• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

benimde iki kusum vardi bir zamanlar.biri uctu gitti,biride öldü maalesef.ondan sonra tövbe ettim bir daha almamaya.cünkü 1 hafta Aglamistim ölen kusuma.

hahhaaha Allah iyiligini versin.cok komik.bunca yemekten sonra formunu koruyacakmis.iyi valla

cnm benimde bir kuşum vadı masmavi 5 yaşındaydı kapılar açıktı ama kaçmıyordu karanlıktan çok korkuyordu biz çıkardığımızı unutup lambayı kapattık yazdı perdeyide açtık balkonda oturuyorduk kuş aklıma geldiğinde olan olmuştu kaçmış kuşum muhtemel birinin evine girmiştir tabi kedi kapmadıysa dayanamadım her an ayşe şöyle yapardı böyle yapardı dedim böyle olmıcak gittim petsopa köpüğü aldım çok seviyorum kuşları ölsede kaçsada ölene kadar beslicem herhalde büyük konuşmayım ama evlendikten sonra salma istiyorum büyük kafeste bir sürü kuş o kadar çok seviyorum yani dayanamadım evtesi gün kuş almamdan belli

yarin ve öbür gün pirinc lapasi yapicam.kizlar acayip inceldim.eski kiloma yaklastigimi hissediyorum.galiba kilo verimim cok hizlandi.zumba da cok ise yariyor.yapiyorum hemen her gün.persembe firtina gibi gelicem.
canım yogrtla dene derim ben öle yeniyor yoksa öteki şekilde gitmiyor be:18::18::18:
iyi geceler kizlar .bugun oyle yogundum ki topige giremedim daha yeni rajhata ciktimda acilen yazim dedim gerci burda 12 gecmemis ama tr saati ile gecmis olsun siz yinede bugunden sayin mesajlarimi:1::1:

kız kanki nerdesin be:20::20:vallahi meraklandım gözlerim yolarda kaldı he:48::48::48:
kırmızıgülgülüm hoş geldin seni brda gördügüme inan çoks evindim diyet nasıl giidyor:3::3:

efenimmm gunaydinlarrr 7 takimin fistiklarinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

nerelerdesiniz bakalimm, bu saat olmus tukan kapali?????:20::20::20:

nerde hareket orda bereket kalkin kalkinnn...
sporrrrrr yapinnnnnn..
ben 6.30dan beri ayaktayim...dunden beri hollandayi kar kapladi..trafik felc..
sirkete daha dogru durust gelen olmadii benden firsat bildim sizlere bakim dedimmm

ama kimsecikler yok :52::52::52:

efenimmm gunaydinlarrr 7 takimin fistiklarinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

nerelerdesiniz bakalimm, bu saat olmus tukan kapali?????:20::20::20:

nerde hareket orda bereket kalkin kalkinnn...
sporrrrrr yapinnnnnn..
ben 6.30dan beri ayaktayim...dunden beri hollandayi kar kapladi..trafik felc..
sirkete daha dogru durust gelen olmadii benden firsat bildim sizlere bakim dedimmm

ama kimsecikler yok :52::52::52:

:3::3::3::3:ben burdayım gülüm ya beni görmüyormusun :20: nasıl gidiyor diyet hiç kilo aldınmı verdinmi bakem:17::17::17:

canım yogrtla dene derim ben öle yeniyor yoksa öteki şekilde gitmiyor be:18::18::18:

kız kanki nerdesin be:20::20:vallahi meraklandım gözlerim yolarda kaldı he:48::48::48:
kırmızıgülgülüm hoş geldin seni brda gördügüme inan çoks evindim diyet nasıl giidyor:3::3:

Gunaydin pasammmm...bende ozledim vallahi sizleri...
daha diyete bu hafta basladim canim...ameliyattan sonra yeni yeni toparlandim..sen naptin??

pirinç lapası bitti 1 günlük dkandan sonra normal diyetime geçtim
1- 1 bardak 1 çay kaşıgıyla ıhlamr
2-1 adet kepek ekmegi
3-1 adet pırasa
4-5 yeşil zeytin
5-3 çatal sahanda yumurta
6-4 çatal yok peynir
kızlar nasıl diyet ama:53::53:eşim sen bana git poaça al gel:53::53:sana aldım ye dedi bana dedim onda kaç kalori var didim biliyonm sen:20::20:neyse sofradan kalktım demezmi yumurta yemedin kahvaltıda gel çabuk kahvaltını dogru düzgün yap dedi :53::53:dedim diyetteyim adam kilo verdikçe istemiyor diyet yapmamı zaar:25::25:anlamadım gitti öylenede ne yerim allah kerim bilmiyim işşallah yeyince yazarım :21::21::21:kızlar nerelerdesiniz be kimseler gelmemiş :27::27:ben çıkıcam birazdan geç girerim malm ev işi temizlik yemek vs var otrp dantel yapıcem sizler gelince beni bulamazsınız diyeyim didim:58::58::58:
işşallah perşembeye saglıklı kilo vermiş olarak gelicem eşim sagolsnbıraksaydı dukanı ne ka gzüel yapıcektim ant verdirdi vermeseydi gizli saklı yapardım ben bunu:9::9:

Gunaydin pasammmm...bende ozledim vallahi sizleri...
daha diyete bu hafta basladim canim...ameliyattan sonra yeni yeni toparlandim..sen naptin??

canım ne yapayım 78 kadar düştüm bilirsin geri aldım kiloları hasta oldm eşim sagolsun yedirdi drd bugünde kızıyor ne kahvaltı yaptın diye :18::18:geçen tansiyonn 9 5 di dedim ayagımın altından halıyımı çekiyolar depremmi olyor dedim hay demez olaydım azarı yedim eşimden sen aç kal kilo ver yıgılıp kalıcaksın bir yerde dedi:20::20:anlıcagın pirinç lapasını yaptımdkanıda yapıyorken yakalandım 1600 kalorilik diyetim var doktorn verdigi on yap doyarsın dedi allah var 1 hafta hiç yapmadım o diyeti deneyeyim diyorm bugünden sonra:44::44: geçmiş olsn bebem bu arada :48::48:sen neler yapmıştın canım diyette az öz özetlermisin müsayitsen :6::6:

:3::3::3::3:ben burdayım gülüm ya beni görmüyormusun :20: nasıl gidiyor diyet hiç kilo aldınmı verdinmi bakem:17::17::17:

gordum canim gormem mi hicccccc :48::48::48:

malesef kilo aldim..marttan kasima kadar cehhennemi yasadim resmen..
13 kilo aldim..
makatimda kabariklar olustu...utancimdan 2 ay doktora gitmedim, hemde erkekti kendimce cozumler aradim eczaneye felan gittim.. bagsur diye dusundum..
sonra dayanamadim doktora gittim ama yine gostermedim anlattiklarima nakadark doktor fitil verdi..2 haftada duzeldim ama geri geldi..kalcamin uzerine oturamiyor yuyuyemiyordum..
sonra gittim 16yillik doktorumu degistim kadin doktora yazildim..
oda kontrol etti bagsur degil dedi.. korktugumu bildigi icin ilk krem verdi..makatimdaki kan dolasimini rahatlatmak icin..o gunden sonra dahada kotu oldum..
birde parmagiylada kontrol etmisti...kabarmalar dahada artti..artik agliyordum agrisindan...4 hafta gecti krem fayda etmedi...tekrar doktora gittim..cerraha donderdi..
o zamanlar cehennemdi resmen... tuvalet benim icin korkuya donustu....binbir cesit hale giriyordum..artik yuruyemeyecek oturamayacak hale geldim..
cerraha gittigimde makatimin yaninda bir sislik olusmustu son iki haftada..resmen tas gibiydi..artik dayanacak gucumde kalmamisti..cerrah ameliyat dedi..4 gun icinde ameliyat oldum...ama iyilesme sureci 6 haftaydi..dikis atilmadi...anlayacagin yata yata kilo aldim:43::43: ama herseyin basi saglik..allah dusmanima bile vermesin cektiklerimi

canım ne yapayım 78 kadar düştüm bilirsin geri aldım kiloları hasta oldm eşim sagolsun yedirdi drd bugünde kızıyor ne kahvaltı yaptın diye :18::18:geçen tansiyonn 9 5 di dedim ayagımın altından halıyımı çekiyolar depremmi olyor dedim hay demez olaydım azarı yedim eşimden sen aç kal kilo ver yıgılıp kalıcaksın bir yerde dedi:20::20:anlıcagın pirinç lapasını yaptımdkanıda yapıyorken yakalandım 1600 kalorilik diyetim var doktorn verdigi on yap doyarsın dedi allah var 1 hafta hiç yapmadım o diyeti deneyeyim diyorm bugünden sonra:44::44: geçmiş olsn bebem bu arada :48::48:sen neler yapmıştın canım diyette az öz özetlermisin müsayitsen :6::6:

Canim benim yaptigim cok saglikli degildi..ben uzun sure yaptigimdan zorlanmiyordum artik..benimki bolca yogurt ve salataydi...ilk zamanlar cok zordu..ilk iki gun yogurt yemem lazimdi...ama ilk haftalardan sonra alismistim..birde kilo verdikce daha kolay tutunmustum..hemde asiri yaptigim spor...ama sen diyetisteninin verdigi listeyi uygula..daha sagliklidir ve 1600 kalori guzel..istersen 300 kalori daha az yersin...ama 1300 altindaki diyetler insani hem yorar hem zorlar..dikkat et yediklerine

gordum canim gormem mi hicccccc :48::48::48:

Malesef kilo aldim..marttan kasima kadar cehhennemi yasadim resmen..
13 kilo aldim..
Makatimda kabariklar olustu...utancimdan 2 ay doktora gitmedim, hemde erkekti kendimce cozumler aradim eczaneye felan gittim.. Bagsur diye dusundum..
Sonra dayanamadim doktora gittim ama yine gostermedim anlattiklarima nakadark doktor fitil verdi..2 haftada duzeldim ama geri geldi..kalcamin uzerine oturamiyor yuyuyemiyordum..
Sonra gittim 16yillik doktorumu degistim kadin doktora yazildim..
Oda kontrol etti bagsur degil dedi.. Korktugumu bildigi icin ilk krem verdi..makatimdaki kan dolasimini rahatlatmak icin..o gunden sonra dahada kotu oldum..
Birde parmagiylada kontrol etmisti...kabarmalar dahada artti..artik agliyordum agrisindan...4 hafta gecti krem fayda etmedi...tekrar doktora gittim..cerraha donderdi..
O zamanlar cehennemdi resmen... Tuvalet benim icin korkuya donustu....binbir cesit hale giriyordum..artik yuruyemeyecek oturamayacak hale geldim..
Cerraha gittigimde makatimin yaninda bir sislik olusmustu son iki haftada..resmen tas gibiydi..artik dayanacak gucumde kalmamisti..cerrah ameliyat dedi..4 gun icinde ameliyat oldum...ama iyilesme sureci 6 haftaydi..dikis atilmadi...anlayacagin yata yata kilo aldim:43::43: Ama herseyin basi saglik..allah dusmanima bile vermesin cektiklerimi
:48::48:canım benim çok geçmiş olsn veirisin kiloları gene gel aramıza seni allah var çok özledim :5: Rabbim dert veripte derman aratmasın işşallah kardeşim ya çok zor bendede basr var kabız olnca vay halima allah korsn çok kanama yaşşıyordm korkmmdan doktora gittim baktırdım doktor bana 7 tane meme var dedi basur yani :14:kanser degilsin korkma deid ailede var hepimizde babam ondan ameliyat oldu hoş bende oluyum dedim ama olan memunn degil:19:baharatlı acı yemeyince kabızda olmayınca iyide olncada kötü oluyor kanaması korkutuyor beni:18::18:

canim benim yaptigim cok saglikli degildi..ben uzun sure yaptigimdan zorlanmiyordum artik..benimki bolca yogurt ve salataydi...ilk zamanlar cok zordu..ilk iki gun yogurt yemem lazimdi...ama ilk haftalardan sonra alismistim..birde kilo verdikce daha kolay tutunmustum..hemde asiri yaptigim spor...ama sen diyetisteninin verdigi listeyi uygula..daha sagliklidir ve 1600 kalori guzel..istersen 300 kalori daha az yersin...ama 1300 altindaki diyetler insani hem yorar hem zorlar..dikkat et yediklerine

canım doktora dedimki hocam 1600 kalorikil diyeti 1200 yapsak vs dediki 1600 kalorilik diyet sana iyi dedi dahada altına inme dedi :20::20:eşimde diyor paşam sen doktorn verdigi diyeti yap hem dok kalırsın hemde saglıklı kilo veirisin deid bgün on yapıyım diyorm :27::27:yarında yapabilirim eşimede dedim ne olcek benim bu halim ne gzüel 78 düşmüştüm b pis bogazım durmadıki eger hiç kaçamak yapmasaydım dünyanın kilosnu veiricektim :43::43:nefiz işte:47:

:48::48:canım benim çok geçmiş olsn veirisin kiloları gene gel aramıza seni allah var çok özledim :5: Rabbim dert veripte derman aratmasın işşallah kardeşim ya çok zor bendede basr var kabız olnca vay halima allah korsn çok kanama yaşşıyordm korkmmdan doktora gittim baktırdım doktor bana 7 tane meme var dedi basur yani :14:kanser degilsin korkma deid ailede var hepimizde babam ondan ameliyat oldu hoş bende oluyum dedim ama olan memunn degil:19:baharatlı acı yemeyince kabızda olmayınca iyide olncada kötü oluyor kanaması korkutuyor beni:18::18:

Allah korusun canim, benimki bagsur degildi...ama bir bagsurluyuda cok iyi anlarim artik..zaten bagirsak sorunum vardi ilk dusundugumde bagsur olmustu zaten.bosu bosuna ikiniyordum ama resmen bagirsaklarim disina cikacak saniyorum..offf cokkk kotuydu.doktorlar ne dediyse yedim..psikolojim bozulmstu artik..uykularim yoktu..korkuda vardi...sonrada ameliyat....
ama ameliyattan sonraki agrim onceki agrima karsi hic birsey di..
ben arada ugrarim canim..listeye girmeyi dusunmuyorum cunku gunluk msj sayisina felan uyamam..ama firsat buldukca burdayim...eski kizlarda gelmis geri takima:1::1: kaynatiriz artikin:27::27:

sende bugday kepegi felan ye..yumusak tutar tuvaletini...

Allah korusun canim, benimki bagsur degildi...ama bir bagsurluyuda cok iyi anlarim artik..zaten bagirsak sorunum vardi ilk dusundugumde bagsur olmustu zaten.bosu bosuna ikiniyordum ama resmen bagirsaklarim disina cikacak saniyorum..offf cokkk kotuydu.doktorlar ne dediyse yedim..psikolojim bozulmstu artik..uykularim yoktu..korkuda vardi...sonrada ameliyat....
ama ameliyattan sonraki agrim onceki agrima karsi hic birsey di..
ben arada ugrarim canim..listeye girmeyi dusunmuyorum cunku gunluk msj sayisina felan uyamam..ama firsat buldukca burdayim...eski kizlarda gelmis geri takima:1::1: kaynatiriz artikin:27::27:

sende bugday kepegi felan ye..yumusak tutar tuvaletini...

OLDU CANIM GENE GEL BURALARI BOŞ BIRAKMA:5::5:SENİ SEVEN arkidişin paşa:48::48:

canım doktora dedimki hocam 1600 kalorikil diyeti 1200 yapsak vs dediki 1600 kalorilik diyet sana iyi dedi dahada altına inme dedi :20::20:eşimde diyor paşam sen doktorn verdigi diyeti yap hem dok kalırsın hemde saglıklı kilo veirisin deid bgün on yapıyım diyorm :27::27:yarında yapabilirim eşimede dedim ne olcek benim bu halim ne gzüel 78 düşmüştüm b pis bogazım durmadıki eger hiç kaçamak yapmasaydım dünyanın kilosnu veiricektim :43::43:nefiz işte:47:

saglik olsun canim...sikma kendini..sende 1600luk yap...esinin dedigi gibi tok olursun zorlanmazsin..sen farkina varmadanda gider kilolar...ama cok dikkat etmen lazim..cunku haftada zaten fazla veremeyeceksin..kacamaklarla bunu destekleme...1600 kalorilik diyet super bir diyet:34::34: listenin disina cikma

Back
X