canım sağol senden başka hatırlamıyom bu konuda bana yardımcı olan sonunda bir Allahın kuluda beni duydu ve cevap verdi valla çok sağol. sinirleniyom bazen yaaa kırk kere soruyom birşeyi kimse takmıyo valla
canım o dizinin ilk 2 bölümünü izledim ama öylebir geçer zamankiye bakıyom iyicene saçmaladılar ama ne yapayım alışkanlık olmuş bu dizi ona bakıyom evet 20 dak. çok hoş bir dizi ilk 2 bölümde kalbim sıkıştı diziyi resmen ben yaşadım sanli
Ben hep bilgisayarin başındayım. Aklıma gelirse çalışırken, dizleri açıyorum. Tam izliyorum denemez mükemmel dinliyorum:). 20 dak. güzele benziyor.
Bu sıkılaştırıcı krem konsunda detay vermeniz mükün mü? ben iki tüp nivea jel kullandım. Bende çok etkili oldu. bacaklarım çok toparlandı. Biraz ara verdim. Yeniden bir sıkılaştırıcı düşünüyorum. ne tavsiye edersiniz.
hadi bakalım ınşallah...
mezun mu helal olsun sıze....
canım hoşgeldın takımımıza...
mantıyı uap yeme adalet mı bu allahımm...
saol canımm senınde kandılın mubarek olsun...ben karnıbahar yaptım akşama patates havuc ve kıymalı...
gerberacım cok azımlısın bu aralar nazr değmesın....
bende dun akşam spor salonuna gittim ama kardıo yu zor bıtırdım 1 haftadır gitmıyodum resmen hamlamışım düzenlı gitmek lazım zamanla vucut adapte oluyo darısı bana
Benimde suanda bacaklarımını iç kısımları çok acıyor. Geçen hafta karnım felaketti...
Son düzenleme: