• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

paşam, ben ambalajtasarmi yapıyorum. facebookta arkadasimsın orada yaptigim işler var bakabilirsin.

düzensiz günümün düzensiz kahvaltısını yeni yapiyorum.
klasigim;
Mantarlı omlet, (evdeki mantar bitmek üzere artık bitsin önümüzdeki hafta almaycağım)
bir parça light beyaz peynir
sekersiz çay
1ad yesil zeytin.

Son düzenleme:
CANIM BEN torrent sitelerinden indirdim.belki part seklinde de vardir hic bilmiyorum.3 levellik bi program.
egzersiz gorsel paylasim bolumunde vardi topik..
3 level disinda da 2 tane bonus video var.
biri esneme biride karin egzersizi 12 dk lik
leslie pesinden onu yapacagim hala vaktim olmadi sabahtan beri.:26:
canım ne diyorsun yaa hiçbirşey anlamadım neyse ben bildiğimi yapayım leslie:52::52::52::52:
az önce yeşilçay yapmaya gittim mutfağa ve yaz helvası yedim minnacık ve çok pişmanım yaaa bayılırım cevizli yaz helvasına tutamadım kendimi küçücük bir parça yedim ...

senin spor aşkına hasta oluyom yavrummm ye sen sporda gidecek zaten arada olur o kadar bende bu akşam kek var onun üstüne çikolata sosu döküp yiyicem ödül olarak

selam kızlar anca geldim 12.30 dan 15.13 e kadar mutfaktaydım bir türlü çıkamadım kardeşim gelecek yemek yaptım. yarında kadıköye gideceğim arkadaşla buluşacağım yarın gelemeye bilirim buraya haber vereyim. ayyy çok yoruldum ya kızımla yemek yapmak 2 kat zor oluyo. yemek yapmasını çok severim aslında

menümüde yazayım size

sabah

ballı sirkeli suyumu içtim

kahvaltı

3 siyah 2 yeşil zeytin
2 dilim çok kızarmış çavdar ekmeği
1kk biraz fazlada olabilir peynir
1 fincan çay
1 haşlanmış yumurta

ara
2 şekerli türk kahvesi

öğleni 15.20 gibi yaptım biraz geç oldu ama yemek yarken fırsat olmadı

2 kepçe kereviz çorbası yaptım içinde kereviz patates havuç soğan kereviz sapları maydonoz var süt birazda un kavurdum güzel oldu
3 yk. tazesoğanlı dereotlu bulgur pilavı

arada

2 kivi 1 mandalina yerim

akşama

1 kepçe kereviz çorbası
1 kepçe kurukasülye
2 yk. bulgur pilavı
2 yk yoğurt

spor canım yapmak istemiyo ama bilmiyom belki yaparım belki yapmam

BU SABAH YİNE TARTILDIM 53.2 ÇIKTIM ÇOK MUTLU OLDUM GÜNDEN GÜNE ERİYOMMM OHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

gelen giden yok takımın yine suyu çıktı arkadaşlar toparlanın yaaaa

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):özge

yaşınız: 27

işiniz: hoby kozmetik firmasında antalya satış destek de çalışıyorum

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız: hamile kalıp anne olana kadar ciddi anlamda kilo prolemi yaşamadım arkadaşlar..en fazla 3 yada 4 kilo fazlam oluyordu onu vermekte kolay oluyordu...13 kilo alarak doğuma girdim doğumdan sonrada 62 kiloydum ama süt olsun yiyim yiyim dedim sonra önüne geçemedim 70 e kadar çıktım...hayatımda hiç o kadar kilo almamıştım malumunuz boyda kısa olunca yuvarlacık bişi oldum:1::1:sonra 14. takıma girip ordaki değerli arkadaşlarım sayesinde fazlalık olan 15 kilomu verdim...ama şimdi geri alıyorum yavaş 100 gr 200 gr derken 61 olmuşum ve böylece aranıza katılmaya karar verdim kısaca kilo geçmişim böle...

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):offf nelerle karşılaşmadım ki bir kere etrafımda ki herkez diyetisyen di..sabahları sirkeli su iç akşamları yemek yeme (birde emziriyordum yani o dönem siz düşünün artık) sabah kahvaltısında sadece çikolata ye başka bişey yeme diyenler bile oluyordu aman aman daha aklıma gelmeyen bir sürü saçma şey...ama en sağlıklısının düzenli beslenerek ve düzenli spor yaparak olduğunu kendim deneyip kanıtladım...

boyunuz:.1,61

ilk başladığınız kilo:61.0

hedef kilonuz:54.0

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:düzenli öğünlerimi yedim her gün ikği bardak yeşil çayımı ve 2 litre suyumu içtim..leslie ile yürüyüşler yaptım düzenli olarak plattes yaptım ve evde eliptik bisikletim var düzenli olarak ona bindim...

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:şu an 38 beden giyiyorum ama benim kemik ve vücut yapımdan ötürü 36 beden olmam lazım...ayrıca yazın bikinimin içinde yağlarım ve göbeğim fışkırmadan rahatça güneşlenmek istiyorum

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:aynaya baktığımda kendimi iyi hissetmem...daha sağlıklı olmak ve kendime olan özgüvenimin yükselmesi..

diğer(eklemek istediğiniz)

bende allah nasip ederse canım 4 şbatta memlekete gidicem dügünümü zvar 25 gibi dönücem bebem burya yazmasakta diyorm kilo bildirimini her hafta versek olrm eşime derim faceden atar sizlere kilomu olrm haftalara bölünmesin ne dersin:44::44:
olur tabiki cnm da tartı işini ne yapacaksın ??
***7. TAKIM 293. ETAP***
Ganfed(57.7/57,7/0/0%)
anşaa (70.4/70,4/0/0%)izinli
Azerikizi(56,9/54,9/2/3,51%)mezun olmak istiyor
Paşam3405(81,9/81,9/0/0%)
roseberry(66.8/65,5/1,3/1,95%)
bahayk(54,1/53,3/0,8/1,48%)
berenim2012(89/89/0/0%)
gerbera1987(93.6/92,7/0,9/0,96%)

7. TAKIM ORTALAMASI:0,99%

listemizi paylaşıma koyuyorum:34:

az önce yeşilçay yapmaya gittim mutfağa ve yaz helvası yedim minnacık ve çok pişmanım yaaa bayılırım cevizli yaz helvasına tutamadım kendimi küçücük bir parça yedim ...

az yemişsin canım enerjiye dönüşür o sen takma kafana...nasıl düşünürsen sana o şekilde geri dönermiş:))

ayy ben de yediklerimi yazayım valla ben bgn bi yedim ki...1 hafta yemesem olur yani ama annem gelmişti memeleketten o güzelim yemeklerine karşı koyamadım:((

08:30 sabah 1 adet biber dolması 1 dilim kek yedim (ne alakaysa)
10:00 ara da 1 adet simit yedim:26::26:
14:30 öğlen 1 tapak etli nohut 4 dilim ekmek yedim :17::17::17:
yarım saat sonra filan da yarım kase sütlaç yedim
akşam da 2 dilim kek yedim:43::43::43::43:

aboooooo:53::53::53::53:

ayy yarından itibaren bu liste tamamiyle değişecek arkadaşlar...
bgn spora vereyim bari kendimi:8::8::8:

bol bol su iç miden küçülene kadar biraz acıkırsın canım...duducum sen 14. takımdaydın san ki bi ara yanlış hatırlamıyorsam..

Evet geçen sene oradaydım okul bitime projesi dershane falan derken girmem çok zor oluyordu bende ayrılmıştım boşuna yer tutmayayım diye. Sende ordaydın şimdi hatırladım soyleyince:17:

Canım su içmekten ölecem zaten:52:

ayy ben de yediklerimi yazayım valla ben bgn bi yedim ki...1 hafta yemesem olur yani ama annem gelmişti memeleketten o güzelim yemeklerine karşı koyamadım:((

08:30 sabah 1 adet biber dolması 1 dilim kek yedim (ne alakaysa)
10:00 ara da 1 adet simit yedim:26::26:
14:30 öğlen 1 tapak etli nohut 4 dilim ekmek yedim :17::17::17:
yarım saat sonra filan da yarım kase sütlaç yedim
akşam da 2 dilim kek yedim:43::43::43::43:

aboooooo:53::53::53::53:

ayy yarından itibaren bu liste tamamiyle değişecek arkadaşlar...
bgn spora vereyim bari kendimi:8::8::8:

:27::27::27::27::27::27:sendemi kek yedin :27::27:ben 1de yemiştim ama:27::27:çok acıktım yaa ne yesem bilmiyorum akşama kadar dinleneyim de dünün sayımını yapayım gecede bugünün sayımını yaparım haftaya gönüllü varmı kuramı çekelim:44:karar sizin:34:

Back
X