senın dinlenmen şart bence zaten yorgunsun bide göğsün başın na bela oldu bikaç gün annende kalsana bacım...
annem sen yalnız mı kalıyon coğunluk ızınde de ondan bence...bı ara epey cosmuştuk ama giden gidene gene ne yazıkkı...
sen çok yıpratıyosun kendını bahar....diyet spor vereceğin 2 kılo harap ettın kendını biz ne yapalım bak 10-15-20 kılo vermeye uğraşanlar var kılonu netleştır şu tartın gelsınde abartmadan mezun ol sağlığınla oynama canım benım sana muhtac bi fıstık kızın var unutma...
eee ganfedım sabah yemışın sonra ağır bişii yokkı bişiycık olmaz ondan akşama da yoğurt yeseydın mıssss olurdu vallaaa...hele bıde suyunu da ıctıysenn süpper...bu arada sen su içiyosun dimiiiii
bol aralı bı menu olmuş....
iyi bari dinlenmışsin işştee....
ben dün nobetteydim canım gelemdim eve yenı geldim yatıcam şimdi sayım konusunda bılgın olsun o zaman....mesaj sayımını hep sen mı takıp ediceksin ağır olmaz mı senın için...gecem çooookk fenaydı gene kızlar sabah olmadı yemın edrimmm....ankara buzzzzzzzzzzzzzzzzzz......-12 dereceydı arabanın kapısının buzunu çözmek yarım saatımı aldı dondummmm....eve gelıcem bu seferde el frenı donmuşş.....hemen yatıp uyumak ıstıyorum...herkese güzel bir gün diliyorum.......