• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

azericim valla bende çok severm kurufasülyeyi güzelde olmuş ama tuz atmayı unutmuşum :52::52::52::52: yemek yaparken nedense tuzu unutuyom yaaa sonradan ekleyip kaynattım ve ben içine yazın annem biber kurutuyo güneşte onlardan da atıyom 6-7 tane çok güzel oluyo yaaaa. hele varya annemde teyzemde soba varken sobanın üstünde ve çömlekte pişirirdi tadına doyamazdım yaaaaa valla canım çekti şimdi heeeeeeeeeee
ooofffffff sus kiiiiizzzz vallahi agzimin kenarlarindan sular akacak simdi.of of of zaten en sevdigim yemek bide öyle güzel anlatmisinki uzun bir ooffff cektim burda hahhahaha
Evet dukanda et sınırsız istedigin kadar yiyebiliyorsun. Kırmızı ette koyun, kuzuya izin yok. Tavuk, balık, dana istedigin kadar yersin. Süt yoğurt peynir sınırlı.

Köftenin içinde un ekmek birşey koyamiyorsun. az soğan ve maydanoz ve yumurta sonra direk fırına...

dukan kabızlık sorunu yaratan bir diyet ve ne kadar çok su o kadar sorun çözümleniyor.
anladim canim.ne güzel yapabiliyorsun.ben listeli diyetleri hic beceremedim simdiye kadar.cok SIKILGAN bir yapim var.yapamiorum bu yüzden.benim canim ne cektiyse onu yemeliyim.cok gicik bisey ama napiyim:26:

ooofffffff sus kiiiiizzzz vallahi agzimin kenarlarindan sular akacak simdi.of of of zaten en sevdigim yemek bide öyle güzel anlatmisinki uzun bir ooffff cektim burda hahhahaha

anladim canim.ne güzel yapabiliyorsun.ben listeli diyetleri hic beceremedim simdiye kadar.cok SIKILGAN bir yapim var.yapamiorum bu yüzden.benim canim ne cektiyse onu yemeliyim.cok gicik bisey ama napiyim:26:

ne güzel yarın mezun oluyorsunuz...tebrikler..
Bende, bir kibrit kutusu kadar ile başlayan diyetleri yapamadım. Aynen gün içinde şu, şu kadar, arada şu var durum çok kötü birşey. Dukanda bir liste yok. Bu yüzden tercih ettim. Oldukça özgür bir diyet.

dün mantı yaparken erişte kestim onunla yaptım,kıymanın içine maydanoz,tuz,karabiberi ekleyip yoğurdum minik minik köfte yaptım nohut kadar,sonra soğanı yemeklik doğrayıp kavurdum haşalnmış mercimeği salçayı koydum üzerine kaynak su ekledim sonra köfteleri attım onlar pişince erişteyi ekledim nane tuz kırmızı biber ekledim bir taşım kaynadı söndürdüm yerkende içine sarımsaklı yoğurt ekleyebilirsin istersen ben hazırlıyorum isteyen ekliyor işte böyle hayatım...

canım çekti yaaa ne güzel anlattın olsada yesem şöyleeeee tabaklar dolusu :52::52:(ganfed okuyunca ye yee diyecek bana eminim yenecek ya beni ondan ye ye der :9::9::9::9:)

gunluk minimum 5 mesajmi yaziyoruz..
nolur motive edin beni ya:14:
tr donmeme 5.5 ay kaldi
dondugumde vermis olmak istiyprum lutfen lutfen lutfen..motivasyon yerlerde..cok citirlar burda baktim kilolara..bana da gaz verin:43:

canım evlimisin bebiş varmı ? neden dönüyorsun orasını anlamadım. sen takıl bize hayatım gör o zaman motivasyonu gazı sen hiç merak etme ve kilo vermeye yemin et:52::52: gerisi kolayyy

azeiricim mezunda oluyon zaten çömlekte ve soba üzerinde olmasada yap ocakta doldurr bir tabağa bas kaşığı valla turşuyuda al yanına ohhhhhhhhhhh
karnım aç yaa çeneme vurdu valla

yada sen gel türkiyeye birde bize gelmen lazım ben sana yaparım arkadaşım ayıp ettin

herkeze iyi geceler ben ballı sirkeli suyumu içip yatıcam saat 00:30 oldu burada yarın büyük gün inş. iyi kilo vermişimdir çok merak ediyom. hayırlısı bakalım.

yarın görüşürüz kızlarrrrrrrrrrrrrrr:kkk::kkk::kkk:

canım yaaa ciddimisin mezun mu oluyon sanırım ben daha olamam yani tam 50 yi görünce olmak istiyom ama birkaç haftasonra hhhhhhhhhhhhhhhhhhoooooooooooooooppppppppppp güüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmm bende mezunnn inşallah hayırlısı üzülüyom ama gitme yaaaa

valla gelirim kuzum gerçekten çok severim ütüyü ayıp ettin yaz hemen adresi:52::52::52::52::54::54:
evet veriyorum adresi Almanya Frankfurt.bak yarin gel he bekliyorum:1:
ne güzel yarın mezun oluyorsunuz...tebrikler..
Bende, bir kibrit kutusu kadar ile başlayan diyetleri yapamadım. Aynen gün içinde şu, şu kadar, arada şu var durum çok kötü birşey. Dukanda bir liste yok. Bu yüzden tercih ettim. Oldukça özgür bir diyet.
sagol canim.o zaman güzelmis canim.kolay gelsin.insallah istedigin kiloya ulasirsin.süper citir bir kadin olursun

azeiricim mezunda oluyon zaten çömlekte ve soba üzerinde olmasada yap ocakta doldurr bir tabağa bas kaşığı valla turşuyuda al yanına ohhhhhhhhhhh
karnım aç yaa çeneme vurdu valla

yada sen gel türkiyeye birde bize gelmen lazım ben sana yaparım arkadaşım ayıp ettin
cuma günü yiycem vallaaaaaa.cumarteside yegenimin dogum günü.kardesim 15 cesit hazirliycakmis.o günde serbest birakicam.ama sonra yine dikkat etmem lazim
herkeze iyi geceler ben ballı sirkeli suyumu içip yatıcam saat 00:30 oldu burada yarın büyük gün inş. iyi kilo vermişimdir çok merak ediyom. hayırlısı bakalım.

yarın görüşürüz kızlarrrrrrrrrrrrrrr:kkk::kkk::kkk:

iyi geceler canim

kızlarrr nasılsınız nasıl gıdıyor sanırım sızın dıyetler tam gaz devam edıyor offf yaaaaa su okul tatıle gırseydı
kendini kandırma dicem cumaya ne kaldı:9::9:
Şükür kavuşturana...

Sabah spora geç kaldım...birde hemen yemek yiyip spor yapmak doğru değilmiş bu yüzden sabah kahvaltım biraz sekteye uğradı. İlacımı, elma sirkemi içip bir parça dil peyniri yiyip spora koştum. 1saat step yarım saat aerobic, bugun step çok eğlenceli geçti. Gün geçtikçe haraketleri daha kolay yapıyorum ve mutlu oluyorum. Birde bugun ilkkez bu kadar çok terledim. Sonra, markete git gel evi toparla duş al vs. derken saat gene öğleni geçti... Tam bir kahvaltı yapmadığım için yemek yiyesim yoktu muhteşem omletimden yaptım. 3ad. mantar, 2dilim salam, bir adet sivri biber ve 2 yumurtadan. Beyaz light beynir ile yedim. Şimdi yeşil çayım demleniyor...
sevgiler....
:8::8::8:aferim sana benim yerimede yapaydın kızlar sırtım ttld ya okadar agrıyorki sormayın eve yeni girdim kaynanam gittim eltimde ordaydı yemegi içö,meyi vs ıo yaptı sırtımın agrısından duramıyorm ne yapsak egilemiyorm sırtım çok fena:14::14:
20 dakıkayı ızleyen varmı kızlar harıkabır dızı yabancı fılmden calıntı senaryo ama olsun yıne de cok heyecanlı ve huzunlu
ben ilk bölümü seyrettim oglyla olan sahne bebni çok aglattı zaten otada pokada aglıyorm izlemeidm bir daha:14::14:
selam kızlar yemeğimi yaptım geldim,bi fitte ölçüm günüm vardı tam tamına 53,5 cm incelmişim tebrik ettiler bende çok sevindim ölçüm göğüs,göğüs altı bel basen kalça kollar ve bacaklar ölçülüyor tam bir ayım var ideal kiloma aslında makina ideal kilomu 55.6 olarak söylüyor ama benim hedefim 59 eşim daha aşşağı inmemi istemiyor ama 55 olsam mükemmel olur...
:8::8:ben okadar olsam daha ne isterim :52::52::52:
22/1/2013 salı sayımları

azarikiz 6
gerbera 16
nuhan 3
paşam 22
beren 5
roseberry 2
bahayk 17
ganfed 11
anşaa 8
ohcanımadeysin 3

roseberry elektrik kesilmiş giremicem demişti
nuhancım 5 mesaj altında kalmışsın mazeretin nedir cnm???!!!
:32::32::32:aferim bana:9::9:öpücüklerimi alıyım lütfen :27::27:
7. takıma katılma başvuru formu

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):lokum ailede ban öle derler:9::9:

yaşınız:33 olcam işşallah nisanın 12 sinde hediyeleri beklerim haberiniz olsun :9::9:

işiniz:titizlik abidesi ev hanımı siler süpürür adamı strese sokar:9::9:

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:kötü anılarım çok zor old eltimin laf sokmaları yokm :47::47:ona inat vericem korsn kilolar benden:27::27:

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):ana elti hiç zayıf degilsin topilik olmşsn kız bu kilo ney anacım sen kilo verdikçe yzünmi çirkinleşmiş arkaların çıkmış sırtın kat kat :9::9::9:böle şeyler:9:

boyunuz:.160

ilk başladığınız kilo:108

hedef kilonuz:70

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:aç kalarak vallahi kilo veriliyor apaknpr yaptım işe yaramadı isverç diyeti yaptım kalbim rahatsızlandı hayde 1 gece yogm bakıma sonç panik atak:30::30:anlıcagınız az öz yemek :29:

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:vallahi 54 bedenden 46 bedene düştüm onu söylüyüm en büyük hayalim kot pantolan onda eşim giydirse:18::18:bakıcez aslında gzüel giyiniirm ben hayalımda bir pardesü var tgbada ondan alıcem işşallah kilo veririsem olcek bu iş :9::9:

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:öncelikle insanın öz güveni geliyor şımarlarada cabası biri bana paşa kilo vermişsin diyince içimin yagları eriyor yeminle en azından istedigimi giyiyorm artık bndan sonra kilo almayı hiç düşünmüyorm :9::9:bir kere tadını aldım :27::27:

diğer(eklemek istediğiniz)
en büyük istegin eltimi dediklerine pişman etmek 2 istegimde evlatlarıma sag saglim kavuşmak:14::14:dua edin bana olurmu:14::14:bugün eltimin ogln hayal ettim benim oglm ondan bir ay büyüktü ah paşa dedim şimdi umudun dursaydı oda oyncaktı burda dedim gözlerim doldu agladım :14::14::14:inadıma eltimde kaynanamda sevdiler baktım kaynanam oglanı seviyor eşime hadı canım sıkıldı gidelim dedim kaynanam anladı kızdıgımı:14::14:okadar dememe yapıyorlarsa pes derim ben :47::47:içini doldrdm formn okuym bir zahmet herkez doldryor benimde canım çekti ne yapam

bu arada yarin dananin kuyrugu kopacak kizlar takimca birinci olacagiz gibi geliyor bana hadi hayirlisi bakalim.kiloveren herkesi gonulden kutluyorum simdiden:46::46::46::46::46:
:43::43::43:işşallah kopar ama bendenn b hafta birşey beklemeyin bebelr:43::43:
aynen herkesin kandili mübarek olsun.belin agrirken nasil spora gidiyorsun canim yaa

Pasam aslinda eltin sana bilmeden iyilik yapti biliyormusun.seni acayip gaza getirdi ve sen incecik olunca coook kötü olacak haha

oofff kurufasülyeeee.en sevdigim yemektir.bende bu cuma yapicam.canim istiyordu bir kac gündür.esim o gün evde.oda sever.beraber yeriz

hehe ganfed seni bayaa gaza getirmis anlasilan

boyun kac senin canim?

ya masallah ne kadar hareketli bir hayatin var.cok güzel

oooww 15 adet köftemiii?dukanda bu kadar fazlami yiyorsun?valla iyiymis he

vay be su 3 litreyi gectimi?hayatta icemem o kadar.süpersin

neee 5-6 litremi yani?o fazla degilmi canim ya

yarin tüm gün bildirim yapabilirsin.gece yatana kadar

ayyy sendemi bu saate kaldin.bende ya

hehe kiiiiiiiz just dance mi yapiyorsun:1:Allah iyiligini versin.cocuklar cok israr ediyor bazen,anne gel beraber oynayalim diye ama bana zor geliyor o yaa.valla zumba fitness daha kolay.valla iyisin.yeterki hareket olsun demi
:1::1::1:evet canım bugün gene beni sinir etti yaww öle böle degil he:47::47:anlatrmıyım sinirlerim tepemde:47::47:
canim ben galiba yarin mezun oluyorum.bitirdim kilolari.mezun olsamda gelicem.hergün olmasada ara ara bakarim size canlarim

baiklar cok duygusal iste yaaa.hic sevmiyorum bu huyumu.vurdumduymaz olmayi cok isterdim.
bitiyorum galiba yarin canikom

oooo bana gel bana gel.ütüyü hic sevmem.hatta nefret ederim.gel benimkileri ütüleeeeee:9:
:43::43::43::43:sende bırak beni git hadi durma herkez terketti sende terket :14::14:

Son düzenleme:
yedikelrimi yazıyım çıkıyım otramıyorm belim çok fena
sabah kibrit kts büyüklügünde peynir 5 zeytin bir bardak ıhlamr

arada birşey yemedim
öylen tavk sote 4 adet lahana dolması bulgurlu

akşamda targana çorbası barbnya yemegi ve patates topları yeidm elma portakal tamam b iş kızlar kendinize iyi bakım belim çok ttlmş bebeler yarın işşallah fena olmamda girerim sopda içtim birde ben katım :10::10:

Şuan amerikada saat 14.20 miy mis...
tr saatinden 10 saat gerideyiz cnm biz..
sen abd desin bak leslie sansone diye bi hatun var amerikali galiba
onun ebvde yuruyus videolari var internette onlardan yap 5 mil yaptiriyor
gerci istedigin kadar yapabilirsin ben ilk defasinda onla bayagi kilo vermistim simdi canim cok istemiyor ama hala yaparim gercekten ise yariyor onu oneririm ben spor olarak yada evinde wii oyun konsolu varsa zumba oyunlari var yada just dans diye oyunlar var
hem eglenceli hemde yaktigin kaloriyo gosteriyor denemeni oneririm ben just dans yapiyom bu aralar azeri kizida zumba yapiyor gayette guzel gidiyor tatlimonerecegim bu kadar insallah faydali olur sanada

s
leslie,slim in 6,jillian micheal,callenatics..turkelrden ebru sallinin butun videolari,nivea body vs..hepsi var..donem donem duzenli yaptim..ama bi can skntisi coktu ustume hic bisey istemiyor canim :2::2: tekrardan baslamam lazim
selam canım ayyy ne güzel yutrdışından taaaaaaaa amerikalardan da arkadaşım oldu. canım ganfedinde söylediği gibi leslie sansone çok iyi ve eğlenceli ben hergün 1 mile yapıyom çok zevkli sanada tavsiye ederim ve her hafta eşleşme oluyo aramızda eşler arasında kilo verme yarışı yapıyoz. sende dahil olursun bu hafta sanırım
aramızda çok saat farkı var sanırım denk gelipte muhabbet edebilir miyiz bilmiyom ama bizim takımdasın ve inanki şanslısın burada herkez çok tatlı ve dost eminim istediğin kiloya ulaşacaksın yeterki vazgeçme insanların seni güzel gördüğü zamanları ne kadarda zayıflamış ne kadar hoş olmuşsun demelerini düşün ve motive ol canım
leslinin butun videolari var bilgisayarimda..bir ara niyet ettim leslie 3 mil+slim in 6 nin 12 dk lik karin egzersizini yapayim diye..devamlilik saglayamadim cocuklardan :15:
canım evlimisin bebiş varmı ? neden dönüyorsun orasını anlamadım. sen takıl bize hayatım gör o zaman motivasyonu gazı sen hiç merak etme ve kilo vermeye yemin et:52::52: gerisi kolayyy

2 tane kizim var biri 2 ye biri 4 e girecekler yakinda.biz buraya gecici geldik.esim master yapiyor.yaza donuyoruz insallah..:21::21::21: farkli degisik bir ortam olsada ulkem gibisi yok burnumuzda tutuyor valla.hasretlik cok zor.:43:

bende yediklerimi yazayim..burda 15.30 ama cok bisey yemeyi dusunmuyorum bu satten sonra.

sabah 2 dilim ekmekle saglam bi kahvalti yaptim..bayagi saglam oldu yalniz:17:
oglen 4 kasik etli patates yemegi 1 kase yogurt yedim
simdi yesil cayimi iciyorum
5.5 gibi bi meyve yerim diyorum.cok tokum.aslinda sabahki kahvaltinin etkisi bu hala.
spor hic bisey yapmadim:30:
6 da kursa gidiyorum aksam 9 u gece geliyorum o saaten sonrada kahve icip kitap okuyorum spor yapamam:50:
sporu sabaha cekeyim.Allahim insallah duzene sokarim

kızlar bu arada ben bir müddet giremicem sırtım çok tutulmuş inanın canım çok acıyor wc gidip gelmek işkence:14::14: yerinden kalkamıyorm hareke etsem bagırıyorm namazı bile kılamadım dün okadar olur :14::14:sizlere yazarkende aylayım uyloyom i:53:şşallah sırtım düzelsin dönerim aranıza bu arada kendinize iyi bakın ben yokken olurmu ne zormuş yaw bu sırt agrısı ne yapsamda geçse doktorada gidesim yok gitsem gene panik atagım azıcak:30: neyse daha yazmaya dayanamıyorm canım yemin olsun çok acıyor :14::14: ben kaçtım
b arada kilom aynı nedense kaçamakta yapmadım reglim yakın galiba ondan bana istersen kaptanım ceza ver ama vallahi yalan degil dayanamıyorm sor tarafım çok fena dün yyamadım dönerkende battı bagıra bagıra eşim diyor halenmi agrıyor dedim agrıyor düzelsin sırtım söz herkezin yazdıgını alıntı alır yazarım sen biliyorsun beni :14::14:istedigin cezayı kes canım razıyım :14::14:

arkadaşlar merhaba beni de takıma çağırmışsınız ama ben geç gördüm bayaa inşallah dolmamıştır takım...arkadaşlar ben çalışıyorum şimdi işe gidecem ama akşam gelince detaylı bi şekilde kilomu olmak istediğim kiloyu neler yapacağımı sizlerle paylaşırım.

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):duygucan

yaşınız:24

işiniz:biyolog (Çevre danışmanlığı yapıyorum)

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:Hiçbir zaman çok zayıf kızlardan olamadım ama üniversiteye başladıktan sonra damar incelmesi denilen bir hastalığa yakalandığım için yağ yüklemesiyle damarları iyileştirdiler ama tabi bu yağlar bana 30-40 kilo olarak geldiler :(

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):Hasta olduğum için tanıyanlar arasında pek yorum yapan olmadı ama tabiki meraklı komşu teyzeler bu güzel yüzüne bu vücut olmuyor gibi yorumları çok duydum hatta dün akşamda duydum :)

boyunuz:1.72

ilk başladığınız kilo:110

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:Şuanda akapuntura başladım daha önceleri normal diyetlerle kilo vermeye çalıştım.

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:Giyimimden yazlık elbiseleri çıkarmak zorunda kaldım onun dışında spor ağırlıklı giyiniyorum zayıfladıktan sonra pek değişmez herhalde.(ama bir süre elbise dışında bir şey giymeyi düşünmem herhalde :) )

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:Şuanda tek düşündüğün gelecek yaz olacak düğünüm bana güzel bir gelin olmayı katacak inşallah :)

diğer(eklemek istediğiniz):Ben sinirlenince çok yiyorum kızlar bana tavsiye verin napayım :(

7.Takım kuralları:

1)HER HAFTA 30 MESAJ YAZMA ZORUNLULUĞU VARDIR .30 MESAJ YAZMAK 7 GÜNÜ KAPSAMAKTADIR. HER HAFTANIN PAZARTESİ VEYA EN GEÇ SALI GÜNÜ BİR ARKADAŞ SAYIM YAPACAKTIR . MAZERETSİZ SAYIM YAPMAYAN UYARI CEZASI ALIR. 3 UYARI CEZASI ALAN DİSKALİFİYE OLUR.
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN KIRICI OLMAMAK KOŞULU İLE BİRBİRİNİ YEDİJKLERİ VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTİRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER PERŞEMBE BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAK ZORUNDADIR . BİLDİRİMDE BULUNMAYAN CUMA GÜNÜ MAZERETİYLE BERABER KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇİLİR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
8)CUMA SABAHI LİSTE PAYLAŞIMA KONULMALIDIR. ÜYELER PAYLAŞIMI KONTROL ETMELİ, PAYLAŞIMA EKLENMEDİYSE YA KENDİLERİ EKLEMELİ YADA YARDIM İSTEMELİLER.
9)LİSTEYE SADECE KİLONUZU YAZMANIZ YETERLİDİR. HESAPLAMAYI KAPTAN EXCELDEN OTOMATİK YAPMAKTADIR. BÖYLECE HATALARINDA ÖNÜNE GEÇİLMEKTEDİR.
11)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.YADA 6.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.
13) HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
14TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK
OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.

15)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR İÇİN CEZA SİSTEMİ VARDIR.HER ÜYE İLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHİPTİR
MAZERETSİZ O HAFTAKİ 35 MESAJ PAYLAŞIMINDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSİZ PERŞEMBE GÜNÜ BİTTİĞİNDE KİLO BİLDİRMEMİŞ OLMAK 1 PUAN
MAZERETSİZ CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DİĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDİCE EDİCİ DAVRANIŞLAR SERGİLEME 2 PUAN
1 AY İÇİNDE O AYKİ BAŞLANDIÇ KİLOSUNUN %1 İNİ VERMEME 1 PUAN

16)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
17)CEZA PUANINI TÜKETEN ÜYELER OYLAMA YAPILARAK DİSKALİFYE OLUR VE KADINLAR KULUBÜ KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.
18) UC GUN ARKA ARKAYA HABER VERMEDEN VE PAYLASIMDA BULUNMAYAN KISILER DISKALIFYE OLACAKTIR.

kilo bidirimi dışında her madde oylamaya sunulabilir:34::34::34::34::34::34:

Her hafta sadece 30 mesaj sınırı mı var yoksa günlükte bir mesaj sınırı var mı?
Birde mesaj sayımı sadece pazartesi veya salı mı yapıyor yoksa her gün mü yapılıyor mu ?

Evladını yitirmek ömrünü yitirmektir…:14::14:
Canının, canına-cana hasret kalmasıdır… Sevgiliyi, canı, kanı, hayatı, aşkı toprağa gömmektir bir daha görememek bilinciyle… Kabullenememektir… Nefes alamamaktır….
Burun direği sızlamasının alasıdır… Her sabah kalbe bıçak saplanmasıyla uyanmaktır… Feryat etmektir, haykırmaktır… Ama isyan etmemeyi başarmaktır !
Evlat gider bayram biter… Artık ne bayramın vardır ne seyranın, ne düğünün ne derneğin… Her bayram sana cenazenin ilk gününü yaşatır…Evladının gömülü olduğu şehirden uzaklaşamamaktır…
Uzaklaşırken de ilk durak evladının mezarı başıdır…
Her şehir dönüşü ilk uğrak yer evladının yine başucudur… “Allaha ısmarladık!”’ın karşılığı “Güle güle”yi duyamamaktır. “Ben geldim yavrum!”un cevabı “Hoş geldin anne!”yi duyamamaktır… Sırlarını sadece onunla paylaşmaktır… İlk evi mezarı ilan etmektir…
Yediği her lokma boğazında dizilir… Uyuduğu her an vicdanı boğazına çöker… Her uykuya geçerken Allahına yalvarır yavrusunu “bir kerecik bile olsa rüyasında görebilmek” için…
Kaybettiği evladının akranlarını sessizce izler… “Benim yavrum da yaşasaydı şimdi şöyle olurdu böyle olurdu”lu cümleleri asla tükenmez…
Her çocukta, her yetişkinde, her nefeste onun kokusunu, dokusunu aramaktır, hissetmektir…
Her kabristan ziyaretinde toprağa kapanmaktır, teselliyi toprağa sarılıp, o buz gibi mezar taşında sıcaklığını aramaktır… Bir ana-babanın öpmeye hasret kaldığı o yanak artık mezar taşıdır…
Gözlerinden sel olup akarken haykırarak “Annemmm, ben geldim, kalk yavrum!” demektir…
Onun için hayat biter… Yavrusuyla beraber toprağın altında kalmıştır hayat… Sonrasında yaşadığı zorakidir, zorunluluktur… Allah korkusudur…
Anneler Günü – Babalar Günü’nü unutmaktır… Boynu bükük, gözü yaşlı geçirmektir… 10 tane evladı daha olsa, o bir eksikle hiç birinin yerini dolduramamasıdır…
Her ana ile yüreği bir olur…
Ateş düştüğü yeri yakarken o acıyı yaşamışları sadece yakar geçer çünkü bilir o acının ne olduğunu… Gerisi laftır, sözdür…:(:5::5:

kızlar bu arada ben bir müddet giremicem sırtım çok tutulmuş inanın canım çok acıyor wc gidip gelmek işkence:14::14: yerinden kalkamıyorm hareke etsem bagırıyorm namazı bile kılamadım dün okadar olur :14::14:sizlere yazarkende aylayım uyloyom i:53:şşallah sırtım düzelsin dönerim aranıza bu arada kendinize iyi bakın ben yokken olurmu ne zormuş yaw bu sırt agrısı ne yapsamda geçse doktorada gidesim yok gitsem gene panik atagım azıcak:30: neyse daha yazmaya dayanamıyorm canım yemin olsun çok acıyor :14::14: ben kaçtım
b arada kilom aynı nedense kaçamakta yapmadım reglim yakın galiba ondan bana istersen kaptanım ceza ver ama vallahi yalan degil dayanamıyorm sor tarafım çok fena dün yyamadım dönerkende battı bagıra bagıra eşim diyor halenmi agrıyor dedim agrıyor düzelsin sırtım söz herkezin yazdıgını alıntı alır yazarım sen biliyorsun beni :14::14:istedigin cezayı kes canım razıyım :14::14:

Çok geçmiş olsun.

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):duygucan

yaşınız:24

işiniz:biyolog (Çevre danışmanlığı yapıyorum)

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:Hiçbir zaman çok zayıf kızlardan olamadım ama üniversiteye başladıktan sonra damar incelmesi denilen bir hastalığa yakalandığım için yağ yüklemesiyle damarları iyileştirdiler ama tabi bu yağlar bana 30-40 kilo olarak geldiler :(

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):Hasta olduğum için tanıyanlar arasında pek yorum yapan olmadı ama tabiki meraklı komşu teyzeler bu güzel yüzüne bu vücut olmuyor gibi yorumları çok duydum hatta dün akşamda duydum :)

boyunuz:1.72

ilk başladığınız kilo:110

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:Şuanda akapuntura başladım daha önceleri normal diyetlerle kilo vermeye çalıştım.

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:Giyimimden yazlık elbiseleri çıkarmak zorunda kaldım onun dışında spor ağırlıklı giyiniyorum zayıfladıktan sonra pek değişmez herhalde.(ama bir süre elbise dışında bir şey giymeyi düşünmem herhalde :) )

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:Şuanda tek düşündüğün gelecek yaz olacak düğünüm bana güzel bir gelin olmayı katacak inşallah :)

diğer(eklemek istediğiniz):Ben sinirlenince çok yiyorum kızlar bana tavsiye verin napayım :(

Hoşgeldin... Şuan yaptiğin sabit bir diyet varmi? Akapunktura nerede gidiyorsun? Bende daha önce 3-4 kadar gitmiştim. Düzenli spor yapiyor musun? Sende hedefine ulaşacaksın. Bende buranın sayesinde vermeye başladım.

Evladını yitirmek ömrünü yitirmektir…:14::14:
Canının, canına-cana hasret kalmasıdır… Sevgiliyi, canı, kanı, hayatı, aşkı toprağa gömmektir bir daha görememek bilinciyle… Kabullenememektir… Nefes alamamaktır….
Burun direği sızlamasının alasıdır… Her sabah kalbe bıçak saplanmasıyla uyanmaktır… Feryat etmektir, haykırmaktır… Ama isyan etmemeyi başarmaktır !
Evlat gider bayram biter… Artık ne bayramın vardır ne seyranın, ne düğünün ne derneğin… Her bayram sana cenazenin ilk gününü yaşatır…Evladının gömülü olduğu şehirden uzaklaşamamaktır…
Uzaklaşırken de ilk durak evladının mezarı başıdır…
Her şehir dönüşü ilk uğrak yer evladının yine başucudur… “Allaha ısmarladık!”’ın karşılığı “Güle güle”yi duyamamaktır. “Ben geldim yavrum!”un cevabı “Hoş geldin anne!”yi duyamamaktır… Sırlarını sadece onunla paylaşmaktır… İlk evi mezarı ilan etmektir…
Yediği her lokma boğazında dizilir… Uyuduğu her an vicdanı boğazına çöker… Her uykuya geçerken Allahına yalvarır yavrusunu “bir kerecik bile olsa rüyasında görebilmek” için…
Kaybettiği evladının akranlarını sessizce izler… “Benim yavrum da yaşasaydı şimdi şöyle olurdu böyle olurdu”lu cümleleri asla tükenmez…
Her çocukta, her yetişkinde, her nefeste onun kokusunu, dokusunu aramaktır, hissetmektir…
Her kabristan ziyaretinde toprağa kapanmaktır, teselliyi toprağa sarılıp, o buz gibi mezar taşında sıcaklığını aramaktır… Bir ana-babanın öpmeye hasret kaldığı o yanak artık mezar taşıdır…
Gözlerinden sel olup akarken haykırarak “Annemmm, ben geldim, kalk yavrum!” demektir…
Onun için hayat biter… Yavrusuyla beraber toprağın altında kalmıştır hayat… Sonrasında yaşadığı zorakidir, zorunluluktur… Allah korkusudur…
Anneler Günü – Babalar Günü’nü unutmaktır… Boynu bükük, gözü yaşlı geçirmektir… 10 tane evladı daha olsa, o bir eksikle hiç birinin yerini dolduramamasıdır…
Her ana ile yüreği bir olur…
Ateş düştüğü yeri yakarken o acıyı yaşamışları sadece yakar geçer çünkü bilir o acının ne olduğunu… Gerisi laftır, sözdür…:(:5::5:

:14::14::14::14::14::14:bişebilmedgimi çin böyle kaldım.

ilk kilo bildirminide ben yapayım...

Bugünkü kilom: 83.7
Burası için benim geçen hatfaki kiloma ihtiyaç yok sanırım. Listeye ilkkez gireceğim. Ama genede yazayim.
Geçen haftaki kilom: 84.4

Kahvaltı bildirimi:
1ad. domates
dün aksam üstü peynirli atıştırmalıklar yapmıstım.
4ad. peynirli atıstırmalık
Şekersiz 2 fincan çay

$DSCN0590.webp

selam kızlar,güzel birgün olsun inşallah sabah kahvaltımızı yaptık mutfağı temizledim balık ayıkladım boynum çok tutulmuş spora gitmeyi düşünüyorum ama halim yok yusuf evde bugün zor geçer bir avm yaparız bugün

sabah
2 kepekli ekmekle dil peynirli tost yaptım 1 çeri domatesle yedim

Hoşgeldin... Şuan yaptiğin sabit bir diyet varmi? Akapunktura nerede gidiyorsun? Bende daha önce 3-4 kadar gitmiştim. Düzenli spor yapiyor musun? Sende hedefine ulaşacaksın. Bende buranın sayesinde vermeye başladım.

Hoşbulduk inşallah sinirlenince yemek yemezsem vereceğime inanıyorum.Dün diyetisyene gittim o yüzden bugün başladığım bir sabit diyetim var bilinen klasik diyetlerden.Doktorla diyetimi 10-12 ayda 36-40 kiloya göre ayarladık.Akapunturu diyetisyen bir süre bırak gerçek metabolizma bir bakalım sonra devam et dedi o yüzden artık gitmeyecem ertelettim birkaç ay ama ankara da tunalı da bir yere gidiyordum.Kilo bildirimini bugün mü yapıyoruz benimde bildirmem gerekiyor mu ?

Son düzenleme:

Hoşbulduk inşallah sinirlenince yemek yemezsem vereceğime inanıyorum.Dün diyetisyene gittim o yüzden bugün başladığım bir sabit diyetim var bilinen klasik diyetlerden.Doktorla diyetimi 10-12 ayda 36-40 kiloya göre ayarladık.Akapunturu diyetisyen bir süre bırak gerçek metabolizma bir bakalım sonra devam et dedi o yüzden artık gitmeyecem ertelettim birkaç ay ama ankara da tunalı da bir yere gidiyordum.Kilo bildirimini bugün mü yapıyoruz benimde bildirmem gerekiyor mu ?

Bende aynı fikirdeyim. Akapuntur bende etkili olmadı. 4 ay zaman kaybettim. Tabi ben ölçüt değilim başka insanlarda etkilide olabilir. Aslında akapunkturun psikolojik olduğuna inaniyorum. Bu işin tek sırrı var... karbonhidrat çok az, şeker yok, spor çok :9: hadi hayırlısı bakalım. 12ay sonra 40kilo vermiş olacaksın ve bu başarılır. Hafdada bir kilo ayda 4 kilo... bu isin matematiğide bu zaten..hele ilk pantonunun bol geldigi gün keyfine diyecek olmayacak....

Son düzenleme:
Back
X