kızlar öncelikle hepinize merhaba...benim adım özge boyum 1.61 kilom 61.buradan önce başka bir zayıflama takımındaydım mezun olup arkadaşlarımla vedalaştım ama vedalaşmayıp kilomu korumaya alsaymışım iyiymiş:)şimdi ki kilo hedefim 54 aslında daha fazla vermek istiyorum ama şimdilik 54 bi olayım...
şimdi takım lideri kimdir takımın bazı kuralları varmıdır beni bilgilendirirseniz sevinirim...eğer takıma aldıysam düzenli yemek yiyip düzenli spor yapıp sizlerle paylaşmak istiyorum bunları yapmayınca beni azarlamanızı istiyorum:))
7.Takım kuralları:
1)HER GÜN MİNİMUM 5 MESAJ ZORUNLULUĞU VARDIR. MAZERETSİZ PAYLAŞIM YAPMAYAN VEYA GEÇERSİZ MAZERETLİLER CEZA PUANI ALACAKLAR...
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN KIRICI OLMAMAK KOŞULU İLE BİRBİRİNİ YEDİJKLERİ VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTİRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER PERŞEMBE BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAK ZORUNDADIR . BİLDİRİMDE BULUNMAYAN CUMA GÜNÜ MAZERETİYLE BERABER KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇİLİR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
8)CUMA SABAHI LİSTE PAYLAŞIMA KONULMALIDIR. ÜYELER PAYLAŞIMI KONTROL ETMELİ, PAYLAŞIMA EKLENMEDİYSE YA KENDİLERİ EKLEMELİ YADA YARDIM İSTEMELİLER.
9)LİSTEYE SADECE KİLONUZU YAZMANIZ YETERLİDİR. HESAPLAMAYI KAPTAN EXCELDEN OTOMATİK YAPMAKTADIR. BÖYLECE HATALARINDA ÖNÜNE GEÇİLMEKTEDİR.
11)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.YADA 6.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.
13) HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
14TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK
OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
15)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR İÇİN CEZA SİSTEMİ VARDIR.HER ÜYE İLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHİPTİR
MAZERETSİZ O HAFTAKİ 35 MESAJ PAYLAŞIMINDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSİZ PERŞEMBE GÜNÜ BİTTİĞİNDE KİLO BİLDİRMEMİŞ OLMAK 1 PUAN
MAZERETSİZ CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DİĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDİCE EDİCİ DAVRANIŞLAR SERGİLEME 2 PUAN
1 AY İÇİNDE O AYKİ BAŞLANDIÇ KİLOSUNUN %1 İNİ VERMEME 1 PUAN
16)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
17)CEZA PUANINI TÜKETEN ÜYELER OYLAMA YAPILARAK DİSKALİFYE OLUR VE KADINLAR KULUBÜ KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.
18) UC GUN ARKA ARKAYA HABER VERMEDEN VE PAYLASIMDA BULUNMAYAN KISILER DISKALIFYE OLACAKTIR.
kilo bidirimi dışında her madde oylamaya sunulabilir
gerbera1987 kullanıcısından alıntı
7. takıma katılma başvuru formu
adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):
yaşınız:
işiniz:
şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:
kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):
boyunuz:.
ilk başladığınız kilo:
hedef kilonuz:
hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:
bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:
zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:
diğer(eklemek istediğiniz)