ...

şu ana kadar yediklerim

sabah 1 yumurta

ara
yarım simit

öğle 3 köfte ve salata

birazdan galeta yicem

akşamada
bamya yemeği ve yoğurt

bahaykcım istediğin kilona gelmene sevindim inşallah istediğin kilona gelip sende mezun olursun....

canim gecen hafta boyunca bisey yemedin ki ne cikacan :)) hepimiz okuduk yediklerini ben oyle yesem bir ay cikmam:DDD

bababa bahaneye bah
gecen hafta bende regldin bu hafta azeride reglsin .gec bunlari kardesim 10 grlada olsa gectim ya:)))))))hehe gecemeyenlerde var:1::1:sen azeriyi gecemezsin iste o kadar:20:

afiyet bal olsun canim ama kara yag olup kalmasin tez zamanda hepimiz verelim o kilolari cancagazim

harikasin canim harika guzel vermissinde beni cokda ezme da :/// bak bozusacagiz ha sen ye biraz o kadar fark atma bana:47::47:

kiz sanada ne oluyor ikide bir kusuyon kusmende hazir kapida bekliyor ne ayip insan arkadaslarina kusermi hic :47::47::47:

sagol canim arkadasim destegin icin.evet azimliyim ama gitmiyor gitmiyor.tartildim bugün ama maalesef yaaa,hala 5 leri göremedim.ne olacak benim bu halim.neyse karamsarlik yapmamak lazim.persembeye kadar tartilmiycam.metabolizmamin hizlanmasi icinde o eski yaptigim diyeti yapicam mecbur napiyim.zorla da olsa yiycem artik.
sabah iki tost yedim ikide domates iki avuc kadar findik oglen dorttane kuru kofte yedim aksama ne yerim daha bilmiyorum ne olacak benim bu halim ya:47:
yemeeeee,bak bir daha geldigimde ikiizde zayiflamis olalim ki iste o zaman pogacalari börekleri kekleri götürelim
selam kızlar sabah kaynanamı bıraktım diyetisyenimde randevum vardı yine çok sevindim 800 gram yağdan gitmiş 1200 toplam giden kilo cumaya bakalım ne olacak acaba?

aman yarabbim yolda kar bi başladı anama uğriyim dedim allahtan kardeşim lastikçi kar lastiği taktırdım beylikdüzüne döndüm yusufu aldım tekrar anneme döndüm bu hafta burdayım ...

şu ana kadar yediklerim

sabah 1 yumurta

ara
yarım simit

öğle 3 köfte ve salata

birazdan galeta yicem

akşamada
bamya yemeği ve yoğurt

bahaykcım istediğin kilona gelmene sevindim inşallah istediğin kilona gelip sende mezun olursun....
gözün aydin canim yaa ne güzel.

sayın kaptancım gerbera sabah tartım 69.1 gram sevinçten uçuyorum 15 gün önce tam tamına 74.4 düm 6 tıları gösteren allah 5 li rakamlarıda gösterir inşallah...

kızlar ben şimdi çıkıyorum eşimin çalıştığı hastaneye gidiyorum göğsüm çok fena sıtma gibi oluyorum dün ateşin 40 dereceydi çok bitkinim eşim apseyse eğer yarıp alırlar diyor inşallah öyle birşey değildir...
huuuhuuuuu helal bacım kım tutar senııı....
selam kizlar.doktordan geldim demin,kan aldilar guatirim icin.kendimi 2-3 aydir cok kötü hissediyorum.halsizim, sinirliyim,uykularim düzensizlesti,ayriyetende sekil A da görüldügü gibi cok hizli sekilde cok kilo aldim.iste simdide veremiyorum.zannedersem ilacimin dozaji az geliyor.bakalim,pazartesi sonuclari almaya gidicem.eger dozaji artirirlarsa o zaman insallah daha iyi kilo verebilicem.
uykumu alamadim,bu yüzden birazdan yine uyuycam ben.esim ise gitti,oglum amcamlarda,kizim da uyuyor.12 den önce kalkmaz.bende gireyimde misil misil uyuyayim.
ayyy hatun ne guzel uyuyo yaaaa....bende uyumak ıstıtıyoyorumm....
selam kızlar

bugün yemek yapmam lazım üşeniyom yaaaa kızımla mutfağa girince bütün alt dolaptaki tavaları tencereleri dışarı çıkarıyo bilmem ne :))) çok yaramaz çok. oyuncaklarda odanın heryerinde ben topluyom o inatla dağıtıyo

kilomuda bilmiyom ama acayip daralma hissediyom kendimde sporum etki etmeye başladı sanırım. hadi yaaaa tartım gelsene bi kendimi görsem 50 lerde:)))

daha hiçbir sporuma başlamadım ama saat daha erken 11:10 daha yapacağım gibi deli gibi etkisini görünce motive oluyom hevesleniyom

kahve içmek isteyen buyursun birazdan içerim ::52::52::52::52::52::32::32::32::32::32::32:
kahve mı ıstanbul ankara arası hızlı trenle gelıp kahve ıccem sende baharım sözz.....
kızlar yaaa çok az kilo veriyoruz benimde tartım yokya listeye yazamıyom kızlarrrr beni lütfen duyun acilen silkelenmemiz lazımmmm GERBERACIM DÜN YAZDIM BİRAZ KURAL GETİRELİM DİYE BİRAZ SIKALIM BİRŞEYLER YAPALIM TAKIMIMIZ İÇİN AMA SENDEN DE BİR CEVAP GELMEDİ KIZLAR BANA NEDEN CEVAP YAMIYONUZZZ TAKIM ELDEN GİDİYO VALLA KIZLARRRRRRRRRRR

CANIM takım liderimiz sana gormu yolladı işte sende takıl bizeee hoşgeldinnnn
ahhhh bahar ahhh...ne kurallar geldı gectı amaa....doğru söyluyosun toplanalım kızlar bıraz....
7.Takım kuralları:

1)HER HAFTA 30 MESAJ YAZMA ZORUNLULUĞU VARDIR .30 MESAJ YAZMAK 7 GÜNÜ KAPSAMAKTADIR. HER HAFTANIN PAZARTESİ VEYA EN GEÇ SALI GÜNÜ BİR ARKADAŞ SAYIM YAPACAKTIR . MAZERETSİZ SAYIM YAPMAYAN UYARI CEZASI ALIR. 3 UYARI CEZASI ALAN DİSKALİFİYE OLUR.
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN KIRICI OLMAMAK KOŞULU İLE BİRBİRİNİ YEDİJKLERİ VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTİRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER PERŞEMBE BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAK ZORUNDADIR . BİLDİRİMDE BULUNMAYAN CUMA GÜNÜ MAZERETİYLE BERABER KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇİLİR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
8)CUMA SABAHI LİSTE PAYLAŞIMA KONULMALIDIR. ÜYELER PAYLAŞIMI KONTROL ETMELİ, PAYLAŞIMA EKLENMEDİYSE YA KENDİLERİ EKLEMELİ YADA YARDIM İSTEMELİLER.
9)LİSTEYE SADECE KİLONUZU YAZMANIZ YETERLİDİR. HESAPLAMAYI KAPTAN EXCELDEN OTOMATİK YAPMAKTADIR. BÖYLECE HATALARINDA ÖNÜNE GEÇİLMEKTEDİR.
11)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.YADA 6.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.
13) HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
14TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK
OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.

15)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR İÇİN CEZA SİSTEMİ VARDIR.HER ÜYE İLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHİPTİR
MAZERETSİZ O HAFTAKİ 35 MESAJ PAYLAŞIMINDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSİZ PERŞEMBE GÜNÜ BİTTİĞİNDE KİLO BİLDİRMEMİŞ OLMAK 1 PUAN
MAZERETSİZ CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DİĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDİCE EDİCİ DAVRANIŞLAR SERGİLEME 2 PUAN
1 AY İÇİNDE O AYKİ BAŞLANDIÇ KİLOSUNUN %1 İNİ VERMEME 1 PUAN

16)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
17)CEZA PUANINI TÜKETEN ÜYELER OYLAMA YAPILARAK DİSKALİFYE OLUR VE KADINLAR KULUBÜ KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.
18) UC GUN ARKA ARKAYA HABER VERMEDEN VE PAYLASIMDA BULUNMAYAN KISILER DISKALIFYE OLACAKTIR.
mantıklı kurallar ama su msj sayımı yapanların takıbını bizzat kaptan yapmalı ve uyarmalı valla gecen ay 30kere yazdım hıcbirinizde tınlamadınız...
sporıumu yazayım size kızlarrr

30 dk. lesli yaptım sauna şortumuda giydim bittim iyicene iyi bi ter attım valla

geriye kalanlar yani kesin kes yapacağım sporum

4 set kalça hareketlerim
3 set göbiş eritme hareketlerim
15 dk. bisiklet

menümüde paylaşayım

sabah
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 yeşil 3 siyah zeytin
1 fincan çay
1kk kadar peynir

ara
bilin bakalım ne ( tabikideeeee 2 şekerli türk kahvesi kimse gelmedi bende yalnız içtim :9::9::9::9::9:)

öğle
2 yk yoğurt
1kepçe mercimek çorbası
1 kepçe patatesli patlıcanlı kıymalı bi yemek yaptım işte ondan yedim

ara
4 gün kurusu yerim

akşam da
1 kepçe mercimek çorbası
1 kase yoğurt
1 kepçe patlıcan yemeğinden

sonrada malum her gece bizim çayımız vardır 2-3 fincançay içerim

suyum da 1.5 litre yaparım inşallah
menun sporun harıka tatlımm....tam gaz devam...
kızlar ne diyecem aklıma geldi bazen erken akşam yemeği yediğimiz için 9-10 gibi acıkıyom elma portakal kivi falan yiyiyom olur mu acaba yoğurt yemiyom dolapta olduğu için dokunuyo mideme.

akşam mesela saat 10 gibi 1 elma 1 portakal 1 tanede kivi yedim çok mu oluyo bi yorum bekliyom
evet kesınlıkle çok kuzm 1 tanesını ye sadece...
selam kızlar,SABAH GİTTİM HASTANEYE GÖĞSÜM ÇOK FENA Mastit olmuş iğne verdi doktor 5 gün sabah akşam iğne yapıcam kendime birde antibiyotik alıyorum dün ateşten dudaklarım uçuklamış hiç keyfim yok.....

sizler neler yaptınız nasıl verildi mi bu hafta kilolar?yine kimsecikler yok nerde bu millet nerde bu kızlar :PP
ayyy canım yaaa çok gecmış olsun dikkat et kendıne
iyi aksamlar kizlar bugun sabahtan beri evde yoktum o yuzden hic yazamadim nasilsiniz bakalim
yorgunnnnn hemde nasıl ayakta durcak takatım yok....
guzel kurallar ama bence haftalik sayimki kuralini degiselim o cok zor olur ya
bir gunu bile sayamazken 7 gunu nasil sayacagiz bayagi zaman alir bide bazen kisi bir gunde 30 mesaji dolduruyor nasilsa doldurdum biur hafta takima ugramama olabilir.gunluk sayim ve kontrol daha mantikli geliyor bana.gerci takima kalmis bisey kabul edilirse bende kabul ederim .ben sadece nacizane fikrimi soyledim:34:
mesajlar sayılsında bence nasıl olursa olsun günluk dedik yok bacım baksana kımse ne sayıyo ne takıp ediyo...izinlerin süreside bellı olsun artık bence 3 hafta mı mesela gelmezse süre sonunda diskalıfiye olsun diyorum kımsenın hakkı kımseye gecmesın....
masalalh 3 kisi var takimda tu tu tu nazar degmesin gerbara ben ve pasam .kizlar ben pasami oneriyom kaptan yardimciligina tabi kendiside kabul ederse :4:
bencede paşam olsun paşam olmazsa bahar olsun....
ayyyy ganfed benım iştahta bır acıldı sorma zor durduruyorum valla kendımı.....

şu ana kadar yediklerim

sabah 1 yumurta

ara
yarım simit

öğle 3 köfte ve salata

birazdan galeta yicem

akşamada
bamya yemeği ve yoğurt

esra beyza arabada oturuyo heralde maşallahhh....ne guzelll benım kız oturmazdı rezıl ederdı benı yollarda neler neler yapıyodum ağlaya ağlaya yırtıyodu kendını...maşşalah prenses çok akıllı annesı rabbım nazarlardan korusun....:emir_bebek:

iyi akşamlar hanımlar,benim oğlan hiperaktif sanırım belirtilerine baktım aynısı beni o kadar çok yoruyor ki anlatamam herhalde ben fazla yaşamam allahım bana sabır versin en kısa zamanda bir pedagoğa götürcez.....

akşam yemeğimi yazyım bir tabak bamya 1 çay bar.yoğurt 1 galeta ve salata biraz sonrada yarım yeşil elma tansiyonum çok yüksek başım ağrıyor....

oyyyy canim yaaa,paylasmaz olurmuyuz:16:ama biz:16: seni sabah ac karnina kiyafetsiz kilonu bilmek istiyoruz bebi$.ben sana demistim demi sen kesin 50 sindir diye.

cok cok gecmis olsun,Allah sifalar versin de yarin hasta hasta nasil misafir kabul edicen?

sagolsun BAHAYK ve PASAM sirkeli balli suyu deyince yaptim sabah.öldüm öldün icerken.girtlagim yandi 1 saat kadar.ben bunu bir zamnlar denemis ve 2 günden fazla yapamamistim.ama bugün ne oldu,ictim kahvaltimi yarim saat sonra yaptim ve tuvalete ciktim sükür.sagolun canlarim.hatta karar verdim bende sizin gibi günde iki kere valla aglasamda bu suyu icicem.kararliyim
canım hasta hasta ettim zate yatıya kaldılar sabah kahvaltı hazırlamam lazım bogaça mayalıcam erkenden melenem ve patates kızartıcem çeşit olstn bakalım :56::56:yarın hastaneye gene geldiicekler rabbim şifa versin :16::16:

bababa bahaneye bah

:63::63::63:anca çamr at bana sen sen beni biliyinmi:60::60::60:sen regli olmayınca gel bebem yanıma görürüsün haftaya cuma sen :27::27:ban gram degil kilo lazım bebem kilo:32::32::32:
iyi akşamlar hanımlar,benim oğlan hiperaktif sanırım belirtilerine baktım aynısı beni o kadar çok yoruyor ki anlatamam herhalde ben fazla yaşamam allahım bana sabır versin en kısa zamanda bir pedagoğa götürcez.....

akşam yemeğimi yazyım bir tabak bamya 1 çay bar.yoğurt 1 galeta ve salata biraz sonrada yarım yeşil elma tansiyonum çok yüksek başım ağrıyor....
canım geçmiş olsn

kızlar ksra bakmayın bu saatte girdim misafirlerim vardı birde arkadaş rahatsızlandı acile götrüdük yemek çay gene misafir geldi ben hapşurup durdum :2::2:kaç kere çok yaşa dediler sayısını unuttum :9::9: ondan bu saate girebildim anca uydlar mtfagı topladım makinaya attım erken kalkıp kahvaltı hazırlıcem daha:18::18::18:sabahleyim yedikelrimi yazıyım çıkıyım ben
sabah rtin kahvaltımı ettim
öylen yemedim
akşam çorba tarhana barbunya salata okadar :27::27:
ksra bakmayın çok ykm var herşez yattı sabah pogaca hamrmu yogrcak erkenden yatıım sabah gireem misafirlerim varken nanay gidince anca sonra demeyin paşa bilerek girmedi yok ben duymadım yok ben görmedim demeyin gözümden yk akıyor ş hapsurmalarımda olmasa:2::2:

selam kızlar,her yer bembeyaz annemdeyim kızı uyuttum annemde oğlanı indi kardeşimin yanına gitti bende fırsat bu fırsat bakayım dedim...

sabah 2 galeta
30 gram peynir
domates salatalık ve kıvırcık yedim
1 yeşil çay 2 bardak siyah çay içtim

ara
listeme bakmam lazım

neden kimseler yok acaba?girdiğimde nedense kimseyle karşılaşamıyorum havadan sanırım :))

selam kızlar,her yer bembeyaz annemdeyim kızı uyuttum annemde oğlanı indi kardeşimin yanına gitti bende fırsat bu fırsat bakayım dedim...

sabah 2 galeta
30 gram peynir
domates salatalık ve kıvırcık yedim
1 yeşil çay 2 bardak siyah çay içtim

ara
listeme bakmam lazım

neden kimseler yok acaba?girdiğimde nedense kimseyle karşılaşamıyorum havadan sanırım :))

kahvaltı (12)
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
süt
:34:

selam kızlar

pazar ve dün hep acilde hastanedeydim nazar mı değdi ne midem bulantı ve ağrı birde sıtma tuttu beni pazar akşamı gece 3 e kadar hastanedeydim 3 şişe serum yedim geçmedi sağlık ocağında dün bir tane daha serum midem de gaz var ağrı yapıyo kansızmışım ve tansiyonum çok düşük çıkaramıyor doktorlar pazar günü dün bütün gün yattım

bir kaç gün gelemeyebilirim sanırım diyetide abarttım sağlıksızmı beslendim acaba yada çok aç mı kaldım bilmiyom miden fena.

ganfed cim küsüyorum çünkü birşey yazıyom kimse bir cevap bile dönmüyo kaile alınmazmışım gibi olmuyoki öyle. darılırım bende. :)))

gerberacım sirkeli ballı suyun işe yaramasına sevindim canım her sabah ve akşam iç daha etkili olacak daha düzenli hergün tuvalete çıkacaksın canım

selam kızlar

pazar ve dün hep acilde hastanedeydim nazar mı değdi ne midem bulantı ve ağrı birde sıtma tuttu beni pazar akşamı gece 3 e kadar hastanedeydim 3 şişe serum yedim geçmedi sağlık ocağında dün bir tane daha serum midem de gaz var ağrı yapıyo kansızmışım ve tansiyonum çok düşük çıkaramıyor doktorlar pazar günü dün bütün gün yattım

bir kaç gün gelemeyebilirim sanırım diyetide abarttım sağlıksızmı beslendim acaba yada çok aç mı kaldım bilmiyom miden fena.

ganfed cim küsüyorum çünkü birşey yazıyom kimse bir cevap bile dönmüyo kaile alınmazmışım gibi olmuyoki öyle. darılırım bende. :)))

gerberacım sirkeli ballı suyun işe yaramasına sevindim canım her sabah ve akşam iç daha etkili olacak daha düzenli hergün tuvalete çıkacaksın canım

benim tuvalet sorunum yok cnm safra kesesi alındı benim o yüzden hergün çıkıyorum zaten en fala gün aşırı:51:

selam kızlar

kusme bebegim gordukce yaziyoruz zaten sen benim disli rakibemsin bu hafta sana yenilmezzem iyidir .zaten haftayada pasama dusecem eyvah eyvah yandim ben yandim :1::1::1::1:

Back
X