• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evvvveeetttt pazartesı yanı 14/01/2013 sayımıdır....
gerbera 6
anşa 13
paşam 13
bahar 7
beren 6
roseberry 7
AZERİ 4
GANFED 0

SONUÇ ITIBARI ILE GANFED VE AZERI 5 MESAJIN ALTINDA KALMIŞLAR -1 CEZA PUANI ALDILAR...KAPTANIM BILGINE...:40:
YALNIŞ SAYMIS OLABILME IHTIMALIM VARDIR SEKERLER ŞİMDİDEN HATAM VARSA AFFOLA....
bir mesaj daha yazsaymışım geçiyormuşum he:9::9:olsn saglık olsn başka maçlara bakıcez:8::8:
pirinc lapasini ben hp sabah sebzeyle yerim aksamda sarmisakli yogurtla

cok cok gecmis olsun kirmizigül.Allah'im sifalar versin

hehe sagol canim.ben anca böyle yapabiliyorum.canim o an neyi cekerse onu yerim
canım hergünmü böle besleniyorsn yoksa pirinç lapası yapıcem didinn ondanmı bu arada diyeyim en kalorilik sebze bezeyyeymiş haberin olsun :53::53::53:
ya aslinda ben dün 6 mesaj yazdim ama sizin saatinize göre 4 oluyor.bizim burda saat 23 te iki mesaj yazdim,yani burada daha sali olmamisti.
tatlım orası neresi olyord unuttumda:17::17:
1 saat zumba yaptim.terledim.
ah bacım ben yapamam zumba bende panik atak varya ondan kalbimin ritmi bir hızlansın vay halime:14::14:benim yerimede yap ebruyla plateside bıraktım hava güzel acaba biraz yürüsemmi onu düşünüyorm :27::27::27:ama soguk zaten gribim geçmedi hasta olrmuyum acaba:44::44:
ganfed im ,msn ini bi acsana,bekliyorum
benimde olsa bir mesene yazışırdık sizleri çok merak ediyorm nasıl bir şeye benziyorsunuz:37::37:faceniz varsa özelime yazın ekliyim sizleri helede ganfeti:40::40:
actim canim seni bekliyorum
yavrum bu hafta seni 7 takımın tarihine gömücem haberin olsn :9::9::9:perşembeye bekle beni :9::9:sesin çıkmıyor b aralar hayırdır:6::6:
selam kızlar ben geldim,bugün çok yoğundum ve şu an yine göğsüm acıyor 6 antibiyotik iğne 1 paket antibiyotik ve yine göğsüm sızlıyor ateşim çıkıyor...

sabah beyzayıda aldım eşimle emine hanıma gittim yine sonuç mükemmel,sonra eve geldim temizlikçi vardı ona yardım ettim sonra spora gittim geldim yemek yaptım yusuf geldi derken bu saat oldu uzandım oğlan evi yıkıyor ....
canım gheçmiş olsn bebem rabbim şifa versin ablamada olmuştu oglanı memeden kesmişti 2 yaşını geçiyord emziriyord fırsat bu fırsat dedi ablam bıraktırdı bir gögsünü emiyord ogl digerini almıyord 1 gögüsle bebegi büyüttü geçen diyor aklında kalmış uyyormş oglan oda giyiniyormş demişki annecim bi rkere tadına bakabilirimiyim demiş içi acımış benimde içim acıdı yeminle birgün yavrm olurda emzirisem ben nasıl ayırırım emzikten :14::14::14:
ah cnm ya yorgunum yazacaktım yoğunum yazmışım:27:
sabahın köründe kalkarsan öle olur bebem :27::27::27:bu arada günaydın :38:
günaydın hatunlar gununuz guzel olsun....:54:
:38::38:sanada günaydım yavru kuşum :3::3:bugün eşime kahvaltı vermedim montaj işi vardı :6::6: 10 gibi kalktım evi topladım yatagımı topladım çamaşır katla eşimin iş kıyafetlerini makinaya attım asıcam bitti akşama yemegim var evim temiz bugün eşim eve erken gelicek montajı bitsin :16::16:belkim bugün biraz kendimize zaman ayırırz:17::17:bu aralar işlerinin yognlgundan benle ilgilenemiyorda:17::17: ezanı bekliyom namazımı kılıcam oturucam dantelimi yapıcem kardeşim insanın evi temiz olunca yemegi olunca ne rahat olyormş yaw:9::9::9:sen ne yaptın anlat bakıyım amirine:9::9:
15/01/2013 SALI PAYLAŞIM LISTESIIIIIIIIIIIIIIIIII:72:
GERBERA:6
ANŞA:8
GANFED:12
PAŞAMMMMMM:25 :nazar:
BAHAR:0:20:
AZERİ:11
BERENIM:10
ROSEBERRY:7

BAHARI PAYLAŞIMI YOK -1 PUAN KAPTANIM ONUN HARICINDE FİREMIZ BULUNMUYOR...:16:

:53::53:ha ha hiç gülücegim yoktu bakında benden örnek alın :57::57:ne yapmışım ben ya kardeşim :60::60::60:
günaydım 7 takımın fıstıkları ay pardon tombul tavukları dicektim :60::60:kızlar cumartesinden beri wc gitmiyordm çok şükür dün 3 kaşık bamya yemegi işe yaradı ve çıktım wcye şnu bilinki bu hafta 1 bende sizleri ihya edicem 7 takımı ben temsil edicem işşallah :kkk::kkk:artık öpücügümü alırım sizlerden :17::17:nerdesiniz çabk hepinizde gelin h komşular:3::3::3:

o zaman azerikizi ve ganfed mesaj sayımlarını 1den 1e yapalım diyorum ben anşaa ne dersin

menüyü yazıyım ben :kkk:
sabah kahvaltısında yediklerim
sabah kalkakar kalmaz sirkeli ballı ılık suyumu içtim
1-kibrik ktsunn yarısı kadar peynir
2- 1 adet haşlanmış yumurta
3-5 yeşil zeytin
4-2 etimek
5-5 biryede ve yeiş çay büyük kupada
6-dereot maydonoz bir tutam

arada meyve yemeyi düşünüyorum

kerevizi rendelicem yogurtlu dereotl tavuk etiyle harmanlıcem 2 adet etimekle

akşamada mercimek çorbası bol salata yogrt ve yersem 2 kaşık bamya yemeyi düşünüyorum sonrada sodamı içerim temem b iş
bugünkü menüm bu sorusu olan :32::32::32:

yarım kilo antep baklavasının içinde kalmış tek bir dilim gibiyim, öylesine yalnız, öylesine umarsız, öylesine 520 kalori ve öylesine tatlı.:9::9::9::9:

masallah nazar degmesin 3 kisi var su anda topikte:))canlarim gerbara ve pasam mucuk size nasilsiniz bakalim :54:

menüyü yazıyım ben :kkk:
sabah kahvaltısında yediklerim
sabah kalkakar kalmaz sirkeli ballı ılık suyumu içtim
1-kibrik ktsunn yarısı kadar peynir
2- 1 adet haşlanmış yumurta
3-5 yeşil zeytin
4-2 etimek
5-5 biryede ve yeiş çay büyük kupada
6-dereot maydonoz bir tutam

arada meyve yemeyi düşünüyorum

kerevizi rendelicem yogurtlu dereotl tavuk etiyle harmanlıcem 2 adet etimekle

akşamada mercimek çorbası bol salata yogrt ve yersem 2 kaşık bamya yemeyi düşünüyorum sonrada sodamı içerim temem b iş
bugünkü menüm bu sorusu olan :32::32::32:

menun gayet guzelmis dur bene yazim sende benimkine guzel.demezzsen eger bozusuruz bak ona gere:47::47::47::47:
sabak kahvalti etmedim ama iki tutam kadar tel peynir yedim esim trden getirmisti bugun dayanamadim yedimiki bardakta su ictim
oglende firinda ppatates ve tavukkanat pisiyor ondan yiyecem yalniz bir kanat 4-5 dilimde patatesinden alirim tabiki ekmek olmayacak
aksamda musli yerim yada yogurt yerim bilmiyorum simdilik:56:

masallah nazar degmesin 3 kisi var su anda topikte:))canlarim gerbara ve pasam mucuk size nasilsiniz bakalim :54:

canım nasıl olym benim sıpalar saatimin üstünde uyuyorlar şimdide orayı keşfettiler:9::9:birde bebeleri olsa:5::5:okadar yolln gözlüyormki bebelerinin ama yok :14::14:ben ne zaman babanne olcem :9::9:
iç güveyden halleceyim canım az daha takılıyım namaza kalkıcam sen nasılsın görüşemiyorz eskisi gibi hayırdır:27::27:diyet nasıl gidiyor bebem :6::6:benim keyfinm yerinde vallahi kaçamak yapılmayınca nede gzüel veriliyormuş :57::57:dolapta dünden yaptıgım sütlaç. var o ban ben ona baktım dün dedimki sütlaca ban öle bakma bu sefer ben galip gelicem sen degil dedim eşimde gülüyor hanım kafayımı yedin diye galiba kafayı yedim artık sütlaçlarla konşuyorum :9::9:6 kase çıkmıştı 5 tane var eşime deidm eger burdan yersem beni döv:47::47: ama yemiyecegime göre dövemez dün didim bir kaşık yiyeyim ama yemeidm işşallahta böle gider 5 gibi memlekete gidicem bebem ordada bogazımı tutarım :18::18:annem keşkek aşre çörek yapıcekmış dolamada sarar lahana dolması ben nasıl dur derim :18::18:işşallah yemem annemede dicem yapma diye :9::9:ben yemiyorm onlarda yemesin :32::32:marta bebeg vesile olcem işşallah ozamanda kadar kilo verdim verdim yoksa 41 yandım :18::18::18:o frenler beni işşallah bakıcez artık memlekettende gelince işşallah bir kan idrar veririm kadın dogUMCUYA GİTMEM LAZIM SMİR VERİCEM BİRDE MAYENE OLURM SONRA VER ELİNİ BEBEGE VESİLE OLMA İŞŞALLAH :16::16::16:B SEFER KİLO VERMİŞ OLCEM BEBEGİMİ SAGLIKLI ALIRIM İŞŞALLAH KCAGIMA TEK TEMEMNİM O :14::14:

15/01/2013 SALI PAYLAŞIM LISTESIIIIIIIIIIIIIIIIII:72:
GERBERA:6
ANŞA:8
GANFED:12
PAŞAMMMMMM:25 :nazar:
BAHAR:0:20:
AZERİ:11
BERENIM:10
ROSEBERRY:7

BAHARI PAYLAŞIMI YOK -1 PUAN KAPTANIM ONUN HARICINDE FİREMIZ BULUNMUYOR...:16:

masallah pasam bu ne hiz kiz kimse seni gecemez devam guzelim de3semde inanma bugun seni mesajimla yenecem:18::18::18::18::18::18:ansaacim sen pasamin mesajlarinin yarisini say diger yarisini bana yaz :7:bende sana cay ismarliyacam :1::1:pasta isteme sakin diyetteyiz o yuzden sadece yesil cay var sonrada seni kostururacam kilocuklarini attiracam uzerinden :4::4:bak boyle yaparsan bende sozumu tutacam zaten hatun bu hafta canima okumus gececekmis beni kiloda bende tik yok tabi:47::47::47:bu ne ya bende diyet azmi falan kalmamis
gene kapismam lazimbiriyle yoksa bu 3-5 kilo gitmeyecek:47::47::47:

günaydın hatunlar gununuz guzel olsun....:54:
gunaydin ansaacim sanada nasilsin tatlim
bir mesaj daha yazsaymışım geçiyormuşum he:9::9:olsn saglık olsn başka maçlara bakıcez:8::8:

canım hergünmü böle besleniyorsn yoksa pirinç lapası yapıcem didinn ondanmı bu arada diyeyim en kalorilik sebze bezeyyeymiş haberin olsun :53::53::53:

ah bacım ben yapamam zumba bende panik atak varya ondan kalbimin ritmi bir hızlansın vay halime:14::14:benim yerimede yap ebruyla plateside bıraktım hava güzel acaba biraz yürüsemmi onu düşünüyorm :27::27::27:ama soguk zaten gribim geçmedi hasta olrmuyum acaba:44::44:

benimde olsa bir mesene yazışırdık sizleri çok merak ediyorm nasıl bir şeye benziyorsunuz:37::37:faceniz varsa özelime yazın ekliyim sizleri helede ganfeti:40::40:

yavrum bu hafta seni 7 takımın tarihine gömücem haberin olsn :9::9::9:perşembeye bekle beni :9::9:sesin çıkmıyor b aralar hayırdır:6::6:

canım gheçmiş olsn bebem rabbim şifa versin ablamada olmuştu oglanı memeden kesmişti 2 yaşını geçiyord emziriyord fırsat bu fırsat dedi ablam bıraktırdı bir gögsünü emiyord ogl digerini almıyord 1 gögüsle bebegi büyüttü geçen diyor aklında kalmış uyyormş oglan oda giyiniyormş demişki annecim bi rkere tadına bakabilirimiyim demiş içi acımış benimde içim acıdı yeminle birgün yavrm olurda emzirisem ben nasıl ayırırım emzikten :14::14::14:

:38::38:sanada günaydım yavru kuşum :3::3:bugün eşime kahvaltı vermedim montaj işi vardı :6::6: 10 gibi kalktım evi topladım yatagımı topladım çamaşır katla eşimin iş kıyafetlerini makinaya attım asıcam bitti akşama yemegim var evim temiz bugün eşim eve erken gelicek montajı bitsin :16::16:belkim bugün biraz kendimize zaman ayırırz:17::17:bu aralar işlerinin yognlgundan benle ilgilenemiyorda:17::17: ezanı bekliyom namazımı kılıcam oturucam dantelimi yapıcem kardeşim insanın evi temiz olunca yemegi olunca ne rahat olyormş yaw:9::9::9:sen ne yaptın anlat bakıyım amirine:9::9:

:53::53:ha ha hiç gülücegim yoktu bakında benden örnek alın :57::57:ne yapmışım ben ya kardeşim :60::60::60:
günaydım 7 takımın fıstıkları ay pardon tombul tavukları dicektim :60::60:kızlar cumartesinden beri wc gitmiyordm çok şükür dün 3 kaşık bamya yemegi işe yaradı ve çıktım wcye şnu bilinki bu hafta 1 bende sizleri ihya edicem 7 takımı ben temsil edicem işşallah :kkk::kkk:artık öpücügümü alırım sizlerden :17::17:nerdesiniz çabk hepinizde gelin h komşular:3::3::3:

ay kuzum sen beni mi merak ettin soz fidan gibi olunca sana kendimi gosterecem ama korkmak yok bak ben cok cirkinim :18::18::18:dusup bayilirsan karismam ambulansta cagirmam ona gore he :47:benim facem var ama hic resim yuklememhuyum degildir ama yinede istersen vereyim facemi:1:

Son düzenleme:
bakya ikiside beni gorunce kactilar :47::47:gelin cabuk geri .sizi sinava tabi tutacam soru birneyse vaz gectim size en iyisi sevgilerimi yollayimda cabuk gelin :1::1:

ben varim tatlim seni hiiiiic yalniz birakmayacamhadi gel beraber gezelim spor yapalim .takimi liderlige tasiyalim:46::46:
taşırız bebem sen yeterki iste ben burayı boş bıraklmıyorm takıma kimse gelmiyor tozlanmasın degilmi tozunu almak lazım:63::63:
menun gayet guzelmis dur bene yazim sende benimkine guzel.demezzsen eger bozusuruz bak ona gere:47::47::47::47:
Sabak kahvalti etmedim ama iki tutam kadar tel peynir yedim esim trden getirmisti bugun dayanamadim yedimiki bardakta su ictim
oglende firinda ppatates ve tavukkanat pisiyor ondan yiyecem yalniz bir kanat 4-5 dilimde patatesinden alirim tabiki ekmek olmayacak
aksamda musli yerim yada yogurt yerim bilmiyorum simdilik:56:
canım şimdi açıklama yapayım dost acı söylermiş :9:
Kanat varmış fırında onda yag var kanat adı üstünde o olmaz
patatesmi:30:kız onda şeker var ben ocaktan beri yemiyorm eltimin diyetisyeni patates ve pirinçten uzak dur demiş biline:32::32:
Misli fena degil iyi
insan pennirden banada yollar :57::57:ondada yag oranı çok :27::27:
Anlıcagın yeme:9::9:
bence daha mantikli bazen yetistiremiyorum gece gec vakitte girebiliyom oda zaman asinina ugramis olusoyr boylecede ben ceza almis oluyorum:((:47::47::47:
ben seni özlüyorm ama:17::17:yazmayınca vallahi gözlerim arıyor seni okyuncada şımarma hemen:9::9:
masallah pasam bu ne hiz kiz kimse seni gecemez devam guzelim de3semde inanma bugun seni mesajimla yenecem:18::18::18::18::18::18:ansaacim sen pasamin mesajlarinin yarisini say diger yarisini bana yaz :7:bende sana cay ismarliyacam :1::1:pasta isteme sakin diyetteyiz o yuzden sadece yesil cay var sonrada seni kostururacam kilocuklarini attiracam uzerinden :4::4:bak boyle yaparsan bende sozumu tutacam zaten hatun bu hafta canima okumus gececekmis beni kiloda bende tik yok tabi:47::47::47:bu ne ya bende diyet azmi falan kalmamis

:27::27::27:bak sen rüşvetmi:20::20:azim et çalış seninde olsun :9::9:ben birazdan çıkıcam namaız kılıp dantelimi yapmam lazım :6::6:
B hafta şekerli şerbetti sütlü tatlı olaraktan yedim yavrm seni tartıda görüdgün kiloyu gröseydin anlardın keyfimi:32::32:84 kilo 500 geliyordum canım yarına kaç gelirim allah kerim :32::32::32::32:haftaya kapışırım dicem emme
berenim beni istiyor artık kendimi ona layık gördüm bu hafta artık şerbetlimi süğtlü yer bilemem :9::9:biraz havalar düzeldi gribim düzelsin yürüyüşe gidicem :10::10:

gunaydin ansaacim sanada nasilsin tatlim

ay kuzum sen beni mi merak ettin soz fidan gibi olunca sana kendimi gosterecem ama korkmak yok bak ben cok cirkinim :18::18::18:dusup bayilirsan karismam ambulansta cagirmam ona gore he :47:benim facem var ama hic resim yuklememhuyum degildir ama yinede istersen vereyim facemi:1:
ver tabe benim hesabım 2 tane birini yeni açtım bebem ilkini kapatıcam gebe kalınca ikincisinide kllanıcam ilkinden sayılı kişiler gelmedi onlar gelsin artık :9::9:
bakya ikiside beni gorunce kactilar :47::47:gelin cabuk geri .sizi sinava tabi tutacam soru birneyse vaz gectim size en iyisi sevgilerimi yollayimda cabuk gelin :1::1:

kız kimler geldi kaçtı sen bana ver faceni ekliyim özelime facenin linkini at benim içinde resim koy bir zahmet söz bende koyucem beni gör diye:38::38:

ne mı yaptım sabah 5 te kalktım 6 da evden cıktım sabahtan berı sokaktaydım yenı geldım az corba ıctım az sonra gerı cıkıcam araçla falan cıkmıyoruz yanı yayan tabana kuvvet ben daha napıyım paşam...sen söyle akşam 9 da çıkıcam bugun eve gıtmem 10...yanı amırım anlatsın bana bugun ne yapmış oturmuş sıcak odasında gelen dosyaları ımzalamış...çok dertlıyım bacım yarama tuz basma allah aşkına...

o zaman azerikizi ve ganfed mesaj sayımlarını 1den 1e yapalım diyorum ben anşaa ne dersin
çoğunluk ne derse o ben bu haftayı sayarım sonra sıramı beklerim kaptancım...benım ıcın sorun yok...haftaya kım sayıyo bu arada mesajları...
yarım kilo antep baklavasının içinde kalmış tek bir dilim gibiyim, öylesine yalnız, öylesine umarsız, öylesine 520 kalori ve öylesine tatlı.:9::9::9::9:
oyyyyy oyyyy yerım senıııı baklava....

rüşvettttt teklıf ediyosun yaneeee....olmaz bebışım bunyeye ters...:7:

kizlar okadar yazdim yazdim yazdimmmmmmmmmmmmmm
gondere bastim ve sayfa hata verdi :43::43:
suan iste oldugum icin tekrar yazma firsatim yok..

oyuzden soylemek istedigimmm...
bende sizleri cok ozledim...listeye girmicem ama firsat buldukca buraya ugrayacagim...
bende sizlere herhafta verdigim kilolari bildiririm...
ama suan dikkat ediyorum sadece pazardan itibaren yine eski siki gunlere basliyacagimmm:21::21::21:

baharcım nettin sen bu hafta yandın hemen ver 54 ne ya hani 50 oldum diyordun....ahhhh şu tartı ahhhhh bak tartı olmayınca insan kendini ayarlayamıyor

canım o kilom akşam yemeğinden sonraki 2 kilo fark etse 52-53 lerdeyim herhalde bilmiyom salak tartı yokki daha.
iştede çok yumuşağımdır bı görsen benı kızarlar hep amırlrim sert ol bıraz diye...

kuzum ben eve yenı geldım bakıyım varsa cağırıyım...

ben den olmaz canım kaptan yardımcısı benım gecem gunduzum bellı diil az cok görüyosunuz işte...benden sağlam uye olur ama kaptan yada yardımcı olmaz...sbah 6 da evden cıkıyom gelış saatım mechul yanlış kışıyı önerdin...ahh azıcık zamanım olsa hıç çıkmam burdan emın olabılırsın en ıyı sekılde de yapmaya calışırım ama uzgunum...

yaaaasssssaaaakkk meyve yok dukanda....

evet tartı şartt esra çok haklı muşterı temsılcılerı ıle bı görüşsene net bı bılgı almaya calış...

canım arayacağım tekrardan onlarda sallayıp duruyo uyuz oldum valla

bence daha mantikli bazen yetistiremiyorum gece gec vakitte girebiliyom oda zaman asinina ugramis olusoyr boylecede ben ceza almis oluyorum:((:47::47::47:

oylamaya sunalım cnm o zaman bence öyle olmalı 1 saat geridesniz bizden çünkü:)

sanada muck:71::71:

ne mı yaptım sabah 5 te kalktım 6 da evden cıktım sabahtan berı sokaktaydım yenı geldım az corba ıctım az sonra gerı cıkıcam araçla falan cıkmıyoruz yanı yayan tabana kuvvet ben daha napıyım paşam...sen söyle akşam 9 da çıkıcam bugun eve gıtmem 10...yanı amırım anlatsın bana bugun ne yapmış oturmuş sıcak odasında gelen dosyaları ımzalamış...çok dertlıyım bacım yarama tuz basma allah aşkına...

çoğunluk ne derse o ben bu haftayı sayarım sonra sıramı beklerim kaptancım...benım ıcın sorun yok...haftaya kım sayıyo bu arada mesajları...

oyyyyy oyyyy yerım senıııı baklava....

rüşvettttt teklıf ediyosun yaneeee....olmaz bebışım bunyeye ters...:7:

haftaya da ben sayarım sonrasına da bakarız artık sırayla her hafta biri sayım yapar:34:

Son düzenleme:
kuzucuklarım selam dün yolculuk yaptım gelincede dışarıda yemek yedik başımda çok ağırdı. yorgunluktan giremedim söylemiştim size ama sanırım ceza puanı aldım neyse yapacak birşey yok

diyete bugün başladım da sağlıklı bir başlama olmadı valla

sabah

aç karnına elma sirkeli suyuymu içtim

2 galeta
4 yeşil 1 siyah zeytin
1kk daha küçük peynir
2 fincan çay

arada
tabiki 2 şekerli türk kahvesi

öğle yemeği yiyemedim

temizlik yaptım evde olmayınca dağılıyo ev sanki heryer her yerde olmuş. yemekte yaptım kızımla ilgilen saat 16.30 oldu şimdi gelebildim buraya kızmayım sakın tmama mı

sporumu bu gün yapamadım onada yarın başlıycam inşallah arkadaşlar dinleneyim biraz belki akşama yaparım birazını. söylerim size canlarrr

Son düzenleme:
Back
X