87 ıle ayrılmıştın berenım naptın yaaaa +3 fena olmuş gel beraber atalım bulduğun dıyetı de bı anlatsana bizde bilgilenelım...
gerberacım sen benım kardeşim sayılırsın sıtemım sana diil daha doğrusu şahsa munasır bı durum dııl...ha sana kızdığım noktalar yok mu var mesaj sayımı başlıyo mu başlamıyo daha doğrusu mesaj sayımı neden durdu herkes sayıyodu mesajları saphıra dönemınde...neden cunku saphıra denetlıyodu saymayan arkadaşı hemen uyarıyodu..ben böle bi sistem beklıyorum senden de acıkcası....kımler ızınde bılmıyoruz dedim ona da cevap vermedin...ınan kalp kırmak falan deıl amacım ama benım de zoruma gidiyo takım 5 kışıyle bildirime giriyo...ne kadar komık ....saphıra ile nev biraz daha gelmıycek anladığım kadarı ıle....alalım yerıne yenı elemanlar...berenım geldı mavı yeşil var ızınde bı ara toplanmıştık gene dağıldık mesaj sayımının ılk haftasını bu hafta yapıyım mesela ben gönulluyum yeter kı bı duzene oturalım artık...motıvasyon sıfır herkeste...ben burdan akşamları aldığım gazla yemekten sonra hıc atıştırmasız yatardım sımdı ne bulsam götürüyorum yalan yok....paylaşım kurallarına uymayan arkadaş 1-2-3 de atılsın takımdan oyuncak diil bence...
bahar ve berenım kızlar durum yanı benım duşuncelerim bunlar...takım duzene gıremedi bi türlu sizde görüyosunuz ben kıyamıyorum su takıma çoooook emek var bildiğiniz gibi diil ben bu takımdan mezun olup geri geldim takıma 3 yıldır su topiğe giren benlkı herkesı tanırım...ama herkeste bı başı boşluk var...lutfen kalıtelı paylaşım motıvasyonu getırecek boylece anlamıyca z nasıl ınceldiğimizi hadi kızlarrrr herkes bı kendıne gelsın artık...