• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

CANIM O ÇEŞİTLERİ Bİ SAYSAN DİYORUM ARADA LAZIM OLUYOR BİZEDE:34:

GÜNDE MİNİMUM 5 MESAJ CNM5 MESAJ ALTINDA kalırsan mazeretin olması lazım
hehe bosver saymiyim canim.valla caniniz ceker meker kizarsiniz banaaaa
kızlar kalori biz diye bir site buldum çok güzel bakmanızı tavsiye ederim herşey var almanız gereken kalori falan filan lütfen bakın olur mu ben çok beğendim sayfayı hesaplamalar falan var
bende bir ara kalorisepeti diye siteyi cok kullaniyordum.üye olmustum ve günlük kalorilerimi hesapliyordu.cok güzeldi
kaptancım gecen bahsetmıstım hatırlarmısın bılmıyorum ama benım 1 aylık mısafırım var evde ve bilgisayar onların odasında nete girişim çok kısıtlı ıste denk gelırsem ancak bılıyosunuz....kılo bildirimimi yapıp 1 ay izin istiyorum....canım kılom aynı ne yazıkkı bu hafta...mısafırler gider ortalık rahatlarsa anında damlarım herkese keyıflı kılo vermeler dılıyorum oncelıkle azerıcım mezun olucaksın heralde allah düşürmesin bacım bidahaa....esracım ve baharcım ben gelmeme gidermisiniz bilemedim ama ırtıbatı koparmayalımmm....allaha emanet kızlar 1 ay sonra görüşürüz ınşallaaahh....
sagol canim.evet Allah düsürmesin bi daha:))görüsürüz insallah.ben bazen gelirim arada
tabiki eklerim once bi foto cekeyimde hele bakalim becerebilirsem eklerim

sorma sorma bahayki bu hafta sehit ettim.:))) ama kendime hala kizginim :47::47::47::47:o kadar dansa kalori yakimina o kadar ackalmama deyecek bisey cikmadi ya benim tarti bozuk ya benim vucut bozuk:47::47::47::47:
kim veriyor bu tarifleri leyn
kaldirin cabuk zaten zar zor diyet yapiyoruz burda
bide siz sabote ediyorsiunuz kaptancim ben bu tarif verenlerin takimdan atilmasini oneriyorum
kabul edenleer edilmistir kobuldunuz kaybolun cabuk:47::47:bu ne arkadas acimdan olecem:1::1::1:
hehe atin beniiiiiii.benim zatrn son günüm bugün loooooo
kizlarya bu hafta ortaligi dagitacaktim ama ne oldu bilmiyom hic kacamaksiz ustelik spor destekli siki bir diyet yaptim ama sonuc husran oldu ne diyecegimi bilmiyorum az oncede dedigim gibi ya tartim bozuk ya ben ya ayni kilo olurmu hic 3 haftadir ne asagi ne yukari cikiyorum cildiracagim:47::47::47::47::47::47::47:acilen baska bir tartiyla tartilmam gerek:47::47::47:hala kilom 57.7 hic bisey degiymemis yine bahayk kazandi iyimi :19::19:yuh bana
pis sisko banaher turlu kotu sozu soyleyin bana:47::47::47::47:
niye öyle oldu canim arkadasim yaaa.gerci su an direniyordur,sonra akar gider insallah
azericim bu hafta mezun oluyorsun galiba hayirli olsun insallah bidaha kilo almazsin hep incecik kalirsin canim ama ben de mezun olmadann sakin bize gelme:47::47::47:yoksa kiskancliktan cildirip seni ac birakabilirim:1::1::1:
ahhh ahhh kesin böyle kalamamömür boyu.troidleri calismayinca insanin böyle ömür boyu kilolarinla ugrasiyorsun
rapor verip çıkıcem gene kudurduu sırtım :47:
sabah kahvaltısında yedikelrim

1-5 siyah zeytin 2 etimek bir bardak ıhlamur peynir çok az biber salçasıyla 4 çatal yok ymrta

arada yok

öylen 5 kaşık yok tavkl havuçl makarna 1 yemek kaşıgı ıspanak yemegi 1 bardak s ve soda akşamada tel şehriye çorbası içicem o kadar yaparsanmmda salata
cok gecmis olsun canim.Allah sifa versin
:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:
yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu holeyyyyyyyyyyyyyyyyy ohhhhhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhhhhh hahahahahahahahah daha ne diyim sana şampiyonluğumu ilan ettim GANFEDİ YENDİMMMMMMMMMMMMMMM VARMI BAŞKA YENİLMEK İSTEYENNNNNNNNNNN
tebrikleri bekliyommmmmmmmmmmmmmmmmm kamponu çarptım canım sana aman ezilmeeeeeeeeeeeeeeee:33::33::33::33::33::33:

canım yaaaa benim de aslında daha çok verirdim ama yavaş veriyom gitgide yavaşlayacak kilo verme bünye alışıyo duraklamaya geçiyo üzülme
tebrikler canim benim.vallahi senin adina cok sevindim ama ganfed kizma bana heeee.bahayk icin sevindim yani
kızlar öncelikle hepinize merhaba...benim adım özge boyum 1.61 kilom 61.buradan önce başka bir zayıflama takımındaydım mezun olup arkadaşlarımla vedalaştım ama vedalaşmayıp kilomu korumaya alsaymışım iyiymiş:)şimdi ki kilo hedefim 54 aslında daha fazla vermek istiyorum ama şimdilik 54 bi olayım...
şimdi takım lideri kimdir takımın bazı kuralları varmıdır beni bilgilendirirseniz sevinirim...eğer takıma aldıysam düzenli yemek yiyip düzenli spor yapıp sizlerle paylaşmak istiyorum bunları yapmayınca beni azarlamanızı istiyorum:))

hosgeldin canim.ben gidiyorum yeni kan geliyor takima.hayirli olsun

:20::20:çok agır olmş bebem ayıp :9::9::9::9::9::9:kamyon çarpmışmı diidi biri:9::9::9:eşimi bekliyorm eşim gelsin kişileri çekiyimde gerberacım kimleri sokucaz listere kimleri yazıyım bebem:3::3::3:
rabbimden geldi rabbime gitti bebem elden inan hiç birşey gelimiyor işşallah rabbim hayırlı saglıklı ömürlü evlatlar veiri bu sefer umudumu kaybetmek istemiyorum kaybedersem bittigimin resmidir:14::14:
valla şaka takıldım ama ganfed başlattı arkadaşım bende altta kalmam zaferimi kutladım valla. kamyon muhabbetinide o balşattı:52::52::52::52:
cok gecmis olsun:2:

sabah sabah cok fena aglattin beni arkadasim:43::43::43::43::43:

saol canim..evet sen yazdiginda ben muhtemelen yatmaya hazirlaniyordum:1::1:kahvaltiyi yapayimda leslie ve slim in 6 yapacagim insallah..

canım bu slim in 6 nedir nerede var you tube de varmı?
gerbera cim kilom 54,9.mezun olmak istiyorum.listeye böyle eklersen sevinirim canim.

tebriğin için tşk ederim arkadaşım bende mezun olmak istiyom yaaa ama biraz daha var sanırım 3.3 kilom var daha vereceğim. unutma bizi bak ananede arada gelirim dedi uğramıyo sende öyle yapma sakın bana kahve içmeyede geleceksin heee türkiyeye gelince sakın unutma:52::52:

selam kızlar,güzel birgün olsun inşallah sabah kahvaltımızı yaptık mutfağı temizledim balık ayıkladım boynum çok tutulmuş spora gitmeyi düşünüyorum ama halim yok yusuf evde bugün zor geçer bir avm yaparız bugün

sabah
2 kepekli ekmekle dil peynirli tost yaptım 1 çeri domatesle yedim

cnm bildirimini bekledim ama gelmedin:44:bir sıkıntı yoktur umarım :30:

CANIM BEN torrent sitelerinden indirdim.belki part seklinde de vardir hic bilmiyorum.3 levellik bi program.
egzersiz gorsel paylasim bolumunde vardi topik..
3 level disinda da 2 tane bonus video var.
biri esneme biride karin egzersizi 12 dk lik
leslie pesinden onu yapacagim hala vaktim olmadi sabahtan beri.:26:

bu arada kilom hala 65.5 mus bi degsilik yok umarim haftaya olur.

bugunki menum

sabah 2 dilim ekmekle peynir yumurta 2-3 zeytinli domatesli bi kahvalti

oglen yok gec yaptim kahvaltiyi

aksam et 3 catal makarna ve yogurt.

leslie 2 mil ve slim 6 karin eg..

Selamlar,
Ben bu saate kadar çalıştım. Yarın sabah bir toplantim var sanırım ögle saatlerinde buraya gelirim.>sevgiler

sevgili kaptancım,dün kaynanamı maltepeye götürdüm yollarda mahvoldum iki çocukla malum istanbul trafiği akşam geç saatte döndük giremedim yattığımda heryerim zonkluyordu ne olur bana ceza vermeyin bir daha olmayacak.....

sabah kahvaltımı yaptım birazdan spora gidicem gelince bir duş alıp kavitasyona gidicem kendimi çok bitkin hissediyorum kızlar,müeyyet tınışgün arkadaşımızın burdaki nicki nedir acaba...

az önce yeşilçay yapmaya gittim mutfağa ve yaz helvası yedim minnacık ve çok pişmanım yaaa bayılırım cevizli yaz helvasına tutamadım kendimi küçücük bir parça yedim ...

Selamlar,
Ben bu saate kadar çalıştım. Yarın sabah bir toplantim var sanırım ögle saatlerinde buraya gelirim.>sevgiler

Günaydın, buraya yazdigim herşey değişiyor. Of ya.. Toplantıyı öğlenden sonraya aldılar. 2 gündür plandigim herşey değişiyor. Düzenim gene allak bullak oldu. Uykum yetmedi daha kahavlatıda yapmamıştım. Biraz daha sekerleme yapmayı düşünüyorum. olana sporuma oldu..gece uyumadigim için sabah spora gidemedim :(

Uyanır uyanmaz tartıldım. 83,8'i gördüm..

geçmiş olsun rosaberry...

Son düzenleme:
sevgili kaptancım,dün kaynanamı maltepeye götürdüm yollarda mahvoldum iki çocukla malum istanbul trafiği akşam geç saatte döndük giremedim yattığımda heryerim zonkluyordu ne olur bana ceza vermeyin bir daha olmayacak.....

sabah kahvaltımı yaptım birazdan spora gidicem gelince bir duş alıp kavitasyona gidicem kendimi çok bitkin hissediyorum kızlar,müeyyet tınışgün arkadaşımızın burdaki nicki nedir acaba...

aman canım dikkat et bizim ofis de millet bitkinim diye başladı şimdi yatıyor herkes salgın varmış yat dinlen biraz :38:

Günaydın, buraya yazdigim herşey değişiyor. Of ya.. Toplantıyı öğlenden sonraya aldılar. 2 gündür plandigim herşey değişiyor. Düzenim gene allak bullak oldu. Uykum yetmedi daha kahavlatıda yapmamıştım. Biraz daha sekerleme yapmayı düşünüyorum. olana sporuma oldu..gece uyumadigim için sabah spora gidemedim :(

Uyanır uyanmaz tartıldım. 83,8'i gördüm..

geçmiş olsun rosaberry...

sporuna yazık olmuş ama elinden gelen birşey yok ki. Bende bakanlıkta toplantıdayım ama çok sıkıcı en iyisi buraya takılıyım dedim:27:

hemen bugün ki menü mü yazayım unutmadan:
Sabah
1 kase buğday gevreği
ara öğün (10:30-11:00 artık toplantı arasına bağlı)
2 adet mandalina
öğlen
tavuklu salata
ara öğün (15:00)
1 adet mandalina
ara öğün 2
ben eve gittiğimde saat 20 olduğu için çok yemeği saldırmayayım diye saat 18:00 da 1 adet mandalina yiyorum.
akşam
sınırsız çaysız salata
ara öğün (10:30)
1 bardak süt

***7. TAKIM 293. ETAP***
Ganfed(57.7/57,7/0/0%)
anşaa (70.4/70,4/0/0%)izinli
Azerikizi(56,9/54,9/2/3,51%)mezun olmak istiyor
Paşam3405(81,9/81,9/0/0%)
roseberry(66.8/65,5/1,3/1,95%)
bahayk(54,1/53,3/0,8/1,48%)
berenim2012(89/89/0/0%)
gerbera1987(93.6/92,7/0,9/0,96%)

7. TAKIM ORTALAMASI:0,99%

Son düzenleme:
cok gecmis olsun:2:

sabah sabah cok fena aglattin beni arkadasim:43::43::43::43::43:

saol canim..evet sen yazdiginda ben muhtemelen yatmaya hazirlaniyordum:1::1:kahvaltiyi yapayimda leslie ve slim in 6 yapacagim insallah..
:5::5:canım ben böyleyim bir gelip bir gidiyorlar işte:14::14:
Sigarayı bıraktam doğru olur. bende kurtulduğuma çok seviniyorum. Pasam çok çok geçmiş olsun. Allah sana sağlık versin. İnşallah yakın zamanda da sağlıkla bebeğiniz olur. Allah sabir versin.

Eki Görüntüle 615165

canim bak bu makina.. ama baya eski 3 yılı vardır. bu modelin artık yenileri üretiliyor sanırım.
amin ilşşallah canım :16::16:düş eşim sırtımı ovd sag tarafım açıldıda solm çok fena:25::25:anlıcagın isyanlardayım sabah yataktan kalktım eşim nasılsın dedi canım kzımada hiç degişmedi dedim çok fenayım dedim :14:duş aldım sıcak suyla eşim sırtımı ovd allahım adam her ovdgunda sanki kıkırdak varmış gibi tık tık ses çıkıyor dedi kas gevşetici var hastaneye götürüyüm seni vs dedi bende dedim yok ne zaman hastaneye gidiyim panik atagım azıyor:14::14:anlıcagın geçene kadar çekiyorm acısını:14::14:
kızlar öncelikle hepinize merhaba...benim adım özge boyum 1.61 kilom 61.buradan önce başka bir zayıflama takımındaydım mezun olup arkadaşlarımla vedalaştım ama vedalaşmayıp kilomu korumaya alsaymışım iyiymiş:)şimdi ki kilo hedefim 54 aslında daha fazla vermek istiyorum ama şimdilik 54 bi olayım...
şimdi takım lideri kimdir takımın bazı kuralları varmıdır beni bilgilendirirseniz sevinirim...eğer takıma aldıysam düzenli yemek yiyip düzenli spor yapıp sizlerle paylaşmak istiyorum bunları yapmayınca beni azarlamanızı istiyorum:))
hoş geldin aramıza:29:kafayı yemiş biri daha:9::9:allahım ben senin yerinde olmak için neleri vermezdim kız bende o kiloda olrmym acaba:14::14:okadar diyet yaptım sadece 26 kilo verebildim işşşalah hedefim 70 kilo:kkk:bir 12 kilo fazlam var 26 veren 12 verir degilmi:14::14:şaka takılıyorm kafayı yemiş diye sakın yanlış anlama kardeşim :38::38:
hehe bosver saymiyim canim.valla caniniz ceker meker kizarsiniz banaaaa

bende bir ara kalorisepeti diye siteyi cok kullaniyordum.üye olmustum ve günlük kalorilerimi hesapliyordu.cok güzeldi

sagol canim.evet Allah düsürmesin bi daha:))görüsürüz insallah.ben bazen gelirim aradasen beni terket git bakalım bende aglarım :14::14:çock gibi önce alıştırıyorsnz kendinizi sonra beni bıraıp gidiyorsunuz :14::14::14:ben şimdi kimlere takılıcam galiba bu takımda tek ben kalıcam :14::14:
tabiki eklerim once bi foto cekeyimde hele bakalim becerebilirsem eklerim

sorma sorma bahayki bu hafta sehit ettim.:))) ama kendime hala kizginim :47::47::47::47:o kadar dansa kalori yakimina o kadar ackalmama deyecek bisey cikmadi ya benim tarti bozuk ya benim vucut bozuk:47::47::47::47:

hehe atin beniiiiiii.benim zatrn son günüm bugün loooooo

niye öyle oldu canim arkadasim yaaa.gerci su an direniyordur,sonra akar gider insallah

ahhh ahhh kesin böyle kalamamömür boyu.troidleri calismayinca insanin böyle ömür boyu kilolarinla ugrasiyorsun

cok gecmis olsun canim.Allah sifa versin

tebrikler canim benim.vallahi senin adina cok sevindim ama ganfed kizma bana heeee.bahayk icin sevindim yani

hosgeldin canim.ben gidiyorum yeni kan geliyor takima.hayirli olsun
reglin gelmiş olabilir benim gibi wc gidememiş olabilirsin :14::14:anlıcagın herşey olabilir:1::1:aglanıcak halimize gülüyorz iyimi:14::14:
:20::20:çok agır olmş bebem ayıp :9::9::9::9::9::9:kamyon çarpmışmı diidi biri:9::9::9:eşimi bekliyorm eşim gelsin kişileri çekiyimde gerberacım kimleri sokucaz listere kimleri yazıyım bebem:3::3::3:

valla şaka takıldım ama ganfed başlattı arkadaşım bende altta kalmam zaferimi kutladım valla. kamyon muhabbetinide o balşattı:52::52::52::52:

tebriğin için tşk ederim arkadaşım bende mezun olmak istiyom yaaa ama biraz daha var sanırım 3.3 kilom var daha vereceğim. unutma bizi bak ananede arada gelirim dedi uğramıyo sende öyle yapma sakın bana kahve içmeyede geleceksin heee türkiyeye gelince sakın unutma:52::52:
canım sigarayı bıraktırıyor inan hoş ben o yzüden bırakmadım kalbim rahatsızlandı ozaman bıraktım kalp spazmı geçirdim 24 yaşında 33 olcam 9 senedir kronik panik atak hastasıyım :14::14::14::14:
Selamlar,
:44::44:sen ne iş yapıyorsunki bebem:38:kolay gelsin bu arada:32::32:

canım kendisi gerbera olyor yani gerbera brda isim vermek yasak bebem sil onu:20::20:
***7. TAKIM 293. ETAP***
Ganfed(57.7/57,7/0/0%)
anşaa (70.4/70,4/0/0%)izinli
Azerikizi(56,9/54,9/2/3,51%)
Paşam3405(81,9/81,9/0/0%)
roseberry(66.8/65,5/1,3/1,95%)
bahayk(54,1/53,3/0,8/1,48%)
berenim2012(89/89/0/0%)
gerbera1987(93.6/92,7/0,9/0,96%)

7. TAKIM ORTALAMASI:0,99%

:5::5::5::5:kaptanım wc çıkmamadım ne olucek benim bu halim işşallah haftaya inerim ksra bakma olrm gram inemedigim için :14::14::14:
hayırlı cumalar kızlar rabbim cumanızı mbarek etsin da ve hayırlarınızı da kabl etsin canlarım benim :38:akşam yedieklrimi yazarım olrmu benim çıkmam lazım canım çok fena sıkkın bugün çok güzel moralle uyanmıştım canım sıkıldı:14::14:sonra görüşrüz:5::5:

izne ayrılmakistediğini söyleyen kimlerdi ya şimdi hatırlamıyorum:26:

bende allah nasip ederse canım 4 şbatta memlekete gidicem dügünümü zvar 25 gibi dönücem bebem burya yazmasakta diyorm kilo bildirimini her hafta versek olrm eşime derim faceden atar sizlere kilomu olrm haftalara bölünmesin ne dersin:44::44:

Back
X