sevgili gerbera gerbera sen kilom 84 400 yap canım sagolsn benim kociş beni maffetti hastayım diye içirdi yedirdi :2::2::2:yarın piirnç lapasına geçicem allah nasip ederse haftaya sen gör kilom ölüm orcunamı başlasam acaba***7. TAKIM 291. ETAP***
Ganfed(57.7
anşaa (71,0
Azerikizi(60,3
Paşam3405(82
roseberry(69,1
7. TAKIM ORTALAMASI:

sagol bebem burnumu çekip dryom vallahisevgili pasam ve bahayk siz nasil oldunuz hala iyilesmedinizmi .kuzularim benim gelip size tarhana yapammi cabuk iyilesirsiniz.bide bolbol limon yedireyimki direnciniz artsin.sizi hasta gormeye dayanamiyorumcabuk iyilesip gelin aramiza
![]()

yuppiiiiii sükürler olsun yine 5 lerdeyim.heyyyyyt beeee.4,5 kilom kaldiiiii.ama varya zumba basenlerimden götürmüs yaa.esim bile dün ayni seyi söyledi.![]()

sagol bebem sanada geçmiş olsn:2::2:selam kızlar
bu hafta hastalıkla geçti valla iyiyim ama. tartım hala yok. kilomu bilmiyom regl de oldum bakalım 51 kilo falan olabilirim. ama net değilim yarında memlekete gidiyoz.haftabaşından beri spor yapmıyom şimdi memlekettede yapamamsanırım ama salı günü döneceğim zaten haftasonu için gidiyom. kızımla beraber anacımı 3 aydır görmüyom. işte böyle
sporla beraber diyette gümlrdi benim zaten paso tarhana çorbası içtimde dün akşamda akşam yemeğinde ekmek yedim. midem iyi olsun diye. neyse yine dikkat edeceğim de eskisi gibi çok sıkı yapmıycam diyeti.hemen hastalanıyom.
paşam sanada geçmiş olsun.
canım çok sevindim tebrik ederim inş. dahada gidecek. zumbayı oyun konsorundan yapıyon dimi bende youtubeden mi yapsam acaba? benim basenler sorunya.
kızlar birde benim kilo tamam düşüyorda sıkılaşamıyom popom bacaklarım lömbür lömbür sizin nası ne yapcam yaaaa sıkı olsa bi o kadar daha zayıf olucam aslında
PAŞAMMMMMM acillllllllllllllllllllll acilllllllllllllllllllllllllllll tarafından bi silkelen tamam hastalandık ama dikkati elden bırakmayalım 84 ne demek canımmmm kilo alma yarışında değiliz verme yarışı bu![]()
canım işşallah yarın sirkelenicem sen ban bakma regli biryandan grip biryandan inan benim hastalıgım hiç çekilmiyor yeminle

bugün rtin kahvaltımı yaptım badem domates kızarmış ekmek bir adet kalper peyniri bogazımdan zor geçti bol ilimonlı çay açık
arada birşey yemedim
akşamada kahvaltı yapıcem yemek yapmadım gözüm almadı bir evi topladım okadar eşim ben gelince bakarım sen dinlen dedi bana

canlarım ben b akşam giremem merak etmeyin beni ganbetcim işşallah bu hafta kapışırız bebem biraz hastalıgım iyi olsa:2::2: